Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (31 μέλη και 279 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.260
Πόντοι
41.129
Γρήγορο περασμα απο το καυτό Μεταξουργείο.

Στο Ιασωνος 46 ηταν η Όλγα.
Ενας ντελιβερας efood την ειχε παρει μισάωρο πρόγραμμα.
Κάποιος θα εφαγε τα πιτογυρα κρύα...

IMG_20220511_172010.jpg

Στο παραδιπλα Ιάσωνος 44 το αριστερότερο ηταν η το σκινυ μιλφακι Αννα.
Πρόκειται για πετιτ σκουροχρωμη γυφτοΑλβανεζα αρκετά μετρια σε εμφάνιση με απλο στα 10ε.

Στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 οροφος ηταν το πετιτ καυλακι Αλεξανδρα. Καλο κορμακι με απλο στα 10ε.

Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν η Καίτη μια αδιαφορη κοντη με παραπανισα κιλα και η Ίνα, τσουπωτη κοντη μαυρομαλλα Αλβανεζα με απλο στα 10ε.

Λιγο πιο κάτω απο το Ιάσωνος 31 κοτέτσι εκαναν επειγουσες εργασίες διάνοιξης καινούριου μπουρδέλου. Οσο προλαβα να παρω ματι θα εχει ενα οροφο και ενα ισόγειο.
Screenshot_2022-05-18-21-09-58-056_com.miui.gallery.jpg

Στον τοίχο κοντά στο Ιασωνος 20 υπηρχε αυτή η αγγελία για τους ενδιαφερόμενους....

IMG_20220516_101649.jpg

Στο Ιάσωνος 30 οροφος ηταν η Μαρία το γλυκό ξωτικουλι με τα τατουάζ.

Στο περβάζι απεξω απο τον οίκο
ενα πρεζακι ετοίμαζε ενα κοκτέιλ με ενα περίεργο ροζ υγρο στα κυπελλακια και χάπια ντεπον.

Screenshot_2022-05-18-21-28-42-362_com.miui.gallery.jpg

Στην οδο Μεγάλου Αλεξάνδρου λιγο πιο πριν απο τα μπουρδέλα στο 22 εχει ανοίξει ενα καινούριο ψιλικαντζιδικο.
Ιδιοκτήτρια ειναι η λεσβία τσατσά με το αγορέ μαλλί που συνηθως τη βλεπαμε στο γωνιακό Περδικα οροφος.

Screenshot_2022-05-18-21-43-12-757_com.miui.gallery.jpg

Εν τέλει γαμησα τη σκιννυ Αννα στο αριστερο Ιασωνος 44 οροφος.
Πηγα στο VIP δωμάτιο οπου μπαινουν μονο εκλεκτοι και διαλεχτοι πελατες οπως εγω.
Από το παράθυρο του οίκου βλεπεις τις σκαλες του Ιασωνος 46 όροφος.

IMG_20220516_175238.jpg

Φεύγοντας απο τον οικο πηγαίνοντας στο φουρνο να φαω μια πάστα σοκολατινα σπεσιαλ
αντίκρισα κατι που πραγματικά ηταν γροθιά στο στομάχι...
ΔΕΝ τα πετανε τα τριαντάφυλλα ποτές !

Προφανως κάποιος ερωτευμένος με κορασίδα της δουλειάς έφαγε χυλοπιτα απο την τσουρκα και πεταξε αυτα τα πανέμορφα λουλούδια...
Πρόλαβα και τα εσωσα αφου τα πηρα σπιτι μου και τα εβαλα με νερό σε βάζο.
IMG_20220518_220026.jpg

Καλο σας βράδι και να γαματε :kiss-mark::hi:

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ήταν η Νικόλ, η πιτσιρικά Ρουμάνα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασμα με Νικόλ ή Νικολέττα (Νικόλ μου συστήθηκε), στο Φυλής 105.
Πολύ όμορφο κορίτσι, με λυγερόκορμο σωματάκι και 2,5άρια φουσκωτά μπαλόνια με ρόγες που βγάζουν μάτι.
Λευκό απαλό δερματάκι με Μεσογειακή ομορφιά. Ήταν και το Μαριαννάκι μαζί της. :smiling-face-with-heart-eyes:

Θέλω να χωθώ στις φουσκωμένες τορπίλες τους μέχρι να σκάσω, να μείνω από οξυγόνο την ώρα που μου τραγουδάνε Ισπανικά τραγούδια.

Θα ακολουθήσει κριτική για την Νικόλ, δεν ξέρω τι έκανε στο άλλο Φυλής παλιά, αν διάβασα καλά ότι δούλευε εκεί, αλλά κανένα σημάδι φόλας.
Μόνο τις ρόγες να μην τις τσιμπήσετε αν και ήταν ευγενικότατη στην υπόδειξη της.
Το μόνο μείων είναι που δεν σε κοιτάει στο ιεραποστολικό όπως η Μαριάννα και η πουτάνα σε κοιτάει και χαμογελάει.... :springsmile:

ΒΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΛΕΣ!!!

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Πολύ όμορφο κορίτσι, με λυγερόκορμο σωματάκι και 2,5άρια φουσκωτά μπαλόνια με ρόγες που βγάζουν μάτι.
Λευκό απαλό δερματάκι με Μεσογειακή ομορφιά. Ήταν και το Μαριαννάκι μαζί της. :smiling-face-with-heart-eyes:

Θέλω να χωθώ στις φουσκωμένες τορπίλες τους μέχρι να σκάσω, να μείνω από οξυγόνο την ώρα που μου τραγουδάνε Ισπανικά τραγούδια.

Θα ακολουθήσει κριτική για την Νικόλ, δεν ξέρω τι έκανε στο άλλο Φυλής παλιά, αν διάβασα καλά ότι δούλευε εκεί, αλλά κανένα σημάδι φόλας.
Μόνο τις ρόγες να μην τις τσιμπήσετε αν και ήταν ευγενικότατη στην υπόδειξη της.
Το μόνο μείων είναι που δεν σε κοιτάει στο ιεραποστολικό όπως η Μαριάννα και η πουτάνα σε κοιτάει και χαμογελάει.... :springsmile:

Η Μαριαννα τύπε εχει φτιαχτό βυζι ;

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736

IMG_20220511_172010.jpg

Πρόκειται για πετιτ σκουροχρωμη γυφτοΑλβανεζα αρκετά μετρια σε εμφάνιση με απλο στα 10ε.

Στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 οροφος ηταν το πετιτ καυλακι Αλεξανδρα. Καλο κορμακι με απλο στα 10ε.

Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν η Καίτη μια αδιαφορη κοντη με παραπανισα κιλα και η Ίνα, τσουπωτη κοντη μαυρομαλλα Αλβανεζα με απλο στα 10ε.

Λιγο πιο κάτω απο το Ιάσωνος 31 κοτέτσι εκαναν επειγουσες εργασίες διάνοιξης καινούριου μπουρδέλου. Οσο προλαβα να παρω ματι θα εχει ενα οροφο και ενα ισόγειο.

Στον τοίχο κοντά στο Ιασωνος 20 υπηρχε αυτή η αγγελία για τους ενδιαφερόμενους....

IMG_20220516_101649.jpg

ενα πρεζακι ετοίμαζε ενα κοκτέιλ με ενα περίεργο ροζ υγρο στα κυπελλακια και χάπια ντεπον.

Στην οδο Μεγάλου Αλεξάνδρου λιγο πιο πριν απο τα μπουρδέλα στο 22 εχει ανοίξει ενα καινούριο ψιλικαντζιδικο.
Ιδιοκτήτρια ειναι η λεσβία τσατσά με το αγορέ μαλλί που συνηθως τη βλεπαμε στο γωνιακό Περδικα οροφος.

Πηγα στο VIP δωμάτιο οπου μπαινουν μονο εκλεκτοι και διαλεχτοι πελατες οπως εγω.

IMG_20220516_175238.jpg

Φεύγοντας απο τον οικο πηγαίνοντας στο φουρνο να φαω μια πάστα σοκολατινα σπεσιαλ

Προφανως κάποιος ερωτευμένος με κορασίδα της δουλειάς έφαγε χυλοπιτα απο την τσουρκα και πεταξε αυτα τα πανέμορφα λουλούδια...
IMG_20220518_220026.jpg

εξαιρετικό πορνορεπορτάζ!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Λίγο τυπική και ξενερωτη όμως , την πήρα χτες , υπερβολικά τυπική θα έλεγα που δεν σου μένει
Ξενέρωτη σε καμία περίπτωση, είναι λίγο σφιγμένη στην αρχή αν και ευγενικότατη αλλά άμα της φερθείς καλά ξεκλειδώνει και είναι πολύ γλυκιά.
Πες και τίποτα ωραίο στην κοπέλα ρε! Δεν σβήνει το χαμόγελο της μέχρι τέλους μετά. Ειδικά η συγκεκριμένη...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20

IMG_20220511_172010.jpg

IMG_20220516_101649.jpg

IMG_20220516_175238.jpg

IMG_20220518_220026.jpg

Μέσα στην αγριάδα που ζουμε μου αρεσε που εισαι ρομαντικος τύπος αγνωστε φίλε

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Αντζελινα εννοείς μια στο φωκαιας 25β;;;; εκεί θυμάμαι μια τέτοια πριν πολλά χρόνια.... Ρε τη μουνι ήταν εκείνο.... Παρέλαση γινόταν και ήμουν τακτικός πελάτης
ενιοτε ηταν και στα φυλης 65 και απεναντι,εργαλειο δυνατο

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Η καινούργια κοπέλα στη Φυλής τι λέει για δωσε,, περιγραφη, ξανθιά μελαχρινή καστανή? Μικρό βυζι, μεγάλο βυζι? Σωματοτυπο? Πρόγραμμα?
δεν προλαβα να χαζεψω πολυ γιατι με το που ειδα φατσα εγινα γιουσειν μπολτ

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201

το 2009 γαμουσα στην φωκαιας συχνα μια νικολ με την περιγραφη που λες,μετα εμαθα πως παντρευτηκε και εφυγε για μολδαβια,αυτη που λες εχει μαυρο μαλλι ισιο?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
το 2009 γαμουσα στην φωκαιας συχνα μια νικολ με την περιγραφη που λες,μετα εμαθα πως παντρευτηκε και εφυγε για μολδαβια,αυτη που λες εχει μαυρο μαλλι ισιο?
Όχι καμία σχέση τύπε μου, η Νικόλ είναι 25 χρονών, Ισπανόφωνη, αλλά μιλάει μια χαρά Ελληνικά.

study192

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2022
Like
354
Πόντοι
20
χμμ θα την επισκεφτω,πρωι ειναι?
νομιζω μαριαννα ειναι μεχρι 5 και μετα η νικολ μεχρι 12 και μετα παλι μαριαννα. By the way, η μαριαννα πολυ σωστη και ομορφη. Γενικα δεν ξερει γρι ελληνικα/αγγλικα αλλα το προσπαθει και ειναι φιλικη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.373
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α, 71, 69β, 69α, 67, 86β & 86α κλειστά.

Φυλής 84β Άννα, μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 65β Χριστίνα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φυλής 65α Ντιαννα καινούργια κοπέλα, καστανοξανθη με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα, 2αρι συν βυζι, τατουάζ στο δεξί χέρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 61, 59αρια, 74 αριστερά κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 72αρια, 66δ & 66α κλειστά.

Φυλής 56 Βίκυ ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φυλής 54β & 54α κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.373
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Αχαρνών 85 Νατάσα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα 3αρι βυζι, μερικά από τα προγράμματα, απλό πρόγραμμα 10 λεπτά 30 ευρώ, με 69 40 ευρώ, με ελεύθερο στοματικό 50 ευρώ.

Αγκυρας 9

Αγκυρας 12α Άννα, ξανθιά ψηλή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, κωλαρα και Μαρία μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Αγκυρας 12β Μαρίνα ξανθιά νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 81, 105 αριστερά & 105 δεξιά κλειστά.
IMG_20220519_133302.jpg

Φυλής 109α Συλβια με καστανομελι μαλλί μέχρι τους ώμους, κοντουλα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 109β Όλγα μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 134, 134α 134β & 136 κλειστά.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Επίσκεψη πριν λίγο στην καινούργια κοπέλα,την Ντιάνα,στο Φυλής 65α που αναφέρει και ο συναγωνιστής @n.smirni76,δυστυχώς η κοπέλα είναι σκέτη απογοήτευση και από εμφάνιση αλλά και από υπηρεσίες.Η φάτσα της εντελώς ατσούμπαλη,με μυτόγκα,αλλά λέω δεν γαμιέται μια μύτη είναι βρε αδερφέ,που έλεγε και ο μέγας συνχωρεμένος σπουδαίος Θανάσης Βέγγος,έλεγα μήπως λόγο εμφάνισης υπερτερεί σε υπηρεσίες,αμ δε,μπαίνει μέσα,ξάπλωσε μου λέει,με ρώτησε αν μιλάω Αγγλικά,ναι της απάντησα,πήγε να βάλει προφυλακτικό,ενώ έξω ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό,σταμάτα της λέω φεύγω αν δεν κάνεις χωρίς προφυλακτικό,no,no μου έλεγε,πήγα να σηκωθώ,wait wait αυτή η πονηρή ok μου λέει,αρε πούστη μου κλωτσιές που θέλετε λέω,εγώ με αυτά σπάστηκα βέβαια αλλά κάθισα να μην φύγω και άχυστος και χαλάμε και άλλο 20αρι,αλλά και για να δω και τι άλλο δεν κάνει,ξεκινάει μία πίπα σαν τον αέρα που φυσάει έξω,δεν καταλάβαινα τίποτα,τα προκαταρκτικά της μηδέν,ούτε για αστείο φιλιά φυσικά,ούτε στο στήθος,τίποτα,βέβαια με τέτοια μούρη τι να φιλήσεις,τεσπα τον παίζω χύνω για να τελειώνω.Δεν δοκίμασα γαμίση γιατί σπάστηκα.Βγαίνοντας με ρώτησε η Τσατσα πως ήταν,χάλια μαύρα της λέω,θέλει πολύ δουλειά η κοπέλα γιατί αλλιώς δεν την βλέπω ούτε Μεταξουργείο να στερειώνει,αυτά από μένα,η συγκεκριμένη δεν αξίζει ούτε από εμφάνιση αλλά ούτε και από υπηρεσίες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom