Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (19 μέλη και 220 επισκέπτες)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Απο Οδος Χωματιανου ενημερωθηκαμε οτι οι Αδερφουλες Σοφια και Ειρηνη επεστρεψαν στην χωρα τους.ηταν πραγματικα υπεροχες οι παρτουζες με της δυο αδερφες μεσα στο δωματιο.σιγουρα μας αφησαν ομορφες αναμνησεις.τελος εποχης.
Τώρα να σε ρωτήσω από ποιον το έμαθες (για τη Σοφία τουλάχιστον που με ενδιαφέρει) ή θα σπάσω την οθόνη από την απάντηση που θα μου δώσεις;;;:think::think:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Τώρα να σε ρωτήσω από ποιον το έμαθες (για τη Σοφία τουλάχιστον που με ενδιαφέρει) ή θα σπάσω την οθόνη από την απάντηση που θα μου δώσεις;;;:think::think:

Τι εγινε τυπε,την ερωτευτικες την μικρη?Θα σε δει ο Καλογερο και θα σε κραζει παλι ρε.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.516
Πόντοι
456
Μύστη, αν θυμάμαι καλά την είχες πάρει ΑΚΑΠΟΤΑ την Μιρέλα στο παρελθόν όταν έπαιζε μπάλα στην Κολοκυνθούς, σωστά? Η οποία είχε σοβαρό δεσμό με κάποιο μέλος από το σαη. Εάν χώρισε μπορεί να κάνει ΑΚΑΠΟΤΑ ξανά και να ανακοινώνει τάχα απλό για το ξεκαρφωμα. Πάντως εάν θέλεις δυνατές συγκινήσεις προτίμησε Μάγκυ απ'τον εν λόγω οίκο. Με ένα 10ρικο δώρο εντός του δωματίου στα κάνει όλα ...
Ερωτηση η ΜΑΓΚΥ απο τι ωρες ειναι στο Ι 43 ( βαρδιες ).

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Ερωτηση η ΜΑΓΚΥ απο τι ωρες ειναι στο Ι 43 ( βαρδιες ).
Δεν ξέρω τύπε μου, έχω σταματήσει τις επισκέψεις στο βρωμερό Μετάξι αυτό το διάστημα. Μόνο από τα κεντρικά περνάω και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για φουλ πρόγραμμα...:rockon:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.516
Πόντοι
456
Δεν ξέρω τύπε μου, έχω σταματήσει τις επισκέψεις στο βρωμερό Μετάξι αυτό το διάστημα. Μόνο από τα κεντρικά περνάω και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για φουλ πρόγραμμα...:rockon:
Ευχαριστω , ποια ειναι τα κεντρικα για σενα , και που τα φουλ προγραμματα ??

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τι εγινε τυπε,την ερωτευτικες την μικρη?Θα σε δει ο Καλογερο και θα σε κραζει παλι ρε.
Σώπα μωρέ, τι να μου πει ο δόλιος ο γιαγιούλης, περίγελος γίνεται όποτε ανοίγει το στόμα του...:2funny:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Σώπα μωρέ, τι να μου πει ο δόλιος ο γιαγιούλης, περίγελος γίνεται όποτε ανοίγει το στόμα του...:2funny:
Όντως ήταν αδερφές η Σοφία με την Ειρήνη ; Δεν μοιάζουν και τόσο εκτός αν λέει

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Όντως ήταν αδερφές η Σοφία με την Ειρήνη ; Δεν μοιάζουν και τόσο εκτός αν λέει
Ποιος ξέρει και ποιον ενδιαφέρει. Εύκολα παίρνει το τίτλο της άχρηστης πληροφορίας της ημέρας

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ποιος ξέρει και ποιον ενδιαφέρει. Εύκολα παίρνει το τίτλο της άχρηστης πληροφορίας της ημέρας
Βλέπω πίσω από τις λέξεις σου μία απογοήτευση λόγω αποχώρησης της Σοφίας. Κράτα γερά, μαζί θα το ξεπεράσουμε... δεν είναι όλα μάταια πλέον σε αυτή τη ζωή... !

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Βλέπω πίσω από τις λέξεις σου μία απογοήτευση λόγω αποχώρησης της Σοφίας. Κράτα γερά, μαζί θα το ξεπεράσουμε... δεν είναι όλα μάταια πλέον σε αυτή τη ζωή... !
Τόσα παραμύθια λέει ρε μλκ, με την αποχώρηση της Σοφίας βρήκε να βγει αληθινός ο καριόλης;;
ΘΛΙΨΙC!!:cry:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Φυλής live φ74 αριστερά Γιάννα κανονικό κορμί μελαχρινή σε απλό δεξιά Άννα ψιλογεματουλα μάλλον η πρωινή που λέμε. Φ 72 Ρίτα μπαμπατσικη πιτσιρικά με ελε στοματικό... Μοιάζει αρκετά σε σατοτυπο με Αγγέλα διδύμου 22. Φώκαιας από 9 και πάνω κλειστά. 13 υπόγειο Μαρία δεν την είδα. Δεξιά ισόγειο μελαχρινή με μακρύ μαλλί γλυκούλα με καλό σώμα 2 άρια βυζιά. Στο 17 κάτω Μαρία η Γερμανίδα και Κλεοπάτρα. Στο πάνω Τζένη λιγεροκορμη. Φωκ 24 Αλίσια.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Αρκετοί Έλληνες στην πιάτσα κάτω των 30 που δεν πήγαν για πλάκα πήγαν για να γαμησουν....παρέα ιταλιανων γυρναγαν σαν εξωγήινοι στα σπίτια . Δεν ξέρω αν είχαν δει τόσο εύκολα πουτανες άμεσα διαθέσιμες καθώς στην Ιταλία για να γαμησεις πρέπει να είσαι ο Μπερλουσκόνι. Τύπος 55 Άρης δεν τον έβαζε μέσα η Τζένη και παραπονέθηκε . Τελικά μάλλον έμενε Φώκαιας ... Τυχερεεε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Ιασωνος 43 ξημερωματα πεμπτης πετυχα τις γνωστες μιρελα και ελενη. Η μ@λακω η μιρελα εκατσε ακινητη απεναντι μου και με στραβοκοιτουσε. Καλα να παθεις μ@λακισμενη που το γυρισες σε απλο και τρως μονο απαξιωση πλεον. Η ελενη διαβασα οτι ειναι σκληροπυρηνικη εντος, εμενα μου χαμογελασε πονηρα. Ο οικος παντως ειναι ελλεινος και σιχαμερος οσες φορες εχω μπει να τσεκαρω. Μιρελα γινε τσατσα να τον καθαριζεις, δεν κανεις για πουταν@.
τυπε, δεν ξερω τι συμπερασματα βγαζεις απτο "στραβοκοιταγμα" στο σαλονι, η μιρελα μεσα ειναι φωτια και μονο απλο δεν κανει αν δεν εισαι μουροχαυλος. Τωρα αμα δε γουσταρει τη φατσα σου, παω πασο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Τυπε πας καρφωτος Ιάσωνος 43 και ψάχνεις να βρεις τη Μαγκυ σα τυφλος που ψάχνει το φως του.
Εχει κοιλιτσα σαν 5 μηνων λεχώνα.
Δεν το αποκλειω να ειναι ξανα έγκυος βέβαια... αυτη 2-3 φορες το εξαμηνο γκαστρωνεται.
Ρουφα ρωγα να δεις αμα θα βγάλει γαλα να παω να πιω !
Αμα ειναι δικο μου θα της φορεσω σιδερενιο σουτιεν για ενα 6μηνο. Δεν θα πινετε εσεις το γαλα του υιου μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom