I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Καλησπέρα σε όλους , γνωρίζει κανεις το ωράριο τις φωτεινής από Ιάσωνος 44;
Συναγωνιστή δεν την έχω δει τον τελευταίο καιρόΚαλησπέρα σε όλους , γνωρίζει κανεις το ωράριο τις φωτεινής από Ιάσωνος 44;
Τι ώρες έχεις πάει ;Συναγωνιστή δεν την έχω δει τον τελευταίο καιρό
Στο 86 μπήκα πρώτα τι γκαντεμης ημουνΜεταξουργείο γαμας στα ίδια σεντόνια που γαμανε τα τελευταία 10 χρόνια αφρόκρεμα Πακιστανων.. Στην φυλής γαμας στα ίδια σεντόνια που γαμανε Έλληνες Αλβανοί Ρώσοι και καναδυο Πακιστανοί τα τελευταία δέκα χρόνια.. Αυτή είναι η μόνη διαφορά πέραν της τιμής.. Και ένα "τσακ" καλύτερες υπηρεσίες η φυλής εκτός από κάποια μεμονωμένα που είναι "καραντι" φολοσπιτα όπως το φυλης84/86 και Φωκαιας 25 (ανεξαρτήτως βάρδιας)
Ο δεύτερος (τουλάχιστον στα λόγια) είναι αυτός που μπαίνει 3 χρόνια εδώ πέρα και λέει ότι σπατουλαρει πουτανες και αυτές χυνουν ωκεανους ποτάμια λιώνουν παγωβουνα της Ανταρκτικής και χυνουν ολάκεραΒασιλιάς είναι ο @n.smirni76 ο οποιος δεν βγάζει μόνο της συριγγα απο την πετρα σηκώνει ακομα και το σφυρί το Θωρ!
Ψάξε τον 2ο!
Καλησπερα Φιλε Διανο.......μαζι με τους αλλους Φιλους Σεβας και Hell....??????@Σεβασμιώτατος και @Helluvatime αφήστε τις μαλακίες. Σε μένα απευθύνθηκε, εγώ θα τιμήσω το 20αρικο του για να του γράψω έκθεση ιδεών!!
Πτυχιακή θα του γράψω!!
Φίλε αν με αφήσουν τα στριπ κάνα βράδυ θα περάσω να γράψω ότι μπορωΓινεται φοβερη δουλεια σχετικα με την ενημερωση εδω αλλα να εκφρασω ενα πολυ πολυ μικρο παραπονο;Επειδη συνηθιζω να εξορμω βραδινες ωρες μετα τις 10 το βραδυ δηλαδη δεν βλεπω ενημερωση για κοριτσια που δουλευουν πχ στις 12 το βραδυ ή μια-δυο πχ.Δηλαδη αυτη η λεγομενη τριτη βαρδια αν την λεω σωστα δεν την βλεπω να αναφερεται συχνα.Ή οταν αναφερεται γινεται σπανια. Συνηθως οι βαρδιες που αναφερονται ειναι πρωινομεσημεριανες,αντε κ απογευμα νωρις που τοτε εγω απεχω απο τα ερωτικα δρωμενα.
Ευχαριστω.
Προτείνω διαγραφή από το μπου για όποιον δεν έχει έστω δοκιμάσει μια φορά εβελιναΡε συ βγες στην τσαρκα!
Ρωτας για την Εβε που είναι 10 χρόνια στο κουρμπέτι, και για την Καρολίνα που είναι μια 3ετια περιπου. Δεν είναι περιστασιακές! Σήκω από το κρεβάτι αδερφε, μη ρωτάς εδώ μέσα τέτοια. Γίνε μόνο σου ο αξιολογητης. Σε λίγο θα μας λέτε μερικοί εδώ μέσα "γαμηστε για μένα"....! Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν έχει παει με Εβε εδώ μέσα. Τράβα, δες, κρίνε!
Από 12 μεσημέρι περίπου μέχρι 9 βράδυ . Σου δίνω διορία καμιά βδομάδα. Μετά διαγράφεσαι.Είμαι νέος εδώ , τι ώρες είναι Εβελίνα ;
Όλα τα εξτρά που δεν ανακοινώνονται στο σαλόνι οι πουτάνες τα κάνουν μόνο σε όσους γουστάρουν σαν άντρες.Κάνει επιλεκτικο τελειωτικό. Οπως και πολλες κοπέλες που δίνουν αυτή την υπηρεσία.
Μαλλον την ημερα που την πηρες συναγωνιστη θα ειχε στραγγισει πολλα φλοκια!!Τα παίρνει στο στόμα;;; εμένα 2 φορές που τις το είπα αρνήθηκε...
Αυριο τελευταια μερα στην εργασια ο κυρ Βασιλης και η ομορφη πριγκηπισα Ρανια για δεκα ημερες θα παραμεινουν εχτος Αθηνας μετα θα ξαναεπιστρεψουνε!!!
Σονια Φιλιππιδου 11 ισογειο.Πρωτη βαρδια.Μονο τσιμπουκι ομως.Οχι γαμησι γιατι καθεται σαν κομοδινο και τη γαμας.Καλησπέρα παίδες.
Ένα καλό μιλφ ρε παιδιά και ιδανικά μαστοριά στην πίπα. Μιλάμε έχω αρρωστήσει για ένα καλό μιλφοτσιμπουκι.
Πήγα είδα την Αλιονα έχει γίνει κυρατσα σαν βαρέλι δεν βλεποταν. Η Άννα Ιωαννίνων και αυτή έχει χαλάσει με κιλακια και στο σαλόνι ίσα που βγήκε οπότε δεν ρίσκαρα από θέμα όρεξης. Μπαρπορα πρίν μήνες έφαγα στεγνή φόλα δεν την πέτυχα στα καλά της. Βλέπω μία άλλη Άννα στο Ιωαννίνων λέει τίποτα?
Όλες προτάσεις ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ
Καλησπερα φιλε μου! Η εβελινα ειναι καλη???Προτείνω διαγραφή από το μπου για όποιον δεν έχει έστω δοκιμάσει μια φορά εβελινα