Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (17 μέλη και 312 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Προχθές που πέρασα από εκεί μου είπε ότι κάνει τα πάντα με προφύλαξη!
Το ξέρω, διάβασε κριτική μου κ θα καταλάβεις τι παίζει, έχω βαρεθεί να γράφω οτι ότι ανακοινώνει η εκάστοτε υπηρεσία γράφω, σε αυτά είστε πρώτοι να σχολιάζετε....

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Και το παιδί που θα γεννηθεί και δε θα έχει στον ήλιο μοίρα (γιατί είναι και ηλίθιες και τα κρατάνε), τι σου φταίει βρε γκασμα; Γουστάρεις να ξέρεις ότι εξαιτίας σου έχει γεννηθεί ένα παιδί δυστυχισμένο;

Θελω να πιστευω οτι ο φιλος μας εννοει χωρις να κανει παιδι..

Αν αυτο δεν ισχυσει, συγνωμη φιλε μου αλλα εισαι πολυ μαλ*κας!!

• Θυμός
Αντιδράσεις: Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
αν ξερει ελληνικα,ναι παιζει.
Ναι, γνωρίζει ελληνικά. Οπότε παίζει και το σενάριο απλά να διαβάζει, αν και ισχύει ότι ορισμένοι
καταγράφονται. Μάλιστα, κάποιες φορές πέφτει σήμα για συγκεκριμένους γνωστούς πελάτες
με το που φανούν στις κάμερες επί της οδού στη Φυλής. Αυτό διασταυρωμένο... :hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Θελω να πιστευω οτι ο φιλος μας εννοει χωρις να κανει παιδι..

Αν αυτο δεν ισχυσει, συγνωμη φιλε μου αλλα εισαι πολυ μαλ*κας!!
Τύπε, γράψε ολόκληρη τη λέξη. Δεν είναι ντροπή.
Γενικότερα προτιμώ να τελειώνω σε κώλο ΑΚΑ, οπότε δεν θα βγουν ''κωλόπαιδα''. :2funny:
Το ΑΚΑ τελειωτικό στο κωλάντερο είναι τα πιο ξέγνοιαστο χύσιμο ever! :rockon:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ψάχνω τη Αννα του Άγκυρας 12 και Κριστυ του Ιωαννίνων 3. Αν γνωρίζει κάποιος σε ποιο μαγαζάκι βρίσκονται καλό να το ξερω

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλησπέρα αδέρφια. Αν είναι εύκολο θα θελα λεπτομέρειες για την πίπα της Ανδριάνας από Φωκαίας 13. Επίσης μένει στην πίπα;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
μιλαει η φολο-ταυλανδάνα που μια καλη κριτικη δεν εχω διαβάσει..(και μαλιστα της το ειχα πει,την ειχα παρει με το ταξι μια φορα) ...ομως ετσι απο περιέργεια θα κάνω και γω μια δοκιμη,εχω μερικα 20ρικα για κλάψιμο.
Vlad, άστο της έχω σούρει τα χειρότερα και παρόλαυτα δεν χαμπαριάζει με τίποτα (μετρά εντωμεταξύ μήνες στο κλαρί). Πως έχει καταφέρει απ’ τα 21 της να γίνει τέτοιο μασίφ τσιμέντο, μόνο αυτή ξέρει...
Υ.Γ. Τα κοσάρια κάψτα υπέυθυνα :grin:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Vlad, άστο της έχω σούρει τα χειρότερα και παρόλαυτα δεν χαμπαριάζει με τίποτα (μετρά εντωμεταξύ μήνες στο κλαρί). Πως έχει καταφέρει απ’ τα 21 της να γίνει τέτοιο μασίφ τσιμέντο, μόνο αυτή ξέρει...
Τόσο χάλια είναι η ποτανα?? Και είχα πει εγώ κάποτε όπου πιτσιρικα στη φυλής και φόλα μεγατόνων.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Μιλάμε για μεγάλο ψώνιο με τρομερή έπαρση, πάντως εμένα παέι με τα νερά μου σε λογικά πλαίσια. Επειδή σαν γυναίκα μου αρέσει πολύ, είναι ακριβώς στο στυλ μου, έχω φυτιλιάσει αρκετά 20ευρα. Την τελευταία φορά μου είπε ότι με συμπαθεί και κάναμε high five. Αλλά το πρόγραμμα της τα ίδια και τα ίδια. Την άλλη φορά τη γάμαγα και μου έκανε συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Απορώ πως κατάφερα να χύσω συζητώντας. Σουρεάλ σκηνικό.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μιλάμε για μεγάλο ψώνιο με τρομερή έπαρση, πάντως εμένα παέι με τα νερά μου σε λογικά πλαίσια. Επειδή σαν γυναίκα μου αρέσει πολύ, είναι ακριβώς στο στυλ μου, έχω φυτιλιάσει αρκετά 20ευρα. Την τελευταία φορά μου είπε ότι με συμπαθεί και κάναμε high five. Αλλά το πρόγραμμα της τα ίδια και τα ίδια. Την άλλη φορά τη γάμαγα και μου έκανε συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Απορώ πως κατάφερα να χύσω συζητώντας. Σουρεάλ σκηνικό.
Ίδια ακριβώς σουρεάλ φάση και γω. ΧΘες εντωμεταξύ -συν τοις άλλοις- τη τρόλαρα για τη «σαμπρέλα» που έχει αρχίσει να φτιάχνει και για τα αξύριστα πόδια της. Της είπα να κόψει τα ζυμαρικά και τις πίτσες που σαβουρώνει κάθε μέρα. :2funny: Τελικά, αφού δεν μπήκα, με αποχαιρέτησε με κωλοδάχτυλο και κάτι χαριτωμένα γαλλικά. Ανταπέδωσα ασφαλώς! :2funny:

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ρε μάγκες καλησπερα, περασα μια βόλτα από Χωματιανού στο σπίτι της Αλεξάνδρας που για πολλους συναγωνιστές εδώ στο Bou ειναι ενα καλό τεμάχιο σε υπηρεσίες και σε εμφάνιση. Σε καμία των περιπτώσεων δεν τους αμφισβητω. Αντιθέτως τους σέβομαι όλους τους συναγωνιστές, εκτος απο εναν εδω μεσα. Όλα είναι υποκείμενικα εξάλλου.
Αλλά ρε παιδια απο εμφάνιση τι σας αρέσει; Τσιγκανικα χαρακτηριστικά προσωπου, πατσοκωλι, μέτρια αυρα σαν γυναίκα. Χοντρά μπουτια. Εντάξει θα μου πειτε τι ψυχή έχει ένα 20αρικο και θα εχετε δικιο, αλλά από τις κριτικές νομίζεις ότι θα αντικρισεις ένα σπεσιαλ καβλακι και βλέπεις μια υπερβολικά μέτρια ιερόδουλη.
Βασικά για τη Σαμπινα πήγα στο παραδίπλα στενό αλλά έλειπε, ήταν μια ξανθιά αλόγα της πρωην μοντέλοαλυσίδας αντί αυτής.

Τελευταία τροποποίηση:

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Ρε μάγκες καλησπερα, περασα μια βόλτα από Χωματιανού στο σπίτι της Αλεξάνδρας που για πολλους συναγωνιστές εδώ στο Bou ειναι ενα καλό τεμάχιο σε υπηρεσίες και σε εμφάνιση. Σε καμία των περιπτώσεων δεν τους αμφισβητω. Αντιθέτως τους σέβομαι όλους τους συναγωνιστές, εκτος απο εναν εδω μεσα. Όλα είναι υποκείμενικα εξάλλου.
Αλλά ρε παιδια απο εμφάνιση τι σας αρέσει; Τσιγκανικα χαρακτηριστικά προσωπου, πατσοκωλι, μέτρια αυρα σαν γυναίκα. Χοντρά μπουτια. Εντάξει θα μου πειτε τι ψυχή έχει ένα 20αρικο και θα εχετε δικιο, αλλά από τις κριτικές νομίζεις ότι θα αντικρισεις ένα σπεσιαλ καβλακι και βλέπεις μια υπερβολικά μέτρια ιερόδουλη.
Βασικά για τη Σαμπινα πήγα στο παραδίπλα στενό αλλά έλειπε, ήταν μια ξανθιά αλόγα της πρωην μοντέλοαλυσίδας αντί αυτής.
Και εγω που την εχω δει παλιοτερα, δεν μου εκανε κλικ. Βεβαια μπορει απο υπηρεσιες να ειναι σωστη. Θυμασαι το ονομα της αλογας που ανεφερες και τι προγραμμα κανει;

• Like
Αντιδράσεις: 968

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Μύστη, μήπως είμαι εγώ αυτός ο ένας? Δεν φταίω εγώ, είμαι από τη φύση μου
ακαποτάκιας κι εξτρατζής...:(
Σε βάζω κόντρα με dmtrsxxx ποιος έχει τα περισσότερα ακα γαμησια!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι, γνωρίζει ελληνικά. Οπότε παίζει και το σενάριο απλά να διαβάζει, αν και ισχύει ότι ορισμένοι
καταγράφονται. Μάλιστα, κάποιες φορές πέφτει σήμα για συγκεκριμένους γνωστούς πελάτες
με το που φανούν στις κάμερες επί της οδού στη Φυλής. Αυτό διασταυρωμένο... :hi:
Τέτοια λεγε μου...

• Like
Αντιδράσεις: Junax
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom