δηλαδή ξαναγράφτηκες το 2017 με το ίδιο ψευδώνυμο ;Άσχετο-σχετικό... Τις προάλλες γάμησα γνωστή κορασίδα της οδού Φωκαίας, η οποία γνώριζε το
ψευδώνυμό μου στο σάη. Υπόψιν ότι συστήνομαι πάντα με πορνο-όνομα και το ψευδώνυμό μου
το γνώριζε μόνο μια κορασίδα από Μετάξι, με την οποία είχα 3μηνη σχέση περίπου τέλη 2015-
αρχές 2016. Άρα, παίζει τρελό φακέλωμα. Λογικά ισχύει αυτό που μου είχε πει κάποτε ο Μαύρος Θάνατος
ότι είμαστε καταγεγραμμένοι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.352
- Πόντοι
- 4.646
Όχι.δηλαδή ξαναγράφτηκες το 2017 με το ίδιο ψευδώνυμο ;
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.886
- Πόντοι
- 6.495
Πέρασα πριν λίγο . Κορδέλα στην σκάλα. Κλειστά.Παίζει στο Διδύμου 22 πάνω με τη Μαριάνα να επιλέγουν πελάτες; Πέρασα χθες στις 3 το μεσημέρι και μου είπαν ότι η Μαριάνα έχει σχολάσει για εκείνη τη μέρα επειδή κουράστηκε. Τελικά αποδειχθηκε ότι είχε 2 τελευταία δωμάτια, το ένα εκ των οποίων παρτούζα κανονισμένη από πολύ πριν. Πέρασα πριν από λίγο και ήταν κλειστή η πόρτα, ενώ οι σκάλες ήταν ανοιχτές και έπαιζε μέσα μουσική. Χτύπησα την πόρτα και μου είπε η τσατσά ότι είναι κλειστά και θα ανοίξουν στις 5. Παρόμοιο σκηνικό παίχτηκε και μια βδομάδα ακριβώς πριν που πήγα λίγο πριν τη λήξη της πρωινής βάρδιας και είχαν κλειστή πορτα-ανοιχτές σκάλες. Ρώτησα κάτω αν δουλεύει αυτή η Μαριάνα, ορμώμενος από τις θετικές αναφορές στο site, και είπε ότι θα πάρει τηλ πάνω. Μίλησε και με ενημέρωσε ότι είναι κλεισμένη σε πρόγραμμα μισής ώρας και θα βγει σε 10' να τη δω. Τελικά μετά από αναμονή πάνω από 10 λεπτών μου είπε ότι θα φύγει αμέσως, δηλαδή δε θα κάτσει ούτε να τη δω απλά. Με δουλεύουν; Σημειωτέον ότι τη Μαριάννα δεν τη ξέρω καν, πρώτη φορά την είδα και με είδε χθες. Και όχι δεν είμαι ούτε βρωμυλος, ούτε άσχημος.
Μπήκαν και άλλοι και κατευθύνθηκαν στο ισόγειο. Αγγέλα.
Φύγαμε ολοι
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.608
- Πόντοι
- 746
Εμείς δεν είμαστε γυναίκες και δεν δίνουμε τις τρύπες μας όμως, αν ήταν αλλιώς θα βγάζαμε σαν πουστηδες παραπάνω λεφτά από γυναίκες ή τα ίδια με λιγότερους γαμιαδες, έπρεπε να της πεις.Με λίγα λόγια -για να απαντήσω στο θέμα που με ρωτάνε οι συναγωνιστές- Σωτήρες Υπάρχουν αλλά οι κορασίδες δεν θέλουν να σωθούν όλες ..όποιος νομίζει ότι μια κοπέλα μπορδέλου θέλει εδώ και τώρα να ξεφύγει από αυτό το βόλεμα είναι γελασμένος. Μια Ρωσίδα στο 39 ακούστε ατάκα που μού είχε πετάξει: ''Απορώ πώς όλοι εσείς δουλεύετε για 30 ευρώ τη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, εδώ μέσα βγάζω 100 ευρώ τη μέρα''
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.778
- Πόντοι
- 5.827
Δεν τους έχω πει ποτέ το δικό μου ψευδώνυμο. Δεν ξέρω τι παίζει με τη Μαριάνα, με τις άλλες κοπέλες του οίκου πάνω και κάτω έχω περάσει και περνάω κανονικά.Άσχετο-σχετικό... Τις προάλλες γάμησα γνωστή κορασίδα της οδού Φωκαίας, η οποία γνώριζε το
ψευδώνυμό μου στο σάη. Υπόψιν ότι συστήνομαι πάντα με πορνο-όνομα και το ψευδώνυμό μου
το γνώριζε μόνο μια κορασίδα από Μετάξι, με την οποία είχα 3μηνη σχέση περίπου τέλη 2015-
αρχές 2016. Άρα, παίζει τρελό φακέλωμα. Λογικά ισχύει αυτό που μου είχε πει κάποτε ο Μαύρος Θάνατος
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.090
- Πόντοι
- 1.056
Ρε μαγκες δεν ξερω πως να σας χαρακτηρισω, αλλα εγω οσα και να εβγαζα ποτε δεν θα <<εδινα>> τον εαυτο μου για τα λεφτα..
Δεν θελω να πω κατι περισσοτερο μονο και μονο απο σεβασμο στις αμαζονες μας..
Δεν θελω να πω κατι περισσοτερο μονο και μονο απο σεβασμο στις αμαζονες μας..
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.090
- Πόντοι
- 1.056
Ρε μαν αν ημουν γυναικα σου λεω..
Σαν αντρας θα το εκανα μονο αν γαμαγα τα καλυτερα μουνια και χωρις να φενεται το προσωπο μου..
Σαν αντρας θα το εκανα μονο αν γαμαγα τα καλυτερα μουνια και χωρις να φενεται το προσωπο μου..
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.757
- Πόντοι
- 1.056
Απολαυσα σημερα κατα τις 1830 την Τζωρτζια,μετα απο καιρο,στο νεο της Τζωρτζιανοσπιτο.
Ποσο μ αρεσει αυτη η αλεπουδιτσα
Πως διαλυθηκε ετσι η μοντελοαλυσιδα?
Κλειστα τα σπιτακια ή σε αλλα χερια κ τα κοριτσια,οσα εμειναν στην Αθηνα το ενα μεταξιτο αλλο
Λιοσιων
Πως καταντησε ετσι το αρχοντικο του Αλ.Σβωλου Φυλ+Φερ πρεζακια μεσα κ γυρω του
Φευγοντας αφου πηρα φρεντο εσπρεσο με 1€ απο την Πατησιων,περασα μετα απο χρονια απο την Αγκυρας.
Στο 12Κατω η Λυδια εδειχνε πολυ καλη επιλογη.Ευγενεστατη η 2τσα κ ο οικος φρεσκοβαμενος με ωραιους καναπεδες.
Στο Αγκ1 απο το θυροτηλεφωνο η 2τσα με ενημερωσε οτι το σπιτακι ειναι κ αυτο μερακλοσπιτο οπως η ημιυπογα της Φυλ
Αυτα απο μενα μαγκες
Ποσο μ αρεσει αυτη η αλεπουδιτσα
Πως διαλυθηκε ετσι η μοντελοαλυσιδα?
Κλειστα τα σπιτακια ή σε αλλα χερια κ τα κοριτσια,οσα εμειναν στην Αθηνα το ενα μεταξιτο αλλο
Λιοσιων
Πως καταντησε ετσι το αρχοντικο του Αλ.Σβωλου Φυλ+Φερ πρεζακια μεσα κ γυρω του
Φευγοντας αφου πηρα φρεντο εσπρεσο με 1€ απο την Πατησιων,περασα μετα απο χρονια απο την Αγκυρας.
Στο 12Κατω η Λυδια εδειχνε πολυ καλη επιλογη.Ευγενεστατη η 2τσα κ ο οικος φρεσκοβαμενος με ωραιους καναπεδες.
Στο Αγκ1 απο το θυροτηλεφωνο η 2τσα με ενημερωσε οτι το σπιτακι ειναι κ αυτο μερακλοσπιτο οπως η ημιυπογα της Φυλ
Αυτα απο μενα μαγκες
Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 437
- Πόντοι
- 20
Και το παιδί που θα γεννηθεί και δε θα έχει στον ήλιο μοίρα (γιατί είναι και ηλίθιες και τα κρατάνε), τι σου φταίει βρε γκασμα; Γουστάρεις να ξέρεις ότι εξαιτίας σου έχει γεννηθεί ένα παιδί δυστυχισμένο;Ας νομίζουν ό,τι θέλουν. Τους τάζεις πολλά χωρίς να υπογράφεις κανένα συμβόλαιο και κάνεις
τον κρεμπιέ σου. Μετά πούλο και εξαφανιζόλ. Οπότε αν θέλεις να μου προτείνεις ονόματα
θα το εκτιμούσα.
Είσαι ψυχούλα.Τυπε η Αναμπελα οχι μόνο ειναι τίμια και την ιδρώνει τη φανέλα αλλα και φιλότιμη με ηθος που σέβεται τον πελάτη !
Της ειπα οτι εχω γνωστό να τη βαλει φυλης να δουλέψει οπου με το πρόγραμμα που κανει θα βγάλει πολυ χρήμα αλλά αρνήθηκε !
Εγω δε φεύγω απο το δεκαρικο μου είπε !
Εδω θα μεινω στο μετάξι !
Δεν έχουν ολοι 20ρικο να δινουν !
Υποκλιθηκα στα ποδια της και προσκυνησα για το ήθος της !
Έπειτα της εδωσα και μια τελειωτικη πιπα.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Φρέσκο Εpic σκηνικό στο 84 Β. Ταϊλανδάννα και τσα του 84Β να σκυλοθάβουν μπροστά μου το καινούργιο πετιτ/σκίννυ κορασίδι ονόματι Κορίνα που δούλευε στη χθεσινή απογευματινή μαζί με την Άννα (στον ίδιο οίκο), με αφορμή ερώτηση μου για το που δουλεύει σήμερα. Ούτε λίγο ούτε πολύ την έβγαλαν σάπια κουσιμόδαινα που δεν πρόκειται να σταυρώσει ποτέ πελάτη. Πως είναι δυνατόν λέει η μικρή να μ’αρέσει αυτό το μπάζο . Αυτά που λέμε εμείς εδώ για την εμφάνιση τους είναι πταίσματα. Εγώ απορημένος τους είπα ότι τα παραλένε κάπως κι ότι τη βρίσκω συμπαθητική εμφανισιακά . Μλκες μόνο που δεν σταυροκοπήθηκα μ’ αυτά που άκουσα.
Τελικά κατέθεσα σε Ράνια , με πολύ καλές εντυπώσεις και σε Γιάννα (74ΑΡ), η οποία με φόλιασε κανονικότατα. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω κριτικές.
Τελικά κατέθεσα σε Ράνια , με πολύ καλές εντυπώσεις και σε Γιάννα (74ΑΡ), η οποία με φόλιασε κανονικότατα. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω κριτικές.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Πες του νά’ ρθει μια βόλτα από ελλαδιστάν να δει τη γλύκα. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο θά’χει μείνει με τη μπούτσα στο χέρι...Τυπε και εγώ τα ίδια έλεγα... αλλά όταν διάβασα το παρακάτω άρθρο...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑ!!!!!
5.000 ΔΟΛΑΡΙΑ$ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΤΥΠΑΣ....Γ@ΜΩΝΤΑΣ GILF & GRANNY ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΕΣ.....!!!!!!!
Εργάτης του σεξ με «μισθό» 5.000 ευρώ την ημέρα - Η λίστα με τις «πελάτισσες», οι προκρατήσεις και οι... εκπτώσεις
«Οι γυναίκες αισθάνονται όλο και πιο άνετα να πληρώνουν για σεξ προκειμένου να πάρουν (στο κρεβάτι) αυτό ακριβώς που θέλουν», υποστηρίζει ο πιο ακριβοπληρωμένος συνοδός πολυτελείας της Αυστραλίαςwww.protothema.gr
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.352
- Πόντοι
- 4.646
Ρε Μπάμια, ακόμα δεν έγινε ο ΑΚΑ κρεμπιές, δεν έμεινε καμία έγκυος και δεν γεννήθηκε κανένα μούλικο...Και το παιδί που θα γεννηθεί και δε θα έχει στον ήλιο μοίρα (γιατί είναι και ηλίθιες και τα κρατάνε), τι σου φταίει βρε γκασμα; Γουστάρεις να ξέρεις ότι εξαιτίας σου έχει γεννηθεί ένα παιδί δυστυχισμένο;
Έλεος πια με τους κλώνους που έχουν άποψη!
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Το σενάριο να σε διασταύρωσε από τις κριτικές ή από τις δημοσιεύσεις εδώ το αποκλείεις; αρκετές μας διαβάζουν να ξέρεις. Εκτός κι αν εννοείς ότι το ήξερε ήδη από τη πρώτη φορά που πήγες μαζί της, οπότε όντως κάτι βρωμάει.Άσχετο-σχετικό... Τις προάλλες γάμησα γνωστή κορασίδα της οδού Φωκαίας, η οποία γνώριζε το
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
συνέχεια σφηνάκι live
Άγκυρας 12α Λυδία ξανθιά μιλφ με κανονικό κανονικό σώμα 2αρι βυζι με σκούρες θηλές, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό..
Προχθές που πέρασα από εκεί μου είπε ότι κάνει τα πάντα με προφύλαξη!
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
μήπως εκανες κριτικη αμέσως μετα το δωμάτιο?Άσχετο-σχετικό... Τις προάλλες γάμησα γνωστή κορασίδα της οδού Φωκαίας, η οποία γνώριζε το
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
μιλαει η φολο-ταυλανδάνα που μια καλη κριτικη δεν εχω διαβάσει..(και μαλιστα της το ειχα πει,την ειχα παρει με το ταξι μια φορα) ...ομως ετσι απο περιέργεια θα κάνω και γω μια δοκιμη,εχω μερικα 20ρικα για κλάψιμο.Φρέσκο Εpic σκηνικό στο 84 Β. Ταϊλανδάννα και τσα του 84Β να σκυλοθάβουν μπροστά μου το καινούργιο πετιτ/σκίννυ κορασίδι ονόματι Κορίνα που δούλευε στη χθεσινή απογευματινή μαζί με την Άννα (στον ίδιο οίκο), με αφορμή ερώτηση μου για το που δουλεύει σήμερα. Ούτε λίγο ούτε πολύ την έβγαλαν σάπια κουσιμόδαινα που δεν πρόκειται να σταυρώσει ποτέ πελάτη. Πως είναι δυνατόν λέει η μικρή να μ’αρέσει αυτό το μπάζο . Αυτά που λέμε εμείς εδώ για την εμφάνιση τους είναι πταίσματα. Εγώ απορημένος τους είπα ότι τα παραλένε κάπως κι ότι τη βρίσκω συμπαθητική εμφανισιακά . Μλκες μόνο που δεν σταυροκοπήθηκα μ’ αυτά που άκουσα.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
αν ξερει ελληνικα,ναι παιζει.Το σενάριο να σε διασταύρωσε από τις κριτικές ή από τις δημοσιεύσεις εδώ το αποκλείεις; αρκετές μας διαβάζουν να ξέρεις. Εκτός κι αν εννοείς ότι το ήξερε ήδη από τη πρώτη φορά που πήγες μαζί της, οπότε όντως κάτι βρωμάει.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
μου ειχε πει μια φορα μια πουτανα στο μεταξουργειο που γαμουσα παλια,τωρα εχει σταματήσει εδω και χρονια,οτι διαβαζε κριτικες....μια Μαρια....μπαινει στο δωμάτιο τις λεω τι εγινε τι εχεις? "ασε μ λεει μπηκα στα σχολια πριν λιγο και ειδα να λενε για μενα οτι φιλαω στο στόμα κατι που φυσικά δεν ισχύει (και οντως εμενα τουλάχιστον δεν με ειχε αφήσει ποτε)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις