Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 428 άτομα (38 μέλη και 390 επισκέπτες)

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Ρε παίδες... η Άννα από Φ59.... που είχε κόψει τον κωλο... μήπως Τον ξαναεβαλε στο μενού ξέρετε;;;
Την Αννα την αλβανεζα στο ισογειο εννοεις? Ναι, το εχει κοψει τελειως, εκτος και αν ειναι καποιος σταθερος πελατης της, και του τον δωσει!:fuck1:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
  • Like
Αντιδράσεις: fil69

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Δεν αφήνουν φραγκο οι Πακιστανοί στην Ελλάδα. Και όταν αφήνουν τα αφήνουν μαύρα στις πουτανες μια στο τόσο.
Ούτε νερό από το περίπτερο...

Και τα περίπτερα, μίνι μάρκετ στο κέντρο δικά τους είναι εξάλλου!

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Ένα άλλο πολύ μεγάλο πρόβλημα της Αθήνας είναι η άναρχη δόμηση και η άσχημη αρχιτεκτονική...!!!

Κακάσχημα άναρχα κτίρια & πολυκατοικίες ξεπροβάλλουν από παντού.....!!!!!!!!!

Έπρεπε να είχαν φτιαχτεί περισσότεροι ουρανοξύστες!

Είσαι στους Αμπελόκηπους....και βλέπεις τον πύργο Αθηνών και χαίρεται η ψυχή σου.... σύγχρονο, όμορφο και μεγαλοπρεπές....έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι στην Νέα Υόρκη.
Αδύνατον να συμβεί αυτό, μεγάλο ποσοστό κάτω από τα πόδια μας στην Αθήνα υπάρχει νερό και άμμος (κοινός βάλτος), μετά από κάποια κυβικά μέτρα ανά μετρικό τόνο θα υποχωρούσε το έδαφος.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Την Αννα την αλβανεζα στο ισογειο εννοεις? Ναι, το εχει κοψει τελειως, εκτος και αν ειναι καποιος σταθερος πελατης της, και του τον δωσει!:fuck1:
μια φορα την ειχα παρει αυτη και μου ηρθε ποδαρίλα..ασε που πεφτει πανω σου στο σαλονι και δε σε αφήνει να φυγεις,οποτε πλεον δεν μπαινω καν στο κόπο να κανω επισκεψη,σαν αν μην υπάρχει ο οικος .

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20
γενικα στο φυλης 59 εχω παρατηρησει ασχημες συμπεριφορες απο ορισμενες που οταν δεν θελεις να περασεις μπαινουν μπροστα και δε σε αφηνουν να φυγεις και σου τσαμπουκαλευονται κιολας και σε βριζουν. εχω πετυχει σκηνικο να εχει βγει η πουτανα στην εξωπορτα στο δρομο και να βριζεται με εναν που μαλλον δεν ηθελε να περασει

Virtouozos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
188
Πόντοι
0
Στο διπλανο site γραφουν οτι η τσιμπουκλου η Σονια εθεαθη πρωινη βαρδια στο Φιλιπ. 11 ξανα. Τσαρκαρε κανεις σας πρωι ? Την ειδε καποιος εαν ηταν αυτη ?

Υ.Γ. Εαν την ειδε καποιος..... οχι ακουσα η μου φανηκε και φουμαρα.
Στο διπλανο site γραφουν οτι η τσιμπουκλου η Σονια εθεαθη πρωινη βαρδια στο Φιλιπ. 11 ξανα. Τσαρκαρε κανεις σας πρωι ? Την ειδε καποιος εαν ηταν αυτη ?

Ήταν εκεί προχθές πρωινή.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
γενικα στο φυλης 59 εχω παρατηρησει ασχημες συμπεριφορες απο ορισμενες που οταν δεν θελεις να περασεις μπαινουν μπροστα και δε σε αφηνουν να φυγεις και σου τσαμπουκαλευονται κιολας και σε βριζουν. εχω πετυχει σκηνικο να εχει βγει η πουτανα στην εξωπορτα στο δρομο και να βριζεται με εναν που μαλλον δεν ηθελε να περασει
Όσο μεγαλώνεις τα βαριέσαι αυτά ..Εννοώ αν σε δουν σε κόψουν όπως πρέπει δεν το πανουν διότι ξέρουν πως θα φύγει μπουκέτο …παλιά μια εκεί καθώς έφευγα με κλοτσισε με το πόδι στον κωλο μου εγώ ενστικτοδος έκανα προς τα πίσω και έπεσε κάτω ..Ξέρεις τι είπε ; Άρχιζε να κλαίει λέγοντας με χτυπήσεις το πόδι μ εγώ μια πλάκα έκανα …..Να μην κανείς άλλη φορά πλάκες της είπα και έφυγα κύριος

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Μερικές γουστάρουν και τον πελάτη και θέλουν να πηδηχτούνε μαζί του. Όπως εμείς άμα δούμε κάνα ξέκωλο στο δρόμο και θέλουμε να την αναρτήσουμε εκείνη την ώρα πάνω στα καυλιά μας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος.... απλά ο ΒΡΩΜΟΝΟΜΟΣ του 1953 δεν επιτρέπει ουρανοξύστες στην Αθήνα για να μην χαλάσει το ''image'' της ακρόπολης...!!!!

ΕΛΕΟΣ....!!!!!:headbang::headbang::headbang:
Φίλε πολύ μεταγενέστερα έγινε ο πύργος !!!

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Ας μιλήσουμε καλύτερα για μουνάκια και κωλάρες........

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Kαταθεση στη Ναταλιτσα στο Ιασονος 27 υπογειο.
Η Ναταλιτσα εχει γινει τελειως σκιννυ, την σηκωσα στην αγκαλια μου και πρεπει να ζυγιζει 35 κιλα περιπου.
Το κορμι της σφιχτο με επιπεδη κοιλια και μικρο κωλαρακι.
Σε ολη τη διαρκεια του γαμησιου την ειχα βαλει απο πανω και γαμιοταν με τρέλα.
Δουλευει 3 το μεσημερι με 11 το βραδι.

Στο Ιασονος 16 ισογειο ηταν η τσουπωτη Λορη, η οποια το πρωι δουλευει ως σερβιτορα στο γωνιακο αλβανικο καφενειο.

Το Ιασονος 16 οροφος ηταν κλειστο.

Στο γωνιακο Περδικα οροφος με τη σιδερενια σκαλα ανεβαινε για δουλεια η κουκλα μαυρομαλλα Νικη.

Στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφος ηταν ενα σκιννυ ομορφο μωρο η Αλεξανδρα, εχει μπει στα υποψην, εχει και ωραιους
αστραγαλους για δαγκωμα.

Για οσους ψαχνουν την σκιννυ αλβανεζα Αννα απο το το Ιασονος 44 τερμα αριστερα οροφος δουλευει στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ισογειο πρωινη βαρδια.
Την πετυχα την ωρα που εφευγε και μου εκανε εντυπωση που φορουσε σαγιοναρα διχαλο.
Καλε δεν κρυωνουν τα ποδια σου ? της ειπα μιας και την γνωριζω, οχι μου λεει εδω πιο κατω μενω.
Νταξει ρε κοπελια αφου μενεις πιο κατω πηγαινε και με το βρακι την αλλη φορα σπιτι σου.

Στο Ιασονος 20β ηταν η σκιννυ Ρουμανα Ίνα, το εχει γυρισει σε απογευματινη βαρδια,παει στις 1800.
Στην πρωινη βαρδια ειναι η βαριεστημενη Βικτωρια η πιπινα ελληνο-ρωσσιδα.
Τη Βικτωρια την ειχα δει σε ενα κοινωνικο δικτυο παρεα με ενα σουπερ σεξι μωρο να πινει καφε.
Της το ειπα και της ζητησα να φερει και τη φιλη της στη δουλεια να τα κονομησει και να περασει καλα κιολας
αλλα μου ειπε οτι η φιλη της δεν γνωριζει τη δουλεια κανει η ιδια, απιστευτο μου φαινεται αλλα ποιος ξερει.

Το Κολωνου 23 ανακτορο ηταν κλειστο ενω στο υπογειο ηταν η Στεφανια, μια χοντρη γυφτορουμανα.
Το σεξι πιπινι η Βανεσσα εχει περιοδο και γυριζει αυριο απογεμα δουλεια, ελπιζω να της εχει μεινει καμμια σταγονα αιμα να ρουφηξω.

Στο Ιασονος 31 υπογειο ηταν μια χοντρουλα αδιαφορη δε θυμαμαι ονομα..
Η Κατια θα ειναι αυριο πρωι εκει, σημερα και εχτες ειχε ρεπο.
Την Κατια τις 3 τελευταιες φορες που εχω περασει δωματιο δεν την εχω γαμησει ουτε την αφηνω να μου παρει πιπα, με το που μπει δωματιο την γδυνω και κατευθειαν της ρουφαω το μουνι, αργει να χυσει αλλα χυνει πολυ νοστιμο μουνοζουμο.
Στο γαμησι η Κατια ειναι πολυ βιαστικη στο πενταλεπτο θελει να φυγει, στο γλειφομουνι καθεται ολο το δεκαλεπτο μεσα
και δε βγαζει κιχ.. τα συμπερασματα δικα σας.

Καλο βραδι :hi::hi::smitten:
Γαμάς ρε κουφάλα Μητσε με τις περιγραφες σου, γαμάς!

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926

Συναγωνιστή, την είδα σήμερα το μεσημέρι. Περίμενα στο σαλόνι, καθώς ήταν στο δωμάτιο με πελάτη. Μετά από κάποια λεπτά αναμονής βγήκε και σαλονάρισε ολόγυμνη. Χαιρετηθήκαμε, της είπα ότι είμαι παλιός πελάτης της και ότι την ξέρω από το 2008, από την εποχή που δούλευε στο Φυλής 92. Δεν πέρασα μαζί της, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ σπαστική, κατά την διάρκεια του αγώνα. Κατά τα άλλα, παραμένει πολύ δυνατό milf.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.721
Πόντοι
41.129
Πρωινή καταθεση στην Κάτια στο Ιάσονος 31, της εγλειψα τα καταλευκα και απαλα πατουσακια.
Πολυ καθαρα και τρυφερα πελματα συστήνεται για ποδολαγνεία, ενω η ιδια το απολαμβάνει. Η Κατια φαίνεται οτι δέχεται τα πάντα προκειμένου να γλιτώσει το γαμήσι.
--------------------------------------------
Απογευματινή καταθεση στην Ίνα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο. Τσουπωτη γλυκια Αλβανεζα με μαύρο κορακί μαλλι, και γλυκιά φατσούλα.
Γνωστή και απο το Ιάσονος 10.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Φίλε πολύ μεταγενέστερα έγινε ο πύργος !!!
Ο πύργος μπορεί να έγινε αλλά στο κέντρο δίπλα από Ακρόπολη δεν νοείται να γίνουν ουρανοξύστες. Θα βλέπουν την Ακρόπολη σαν λακο.
Και στην Ρώμη στα αρχαία δεν έχει ουρανοξύστες να περνάνε το Κολοσσαίο...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960
Η Αθηνα και γενικα η Ελλαδα θα ηταν πανεμορφη με κεραμυδια ή λευκα σπιτια κυκλαδιτικα, πλακοστρωτους δρομους και φυση παντου
Οι ουρανοξυστες ειναι για τους κινεζους και τους χαζοαμερικανους
Και κλεινω με αυτο γιατι την καψαμε την ενημερωση

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201
Συναγωνιστή, την είδα σήμερα το μεσημέρι. Περίμενα στο σαλόνι, καθώς ήταν στο δωμάτιο με πελάτη. Μετά από κάποια λεπτά αναμονής βγήκε και σαλονάρισε ολόγυμνη. Χαιρετηθήκαμε, της είπα ότι είμαι παλιός πελάτης της και ότι την ξέρω από το 2008, από την εποχή που δούλευε στο Φυλής 92. Δεν πέρασα μαζί της, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ σπαστική, κατά την διάρκεια του αγώνα. Κατά τα άλλα, παραμένει πολύ δυνατό milf.
Σε ευχαριστω πολυ για το info.....Αυριο το πρωι θα παω σφαιρα να τις αδειασω τα ψολωχυματα μου στην στοματαρα τις.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Πάντως εγώ όλες τις φορές για να γλιτώσω τις πιεστικες πουτανες και τσατσες... που δεν σε αφήνουν να φύγεις... λέω "κωλαράκι κάνεις... θέλω κωλαράκι "... αμέσως να τις δεις πως... μαζεύονται και απομακρύνονται λέγοντας... όχι αλλά έλα κλπ στο... απόμακρο όμως... φυσικά αυτό δεν πιάνει σε αυτές που δίνουν κωλο.. αλλά πραγματικά σε οοολες τις άλλες μιλάμε για 100% πιάνει!!

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Μετά από το άκουσμα των μέτρων ελάφρυνσης στα καύσιμα ( χαχα), αποφάσισα να φουλαρω την μηχανή για μια βόλτα στο Μεταξουργείο.
Στοχευμένες επισκέψεις σε οίκους όπου ακούγονται τελευταία, με θετικά και αρνητικά.
1η επίσκεψη στο Ι 31, για να δω την Κάτια. Τρελό γέλιο με τον τσατσο που έλεγε ότι πονάει στην καρδιά και θα πεθάνει, ενώ ταυτόχρονα κάπνιζε, και οι άλλες 2 κοπέλες που ήταν εκεί, συν 4 Πέρσες , τον τρολαραμε όσο δεν πάει. Αφού η Κάτια που ήταν δωμάτιο σε 20 λεπτο πρόγραμμα, κάποια στιγμή φώναξε για ησυχία.
Κάποια στιγμή βγήκε, οκ , λεπτουλα, μικροκαμωμένη, όμορφο προσωπάκι, ξανθιές ανταύγειες, πάνω από το μέσο όρο της περιοχής πάντως.
2η δίπλα στο Ι 39 πορνομωλ στο α, απάνω δεξιά μπαίνοντας. Εκεί 2 κοπέλες, νομίζω Μιρέλα ή Μιλένα ψηλή, με κοτσίδες, ωραίο πρόσωπο και κωλο και μία άλλη , καλή σχετικά και αυτή. Ίδιο πρόγραμμα, απλό κλπ... Πέρασα με την πρώτη, αν και απλό ήταν καλά, είχε συμμετοχή, άφηνε πιασίματα και φιλάκια, μου έκανε κάνα 5λεπτο πίπα και μετά στα 4 που έχει ωραίο κωλο για χουφτωμα. Για 10€ καλό.
Βγαίνω και βλέπω φως αναμμένο στο Ι 37 κάτω . Πριν είχα ανέβει στο πάνω , αλλά ήταν μια αδιάφορη. Μπαίνω μέσα μου παρουσιάζεται η Λανα!!! Πολύ ωραίο μωρό, προσωπαρα, μοντέλο, στήθος φαινόταν σούπερ. Ήξερα ότι για 2η καπάκι δεν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω. Α,15€ εδώ , υπεραπλο πρόγραμμα. Μετά από 1 δωμάτιο έρχεται το μωρό. Βγάζει τα εσώρουχα και μένω μαλακας. Τι βυζιά είναι αυτά, τι μουνακι, μόνο λίγο στο κωλο χάνει. Ματαρες, χείλη βαμμένα όσο. Τέρμα τα καλά όμως.
Δεν ακουμπάμε τίποτα, πίπα χάλια, άτονη, μονότονη, δεν ερεθιζομουν με τίποτα. Της λέω κοίτα, δεν μου το βάζεις ανάμεσα στα βυζιά σου, να μου παίξεις μια μπας κ χύσω; Όλα αυτά με ψιλό αγγλικά και νοήματα. Έτσι και έγινε και δεν έκλαψα τα 15€. Μουναρα αλλά ; Και το ξέρει η ρουφιάνα .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom