Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 354 άτομα (20 μέλη και 334 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Εμένα είχε τύχει το άλλο Μεταξουργείο στην Κολωνού που έχει ένα στον 1ο όροφο και ένα άλλο στον δεύτερο το 2018 (Περάστε και πάνω πολύ καλό σεξ!) Ηχογραφημένο μήνυμα.
Λοιπόν ήταν τότε μια Μελίνα Ρωσίδα μελαχρινή γαλανά μάτια και βυζιά τορπίλες 4αρια στητα. Ήταν δώρο θεού. Πολλές θα σκότωναν για τέτοια βυζιά.
Τεσπά, είχε πολύ δουλειά γιατί όσοι έμπαιναν περίμεναν σε ουρά να την πάρουν. Έτσι και εγώ.
Μπαίνω στο δωμάτιο και δεν πληρώνω. Μπαίνει η Μελίνα ( λέω γρήγορα ήρθε) μου λέει pay! Λέω να 10€ και φεύγει, έρχομαι αμέσως λέει.
Ξεντυνομαι και στο κομοδίνο υπήρχε ένα δεκαρικο δίπλα από το τασάκι. Ακούω έναν απ'έξω να λέει μα πλήρωσα, που έλεγε η τσατσά πήρες εσύ λεφτά Μελίνα; Όχι; Μα είναι μέσα; Περίμενε. Χτυπάει η πόρτα και ήταν η τσατσά μισοκρυμμενη πίσω (εγώ ήμουν με το μποξερακι) από την πόρτα και με ρωτάει.
Συγγνώμη μήπως λέω μήπως βρήκες ένα δεκαρικο στο κομοδίνο;λέω να τον γαμησω τον συναγωνιστή; Αλλά λέω είμαι καλό παιδί.
Ναι λέω και απόρησα, να πάρτο.
Και λύθηκε η παρεξήγηση.
Αχ Μελίνα, Όλγα και κάτι άλλες, που είναι αυτές τώρα όλα τα ναυάγια έρχονται.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
όχι φίλε δε γνωρίζω, όταν είχε πρωτοέρθει στο Αγκυρας 12α έγινε στανταράκι μου, ....
=====
Aκριβέσταστος ο μαιτρ Σμύρνης για Σούζυ :undecided-old: τα ιδια και σε μένα. Στην τελευταία φαση στο Α12 ( επειδη είδα κατι καλές κριτικές) την τσεκάρισα σε διπλά με Μαρία, και Ελενα / και απλά καθόταν αμέτοχη και κοιταγε ...:undecided-old:
Ήταν πολύ καλή ακόμα και στο Λιοσίων λίγο πριν σταματηση -εξαφανηστη ;;Απλά έκοψε ακα πίπα -τελειωτική και τα γλωσσόφιλα αλλά σαν συνολική εικόνα -αύρα ήταν ίδια !!!με την αρχή !! Τι να πω πάει και αυτή …

• Λύπη
Αντιδράσεις: fil69

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αυτό το πράγμα είναι σπάνιο πάντως όπως λες μια φορά στη ζωή σου και στον άλλον το τύπο που είπες επίσης μια φορά στη ζωή του και εδώ στο σάιτ είτε από εσένα το άκουσα είτε από εκείνον που είπες είναι ανατριχιαστικά σπάνιο αυτό που λες.

Το πιο αδύνατο να γίνει είναι πρωινή βάρδια δλδ 12 με 2 γιατί τοτε ξεκινάει η μέρα και είναι αδύνατον να ξεχαστεί είτε η πουτανα είτε η τσατσά.

Ρεεέεεεε τύπε γιατί είσαι τόσο δύσπιστος;;;;;;
Στην ζωή μπορούν να σου τύχουν τα πάντα και παντού νόμος!
Φυσικά και του έτυχε του ανθρώπου όπως θα χει τύχει και σε αρκετούς ακόμα (όπως έχει τύχει και σε πάρα πολύ καλό φιλαράκι μου ήμουν αυτόπτης μάρτυρας) που απλά ΔΕΝ έχουν λογαριασμό στο σάι ώστε ν'αναφερουν την προσωπική τους εμπειρία!
Τίποτα ΔΕΝ είναι αδύνατο!
Άνθρωποι είναι και οι εκδιδόμενες και η εκάστοτε υπηρεσία που μπορεί να έχουν χίλια δυο στο κεφάλι τους όπως ο καθένας μας!
* Δηλαδή ΔΕΝ σου έχει τύχει να περιμένεις στην ουρά γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων τον καφέ σου και να σου τον φτιάξουν δίχως να σου πάρουν το αντίτιμο είτε από κεκτημένη ταχύτητα είτε από μπέρδεμα;;;;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
στο μεταξύ υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που να έχει λογαριασμό στο instagram και να έχει λάβει μηνύματα σαν τα παρακάτω?
IMG-36bfb002f375410df91de6dd96ec5f9e-V.jpg
IMG-389e2af6f93520e9c4991b64752576da-V.jpg
χαχα τα αφεντικά έχουν περάσει σε άλλα επίπεδα !!

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
συνέχεια live

Έλλης 3 Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι και Ρωξαννα καστανή μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν παρτουζα με 30 ευρώ και
λεσβιακο με 50 ευρώ.

Διδύμου 7α, 7β & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό.

Διδύμου 16 κλειστό.

Διδύμου 18β Νικόλ καστανή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 18α Κατερίνα/Καιτη με κάστανο κοντό μαλλί ατσουμπαλο σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό, γκυφοκωλι, αυταρχικό και τελείωνα στο πρόσωπο.

Διδύμου 20 Ελένη μελαχρινή με μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι και Χριστίνα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 όροφος Μαριάννα καστανοξανθη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Τανια ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Αλκιβιάδου 16α Χριστίνα ξανθιά ψηλή πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Αλκιβιάδου 16β & 16γ κλειστά.
Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Τανια ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Αξιότιμε συναγωνιστά, μέ όλον τόν οφειλόμενο σεβασμό γιά τό πορνολειτούργημα πού επιτελείς, χθές επισκέφτηκα καί εγώ τό ανωτέρω ίδρυμα, καί πράγματι βρήκα τίς κορασίδες πού αναφέρεις, όμως η υπηρεσία μού είπε ότι ΔΕΝ κάνουν παρτούζα...οπότε, παρ' όλη τήν καλή διάθεση πού είχα, αποχώρησα γιά άλλες πολιτείες...(κατέθεσα στήν Ιζαμπέλα Φ65β)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232

Αξιότιμε συναγωνιστά, μέ όλον τόν οφειλόμενο σεβασμό γιά τό πορνολειτούργημα πού επιτελείς, χθές επισκέφτηκα καί εγώ τό ανωτέρω ίδρυμα, καί πράγματι βρήκα τίς κορασίδες πού αναφέρεις, όμως η υπηρεσία μού είπε ότι ΔΕΝ κάνουν παρτούζα...οπότε, παρ' όλη τήν καλή διάθεση πού είχα, αποχώρησα γιά άλλες πολιτείες...(κατέθεσα στήν Ιζαμπέλα Φ65β)
Καλησπέρα φιλε μου, με όλο το σεβασμό κακός μου το το αναφέρεις στην υπηρεσία να τα πεις, όπως κατ επανάληψη έχω γράψει ότι αναφέρουν γράφω, να σαι κ να περνάς καλά

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
χαχα τα αφεντικά έχουν περάσει σε άλλα επίπεδα !!
Πρόκειται για κάποιον νεαρό ηλίθιο που το παίζει εραστής και σκορπά δωρα και χρήματα στα κορίτσια.
Ισως ευελπιστεί να εξελιχθεί σε νταβατζή μελλοντικα... τρομάρα του
Γράφει ο,τι να'ναι, χωρίς να ισχύει, και έχει εμμονη με συγκεκριμένες κοπέλες. Μη δινετε σημασία.
Γράφει κι εδώ... Από τον τροπο γραφής και μόνο μπορεί να καταλαβει καποιος που ειναι παρατηρητικός για ποιο νέο μέλος προκειται.

Τελευταία τροποποίηση:

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
501
Πόντοι
21
τελευταία φορά που τη πέτυχα ήταν τέλος Νοεμβρίου στο πορνομωλ, δεν την έχω ξαναδεί
Πριν 2 μήνες η τσατσ´α στο 71Α στη Φυλής μου είπε ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδα στο πορνόμολ προσωπικά δεν την είδα ποτέ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Πριν 2 μήνες η τσατσ´α στο 71Α στη Φυλής μου είπε ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδα στο πορνόμολ προσωπικά δεν την είδα ποτέ
ωραιος, πέτυχες το Φυλής 71α πριν 2 μήνες ανοιχτό ??? , έχει πολλούς μήνες κλειστό και συγκεκριμένα από το δεύτερο 10 ήμερο του Νοεμβρίου, επίσης τη Μαιρι τελευταία φορά που την πέτυχα στο Ιάσονος 39 ήταν 6 Δεκεμβρίου.

Τελευταία τροποποίηση:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.170
Πόντοι
31.618
Είχα μια πελώρια λαχτάρα για κολαρα σήμερα πρωί.
Πήγα καρφί στο Μεταξουργείο στο Μ.Αλεξανδρου 22 για την Τζένη να τη βγάλω με ένα δεκαρικο αλλά ήταν κλειστά.
Μετά χωματιανου 11 για Ανδριάνα αλλά ελοιπε.
Κατέληξα φυλής 84 στην Ιζαμπέλα την μελαχρινή καύλα.
Με ζέστανε με ακα τσιμπουκαρα και στα τέσσερα η κολαρα την ήταν τέλεια .την γραποσα από τα μακριά μαλλιά της και δεν ξέρω αν είναι Βραζιλιάνα η τσιγκανορουμανα Πάντος εγώ εσθανθικα σαν πειρατής της Καραϊβικής.
Για το τέλος τον εχωσα και στην κολοτριπα της όπου και εχεισα με αλαλαγμούς

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Σιγά εσύ ο μεγάλος ο ώριμος.
Σπόρε πάρε πούλο απ’ το νήμα πριν αναρτήσω κι εδώ τα χάλια σου και σε γυρεύει μετά το μισό bou να σου κάνει το γκώλο σα βουλγάρικο θυμιατό!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
στο μεταξύ υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που να έχει λογαριασμό στο instagram και να έχει λάβει μηνύματα σαν τα παρακάτω?
Βρισίδια και χαστούκια η Τζώρτζια και η σκίννυ Αλεξάνδρα; :2funny: :2funny:
Για δες γνώση που μοιράζει το ίνστα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Σπόρε πάρε πούλο απ’ το νήμα πριν αναρτήσω κι εδώ τα χάλια σου και σε γυρεύει μετά το μισό bou να σου κάνει το γκώλο σα βουλγάρικο θυμιατό!
τονε γρουσουζεψες και τονε στειλανε :cry:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αδέρφια πήγα στη Ράνια φυλής 84 και το έκλαψα. Φώκαιας 13 ήταν μια καβλα με τattoo full πρόγραμμα. Αυτή είναι η Βερόνικα?
Τι παίχτηκε με Ράνια. Αν δεν βαριέσαι πες 2-3 κουβέντες

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Βρισίδια και χαστουκια η Τζώρτζιαρα; Επίσης έχει ανάγκη pay safe η Τζώρτζια που έχει χρόνια τώρα ουρές; Δεν πολυ πειθομαι ρε συ Σμυρνη. Είμαστε σίγουροι;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Είχα δεί μια μέρα κατά τύχη τα στόρι του συγκεκριμένου λογαριασμού χωρίς να τον ακολουθώ και από τότε κάθε μέρα λάμβανα τέτοια μηνύματα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά και για φυλής 84-86, φωκαίας 13, εξηκίου 18 με τα ονόματα των κοριτσιών που δουλεύουν εκεί. Σήμερα από ότι είδα ο λογαριαμός διαγράφηκε, χάθηκαν και τα μηνύματα. Τώρα τι ήταν από πίσω άγνωστο...
έλεγε βρισίδια χαστούκια για όλα τα μαγαζιά ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom