Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Αυτή τη στιγμή το καλύτερο μουνί στο μετάξι είναι η Κάτια στο Ιάσωνος 31 υπόγειο, τέτοιες θέλουμε γαμώτο , τέτοιες..!
εμενα μου εχει τύχει να μη φέρει τα ρέστα...και αφου γαμησα πηγα μεσα και της το ειπα αλλα εκανε τη κινέζα..με τα πολλα τα εδωσεγια να κλείσουμε το θέμα με τους χύστες που γάμησαν τσάμπα, η τσατσά δεν με έχει βάλει ποτέ δωμάτιο αν δεν πάρει τα λεφτά. Ωστόσο μου έχει τύχει αρκετές φορές σε στανταράκια που με ξέρουν να με βάλει η πουτάνα δωμάτιο χωρίς να πάρει τα λεφτά και να πληρώσω στο τέλος, τσάμπα δεν έχει γίνει ποτέ αλλά υπάρχει μικρή πιθανότητα να γίνει κάποιο μπέρδεμα..
Δεν χρειάζεται καν να απαντάμε σε παιδακιαΠαλυ λες την λέξη τρολιες ?Σου λέω μια φορά και μοναδική στα τόσα χρόνια μου έτυχε κάτι τέτοιο !!! Πολύ παλιά στην ενημέρωση είχε γράψει ένας πως του είχε τύχη κάτι ανάλογο στο 66 με μια Ρουμάνα μάλιστα απογευματινή ώρα που είναι απίθανο !! Αλλά μόνο αυτόν θυμαμε που είχε γράψει κάτι παρόμοιο και εμένα !! Είναι πολύ σπάνιο εννοώ
Μην χάνετε χρόνο για να απαντατε σε παιδάκια ....κλαιω με συνεχομενες αποριες και ερωτησεις παιχτη τζιμακου 900
Σιγά εσύ ο μεγάλος ο ώριμος.Δεν χρειάζεται καν να απαντάμε σε παιδακια
Μην χάνετε χρόνο για να απαντατε σε παιδάκια ....
οσο του απαντατε τόσο θα γράφει
Ναι ρε τυπε σπαμαρεις και δεν γουσταρουμε .Εσένα τι σε ενοχλεί υπάρχει κάποιο θέμα?
Σε εχουν παρει χαμπαρι στο insta τυπεστο μεταξύ υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που να έχει λογαριασμό στο instagram και να έχει λάβει μηνύματα σαν τα παρακάτω?
Επιτέλους, πράξτε όλοι το αυτονόητο και αγνοήστε τον κάθε βλακέντιο δίχως να απαντάτε -- και αναφορά στον adminΝαι ρε τυπε σπαμαρεις και δεν γουσταρουμε .
εσενα δλδ σου εχει τυχει να μη πληρωσεις και σνομπαρεις εμενα που το ειπα οτι ειναι τρολ?Δεν χρειάζεται καν να απαντάμε σε παιδακια
Μην χάνετε χρόνο για να απαντατε σε παιδάκια ....
οσο του απαντατε τόσο θα γράφει
βλακεντιος εισαι και φαινεισαι.Επιτέλους, πράξτε όλοι το αυτονόητο και αγνοήστε τον κάθε βλακέντιο δίχως να απαντάτε -- και αναφορά στον admin
Ελεος πια!..
ασε μας απο κει ρε οταν εσεις πετατε ασχετα εγω σας πειραξα αντε.Ναι ρε τυπε σπαμαρεις και δεν γουσταρουμε .
Δεν εχεις παρει χαμπαρι εσυ και ο αλλος οτι το παραχεσατε ,αντε .εσενα δλδ σου εχει τυχει να μη πληρωσεις και σνομπαρεις εμενα που το ειπα οτι ειναι τρολ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βλακεντιος εισαι και φαινεισαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ασε μας απο κει ρε οταν εσεις πετατε ασχετα εγω σας πειραξα αντε.
Αν σου είναι ευκολο μια περιγραφη,σε ποιο απ τα 44 αρια ειναι και βάρδια θα το εκτημούσα.Απογευματινή επίσκεψη σε Φωτεινή. Ι.44 Μόνον καλά περνάω πλέον . Αραιές οι επισκέψεις , δεν το ψάχνω καθόλου.
Φυσικά ούτε λόγος για ρεπορτάζ . Ούτε χρόνος ούτε διάθεση.
Ας είναι καλά ο Kος @n.smirni.76 που λιώνει παπούτσια για αυτή καθώς και ο "τιμονιέρης" @Borgia21 που οι ενημερώσεις του είναι από άλλο πλανήτη, όταν φυσικά ασχολείται με αυτές.
Καλή συνέχεια με ασφάλεια σε όλους τους συναγωνιστές
Καιρό εχουμε να δούμε Τανια απο διδ.27. οπως είπε και ενας
Αν σου είναι ευκολο μια περιγραφη,σε ποιο απ τα 44 αρια ειναι και βάρδια θα το εκτημούσα.
ευχαριστώ
Ευχαριστώ.από τα 3 καινούργια 44αρια, στο μεσαιο στον όροφο, συνήθως 2η βάρδια
στο μεταξύ υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που να έχει λογαριασμό στο instagram και να έχει λάβει μηνύματα σαν τα παρακάτω?
Όταν την ρώτησα μου είπε ότι είναι από Ουγγαρία.Το αλβανακι στο 86;;
Σεντραφιλε ασε μας απο εκει.
Επειδή έχει κουράσει το αρχιδακι report όλοι να τελειώνουμε.. έχει κάνει όλα τα φόρουμ κωλοςΝαι υπάρχει ρε τύπε, πέστε τα με πμ και μην σπαμαρετε