Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (29 μέλη και 243 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
εκανα σημερα μια βολτα φυλης και περασμα απο ολα τα σπιτακια μιας και ειχα χρονο,στις περισσοτερες των περιπτωσεων κατω του μετριου οπως και μερικες σου εκοβαν τον αερα με την ξινιλα που σου εβγαζαν,απο οτι φαινεται οι εποχες της γιαννας,αντζελινας,τανιας,νανσυ,μαιρη,και αλλων υπεροχων πλασματων που μεσουρανησαν περασαν και θα κανουμε καιρο μεχρι να βρουμε καποιο νεο στανταρακι για να αδειαζουμε τα αρχιδια μας,εφυγα τοσο απογοητευμενος που απο την καυλα που ειχα ειπα να τον εβγαζα εξω οπως περπατουσα και να τον επαιζα σαν παραπονο για ολο αυτο,εν τελει γυρισα σπιτι εβαλα ενα creampie την lena paul και κοιμηθηκα γυμνος με τα σπερματα να ποτιζουν το στρωμα,γιατι ρε motherfuckers αντι για γυναικες μας πλασαρετε ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ?
Τι γυναικαρα Ρωσιδαρα η Γιάννα ε; Μελαχριναρα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.363
Πόντοι
46.232
εκανα σημερα μια βολτα φυλης και περασμα απο ολα τα σπιτακια μιας και ειχα χρονο,στις περισσοτερες των περιπτωσεων κατω του μετριου οπως και μερικες σου εκοβαν τον αερα με την ξινιλα που σου εβγαζαν,απο οτι φαινεται οι εποχες της γιαννας,αντζελινας,τανιας,νανσυ,μαιρη,και αλλων υπεροχων πλασματων που μεσουρανησαν περασαν και θα κανουμε καιρο μεχρι να βρουμε καποιο νεο στανταρακι για να αδειαζουμε τα αρχιδια μας,εφυγα τοσο απογοητευμενος που απο την καυλα που ειχα ειπα να τον εβγαζα εξω οπως περπατουσα και να τον επαιζα σαν παραπονο για ολο αυτο,εν τελει γυρισα σπιτι εβαλα ενα creampie την lena paul και κοιμηθηκα γυμνος με τα σπερματα να ποτιζουν το στρωμα,γιατι ρε motherfuckers αντι για γυναικες μας πλασαρετε ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ?
Η καινούργια κοπέλα στη Φυλής τι λέει, για δωσε μια περιγραφή

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Τι γυναικαρα Ρωσιδαρα η Γιάννα ε; Μελαχριναρα!
εργαλειο απο τα λιγα,οταν εμαθα πως σταματησε και επιασε δουλεια σε σουπερμαρκετ σκεφτηκα να αυτοκτονησω προκαλωντας ασφυξια με σακουλα απο το my market..,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η καινούργια κοπέλα στη Φυλής τι λέει, για δωσε μια περιγραφή
αν θελεις να γαμησεις ΑΛΗΘΩΡΟ κουναβι πηγαινε φυλης 65(κατω)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.363
Πόντοι
46.232
εργαλειο απο τα λιγα,οταν εμαθα πως σταματησε και επιασε δουλεια σε σουπερμαρκετ σκεφτηκα να αυτοκτονησω προκαλωντας ασφυξια με σακουλα απο το my market..,

αν θελεις να γαμησεις ΑΛΗΘΩΡΟ κουναβι πηγαινε φυλης 65(κατω)
Η καινούργια κοπέλα στη Φυλής τι λέει για δωσε,, περιγραφη, ξανθιά μελαχρινή καστανή? Μικρό βυζι, μεγάλο βυζι? Σωματοτυπο? Πρόγραμμα?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
Χθες κατα τις 23:00 απολυτη ερημια στην λιοσιων. Τα πιο πολλα τσαρδια κλειστα, με το ζορι πετυχα 2-3 συναγωνιστες. Αδιαφορες πουτανες-τσατσαδες βαριοντουσαν και να μιλησουν. Στα τροφωνιου ειχε βγει μια εξω με ρομπα και με παρακαλαγε να περασω. Την απαξιωσα και συνεχισα στα αλλα 2. Στο 13 το δεξια συναγωνιστης εξηλθε κακοκεφος απο δωματιο. Δουλευε ενα ψηλο γκρανι που μου αυτοπαρουσιαστηκε σε φουλ προγραμμα. Ονοματα οι περισσοτερες δεν ανεφεραν αλλα ετσι κι αλλιως δεν συγκρατω.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Χθες κατα τις 23:00 απολυτη ερημια στην λιοσιων. Τα πιο πολλα τσαρδια κλειστα, με το ζορι πετυχα 2-3 συναγωνιστες. Αδιαφορες πουτανες-τσατσαδες βαριοντουσαν και να μιλησουν. Στα τροφωνιου ειχε βγει μια εξω με ρομπα και με παρακαλαγε να περασω. Την απαξιωσα και συνεχισα στα αλλα 2. Στο 13 το δεξια συναγωνιστης εξηλθε κακοκεφος απο δωματιο. Δουλευε ενα ψηλο γκρανι που μου αυτοπαρουσιαστηκε σε φουλ προγραμμα. Ονοματα οι περισσοτερες δεν ανεφεραν αλλα ετσι κι αλλιως δεν συγκρατω.
Καλησπερα Φιλε Kost......μας εφτιαξες....grannaki με φουλ του ασσου....το 13 ηταν στο ισογειο η στον οροφο???κανε μια περιγραφη για το "πιπινι".....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
Καλησπερα Φιλε Kost......μας εφτιαξες....grannaki με φουλ του ασσου....το 13 ηταν στο ισογειο η στον οροφο???κανε μια περιγραφη για το "πιπινι".....
Ελα μυστη, στον οροφο ηταν με τα ετοιμοροπα σκαλια. Φορουσε ενα διχτυωτο, μεσογειακο κορμι με πιασιματα, 3,5αρια βυζια, ξανθο σπαστο μαλλι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Ελα μυστη, στον οροφο ηταν με τα ετοιμοροπα σκαλια. Φορουσε ενα διχτυωτο, μεσογειακο κορμι με πιασιματα, 3,5αρια βυζια, ξανθο σπαστο μαλλι.
απο την εμπειρια σου.....πως την εκοψες??εχω διαβασει κριτικες σου για το Τροφωνιου 13 με την Elen....τωρα οροφος ηταν....ισογειο...δεν θυμαμαι αδελφε αλλα της εδωσες το μουνακι στα χερια απο οτι θυμαμαι....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
απο την εμπειρια σου.....πως την εκοψες??εχω διαβασει κριτικες σου για το Τροφωνιου 13 με την Elen....τωρα οροφος ηταν....ισογειο...δεν θυμαμαι αδελφε αλλα της εδωσες το μουνακι στα χερια απο οτι θυμαμαι....
Μυστη αυτη που λες δουλευε και χθες στο ισογειο. Η μεγαλη διαφορα ειναι η εξης. Οταν την γαμουσα εγω εκανε φουλ προγραμμα και τωρα το εχει γυρισει σε απλο. Γκρανι και απλο απορριπτεται για μενα. Για την συγκεκριμενη που ρωτας δεν εχω εμπειρια, απλα με προβληματισε ο συναγωνιστης που εφυγε με σκυμμενο το κεφαλι.

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Αντζελινα εννοείς μια στο φωκαιας 25β;;;; εκεί θυμάμαι μια τέτοια πριν πολλά χρόνια.... Ρε τη μουνι ήταν εκείνο.... Παρέλαση γινόταν και ήμουν τακτικός πελάτης

gsxrr123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2016
Like
1.926
Πόντοι
201
Κύριοι ξέρει κανείς αν θα γυρίσει η αλιονα από δίδυμου 27 και αν γυρίσει ποτέ;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, υπάρχουν κοπέλες που κάνουν ακαποτη πίπα και χύσιμο στο στόμα , όμως δεν καθαρίζουν την πούτσα μας ούτε ελέγχουν βλέπουν αν έχει κάτι ..

Κάποιες κοπέλες καλό είναι να καθαρίζουν τα πουλια μας το στόμα τους μετα το χύσιμο και να ελέγχουν τι βάζουν στο στόμα τους.

Είναι επικίνδυνο να παίρνουν έτσι πίπες χωρίς καθαρισμό η έλεγχο όταν μιλάμε για 30 άτομα την ημέρα ..
Με ακρίβεια κάποιος θα κολλήσει κάτι ..

Ένα μωρομαντηλο, καθαρισμός , και βλέπεις αν ο άλλος έχει κονδυλώματα ,όχι ακαποτα έτσι χωρίς έλεγχο και χύσιμο στο στόμα και πάμε στον επόμενο.
Αναφέρομαι σε μεγάλα ονόματα και μπουρδέλα - στούντιο
τύπε μου αρχικά παίρνανε την πίπα με καπότα, στη συνέχεια ο συναγωνισμός έβγαλε την καπότα κι αρχίσαν μωρομάντηλα, ε κάποια στιγμή τα βαρεθήκανε κι αυτά...
Σάμπως κι εμείς τα ίδια δεν είμαστε, στην αρχή τα προσέχαμε όλα, σιγά σιγά τα έφαγε ο πληθωρισμός..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
τύπε μου αρχικά παίρνανε την πίπα με καπότα, στη συνέχεια ο συναγωνισμός έβγαλε την καπότα κι αρχίσαν μωρομάντηλα, ε κάποια στιγμή τα βαρεθήκανε κι αυτά...
Σάμπως κι εμείς τα ίδια δεν είμαστε, στην αρχή τα προσέχαμε όλα, σιγά σιγά τα έφαγε ο πληθωρισμός..
Καλυτερα δεν γίνεται να τα πεις. Μόνο οι παντρεμενοι είναι προσεκτικοι πλεον σε αυτά.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Καλημέρα κι από μένα. Επειδή είμαι 14 μέρες με covid-19 , με γονάτισε εντελώς, όχι μόνο εμένα αλλά και όλους στο σπίτι, να ρωτήσω εκείνη η Ντιάνα που ήταν στη Φωκαίας 27 στο πάνω είναι ακόμα, η αποδήμησε γιατην πατρίδα; Έλεγα να περάσω το Σάββατο μια βόλτα. Μόλις πάρω λίγο το πάνω μου. Επίσης ρε μάγκες εκείνο το Χριστινάκι που ήταν με την Βίκη δουλεύει ακόμα στο 56;

Σιδερένιος τύπε μου.
:hi:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Πήγα Λ73α στην Ιζαμπέλα. Κολλούσε όλο το κορμί της ιδτωτιλα, σωματιλα.
Ξενέρωσα. Θα ακολουθήσει κρητική

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.254
Πόντοι
41.129
Πήγα Λ73α στην Ιζαμπέλα. Κολλούσε όλο το κορμί της ιδτωτιλα, σωματιλα.
Ξενέρωσα. Θα ακολουθήσει κρητική
το ιδρωμενο γυναικείο κορμι ειναι για γλείψιμο... απορω που στραβωσες, επρεπε να τη γλείψεις όλη την κορασίδα.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Λολίτα πάντως θα τιμηθεί δεόντως την επόμενη φορά.
Κολομβιανή πολύ ωραίο μωρό είναι τάξης Katy αλλά εκ Κολομβίας. Είναι σαν τις λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες φίλη της εκάστοτε πρωταγωνιστριας, που πολλές φορές θέλεις να γαμησεις πιο πολύ.
Από ότι είδα έχει και σιδεράκια στα κάτω δόντια που τα έχω φετίχ.

το ιδρωμενο γυναικείο κορμι ειναι για γλείψιμο... απορω που στραβωσες, επρεπε να τη γλείψεις όλη την κορασίδα.
Είναι και των άλλων πελατών όμως. Όλα μαζί...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
:2funny::2funny:
Κακώς έχεις τον Scorpion για Avatar. Shao Kahn έπρεπε να βάλεις και λίγα λέω

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Το αδύνατο μελαχρινό Μαρακι από Φυλης με το τεράστιο βυζι που κρέμεται έμαθε ελληνικα και έβγαλε γλώσσα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom