Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (29 μέλη και 327 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Μια χαρά,όλοι στο Γκουαντάναμο να τελειώνουμε.
Πριν καμιά εβδομάδα στην συμβολή μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιάσωνος στον πεζόδρομο είχαν αρπάξει κάτι αλβανογυφτοι με μια Μερσεντές και παίζανε κάτι γυφτοτραπ στη διαπασών,είχαν βγει έξω και το παίζανε γκάνγκστερ,μάλλον θα είχαν την γυναίκα τους σε κάνα μπουρδέλο και ξεκολιαζοταν και αυτοί νόμιζαν ότι είναι οι σκληροί του Μεταξουργείου,μετά από κάνα δεκάλεπτο σκασαν ΟΠΚΕ με τα αυτό Μάτα,να δεις πως γίναν λουλουδια άλλο να στο λέω.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Εναλλακτικά, στο 20ρικο αξίζει και η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17, ισόγειο πια. Το κακό όμως είναι ότι δεν
υπάρχει πια άνεση χρόνου, λόγω τσατσάς, οπότε και προσωπικά σε επείγουσα ανάγκη για
κουλούρι θα την ξαναπροτιμήσω... Στα μείον ότι έκοψε τα ρομαντικά φιλιά λόγω ακμής στο πρόσωπό
της. Το χύσιμο στο στόμα όμως ισχύει ακόμα...:hi:
Το δουλευει ακαποτο (το 20αρικο) τυπε?

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Πριν καμιά εβδομάδα στην συμβολή μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιάσωνος στον πεζόδρομο είχαν αρπάξει κάτι αλβανογυφτοι με μια Μερσεντές και παίζανε κάτι γυφτοτραπ στη διαπασών,είχαν βγει έξω και το παίζανε γκάνγκστερ,μάλλον θα είχαν την γυναίκα τους σε κάνα μπουρδέλο και ξεκολιαζοταν και αυτοί νόμιζαν ότι είναι οι σκληροί του Μεταξουργείου,μετά από κάνα δεκάλεπτο σκασαν ΟΠΚΕ με τα αυτό Μάτα,να δεις πως γίναν λουλουδια άλλο να στο λέω.
Αρχιδια σκούπες είναι αυτές.. εδώ είχαν ενημερωθεί όλα τα μπουρδελα να είναι κλειστά.. η σκούπα πρέπει να είναι κασιδιαρεικη.... σε έπιασα? Τον μπουλο από την χώρα!

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Και λίγα λες φίλε! Ανδριάντα θα πρέπει να του φτιάξουμε και εμείς και τα κορίτσια που δουλεύουν.
Να είναι καλά το παλικάρι!
Ακριβώς. Τώρα που γύρισα από την δουλειά και θέλω να εξαγοράσω ένα 10 -15 λεπτό αγοραίο έρωτα πάω στοχευμένα χωρίς να ψάχνομαι για περαιτέρω.

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
περασμα πριν 5 λεπτα, ολα μα ολα κλειστα χαχα τι γινετε ρεε?

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Πάντως για την Αλεξάνδρα... (έχω μήνες να πάω.... κάπου 7-8 δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά τώρα) έχω περάσει πολύ καλά... αράζει σε γλύφει ωραία για πολλή ώρα και τότε τουλάχιστον εμένα μου έκανε σωματικά... ο λόγος που την έκοψα είναι οι Πακιστανοί.... παίρνει πακιστανους και δεν γουστάρω... συγκεκριμένα τοτε που είχα παειι τελευταία φορά (αλλά δεν πέρασα) έσκασαν 3 Πακιστανοί (την ώρα που περιμέναμε να βγει στο σαλόνι), φιλαράκια με την τσατσά... σκυλοβρωμουσαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ... και λέω δεν μπορεί... θα βγει η Αλεξάνδρα και θα τους διώξει... αμ δε.. βγήκε και είχαμε χαιρετούρες.... και φυσικά πέρασε ο ένας (αυτός που βρωμουσε περισσότερο....)... απο μένα Χ από τότε
Πράγματι υπάρχουν Πάκοι που δεν κάνουν μπάνιο 5-6-7 μέρες ,ελάχιστοι μπανιαρίζονται καθημερνά, τους έχω ζήσει για καιρό.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πάντως για την Αλεξάνδρα... (έχω μήνες να πάω.... κάπου 7-8 δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά τώρα) έχω περάσει πολύ καλά... αράζει σε γλύφει ωραία για πολλή ώρα και τότε τουλάχιστον εμένα μου έκανε σωματικά... ο λόγος που την έκοψα είναι οι Πακιστανοί.... παίρνει πακιστανους και δεν γουστάρω... συγκεκριμένα τοτε που είχα παειι τελευταία φορά (αλλά δεν πέρασα) έσκασαν 3 Πακιστανοί (την ώρα που περιμέναμε να βγει στο σαλόνι), φιλαράκια με την τσατσά... σκυλοβρωμουσαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ... και λέω δεν μπορεί... θα βγει η Αλεξάνδρα και θα τους διώξει... αμ δε.. βγήκε και είχαμε χαιρετούρες.... και φυσικά πέρασε ο ένας (αυτός που βρωμουσε περισσότερο....)... απο μένα Χ από τότε
Αδερφέ συναγωνιστή, όπως έγραψα και παραπανω το κορίτσι ειναι πολυ καλο από υπηρεσίες. Τις ενστάσεις μου τις έχω για την συνολική εμφάνιση της.
Εντωμεταξύ πως διάολο σιχαίνεται τα χέρια των πελατων όταν πιανουν την καποτα, πως διαολο τους βάζει σχεδόν όλους και πλενονται αλλά παιρνει βρωμερους Πέρσες δεν μπορώ να το καταλάβω! Άλλο ένα μείον.
Αλλά όπως και να έχει όταν το κάτω κεφάλι ικανοποιειται δεν σκέφτεται ουτε εμφάνιση ουτε τιποτα, μόνο υπηρεσίες. Ευτυχώς που είμαι σε μια ηλικία που σκέφτομαι πρωτα με το πανω κεφάλι κι επίσης είμαι επιλεκτικος.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Το σιχαμένο Μετάξι αφού δεν έκλεισε επί Κόβιντ, δεν θα κλείσει ούτε με θερμοβαρική βόμβα! :blowup:
Καμιά επιχείρηση-σκούπα μπορεί να παίχτηκε. Θα ξανανοίξει σύντομα... :rockon:
Έγινε στο κέντρο για ναρκωτικά, παραεμποριο και μετανάστες.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Μακάρι θεέ μου να καθαρίσει από δαυτους. Να προχωράμε ελεύθεροι. Και τους δύο γύφτους να πιάσουν με γυαλιά παραεμποριο.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Ειδικότερα, τα αποτελέσματα της επιχείρησης είναι τα εξής:
– 125 προσαγωγές παράνομων μεταναστών, αλλοδαπών, που στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα και οδηγήθηκαν στο ΠΡΟΚΕΚΑ της Αμυγδαλέζας.

– 4 συλλήψεις για ναρκωτικά, ενώ σε μια περίπτωση εντοπίστηκαν 23 γραμμάρια ηρωίνης.

– Από 1 σύλληψη για παρεμπόριο, κατοχή πλαστού εγγράφου – διαβατήριο και φυγόδικου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

– 54 τροχαίες παραβάσεις για στάθμευση εκ των οποίων και 11 αφαιρέσεις πινακίδων.

– 23 διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις (όπως κράνος και ζώνη ασφαλείας).

– 6 παραβάσεις διενέργειας επιβατικής μεταφοράς με κόμιστρο (λαθραία ταξί).

– 25 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς παραβάσεις.
Πηγή: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος για την γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Κάτια από Ιάσονος ξέρουμε τι ώρες είναι ;
Είναι ωραίο μωρό ;
Μπορεί κάποιος να περιγράψει πώς είναι και τι πρόγραμμα κάνει τιμή κλπ ;
Απογευματινή, κοντή με αδύνατο σώμα καστανό μαλλί , ελαφρώς ρώσικα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, περπάτημα νταλικέρη . νορμάλ 10€, εμένα δεν μ άρεσε υπάρχουν πολύ καλύτερες στο μετάξι

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201
Στο διπλανο site γραφουν οτι η τσιμπουκλου η Σονια εθεαθη πρωινη βαρδια στο Φιλιπ. 11 ξανα. Τσαρκαρε κανεις σας πρωι ? Την ειδε καποιος εαν ηταν αυτη ?

Υ.Γ. Εαν την ειδε καποιος..... οχι ακουσα η μου φανηκε και φουμαρα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Kαταθεση στη Ναταλιτσα στο Ιασονος 27 υπογειο.
Η Ναταλιτσα εχει γινει τελειως σκιννυ, την σηκωσα στην αγκαλια μου και πρεπει να ζυγιζει 35 κιλα περιπου.
Το κορμι της σφιχτο με επιπεδη κοιλια και μικρο κωλαρακι.
Σε ολη τη διαρκεια του γαμησιου την ειχα βαλει απο πανω και γαμιοταν με τρέλα.
Δουλευει 3 το μεσημερι με 11 το βραδι.

Στο Ιασονος 16 ισογειο ηταν η τσουπωτη Λορη, η οποια το πρωι δουλευει ως σερβιτορα στο γωνιακο αλβανικο καφενειο.

Το Ιασονος 16 οροφος ηταν κλειστο.

Στο γωνιακο Περδικα οροφος με τη σιδερενια σκαλα ανεβαινε για δουλεια η κουκλα μαυρομαλλα Νικη.

Στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφος ηταν ενα σκιννυ ομορφο μωρο η Αλεξανδρα, εχει μπει στα υποψην, εχει και ωραιους
αστραγαλους για δαγκωμα.

Για οσους ψαχνουν την σκιννυ αλβανεζα Αννα απο το το Ιασονος 44 τερμα αριστερα οροφος δουλευει στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ισογειο πρωινη βαρδια.
Την πετυχα την ωρα που εφευγε και μου εκανε εντυπωση που φορουσε σαγιοναρα διχαλο.
Καλε δεν κρυωνουν τα ποδια σου ? της ειπα μιας και την γνωριζω, οχι μου λεει εδω πιο κατω μενω.
Νταξει ρε κοπελια αφου μενεις πιο κατω πηγαινε και με το βρακι την αλλη φορα σπιτι σου.

Στο Ιασονος 20β ηταν η σκιννυ Ρουμανα Ίνα, το εχει γυρισει σε απογευματινη βαρδια,παει στις 1800.
Στην πρωινη βαρδια ειναι η βαριεστημενη Βικτωρια η πιπινα ελληνο-ρωσσιδα.
Τη Βικτωρια την ειχα δει σε ενα κοινωνικο δικτυο παρεα με ενα σουπερ σεξι μωρο να πινει καφε.
Της το ειπα και της ζητησα να φερει και τη φιλη της στη δουλεια να τα κονομησει και να περασει καλα κιολας
αλλα μου ειπε οτι η φιλη της δεν γνωριζει τη δουλεια κανει η ιδια, απιστευτο μου φαινεται αλλα ποιος ξερει.

Το Κολωνου 23 ανακτορο ηταν κλειστο ενω στο υπογειο ηταν η Στεφανια, μια χοντρη γυφτορουμανα.
Το σεξι πιπινι η Βανεσσα εχει περιοδο και γυριζει αυριο απογεμα δουλεια, ελπιζω να της εχει μεινει καμμια σταγονα αιμα να ρουφηξω.

Στο Ιασονος 31 υπογειο ηταν μια χοντρουλα αδιαφορη δε θυμαμαι ονομα..
Η Κατια θα ειναι αυριο πρωι εκει, σημερα και εχτες ειχε ρεπο.
Την Κατια τις 3 τελευταιες φορες που εχω περασει δωματιο δεν την εχω γαμησει ουτε την αφηνω να μου παρει πιπα, με το που μπει δωματιο την γδυνω και κατευθειαν της ρουφαω το μουνι, αργει να χυσει αλλα χυνει πολυ νοστιμο μουνοζουμο.
Στο γαμησι η Κατια ειναι πολυ βιαστικη στο πενταλεπτο θελει να φυγει, στο γλειφομουνι καθεται ολο το δεκαλεπτο μεσα
και δε βγαζει κιχ.. τα συμπερασματα δικα σας.

Καλο βραδι :hi::hi::smitten:

fackias35

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ. Ξέρει κανείς που δουλεύει πλέον η Ουκρανή Βαλέρια από το Ιάσωνος 27γ??? Την είχα δει τελευταία φορά εκεί πριν τις γιορτές. Μου είχε πει θα έφευγε για έναν μήνα και θα γυρνούσε αλλά σε ΑΛΛΟ μαγαζί. Ξέρει κανείς που πήγε? Ελπίζω να μην έμεινε στη χώρα της και να τη σφυροκοπαει ο Πούτιν. Μιλαω για την Βαλέρια. Μια κοντουλα όμορφη με ελάχιστα παχακια μελαχρινή Ουκρανή. Σήμα κατατεθέν..ένα τσαντάκι που κρατούσε πάντα μαζί στο δωμάτιο που εκτός από τις καποτες και τα λάδια είχε και έναν μπεζ δονητη. Το αναφέρω μήπως κάποιος του πει κάτι αυτή η πληροφορία. Ευχαριστώ συναγωνιστές. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει , ας απαντήσει.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Μακάρι θεέ μου να καθαρίσει από δαυτους. Να προχωράμε ελεύθεροι. Και τους δύο γύφτους να πιάσουν με γυαλιά παραεμποριο.
Μια χαρά ελεύθεροι προχωράμε,ούτε οι γύφτοι,ούτε τα παλιά θα μας κόψουν την βόλτα,αισθητικό είναι το θέμα,πολύ μαυρίλα.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Έπρεπε να είχαν φτιαχτεί περισσότεροι ουρανοξύστες!
Υπάρχει νόμος από το 1953 λόγω της ακρόπολης. Να μην την ξεπερνάνε σε ύψος. Σε κανένα παλιό Φάληρο ας χτίσουν. Για τα άλλα συμφωνώ.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
ενώ για τους Αντριανοβερονικακηδες το Φωκαιας 13 κλειστό.
------τ
Φοβερό ! :hi:. " Ο ... Αντριάνο Βερόνικα Λιανός ως ....αισθητική τάση στις σύγχρονες αστικές κοινωτνίες ' ! :hi:

Ένα άλλο πολύ μεγάλο πρόβλημα της Αθήνας είναι η άναρχη δόμηση και η άσχημη αρχιτεκτονική...!!!

Κακάσχημα άναρχα κτίρια & πολυκατοικίες ξεπροβάλλουν από παντού.....!!!!!!!!!

Έπρεπε να είχαν φτιαχτεί περισσότεροι ουρανοξύστες!

Είσαι στους Αμπελόκηπους....και βλέπεις τον πύργο Αθηνών και χαίρεται η ψυχή σου.... σύγχρονο, όμορφο και μεγαλοπρεπές....έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι στην Νέα Υόρκη.
Αυτό με την άναρχη δόμηση στην Αθήνα, που ξεκίνησε επί γέρου Καραμανλή, δεν συμβαίνει σε καμμία άλλη πρωτεύουσα της Ευρώπης.. Πχ Να ξεκινάει ένα δρόμος και να πέφτει - τελειώνει σε ως πολυκατοικία κτλ ..

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Kαταθεση στη Ναταλιτσα στο Ιασονος 27 υπογειο.
Η Ναταλιτσα εχει γινει τελειως σκιννυ, την σηκωσα στην αγκαλια μου και πρεπει να ζυγιζει 35 κιλα περιπου.
Το κορμι της σφιχτο με επιπεδη κοιλια και μικρο κωλαρακι.
Σε ολη τη διαρκεια του γαμησιου την ειχα βαλει απο πανω και γαμιοταν με τρέλα.
Δουλευει 3 το μεσημερι με 11 το βραδι.

Στο Ιασονος 16 ισογειο ηταν η τσουπωτη Λορη, η οποια το πρωι δουλευει ως σερβιτορα στο γωνιακο αλβανικο καφενειο.

Το Ιασονος 16 οροφος ηταν κλειστο.

Στο γωνιακο Περδικα οροφος με τη σιδερενια σκαλα ανεβαινε για δουλεια η κουκλα μαυρομαλλα Νικη.

Στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφος ηταν ενα σκιννυ ομορφο μωρο η Αλεξανδρα, εχει μπει στα υποψην, εχει και ωραιους
αστραγαλους για δαγκωμα.

Για οσους ψαχνουν την σκιννυ αλβανεζα Αννα απο το το Ιασονος 44 τερμα αριστερα οροφος δουλευει στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ισογειο πρωινη βαρδια.
Την πετυχα την ωρα που εφευγε και μου εκανε εντυπωση που φορουσε σαγιοναρα διχαλο.
Καλε δεν κρυωνουν τα ποδια σου ? της ειπα μιας και την γνωριζω, οχι μου λεει εδω πιο κατω μενω.
Νταξει ρε κοπελια αφου μενεις πιο κατω πηγαινε και με το βρακι την αλλη φορα σπιτι σου.

Στο Ιασονος 20β ηταν η σκιννυ Ρουμανα Ίνα, το εχει γυρισει σε απογευματινη βαρδια,παει στις 1800.
Στην πρωινη βαρδια ειναι η βαριεστημενη Βικτωρια η πιπινα ελληνο-ρωσσιδα.
Τη Βικτωρια την ειχα δει σε ενα κοινωνικο δικτυο παρεα με ενα σουπερ σεξι μωρο να πινει καφε.
Της το ειπα και της ζητησα να φερει και τη φιλη της στη δουλεια να τα κονομησει και να περασει καλα κιολας
αλλα μου ειπε οτι η φιλη της δεν γνωριζει τη δουλεια κανει η ιδια, απιστευτο μου φαινεται αλλα ποιος ξερει.

Το Κολωνου 23 ανακτορο ηταν κλειστο ενω στο υπογειο ηταν η Στεφανια, μια χοντρη γυφτορουμανα.
Το σεξι πιπινι η Βανεσσα εχει περιοδο και γυριζει αυριο απογεμα δουλεια, ελπιζω να της εχει μεινει καμμια σταγονα αιμα να ρουφηξω.

Στο Ιασονος 31 υπογειο ηταν μια χοντρουλα αδιαφορη δε θυμαμαι ονομα..
Η Κατια θα ειναι αυριο πρωι εκει, σημερα και εχτες ειχε ρεπο.
Την Κατια τις 3 τελευταιες φορες που εχω περασει δωματιο δεν την εχω γαμησει ουτε την αφηνω να μου παρει πιπα, με το που μπει δωματιο την γδυνω και κατευθειαν της ρουφαω το μουνι, αργει να χυσει αλλα χυνει πολυ νοστιμο μουνοζουμο.
Στο γαμησι η Κατια ειναι πολυ βιαστικη στο πενταλεπτο θελει να φυγει, στο γλειφομουνι καθεται ολο το δεκαλεπτο μεσα
και δε βγαζει κιχ.. τα συμπερασματα δικα σας.

Καλο βραδι :hi::hi::smitten:
Την πέτυχα και εγώ την Ναταλια και μπήκα. Δεν το μετάνιωσα. Παρόλο που σχολάγε εκείνη την ώρα αποτι είπε είχε πολύ διάθεση. Αδύνατη πολύ μικροσκοπικό κωλαρακι μικρά βυζακια και πολύ καλή πίπα που μάλιστα μου έκανε εντύπωση πόση ώρα έκανε! Όταν έκανα κίνηση για να πάμε στο επόμενο μέρος με ρώτησε κιόλας αν θέλω λίγο ακόμα! 3-4 στάσεις αλλάξαμε και δεν έδειξε να ενοχλείτε καθόλου ισα ισα εκανε ότι ζήταγα για να πέρασω καλά. Θα ξαναπερναγα άνετα μαζί της

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου! :wink: Το μεγαλυτερο ποσοστο της πελατειας του συγκεκριμενου μπουρδελου ειναι λαθροπακια, γυφτοι και οτι βρομερο υπαρχει! :confused: Αρκει να τσεκαρεις απο κατω που μπαινοβγαινουν οι βρομεροι!! Ισχυει αυτο που λες, οτι ειναι καλη στο γαμησι, παλιοτερα προ covid την επαιρνα και περναγα εξισου καλα, αλλα απο τα lockdown και μετα εκοψα τις επισκεψεις μου μαχαιρι, καθαρα για λογους υγιεινης!! Ενας φιλος μου, την ειχε παρει, και βρομουσε το δερμα της, και τη σταματησε και του γυρισε τα λεφτα πισω!! Τοσα πακια που παιρνει, που να προλαβει να πλυθει! :confused: Επισης, κατι σημαντικο, που με ενοχλει ιδιαιτερα στο συγκεκριμενο μπουρδελο, ειναι οτι χρεωνουν το ντουζ +10 ευρω!! Απαραδεκτοι!! Αυτο πρωτη φορα το βλεπω σε μπουρδελο του 20αρικου! Τι στο διαολο το χρυσο νερο εχει? :confused: :think: :new_shocked: Λοιπον, μαυρο απο εμενα, ο καθενας κανει τις επιλογες του, αν θελει παει, ή οχι!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom