Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (22 μέλη και 181 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Συνέχεια live βέργας 6β πάνω μια θεία ξανθιά μπαμπατσικη με Ελ στοματικό. Μπορεί να κάνει κι άλλα .... Βέργας 7 μάλλον Σαμπίνα στο 7 κάτω Τατιάνα σε απλό. Στο 3 μόνο το δεξιά κάτω δούλευε με κισε εισητηρίων μπροστά... Δύο πολύ ωραία πιπινακια λολίτα με βυζάρες και ιονελα πιο αδύνατη με καρέ μαλλάκι ξανθό γλυκούλα. Όμως απλό πρόγραμμα 10 λεπτών και η τσατσά να ανεβάζει volume για σύνθημα. Άντε γεια.... Επίσης να σημειώσω ότι το Αχαρνών 85 με τις Κινέζες είναι ανοιχτό όλο το 24 Ώρο και προφανώς μένουν εκεί τα κινεζακια....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Η ιονέλα έκοψε το μαλλί αλλά έβαλε κιλά και από το Μαραθώνος πήρε μεταγραφή στο αδελφό μαγαζί της βέργας
Νομίζω πρώτη φορά αναφέρεται η τύχη της Ιονέλας εδώ μετά την απουσία της από το Μαραθώνος...μπορεί να κάνω και λάθος.
Γλυκιά κοπέλα πολύ, αλλά είναι για ήπιες καταστάσεις...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Νομίζω πρώτη φορά αναφέρεται η τύχη της Ιονέλας εδώ μετά την απουσία της από το Μαραθώνος...μπορεί να κάνω και λάθος.
Γλυκιά κοπέλα πολύ, αλλά είναι για ήπιες καταστάσεις...
Ομορφη ναι, καθαρή ναι, τίμιο 20αρικο.
Έτσι όπως το έκανε το μαλλι κοντό καρέ κόκκινο δεν της παει.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ομορφη ναι, καθαρή ναι, τίμιο 20αρικο.
Έτσι όπως το έκανε το μαλλι κοντό καρέ κόκκινο δεν της παει.
Δεν την έχω δει καυλέα μου, θα περάσω να της πω αύριο ένα καλησπέρα και να δω και την άλλη με τα ΒΥΖΑ...
Χμμμ..κοντό κόκκινο καρέ ε; Έκφυλο ακούγεται...θα πηγαίνει και με την κόκκινη καπότα που μου είχε φορέσει και με είχε βάλει ξαπλωτό στο ιεραποστολικό για να μην φάει χεροπουτσοκλείδωμα :cheesy:

Καλό ξημέρωμα παιχτάκο μου, τελειώνω το malt μου τώρα και πάω για ξάπλες...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Η πληροφορια ειναι απο την πηγη.

devetzi.jpg

Από πότε ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο ρεεέεεεε τύπε;;;;;; :think:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Δεν την έχω δει καυλέα μου, θα περάσω να της πω αύριο ένα καλησπέρα και να δω και την άλλη με τα ΒΥΖΑ...
Χμμμ..κοντό κόκκινο καρέ ε; Έκφυλο ακούγεται...θα πηγαίνει και με την κόκκινη καπότα που μου είχε φορέσει και με είχε βάλει ξαπλωτό στο ιεραποστολικό για να μην φάει χεροπουτσοκλείδωμα :cheesy:

Είναι για πολυ γλυψιμο η Ιονελα και καλο παιδι. Γλυκιά φατσουλα, ωραίο κορμί. Την έχω πάρει πολλες φορες, απλά πρεπει να προσεξει το τζελ που βάζει στο μουνακι της. Μερικές φορές βάζει πολυ και ξενερώνεις. Πέραν τουτου παντα περναω καλα.

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Καλησπέρα αδερφέ μου!Μου είπε ο σαδομαζο ότι είσαι το μεγαλύτερο αλάνι εδώ μέσα και θα με βοηθήσεις να βρω που πήγαν οι πουταναρες μου που ψάχνω καιρό τώρα Έχει κλείσει εδώ και παρά πολύ καιρό το μπουρδελο στην Διδυμου16Α που δούλευε το πρωί η Αναστασία και το απόγευμα μια μιλφαρα η Αλινα μελαχρινή με κωλαρα και βυζαρες τις θυμάσαι??Μηπως έχεις ιδέα αν δουλεύουν κάπου έστω μια απ τις 2 αν και θα ήθελα πιο πολύ να ξαναδώ την κωλαρα την Αλινα!Και η Αναστασία βέβαια καυλα είναι !Τις έχασα και τις 2 και έχω ξενερώσει ☹️Σ ευχαριστώ φίλε μου καλά να περνάς υγεία και καλά γαμησια!!!
Να προσθέσω ότι είναι και δικιά μου αναζήτηση.
Πορνορεπορτερς του Bou την βοήθειά σας.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα!!! Όποιος κάνει γύρα σήμερα το πρωί αν είναι εύκολο να με ενημερώσει αν είναι η Τζέσικα στο Φωκαίας 25. Ευχαριστώ πολύ!!!

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Επίσης έχετε καμία πρόταση για super ελεύθερο στοματικό το πρωί?

Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Τυπε πας καρφωτος Ιάσωνος 43 και ψάχνεις να βρεις τη Μαγκυ σα τυφλος που ψάχνει το φως του.
Εχει κοιλιτσα σαν 5 μηνων λεχώνα.
Δεν το αποκλειω να ειναι ξανα έγκυος βέβαια... αυτη 2-3 φορες το εξαμηνο γκαστρωνεται.
Ρουφα ρωγα να δεις αμα θα βγάλει γαλα να παω να πιω !
Εισαι Κυριος τα σεβη μου.. Θα ενημερωσω για την εξελιξη της βολτας σε ευχαριστω

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Η κατάσταση στο Μεταξουργείο πότε θα βελτιωθεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για να ξέρω πότε να ξαναρθω

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καταθεση πριν λίγο στην Χριστίνα στο Φυλης 65.
25χρονη καστανή κοπέλα γύρω στο 1.75 με τακούνι και 1.65 πραγματικό ύψος.
Ωραίο λεπτό κορμί καθολου κοιλιά αρκετά, αρκετά μικρό βυζί με μεσαίου μεγέθους ρώγα.
Κωλος ωραίος.
Γενικά φέρνει λίγο σε αχλαδοειδες σωμα.
Φάτσα κλασσική Βαλκάνια, ήρεμο σαλονάρισμα, αλλά με μάρκαρε άσχημα καθώς θα έφευγα, λίγο το τρίψιμο λίγο τα ψιθυριστά της λιγο και τα πονηρά καμώματα της, δε γαμιεται, ας δοκιμάσω να μπω.
Στο δωμάτιο ήρθε αρκετά γρήγορα, ούτε 2 λεπτά δεν την περίμενα, είχε όρεξη για κουβεντούλα βέβαια, ξαπλωσαμε αγκαζέ και τα είπαμε, σηκώθηκα ορθός και ξεκινησε ένα μέτριο ακα τσιμπούκι, με αργές κινήσεις αλλά χωρίς μεγάλο βάθος, μετά από λίγο ανέβασε στροφές και κάπως το καλυτερεψε.
Αρχικά την πήρα ιεραποστολικο όπου έπεσαν πολλά πεταχτά φιλιά, έπειτα την έστησα στα 4 όπου πρόσθεσε επιπλέον μουνοκρεμα από ο,τι είχε βάλει στην αρχή, καλό στήσιμο ωραία βογγητά με αγγλικους όρους oh yes oh fuck me, την σήκωσα όρθια την έστησα στον τοίχο όπου κατάλαβα ότι την γουσταρει αυτήν την στάση, έπειτα από λίγο τελειωσα.
Κάναμε ξανα μια κουβεντούλα και χαιρετηθηκαμε.

Σημπερασματικα το κορίτσι αυτό δεν είναι ούτε η φόλα που θες να ξεχάσεις σύντομα, αλλά ούτε και η ουαου εμπειρία, είναι μια τίμια κοπέλα όπου το μεγάλο και σημαντικο προτέρημα της ειναι οτι ΔΕΝ ΒΙΆΖΕΤΑΙ.
Παρεμεινα στο δωμάτιο σίγουρα πάνω από 10 λεπτά και δεν άκουσα κανένα παράπονο ούτε απο αυτήν ούτε από την τσατσα.
Μπορεί και να ξαναπεράσω μαζί της, σίγουρα όμως δεν το μετάνιωσα.
Θα την έχω στα υπόψιν μου.

Να γαματε καλά !

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.867
Πόντοι
1.056
Η κατάσταση στο Μεταξουργείο πότε θα βελτιωθεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για να ξέρω πότε να ξαναρθω

Τυπε, μολις καθαρισει ο τοπος απο ολους τους μαυρους και ολους τους αλοθρησκους, γινουν οι επενδυσεις που υπογραφονται και ερθουν καινουργια απιστευτα μουνια που θα γαμαμε με 10 ευρω θα σε ενημερωσουμε..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

Κοντό κόκκινο πριν τρεις μηνες που την είχα παρει. Τώρα μάλλον παλι το ξανά έκανε ξανθό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Κοντό κόκκινο πριν τρεις μηνες που την είχα παρει. Τώρα μάλλον παλι το ξανά έκανε ξανθό.
Κοντό κόκκινο πριν 3 μήνες??? είσαι σίγουρος? Μέχρι τέλος Μαρτίου(συγκεκριμένα 27/3 τελευταία φορά που την είδα) που ήταν ακόμα στο Μαραθώνος 59 ξανθό το είχε όπως πάντα μέχρι τους ώμους

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Κοντό κόκκινο πριν 3 μήνες??? είσαι σίγουρος? Μέχρι τέλος Μαρτίου(συγκεκριμένα 27/3 τελευταία φορά που την είδα) που ήταν ακόμα στο Μαραθώνος 59 ξανθό το είχε όπως πάντα μέχρι τους ώμους
Είμαι σιγουροτατος για το κόκκινο. Αλλά για ποσο καιρό το κράτησε δεν ξέρω. Μπορεί κανα μηνα, μπορεί λιγότερο. Δεν της πηγαινε παντως.
Με είχε ρωτήσει αν μου αρεσαν και της είχα πει ότι επειδή είναι όμορφη της πανε ολα τα χρώματα - κουρέματα.
Τι να της πω ο δολιος;;;
Να κατς να σκας;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Είμαι σιγουροτατος για το κόκκινο. Αλλά για ποσο καιρό το κράτησε δεν ξέρω. Μπορεί κανα μηνα, μπορεί λιγότερο. Δεν της πηγαινε παντως.
Με είχε ρωτήσει αν μου αρεσαν και της είχα πει ότι επειδή είναι όμορφη της πανε ολα τα χρώματα - κουρέματα.
Τι να της πω ο δολιος;;;
Να κατς να σκας;
Εγώ πάντως όσες φορές την είδα τουλάχιστο μέσα στο 22 ήταν ξανθιά και μέχρι τους ώμους, μήπως φορούσε περούκα?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Εγώ πάντως όσες φορές την είδα τουλάχιστο μέσα στο 22 ήταν ξανθιά και μέχρι τους ώμους, μήπως φορούσε περούκα?
Οχι ρε συ, τι περουκα;
Βεβαία ένα βάψιμο είναι πολυ γρηγορη υπόθεση για μια γυναίκα να αλλάξει. Μπορεί να της είπαν κανα δυο ότι είναι χάλια και να το άλλαξε μπαμ μπαμ. Πάντως δεν της πηγαινε.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
803
Πόντοι
86
Ξερεις κανεις καποιο μπουρδελακι με γυναικες ανω των 100 κιλων;Στην βεργας η κωνσταντινα ειναι μονη ή ειναι με αλλη μαζι γυναικα παχουλη; Ψαχνω σπιτι που να εχει δυο γυναικες να παρω και να ειναι και οι δυο ανω των 100 κιλων.

Οχι τρολ παιδια.. Σοβαρα μιλαω.Αν ξερει καποιος ας μου πει.Βιτσια ειναι αυτα,τι να κανουμε.
Ευχαριστω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom