Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδέρφια είναι εύκολο να με ενημερώσει κάποιος αν η Τζέσικα από Φωκαίας 25 είναι εκεί σήμερα το πρωί? Ευχαριστώ πολύ!!!
παρακαλω να εξαιρεθούν τα αμεα.Προτείνω διαγραφή από το μπου για όποιον δεν έχει έστω δοκιμάσει μια φορά εβελινα
έχω ανεβάσει και φωτό από στουντιοκόριτσο που μοιάζει ακόμαΜε ποια γνωστη μοιαζει απο Οδος Φυλης?απιστευτη ομοιοτητα ετσι?
Ωραίος τύπε. Μ'άρεσε η ενημέρωσή σου!Τέτοια ώρα φυλής αξίζει τίποτα για επίσκεψη ;
Πάω τώρα θα κάνω ενημέρωση από όλα τα σπίτια ..
Απλά προτεινετε κάποια κοπέλα αν θέλετε
Τώρα που το λες προτείνω όσα δέλα δεν σε βάζουν μέσα να διαγράφονται από τη λίστα. Βέβαια έτσι όπως τα λες δε θα μείνουν και πολλά στο τέλος.παρακαλω να εξαιρεθούν τα αμεα.
Ε ναι γι'αυτό το λέω .... Κατά την γνώμη μου και εμφανισιακά αλλά και μέσα στο δωμάτιο είναι από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή . Πάντα κατά την γνώμη μου αλλά πιστεύω και των πιο πολλών εδώ. Το μόνο που σου θέλω όχι πολλές κουβέντες με την τσατσά. Μπες μέσα και τα λες με την ίδια.Καλησπερα φιλε μου! Η εβελινα ειναι καλη???
Ενδεχομένος λίγο άχαρα αυτό που θα πώ αλλά μιας και κάνεις την αρχή εσύ, εαν θές και έχεις διάθεση, γράφε ποιές έριξαν άκυρο. Πιθανώς και ενα ξεχωριστώ θέμα δικό σου να ήταν καλύτερο για να "μείνει" για τους επόμενους. Θα βοηθήσεις αρκετό κόσμο που ενδεχομένος να ντρέπετε να ρωτήσει ή ακόμα και να πάει.πήγα προχθες με κατι φιλαράκια φυλής και αυτοί εμπαιναν μονοι στους οικους και τσεκαραν/ρωταγαν αν ειναι να με βαλουν μέσα. Έφαγα 1000 άκυρα και στο τέλος κατέληξα να πάω σε οίκο που μπορώ να μπω και μόνος μου. Γενικά ηταν λιγο σαντ η φάση. Θα ήθελα να ζητησω αν καποιος θελει, να ρωτησει οπου μπει, αν υπαρχει θεμα με αμεα (δε χρειαζομαι βοηθεια στο δωματιο, ουτε το κραταω περισσότερη ωρα,). Αν ρωτησετε καντε με ταγκ εδώ ή στελτε προσωπικό. θενξ
Δυστυχώς δεν αφήνει από πάντα ούτε να του γλύψεις βυζί. Μόνο ξερη πίπα και άντε γεια αλλά μετρ όμως.Σονια Φιλιππιδου 11 ισογειο.Πρωτη βαρδια.Μονο τσιμπουκι ομως.Οχι γαμησι γιατι καθεται σαν κομοδινο και τη γαμας.
Αμα αγγίξεις δε και το μαλλι της, πάει, έφαγες φόλα ακόμα και στην πίπα.Δυστυχώς δεν αφήνει από πάντα ούτε να του γλύψεις βυζί. Μόνο ξερη πίπα και άντε γεια αλλά μετρ όμως.
Ποιο στουντιοκοριτσο για να δω ?έχω ανεβάσει και φωτό από στουντιοκόριτσο που μοιάζει ακόμα
περισσότερο με τη Βίκη.. και για την Άντερσον δεν θα το λεγα οτι μοιάζει τόσο
Σε ποιο δουλευει???? και σε σχεση με καρολινα ποια ειναι η καλυτερηΕ ναι γι'αυτό το λέω .... Κατά την γνώμη μου και εμφανισιακά αλλά και μέσα στο δωμάτιο είναι από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή . Πάντα κατά την γνώμη μου αλλά πιστεύω και των πιο πολλών εδώ. Το μόνο που σου θέλω όχι πολλές κουβέντες με την τσατσά. Μπες μέσα και τα λες με την ίδια.
Μακριά τότε. Ας κρεμάσει τα πορνότακουνα της.Αμα αγγίξεις δε και το μαλλι της, πάει, έφαγες φόλα ακόμα και στην πίπα.
Σε ένα μπουρδέλο.Η Εβελίνα που δουλευει
Παντα μετα τις 15.00 .Καλησπέρα σε όλους , γνωρίζει κανεις το ωράριο τις φωτεινής από Ιάσωνος 44;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα τύπεΚατέβηκα μετάξι,η κατάσταση πλέον είναι αποκρουστική και για εμένα που έχω γερό στομάχι,ζεστη-κατρουλιλα-τουριστες-πακιστανοι συνθέτουν ένα πυρηνικό συνδιασμό.
Με το που πάτησα το πόδι μου μου έφυγε οποιαδήποτε σκέψη να γαμησω,πήγα στο Κολωνού 48 μπας και γύρισε το μαρακι και το σώσουμε λίγο αλλά δεν ήταν εκεί.Στη θέση της μια καινούργια τροφαντη μελαχρινή Ρωσίδα.Κοτοπουτανο μιλφ με μεγάλα βυζιά,θα έμπαινα αλλά η κατρουλιλα υπερίσχυσε της καβλας