Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (20 μέλη και 316 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Καμιά γιαγιά στο μετάξι για τώρα να δίνει τίμιο κουλούρι υπάρχει;
Υπάρχει η Λένα από Ιάσωνος 27 υπόγειο που την πετυχαίνω 2η βάρδια.
Milfogilf κατάσταση για δυνατούς χύστες. :rockon:Την έχω πάρει 3 φορές μέχρι στιγμής
λόγω φθηνού πρωκτικού στο 10ρικο. Αυτά κάνουν οι αφραγκίες... :woldman:
Στα 4 είναι χάρμα γιατί οι τρύπες της είναι καλοσχηματισμένες
σαν 20χρονης, χωρίς υπερβολές. Κατόπιν σπάτουλας :kissass:
την παίρνω κατευθείαν από κώλο για ώρα χωρίς μα και μου.
Πόρτα, παραδόξως, δεν βαράει η ειρωνική τσα2.
Αυτά από μένα... :hi:

Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
84
Πόντοι
0
Υπάρχει η Λένα από Ιάσωνος 27 υπόγειο που την πετυχαίνω 2η βάρδια.
Milfogilf κατάσταση για δυνατούς χύστες. :rockon:Την έχω πάρει 3 φορές μέχρι στιγμής
λόγω φθηνού πρωκτικού στο 10ρικο. Αυτά κάνουν οι αφραγκίες... :woldman:
Στα 4 είναι χάρμα γιατί οι τρύπες της είναι καλοσχηματισμένες
σαν 20χρονης, χωρίς υπερβολές. Κατόπιν σπάτουλας :kissass:
την παίρνω κατευθείαν από κώλο για ώρα χωρίς μα και μου.
Πόρτα, παραδόξως, δεν βαράει η ειρωνική τσα2.
Αυτά από μένα... :hi:
Ευχαριστω πολυ. Περιγραφή;

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Παιδιά πήγε κανείς κάτω Ιάσωνος ξέρει αν δουλεύει η κατια στο Ιάσωνος 31 υπόγειο ;
Δεν πήγα αλλά έχω νέες πληροφορίες για Ιάσωνος 37 Α σκάλες.. Καινούρια κορασίδα ρουμάνα και όνομα νομίζω Σόνια... Μού είπανε οτι ήταν τίγκα το σαλόνι και δνε μπορέσανε να μπούνε..! Τρελό..?? Πετίτ με καλό σώμα , θα πάω οπωσδήπωτε από βδομάδα να δω τι παίζει...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Ευχαριστω πολυ. Περιγραφή;
Όπως ανέφερα, μιλφογκιλφ. Σχετικά έκφυλο πρόσωπο που δυστυχώς προδίδει την ηλικία της και
κανονικό σώμα εάν εξαιρέσεις το κοιλιακό πάχος. Στα 4, αν φαντάζεσαι ότι γαμάς
καμιά Aletta Ocean, είναι η καλύτερη στάση. Τα τρυπίδια καλοσχηματισμένα εάν γουστάρεις
να γλύφεις. Αυτά... :hi:

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Δεν πήγα αλλά έχω νέες πληροφορίες για Ιάσωνος 37 Α σκάλες.. Καινούρια κορασίδα ρουμάνα και όνομα νομίζω Σόνια... Μού είπανε οτι ήταν τίγκα το σαλόνι και δνε μπορέσανε να μπούνε..! Τρελό..?? Πετίτ με καλό σώμα , θα πάω οπωσδήπωτε από βδομάδα να δω τι παίζει...
Τι γίνεται ρε αδερφέ αυτά τα δυο τα 37 φέρνουν τα καλύτερα και η λάνα τρομερή πιτσιρικά και αθτη που λες εσυ θα είναι καλή που και που κάνει και η νταρια πρωινά εκεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι γίνεται ρε αδερφέ αυτά τα δυο τα 37 φέρνουν τα καλύτερα και η λάνα τρομερή πιτσιρικά και αθτη που λες εσυ θα είναι καλή που και που κάνει και η νταρια πρωινά εκεί
Πρωί ήταν αυτή που λες η απόγευμα;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρωί ήταν αυτή που λες η απόγευμα;
πήγαν 2 κολλητοί μου στις 15.00

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Μιας κι έχω καιρό να γράψω ας αναφέρω ότι στο Ιάσωνος 32 πάνω εμφανίστηκε στη 2η βάρδια
νεαρό όμορφο μωράκι, ξανθό με μακρύ γαλάζιο μανικιούρ, σε απλό πρόγραμμα χωρίς 69.
Η Άνναμπελ μεταφέρθηκε στο ισόγειο στο βάθος, με τα Πάκια να περιμένουν ορδές στο
σαλόνι να τη χύσουν. Τέρμα ξέκωλο ήταν την Τρίτη που πέρασα, αλλά έκανα μεταβολή λόγω
Πάκικης πολυκοσμίας και ''πολυοσμίας''... :birdman:

Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
84
Πόντοι
0
Όπως ανέφερα, μιλφογκιλφ. Σχετικά έκφυλο πρόσωπο που δυστυχώς προδίδει την ηλικία της και
κανονικό σώμα εάν εξαιρέσεις το κοιλιακό πάχος. Στα 4, αν φαντάζεσαι ότι γαμάς
καμιά Aletta Ocean, είναι η καλύτερη στάση. Τα τρυπίδια καλοσχηματισμένα εάν γουστάρεις
να γλύφεις. Αυτά... :hi:
Αν εχει και μεγαλα βυζια εφυγα τωρα

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
Αν σου είναι ευκολο μια περιγραφη,σε ποιο απ τα 44 αρια ειναι και βάρδια θα το εκτημούσα.
ευχαριστώ
Μεσαίο με την σιδερένια σκάλα. Δεν εισέρχεται στον οίκο , έχουν βάλει σχοινί στην πόρτα, η οποία παραμένει ανοιχτή.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
870
Πόντοι
81
έλεγε βρισίδια χαστούκια για όλα τα μαγαζιά ??

Μόνο βρισίδια και χαστούκια? Ελάτε να τις γαμήσετε ακάποτα από μουνί και κώλο και να χύσετε μέσα τους και κάτι τέτοια. Π.χ. την Τζωρτζιάννα την ξέρω 10 χρόνια από τότε που δούλευε Κολωνού 30 και χωρίς τατουάζ πάνω της. Ποτέ δεν έκανε κώλο ή πίπα άφιλτρη και έρχεται αυτός και λέει τα δικά του. Πάνω κάτω τα ίδια έγραφε για Αουρόρα και άλλες. Τρικυμία εν κρανίω μιλάμε.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Μόνο βρισίδια και χαστούκια? Ελάτε να τις γαμήσετε ακάποτα από μουνί και κώλο και να χύσετε μέσα τους και κάτι τέτοια. Π.χ. την Τζωρτζιάννα την ξέρω 10 χρόνια από τότε που δούλευε Κολωνού 30 και χωρίς τατουάζ πάνω της. Ποτέ δεν έκανε κώλο ή πίπα άφιλτρη και έρχεται αυτός και λέει τα δικά του. Πάνω κάτω τα ίδια έγραφε για Αουρόρα και άλλες. Τρικυμία εν κρανίω μιλάμε.
η απόλυτη τρέλα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Δεν θέλω να τα μαθαίνει αυτά, γιατί μετά το πράμα θα παει όπως πάντα στο : Έλα να κάνουμε παιδί. (Πολλές ψάχνονται να γεννήσουν εκεί πέρα) Για κάποιον λόγο ερωτεύομαι πιο εύκολα τις πουτάνες που δεν με γνωρίζουν 100% και δεν τις γνωρίζω κι εγώ 100% πέρα από το 20λεπτο του σεξ.. Η μαγεία της ζωής βασίζεται στις ψευδαισθήσεις κι όχι στην πραγματικότητα, όπως ο έρωτας που είναι κάτι που δεν υφίσταται.. Είναι μια έξαψη, μια κοινή φαντασίωση που κρατάει πολύ λίγο κι από τους 2 γιατί στο τέλος η ρουτίνα νικάει, δηαλδή το κάθε μέρα , η φυλακή, τα ίδια και τα ίδια, αν θες όμως τον κρατάς ζωντανό, με διαφορετική κοπέλα κάθε φορά.... Διαλέγω τις ψευδαισθήσεις,την ποικιλία, διαλέγω το όνειρο, διαλέγω τη μαγεία, βαρέθηκα τους ενήλικες , βαρέθηκα τους σοφούς ,βαρέθηκα τους ξερόλες , ώρα για αδρεναλίνη..!
Μύστη, επειδή έχω καιρό να ρίξω ΑΚΑ κρεμπιε σε κορασίδα των οίκων ανοχής, με εξαίρεση έναν ακούσιο πρωκτικό κρεμπιε από σχάση καποτας, θα εκτιμούσα να μου έστελνες ένα π.μ. με αυτές που θέλουν τεκνοποίηση. Αναμένω...

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
τώρα live

Φιλιππιδου 11α Ναταλία μιλφ με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β επέστρεψε η Ινεσα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 7 Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα, γυαλάκια, 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζια και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 13 δεξια Αντριανα ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, παρά πολλά τατουάζ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,πρωκτικο σήμερα δεν ανακοινώθηκε.

Φωκαιας 17α Παολα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Ιζαμπελα καστανοξανθη ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 19 Ρίτα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Μαρίνα με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα ωραίο πρόσωπο 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Αφροδίτη μελαχρινή λατινα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 24 Κορινα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 4αρια συν βυζια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι και Τζοϊ μαυρουλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Ντιαννα καστανή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι, με ελεύθερο στοματικό.
Kαλησπέρα, έχει περάσει κανείς τελευταία με Πάολα Φωκαιας 17α?

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αδέλφια καλημέρα! Η Ανδριάνα από Φώκαιας παίρνει καλές πίπες;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom