Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (23 μέλη και 183 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Τρίτη βάρδια δοκιμαστικέ η μιλφ Εύα στο Φώκαιας 27,αυτή από ότι έχω δει παίζει και στο άγκυρας 12 απογευματινή.
Στεγνό μιλφ με ωραίο σώμα για την ηλικία της,στητο μικρό βυζί,χαλαρωτητα στο δέρμα λόγο ηλικίας (πρέπει να είναι πάνω από 50),παράδοξος στενομουνα.
Στο δωμάτιο δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά δεν λέει και όχι άμα την καθοδηγήσεις,καλή συνεύρεση προτείνεται για τους λάτρεις των ώριμων κύριων.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Καλησπέρα!! Η καινούρια κοπέλα Ντιάνα από Φ65 πως είναι, εμφάνιση υπηρεσίες, αξίζει;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καλησπέρα!! Η καινούρια κοπέλα Ντιάνα από Φ65 πως είναι, εμφάνιση υπηρεσίες, αξίζει;
Έλεος ρε τύπε! 2 σελίδες πίσω!!

Επίσκεψη πριν λίγο στην καινούργια κοπέλα,την Ντιάνα,στο Φυλής 65α που αναφέρει και ο συναγωνιστής @n.smirni76,δυστυχώς η κοπέλα είναι σκέτη απογοήτευση και από εμφάνιση αλλά και από υπηρεσίες.Η φάτσα της εντελώς ατσούμπαλη,με μυτόγκα,αλλά λέω δεν γαμιέται μια μύτη είναι βρε αδερφέ,που έλεγε και ο μέγας συνχωρεμένος σπουδαίος Θανάσης Βέγγος,έλεγα μήπως λόγο εμφάνισης υπερτερεί σε υπηρεσίες,αμ δε,μπαίνει μέσα,ξάπλωσε μου λέει,με ρώτησε αν μιλάω Αγγλικά,ναι της απάντησα,πήγε να βάλει προφυλακτικό,ενώ έξω ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό,σταμάτα της λέω φεύγω αν δεν κάνεις χωρίς προφυλακτικό,no,no μου έλεγε,πήγα να σηκωθώ,wait wait αυτή η πονηρή ok μου λέει,αρε πούστη μου κλωτσιές που θέλετε λέω,εγώ με αυτά σπάστηκα βέβαια αλλά κάθισα να μην φύγω και άχυστος και χαλάμε και άλλο 20αρι,αλλά και για να δω και τι άλλο δεν κάνει,ξεκινάει μία πίπα σαν τον αέρα που φυσάει έξω,δεν καταλάβαινα τίποτα,τα προκαταρκτικά της μηδέν,ούτε για αστείο φιλιά φυσικά,ούτε στο στήθος,τίποτα,βέβαια με τέτοια μούρη τι να φιλήσεις,τεσπα τον παίζω χύνω για να τελειώνω.Δεν δοκίμασα γαμίση γιατί σπάστηκα.Βγαίνοντας με ρώτησε η Τσατσα πως ήταν,χάλια μαύρα της λέω,θέλει πολύ δουλειά η κοπέλα γιατί αλλιώς δεν την βλέπω ούτε Μεταξουργείο να στερειώνει,αυτά από μένα,η συγκεκριμένη δεν αξίζει ούτε από εμφάνιση αλλά ούτε και από υπηρεσίες.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πρωινή μικροβόλτα
Φυλής 105 κλειστό
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω η Αγάπη πρώην Φυλής 105
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω η Σοφία, ψηλή μιλφάρα με τα όλα της με αέρινο φόρεμα και τριχωτό μουνάκι φόρα παρτίδα
Ωραίο πρόσωπο.

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια η αναμπελ σε ποιον οικο δουλευει και τι ωρεσ?

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Απο Οδος Χωματιανου ενημερωθηκαμε οτι οι Αδερφουλες Σοφια και Ειρηνη επεστρεψαν στην χωρα τους.ηταν πραγματικα υπεροχες οι παρτουζες με της δυο αδερφες μεσα στο δωματιο.σιγουρα μας αφησαν ομορφες αναμνησεις.τελος εποχης.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Ιασωνος 43 ξημερωματα πεμπτης πετυχα τις γνωστες μιρελα και ελενη. Η μ@λακω η μιρελα εκατσε ακινητη απεναντι μου και με στραβοκοιτουσε. Καλα να παθεις μ@λακισμενη που το γυρισες σε απλο και τρως μονο απαξιωση πλεον. Η ελενη διαβασα οτι ειναι σκληροπυρηνικη εντος, εμενα μου χαμογελασε πονηρα. Ο οικος παντως ειναι ελλεινος και σιχαμερος οσες φορες εχω μπει να τσεκαρω. Μιρελα γινε τσατσα να τον καθαριζεις, δεν κανεις για πουταν@.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Απο Οδος Χωματιανου ενημερωθηκαμε οτι οι Αδερφουλες Σοφια και Ειρηνη επεστρεψαν στην χωρα τους.ηταν πραγματικα υπεροχες οι παρτουζες με της δυο αδερφες μεσα στο δωματιο.σιγουρα μας αφησαν ομορφες αναμνησεις.τελος εποχης.

Το ξεχρεωσαν κιολας το σπιτι οι αθεοφοβες?Υστερα σου λενε οτι υπαρχει αναδουλεια στα μπουρδελα.

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Μυστες ποια κοπελα προτεινετε εκ των α)Ιρις Ιωννινων 5, β) Νικολ η Μαριαννα Φυλης 105 και γ)Ιζαμπελα Λιοσιων 73?Απογευμα δεν ειναι ολες;?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μυστες ποια κοπελα προτεινετε εκ των α)Ιρις Ιωννινων 5, β) Νικολ η Μαριαννα Φυλης 105 και γ)Ιζαμπελα Λιοσιων 73?Απογευμα δεν ειναι ολες;?
Η Ιρις κάνει υπεραπλό πρόγραμμα πλέον και δεν αξίζει. Η Ιζαμπέλα είναι πολύ καλή. Για τις άλλες δεν έχω άποψη, αλλά τελευταία έχουν ειπωθεί αρκετά για φόλες στο Φυλής 105.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy
Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Καλησπερα αλανια...εχουμε υποψη κατι για πορνη που εχει φουσκωμενη κοιλιτσα; Καλοπροαιρετη η ανταλλαγη πληροφοριων

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Ηταν
Σήμερα τιμώρησα την Άννα Μαρία από Φυλής 65/84 για το φολιασμα που έχει ρίξει στους συναγωνιστές. Ήταν κάτι που υποσχέθηκα πρόσφατα και τελικά έκανα πράξη σήμερα!:rockon: Της έκανα το κωλοτρυπιδι σαν κάλπικο μονοευρω... Εννοείται ότι σφιγγοταν γιατί δεν ήθελε να τον πάρει από κωλο, ειδικά κατευθείαν αλλά με σάλιο, υπομονή και τσιριδες της τον έδωσα ΟΛΟ! ΚΩΛΟ ΟΛΟ! :zfuck::rockon: Ακολουθεί φωτογραφία από την πρωκτική γεώτρηση, με ελάχιστη ποσότητα Μερέντας σε σχέση με την ένταση του γαμισιου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! :hi:

ηυαν IMG_20220519_132744.jpg

Το ξεχρεωσαν κιολας το σπιτι οι αθεοφοβες?Υστερα σου λενε οτι υπαρχει αναδουλεια στα μπουρδελα.
Ναι το ξεχρεωσαν μια χαρα δουλεια εκαναν η Ειρηνη και η Σοφια.και εκαναν και σπεσιαλ προγραμα...

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Σήμερα τιμώρησα την Άννα Μαρία από Φυλής 65/84 για το φολιασμα που έχει ρίξει στους συναγωνιστές. Ήταν κάτι που υποσχέθηκα πρόσφατα και τελικά έκανα πράξη σήμερα!:rockon: Της έκανα το κωλοτρυπιδι σαν κάλπικο μονοευρω... Εννοείται ότι σφιγγοταν γιατί δεν ήθελε να τον πάρει από κωλο, ειδικά κατευθείαν αλλά με σάλιο, υπομονή και τσιριδες της τον έδωσα ΟΛΟ! ΚΩΛΟ ΟΛΟ! :zfuck::rockon: Ακολουθεί φωτογραφία από την πρωκτική γεώτρηση, με ελάχιστη ποσότητα Μερέντας σε σχέση με την ένταση του γαμισιου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! :hi:

IMG_20220519_132744.jpg
Απο οτι φενεται περασες πολυ καλα και πηρες την εκδικηση που εσυ ηθελες!!!!Ακουσα οτι ηθελαν και αλλη συναγωνοστες να παρουνε εκδικηση κατα αυτο τον τροπο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.271
Πόντοι
41.129
Καλησπερα αλανια...εχουμε υποψη κατι για πορνη που εχει φουσκωμενη κοιλιτσα; Καλοπροαιρετη η ανταλλαγη πληροφοριων
Τυπε πας καρφωτος Ιάσωνος 43 και ψάχνεις να βρεις τη Μαγκυ σα τυφλος που ψάχνει το φως του.
Εχει κοιλιτσα σαν 5 μηνων λεχώνα.
Δεν το αποκλειω να ειναι ξανα έγκυος βέβαια... αυτη 2-3 φορες το εξαμηνο γκαστρωνεται.
Ρουφα ρωγα να δεις αμα θα βγάλει γαλα να παω να πιω !

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Ιασωνος 43 ξημερωματα πεμπτης πετυχα τις γνωστες μιρελα και ελενη. Η μ@λακω η μιρελα εκατσε ακινητη απεναντι μου και με στραβοκοιτουσε. Καλα να παθεις μ@λακισμενη που το γυρισες σε απλο και τρως μονο απαξιωση πλεον. Η ελενη διαβασα οτι ειναι σκληροπυρηνικη εντος, εμενα μου χαμογελασε πονηρα. Ο οικος παντως ειναι ελλεινος και σιχαμερος οσες φορες εχω μπει να τσεκαρω. Μιρελα γινε τσατσα να τον καθαριζεις, δεν κανεις για πουταν@.
Μύστη, αν θυμάμαι καλά την είχες πάρει ΑΚΑΠΟΤΑ την Μιρέλα στο παρελθόν όταν έπαιζε μπάλα στην Κολοκυνθούς, σωστά? Η οποία είχε σοβαρό δεσμό με κάποιο μέλος από το σαη. Εάν χώρισε μπορεί να κάνει ΑΚΑΠΟΤΑ ξανά και να ανακοινώνει τάχα απλό για το ξεκαρφωμα. Πάντως εάν θέλεις δυνατές συγκινήσεις προτίμησε Μάγκυ απ'τον εν λόγω οίκο. Με ένα 10ρικο δώρο εντός του δωματίου στα κάνει όλα ...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Απο οτι φενεται περασες πολυ καλα και πηρες την εκδικηση που εσυ ηθελες!!!!Ακουσα οτι ηθελαν και αλλη συναγωνοστες να παρουνε εκδικηση κατα αυτο τον τροπο.
Για κατονόμασε τους συναγωνιστές που ήθελαν να πάρουν εκδίκηση...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom