Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 350 άτομα (25 μέλη και 325 επισκέπτες)

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Γύρω από το κέντρο, Περιστέρι κτλ
Γενικα θελει μια επειχηρηση σκουπα το κεντρο και να τους στειλουν καπου αλλου σε κανενα προαστιο καλυτερα να τους μαζεψουν ολους σε ενα παρκο να αργοπεθαινουν με την υσιχια τους

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71 Εύα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β & 69α κλειστά.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή λεπτή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Άννα μελαχρινή, με ωραίο λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Κορινα μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα ένα τριαντάφυλλο καθώς και στο δεξί κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο. ,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 65β Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ιζαμπελα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί νταρντανα με μπουταρες κωλαρα, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 65α Τζασμιν μελαχρινή λεπτή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί , 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος, 74 αριστερά, 74 δεξιά 72αρια ,66α,56,54β & 54α κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φιλιππιδου 11α Σονια καστανή νταρντανα μιλφογκιλφ με 3.5αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κ πρωκτικο.

Φιλιππιδου 11β Ινεσα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το στήθος και χαμηλά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 7 Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα, γυαλάκια, 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζια και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 κλειστά.

Φωκαιας 17α Ιζαμπελα καστανοξανθη ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Αννα η ξανθιά με την κορμαρα, κανονικό πολύ ωραίο κορμί ακόμα πιο ωραίο κωλο 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Μαρίνα με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα ωραίο πρόσωπο2- 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β Τζανινα ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Αννιτα στο δωμάτιο, πολύ λεπτή κοπέλα με ξανθό μαλλί, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Ντιαννα καστανοξανθη με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι,τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
αλλα οπως και να χει ποτε δε με απασχόλησε για το αν περναει καλα η πουτάνα η οχι,,ομως σε κάποιες περιπτωσεις που θα μπω εγω σε ενα μπουρδελο αλλα δε θα με αφησει να τη φιλησω και πας και συ μετα και σε αφήσει..εκει τι παιζει λες?
Εκεί παίζει πως σαν πελάτης της είσαι συμπαθείς απλά αυτό !!! Ξέρεις αυτές έχουν πέραση τόσα πολλά έχουν πέραση κυριολεκτικά από τα σκατα όποτε πταν συμπαθούν έναν πελάτη ( σπάνιο ) τον φιλούν σαν αδερφο πίστεψε το !!!!! Ειδικά η Ρωσίδες -Ουκρανές

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
O ISINAS μιλάει για την πλειοψηφία και τον κανόνα. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που μας βλέπουν ναι μεν σαν πορτοφόλια αλλά επειδή είμαστε νέοι, καθαροί, με τρόπους και γλυκοτσούτσουνοι :headbaning2:, θα μας προτιμήσουν από τον παππού που μυρίζει το παπάρι του και οι μασχάλες του, όχι ότι δεν υπάρχουν και βρωμεροί νεανίες! Πλυθείτε τουλάχιστον ρε!!!
Ακριβός !!!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καλημέρα δεν έχω ξαναπάει σε μπουρδέλο είμαι 18 χρονών και θα ήθελα μερικές πληροφορίες για τη διαδικασία και αν υπάρχει και κάποια πρόταση για την ηλικία μου;

Ευχαριστώ
Όταν λες πληροφορίες για τη διαδικασία τι ακριβώς εννοείς; θέλεις manual πηδήματος;
Κατά τα λοιπά, πάς, μπαίνεις, βλέπεις, δοκιμάζεις αν σου γυαλίσει το μουνέτο και τέλος ανεβάζεις κριτική εδώ στο σαη για εντυπώσεις.
Ξεκίνα καλλίτερα από Φυλής, εκτός κι αν έχεις δουλέψει (ή σκοπεύεις να δουλέψεις) ως βοθρατζής ή σκουπιδιάρης. Τότε πας και Μετάξι άφοβα...

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Εκεί παίζει πως σαν πελάτης της είσαι συμπαθείς απλά αυτό !!! Ξέρεις αυτές έχουν πέραση τόσα πολλά έχουν πέραση κυριολεκτικά από τα σκατα όποτε πταν συμπαθούν έναν πελάτη ( σπάνιο ) τον φιλούν σαν αδερφο πίστεψε το !!!!! Ειδικά η Ρωσίδες -Ουκρανές
Ρε τύπε είσαι σεσημασμενος αμπελοφιλοσοφος, κάθε άσχετο θέμα το τραβάς από τα μαλλιά, τι θα γίνει με την πάρτη σου;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Όταν λες πληροφορίες για τη διαδικασία τι ακριβώς εννοείς; θέλεις manual πηδήματος;
Κατά τα λοιπά, πάς, μπαίνεις, βλέπεις, δοκιμάζεις αν σου γυαλίσει το μουνέτο και τέλος ανεβάζεις κριτική εδώ στο σαη για εντυπώσεις.
Ξεκίνα καλλίτερα από Φυλής, εκτός κι αν έχεις δουλέψει (ή σκοπεύεις να δουλέψεις) ως βοθρατζής ή σκουπιδιάρης. Τότε πας και Μετάξι άφοβα...
Έχω δουλέψει σκουπιδιαρης στο παρελθόν και ήταν από τις καλύτερες δουλειές. 4ωρος άντε να σκούπιζα και κανένα δρόμο!
Γυρνούσα το πρωί έκανα μπάνιο και έβλεπα Μενεγάκη όταν οι άλλοι δούλευαν για 25€!

• Like
Αντιδράσεις: msakis

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Παρτον υπό την αιγίδα σου να τον μυήσεις... μην το αποπαίρνεις το παιδί, με το μαλακό :D:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Παρτον υπό την αιγίδα σου να τον μυήσεις... μην το αποπαίρνεις το παιδί, με το μαλακό :D:
Το χρησιμοποιώ ως μέσο μύησης και προετοιμασίας. Είναι σκληρός κι απότομος ο πορνόκοσμος εκεί έξω. :2funny:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Έχω δουλέψει σκουπιδιαρης στο παρελθόν και ήταν από τις καλύτερες δουλειές. 4ωρος άντε να σκούπιζα και κανένα δρόμο!
Γυρνούσα το πρωί έκανα μπάνιο και έβλεπα Μενεγάκη όταν οι άλλοι δούλευαν για 25€!
Ήθελα να εστιάσω στο ότι έρχεσαι σ’ επαφή με τη γλίτσα, τα σκατά και κάθε λογής βρώμα. Όπως και νά’χει weird flex but ok... :grin:

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Καλημέρα δεν έχω ξαναπάει σε μπουρδέλο είμαι 18 χρονών και θα ήθελα μερικές πληροφορίες για τη διαδικασία και αν υπάρχει και κάποια πρόταση για την ηλικία μου;

Ευχαριστώ
Εχεις γαμησει ποτε η οχι θα ναι η πρωτη ερωτηση ;

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Διακρίνω ότι έχεις μεγάλη εμπειρία.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Μετά την κριτική του μέγιστου Σμύρνη πέρασα να δω τη Μαριάννα στο Διδύμου 22 επάνω, ωραίο γκομενάκι, πολύ λεπτή αλλά όμορφη. Ήτανε και μια Γιολάντα έτσι κι έτσι αυτή. Τίγκα το σαλόνι, ήτανε και κάτι μπαρμπάδια λες και μόλις είχανε κατέβει από το ΚΤΕΛ από το χωριό. Έφυγα γιατί είχε πολύ αναμονή και πιο μετά πήγα στην Αλεξάνδρα, Χωματιανού 11 στο πάνω, που δεν την είχα δει και ήμουν ο πρώτος της πελάτης. Χόρτασα γλωσσόφιλα μάγκες, μέχρι που κι έναν καθαρισμό στον οδοντίατρο που έλεγα να κάνω, τώρα σκέφτομαι να τον ακυρώσω. Πολύ ώρα προκαταρκτικά η Αλεξάνδρα, ωραία πίπα, ευχάριστη διάθεση, απορώ που την κράζουν κάποιοι συνάδελφοι, αλλά γούστα είναι αυτά.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Latin House μου ειπε η 2τσα οτι οι λατινες θα δουλευουν πλεον στις 8 το απογευμα μεχρι νεωτερας..

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα μάγκες! Μετά την κριτική του μέγιστου Σμύρνη πέρασα να δω τη Μαριάννα στο Διδύμου 22 επάνω, ωραίο γκομενάκι, πολύ λεπτή αλλά όμορφη. Ήτανε και μια Γιολάντα έτσι κι έτσι αυτή. Τίγκα το σαλόνι, ήτανε και κάτι μπαρμπάδια λες και μόλις είχανε κατέβει από το ΚΤΕΛ από το χωριό. Έφυγα γιατί είχε πολύ αναμονή και πιο μετά πήγα στην Αλεξάνδρα, Χωματιανού 11 στο πάνω, που δεν την είχα δει και ήμουν ο πρώτος της πελάτης. Χόρτασα γλωσσόφιλα μάγκες, μέχρι που κι έναν καθαρισμό στον οδοντίατρο που έλεγα να κάνω, τώρα σκέφτομαι να τον ακυρώσω. Πολύ ώρα προκαταρκτικά η Αλεξάνδρα, ωραία πίπα, ευχάριστη διάθεση, απορώ που την κράζουν κάποιοι συνάδελφοι, αλλά γούστα είναι αυτά.
Παιχτουρα μου χαίρομαι που περασες καλά. Η τεράστια πλειοψηφια των συναγωνιστων εδώ μέσα περνανε καλα με την κορασιδα. Το έχω υπογραμμίσει εξάλλου και στα παραπανω μου σχόλια.
Εγώ σε αυτό που εμμένω είναι η πολυ μέτρια εμφάνιση, καθώς επίσης ότι παιρνει Πέρσες και μας το παιζει και υποχονδρια.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
καθώς επίσης ότι παιρνει Πέρσες και μας το παιζει και υποχονδρια.
Το τελευταίο είναι όντως σοβαρό επιχείρημα , και γιαυτό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Μετά θα πάω εγώ φρεσκοπλυμμένος και θα μου πει μην πιάνεις τη καπότα με τα χέρια σου, ενώ είχε πάρει τον Πάκι που έζεχνε πριν λίγο.. :think:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Το τελευταίο είναι όντως σοβαρό επιχείρημα , και γιαυτό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Μετά θα πάω εγώ φρεσκοπλυμμένος και θα μου πει μην πιάνεις τη καπότα με τα χέρια σου, ενώ είχε πάρει τον Πάκι που έζεχνε πριν λίγο.. :think:
Αυτό κι εγώ προσπαθω να εξηγήσω. Τι να κάεϊνς λοιπόν; Να κάεϊτς να σκαεϊς;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Περασμα πριν λίγο στην Μαρίνα απο Φωκαιας 19.
Μελαχρινο κορίτσι που λέει ότι είναι από Ουκρανία, μιλάει Ρουμανικα αλλα σαλονι παρουσιάζεται ως Ρωσίδα.
Ψηλη σχετικά, γυρω στο 1.80 με τακούνι, ωραιο λεπτό κορμι, βυζακια μεσαίου μεγέθους και όμορφα, ωραίος κωλος για φίλημα, φατσα ολίγον τι αδικημένη, καθώς έχει πειράξει φουσκώσει τα χείλη της -κακως- αλλα απωθητικη δεν την λες.
Εχει slavic type προσωπο με μεσογειακά χαρακτηριστικά το οποιο μ'αρεσει.

Στο δωμάτιο μπήκε ευδιάθετη, αν και πιστευα ότι θα είναι ψιλοφόλα καθώς μοιάζει και λιγο χαζοχαρουμενο στο σαλόνι, αλλά λέω μιας και είναι κάτι καινούριο, ας φάω.
Μπήκε με όρεξη για πλακιτσα, με λίγες αγκαλιές χάδια, πεσανε τα πρώτα γλωσσοφιλα.
Την έστησα στα 4 και ρουφηξα τα μουνοχειλα της τα ωραια , τα οποια είναι πεντακάθαρα.
Έπειτα ξάπλωσα και ξεκίνησε μια ωραία ακά πιπα σε στάση 69 οπου την έγλειψα κι εκεί.
Ανέβηκε πανω μου και ξεκινησε να χοροπηδάει πανω στο πουτσο μου με μανία και χαρα, τα βυζια της χτυπούσαν τη μούρη μου, απόλαυση, αρκετά ευκίνητη&φιτ και το 'χει, απο ο,τι κατάλαβα είναι σίγουρα από τις αγαπημένες τις στάσεις.
Επειτα την πήρα σε ιεραποστολικη σταση όπου πεσανε πολλά γλωσσοφιλα και γρατζουνιές απο μεριάς της .
Δεν γινόταν βεβαια να μη την πάρω και στα 4, όπου προσπαθεί κάπως να κλέψει εκει, αλλα με μια πονηρη ευθυγράμμιση και ζυγοσταθμιση απο μεριάς μου, τον πήρε ολο.
Τελείωσα πάνω στην πλάτη της, αν και θα προτιμούσα στα βυζιά αλλα δε προλαβα, δε γαμιεται , την αλλη φορά.
Σημπερασματικα η Μαρίνα, αν και δε της φαίνεται με την πρώτη ματιά, λόγω αρκετά καλης εμφάνισης, ειναι μια τίμια περίπτωση
Μπορώ να πω ότι απο εμφάνιση σίγουρα είναι στο top 5 της περιοχής, καλα οχι και τοσο δύσκολο με τόσα μπάζα που εχει μαζέψει.
Θύμισε όμως λιγάκι παλιές εποχές απο Φυλης η εμφάνιση της.
Την αξιζε την δοκιμη, και θα επαναληφθεί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom