Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (24 μέλη και 327 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πέρασμα από Άννα Κου. Φώκαιας με Αχαρνών. Για άλλη μια φορά πεντακάθαρη, πανέμορφη και πλεον πιο αφράτη. Ομορφες υπηρεσίες, πιπουλα αισθησιακη, οχι βαθιά αλλά ικανοποιητική. Τα πιο ωραία δαχτυλακια και πατουσακια που έχω δει στη ζωή μου καθώς επίσης και ωραία αίσθηση αιδοίου. Ωραίο δερμα. Επίσης καθαρό δωμάτιο και αρκετός φωτισμός.
Μάγκες δυσκολα να ξαναπαω Μετάξι. Αυτή η βρώμα των Περσων με απωθεί υπερβολικά!

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Ναι φίλε, έτσι!! Όσο περίμενα να δω την Κάτια, βρωμισα τσιγάρο και υπογα. Άστα, μπάνιο στον κλίβανο μετά.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
μια φορα την ειχα παρει αυτη και μου ηρθε ποδαρίλα..ασε που πεφτει πανω σου στο σαλονι και δε σε αφήνει να φυγεις,οποτε πλεον δεν μπαινω καν στο κόπο να κανω επισκεψη,σαν αν μην υπάρχει ο οικος .
Ποδαριλα? :2funny::2funny::2funny::2funny: Πωπω τη βρωμιαρα!!!:confused::confused:

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Επί χούντας γίνανε αυτά:
Πύργος Αθηνών.... Πύργος Πειραιά.... Πύργος Απόλλων....

Τέλος πάντων,

Απλά με ουρανοξύστες η Αθήνα θα ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!

:woldman:
Το σχέδιο στο άμεσο μέλλον είναι να εκτοπίσουν όλη την μαυρίλα στα προάστια, και το κέντρο θα αλλάξει εντελώς, με νέα κτίρια, πλακόστρωτα, κτλ

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Καλησπερα συναγωνιστες εχω αρκετες ημερες να κατεβω στα σπιτακια και δεν εχω δει τι παιζει τωρα στα βραδυνα δηλαδη τριτη βαρδυα μπορει κανενας να μου πει που παιζονται γκιλφακια και ποιες δινουν κολαρακι

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Το σχέδιο στο άμεσο μέλλον είναι να εκτοπίσουν όλη την μαυρίλα στα προάστια, και το κέντρο θα αλλάξει εντελώς, με νέα κτίρια, πλακόστρωτα, κτλ
Ποια προαστια;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
μια φορα την ειχα παρει αυτη και μου ηρθε ποδαρίλα..ασε που πεφτει πανω σου στο σαλονι και δε σε αφήνει να φυγεις,οποτε πλεον δεν μπαινω καν στο κόπο να κανω επισκεψη,σαν αν μην υπάρχει ο οικος .
Τουλαχιστον ηταν καλη στο γ@μησι?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μερικές γουστάρουν και τον πελάτη και θέλουν να πηδηχτούνε μαζί του. Όπως εμείς άμα δούμε κάνα ξέκωλο στο δρόμο και θέλουμε να την αναρτήσουμε εκείνη την ώρα πάνω στα καυλιά μας.
Και μετά ξύπνησες …Τον πιο ομορφο άνδρα και καλό στο κρεβάτι και παλυ σαν πορτοφόλι τον βλέπουν ..Νόμος !!! Ξέρεις ποσά ομορφόπαιδα την παυλτησαν και νόμιζαν πως …κτλ…Και ο κοιλαρας ο νταβάς - γκόμενος περιμενε στο καφενείο το παραδάκι ;; Όπου τον παντρεύτηκε και έκανε και παιδί μαζί του και τον τάιζε και συνεχίζει να τον ταΐζει ;;+ το παιδί της …α ρε κοιμάστε κάποιοι όρθιοι !!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και μετά ξύπνησες …Τον πιο ομορφο άνδρα και καλό στο κρεβάτι και παλυ σαν πορτοφόλι τον βλέπουν ..Νόμος !!! Ξέρεις ποσά ομορφόπαιδα την παυλτησαν και νόμιζαν πως …κτλ…Και ο κοιλαρας ο νταβάς - γκόμενος περιμενε στο καφενείο το παραδάκι ;; Όπου τον παντρεύτηκε και έκανε και παιδί μαζί του και τον τάιζε και συνεχίζει να τον ταΐζει ;;+ το παιδί της …α ρε κοιμάστε κάποιοι όρθιοι !!
kαι ναι και οχι...κανονικα ναι συμφωνω αλλα οσο επαγγελματιας και να ειναι καποια δεν θα εχει και την ιδια συμπεριφορα με ενα νεο μεσα το ιδιο οπως και με εναν γέρο.Το εχω κουβεντιάσει με πολλες πουτάνες αυτο

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
kαι ναι και οχι...κανονικα ναι συμφωνω αλλα οσο επαγγελματιας και να ειναι καποια δεν θα εχει και την ιδια συμπεριφορα με ενα νεο μεσα το ιδιο οπως και με εναν γέρο.Το εχω κουβεντιάσει με πολλες πουτάνες αυτο
Επηδη το έχω κουβεντιάσει και εγώ με παρά πολλές τσιμπουκλουδες αλλά και πιτσιρίκες στα ντελα όλες ….κοιτάνε τα λεφτά …σπάνια να χύσουν αλλά και αν χύσουν ( γίνετε σπάνιος ) δεν κάνουν δεσμό …Αν παλυ τύχει 1/10000 περιπτώσεις γίνετε νταβάς τους …..Και ξανά κύκλος …..διαστροφή …

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Επηδη το έχω κουβεντιάσει και εγώ με παρά πολλές τσιμπουκλουδες αλλά και πιτσιρίκες στα ντελα όλες ….κοιτάνε τα λεφτά …σπάνια να χύσουν αλλά και αν χύσουν ( γίνετε σπάνιος ) δεν κάνουν δεσμό …Αν παλυ τύχει 1/10000 περιπτώσεις γίνετε νταβάς τους …..Και ξανά κύκλος …..διαστροφή …
οχι εγω δε λεω για να χυσουν η να κανουν δεσμο,αυτο η δε γίνεται,η ειναι πολυ σπανιο...εγω απλα λεω οτι οσο επαγγελματιας και να ειναι καποια,σαφως και θα γουστάρει να δουλεψει με κάποιον ωραιο-νεο παρα με εναν γέρο....φυσικα ομως αν ο γέρος σκαει περισσότερα λεφτα,παρολο που θα ηθελε νεο πελάτη,εννοειται οτι θα προτιμήσει τον γερο δεν το συζητω.Δηλαδη αν ενας 25ρης πει στη πουτανα "εγω θα σου σκάω 500 ευρω τη βδομαδα για να σε γαμάω..και πει και ο 80ρης θα σου σκάω και γω τοσα...ποιον λες να προτιμήσει? τον νεο φυσικα...αν ομως ο γέρος της πει τα 3πλα,φυσικα και θα παει με τον γέρο.

• Like
Αντιδράσεις: Conan

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
οχι εγω δε λεω για να χυσουν η να κανουν δεσμο,αυτο η δε γίνεται,η ειναι πολυ σπανιο...εγω απλα λεω οτι οσο επαγγελματιας και να ειναι καποια,σαφως και θα γουστάρει να δουλεψει με κάποιον ωραιο-νεο παρα με εναν γέρο....φυσικα ομως αν ο γέρος σκαει περισσότερα λεφτα,παρολο που θα ηθελε νεο πελάτη,εννοειται οτι θα προτιμήσει τον γερο δεν το συζητω.Δηλαδη αν ενας 25ρης πει στη πουτανα "εγω θα σου σκάω 500 ευρω τη βδομαδα για να σε γαμάω..και πει και ο 80ρης θα σου σκάω και γω τοσα...ποιον λες να προτιμήσει? τον νεο φυσικα...αν ομως ο γέρος της πει τα 3πλα,φυσικα και θα παει με τον γέρο.
Και εδώ υπαρχη θέμα ….. Ο νέος θα την ξεμουνιασει …ενο ο γέρος θα πεδευτη να τον κάνει να χύσει ξέρεις πέσε σήκωνε πέσε σήκωνε ….ιδρώτας κτλ κτλ κτλ ….από την άλλη ο νέος ίσως χύσει γρήγορα αλλά θα την ξεμουνιασει …..είναι τι επιλεγη η κάθε κοπέλα ….Παντός νέος καβλιαρης και να αργεί και να χύσει τους απεχθάνονται αυτούς η τανες …Στο λέω μπέσα με πάνω 100 απόψεις κοριτσιών στην φυλής

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω …απλά είμαι σε τέτοιο μουντ λόγο εμπειριών στην πορνό καριέρα μου και ότι λέω είναι βαθυστόχαστες απόψεις …

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και εδώ υπαρχη θέμα ….. Ο νέος θα την ξεμουνιασει …ενο ο γέρος θα πεδευτη να τον κάνει να χύσει ξέρεις πέσε σήκωνε πέσε σήκωνε ….ιδρώτας κτλ κτλ κτλ ….από την άλλη ο νέος ίσως χύσει γρήγορα αλλά θα την ξεμουνιασει …..είναι τι επιλεγη η κάθε κοπέλα ….Παντός νέος καβλιαρης και να αργεί και να χύσει τους απεχθάνονται αυτούς η τανες …Στο λέω μπέσα με πάνω 100 απόψεις κοριτσιών στην φυλής
εκει ειναι αλλο θεμα...μου ελεγε προσφατα ενας φιλος ειχανε παρει παρτουζα 2 πουτάνες με εναν αλλον και τις ξεμουνιάσανε...ενω αυτες ψάχνανε μεθυσμενους που θα ξεμπερδευουν γρηγορα με αυτους,οποτε ναι παιζει και αυτο.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω …απλά είμαι σε τέτοιο μουντ λόγο εμπειριών στην πορνό καριέρα μου και ότι λέω είναι βαθυστόχαστες απόψεις …
αλλα οπως και να χει ποτε δε με απασχόλησε για το αν περναει καλα η πουτάνα η οχι,,ομως σε κάποιες περιπτωσεις που θα μπω εγω σε ενα μπουρδελο αλλα δε θα με αφησει να τη φιλησω και πας και συ μετα και σε αφήσει..εκει τι παιζει λες?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
αλλα οπως και να χει ποτε δε με απασχόλησε για το αν περναει καλα η πουτάνα η οχι,,ομως σε κάποιες περιπτωσεις που θα μπω εγω σε ενα μπουρδελο αλλα δε θα με αφησει να τη φιλησω και πας και συ μετα και σε αφήσει..εκει τι παιζει λες?
O ISINAS μιλάει για την πλειοψηφία και τον κανόνα. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που μας βλέπουν ναι μεν σαν πορτοφόλια αλλά επειδή είμαστε νέοι, καθαροί, με τρόπους και γλυκοτσούτσουνοι :headbaning2:, θα μας προτιμήσουν από τον παππού που μυρίζει το παπάρι του και οι μασχάλες του, όχι ότι δεν υπάρχουν και βρωμεροί νεανίες! Πλυθείτε τουλάχιστον ρε!!!

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
O ISINAS μιλάει για την πλειοψηφία και τον κανόνα. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που μας βλέπουν ναι μεν σαν πορτοφόλια αλλά επειδή είμαστε νέοι, καθαροί, με τρόπους και γλυκοτσούτσουνοι :headbaning2:, θα μας προτιμήσουν από τον παππού που μυρίζει το παπάρι του και οι μασχάλες του, όχι ότι δεν υπάρχουν και βρωμεροί νεανίες! Πλυθείτε τουλάχιστον ρε!!!

Η τυρίλα στην τσαπού του γέρου έχει άλλη χάρη τύπε!
Σκέτη πρωτεΐνη!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Η τυρίλα στην τσαπού του γέρου έχει άλλη χάρη τύπε!
Σκέτη πρωτεΐνη!
Ανατριχιασα Σάκαρε, να προσέχουν τότε όσα κορίτσια έχουν δυσανεξία στη λακτόζη με τόσα τυριά στις απλυτες ψωλες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom