Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (19 μέλη και 195 επισκέπτες)

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.603
Πόντοι
736
Ρε μάγκες καλησπερα, περασα μια βόλτα από Χωματιανού στο σπίτι της Αλεξάνδρας που για πολλους συναγωνιστές εδώ στο Bou ειναι ενα καλό τεμάχιο σε υπηρεσίες και σε εμφάνιση. Σε καμία των περιπτώσεων δεν τους αμφισβητω. Αντιθέτως τους σέβομαι όλους τους συναγωνιστές, εκτος απο εναν εδω μεσα. Όλα είναι υποκείμενικα εξάλλου.
Αλλά ρε παιδια απο εμφάνιση τι σας αρέσει; Τσιγκανικα χαρακτηριστικά προσωπου, πατσοκωλι, μέτρια αυρα σαν γυναίκα. Χοντρά μπουτια. Εντάξει θα μου πειτε τι ψυχή έχει ένα 20αρικο και θα εχετε δικιο, αλλά από τις κριτικές νομίζεις ότι θα αντικρισεις ένα σπεσιαλ καβλακι και βλέπεις μια υπερβολικά μέτρια ιερόδουλη.
Βασικά για τη Σαμπινα πήγα στο παραδίπλα στενό αλλά έλειπε, ήταν μια ξανθιά αλόγα της πρωην μοντέλοαλυσίδας αντί αυτής.
Εννοεις την Αλεξανδρα απο το χωματιανου 11β φιλε μου? Αν εννοεις αυτην, ασε εχει χαλασει πλεον, αν πας και δεν περασεις στο δωματιο, αρχιζει και γκρινιαζει, ετοιμολογη, και καλα εχει ενα υφακι!! Μακρια! Μαυρο απο εμενα!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.681
Πόντοι
9.846
Μύστη, μήπως είμαι εγώ αυτός ο ένας? Δεν φταίω εγώ, είμαι από τη φύση μου
ακαποτάκιας κι εξτρατζής...:(
Οχι ρε συ μυστη μου, δεν είσαι εσυ. Ξέρει αυτός.
Επίσης δεν γράφει σε αυτό το νημα. Αμα γράψει ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ θα τον παω κόρνα.
Εσυ κανεις συνειδητες επιλογές. Αρέσουν δεν αρέσουν είναι δικές σου και ουτε ειρωνευεσαι κανέναν ουτε είσαι προμοτορας. Αντιθέτως έχεις και χαβαλέ. Το τι αρέσει στον καθένα εδώ στο Bou δεν θα το κατακρινω επειδή δε συμφωνώ. Αυτός όμως κάνει κακό στο site και σε πολλους συναγωνιστές. Ας τολμήσει να γράψει εδώ στην ημερήσια ενημέρωση, ας τολμήσει!

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.681
Πόντοι
9.846
Και εγω που την εχω δει παλιοτερα, δεν μου εκανε κλικ. Βεβαια μπορει απο υπηρεσιες να ειναι σωστη. Θυμασαι το ονομα της αλογας που ανεφερες και τι προγραμμα κανει;
Δεν θυμάμαι ρε αδερφέ, νομίζω παντως απλό. Στη μοντέλοαλυσίδα απλό έκανε σίγουρα. Όπως και όλες τότε.
Αν τώρα στα της Λιοσίων άλλαξε δεν ξέρω. Μόλις δεν είδα Σαμπινα την έκανα άμεσα χωρίς να δώσω σημασία τι έλεγε η τσα. Έγινα καπνός.

• Like
Αντιδράσεις: spor48

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Εννοεις την Αλεξανδρα απο το χωματιανου 11β φιλε μου? Αν εννοεις αυτην, ασε εχει χαλασει πλεον, αν πας και δεν περασεις στο δωματιο, αρχιζει και γκρινιαζει, ετοιμολογη, και καλα εχει ενα υφακι!! Μακρια! Μαυρο απο εμενα!
Σωστά.Να προσθέσω επίσης ότι και η Αντριαννα κινείται στην ίδια διάθεση. Είχα πάει πρωί και ήταν πολύ απότομη και με ένα ύφος ωχ τώρα βαριέμαι. Δεν ξέρω ίσως επειδή μπορει να μην την αφήσαμε να πιει έστω μια γουλιά καφε να ανοίξει το μάτι της.Παντως παλιοτερα ήταν σούπερ τώρα δεν ξερω...

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Πάντως για την Αλεξάνδρα... (έχω μήνες να πάω.... κάπου 7-8 δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά τώρα) έχω περάσει πολύ καλά... αράζει σε γλύφει ωραία για πολλή ώρα και τότε τουλάχιστον εμένα μου έκανε σωματικά... ο λόγος που την έκοψα είναι οι Πακιστανοί.... παίρνει πακιστανους και δεν γουστάρω... συγκεκριμένα τοτε που είχα παειι τελευταία φορά (αλλά δεν πέρασα) έσκασαν 3 Πακιστανοί (την ώρα που περιμέναμε να βγει στο σαλόνι), φιλαράκια με την τσατσά... σκυλοβρωμουσαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ... και λέω δεν μπορεί... θα βγει η Αλεξάνδρα και θα τους διώξει... αμ δε.. βγήκε και είχαμε χαιρετούρες.... και φυσικά πέρασε ο ένας (αυτός που βρωμουσε περισσότερο....)... απο μένα Χ από τότε

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Πάντως για την Αλεξάνδρα... (έχω μήνες να πάω.... κάπου 7-8 δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά τώρα) έχω περάσει πολύ καλά... αράζει σε γλύφει ωραία για πολλή ώρα και τότε τουλάχιστον εμένα μου έκανε σωματικά... ο λόγος που την έκοψα είναι οι Πακιστανοί.... παίρνει πακιστανους και δεν γουστάρω... συγκεκριμένα τοτε που είχα παειι τελευταία φορά (αλλά δεν πέρασα) έσκασαν 3 Πακιστανοί (την ώρα που περιμέναμε να βγει στο σαλόνι), φιλαράκια με την τσατσά... σκυλοβρωμουσαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ... και λέω δεν μπορεί... θα βγει η Αλεξάνδρα και θα τους διώξει... αμ δε.. βγήκε και είχαμε χαιρετούρες.... και φυσικά πέρασε ο ένας (αυτός που βρωμουσε περισσότερο....)... απο μένα Χ από τότε
Δεν αφήνουν φραγκο οι Πακιστανοί στην Ελλάδα. Και όταν αφήνουν τα αφήνουν μαύρα στις πουτανες μια στο τόσο.
Ούτε νερό από το περίπτερο...

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ρε παίδες... η Άννα από Φ59.... που είχε κόψει τον κωλο... μήπως Τον ξαναεβαλε στο μενού ξέρετε;;;

• Λύπη
Αντιδράσεις: Junax

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736
Υπάρχει η Λένα από Ιάσωνος 27 υπόγειο που την πετυχαίνω 2η βάρδια.
Milfogilf κατάσταση για δυνατούς χύστες. :rockon:Την έχω πάρει 3 φορές μέχρι στιγμής
λόγω φθηνού πρωκτικού στο 10ρικο. Αυτά κάνουν οι αφραγκίες... :woldman:
Στα 4 είναι χάρμα γιατί οι τρύπες της είναι καλοσχηματισμένες
σαν 20χρονης, χωρίς υπερβολές. Κατόπιν σπάτουλας :kissass:
την παίρνω κατευθείαν από κώλο για ώρα χωρίς μα και μου.
Πόρτα, παραδόξως, δεν βαράει η ειρωνική τσα2.
Αυτά από μένα... :hi:
Πέρασα και εγώ προχτές Κυριακή για κουλούρι στον οίκο.Για δεκαρικάκι είναι μια χαρά και όντως χωρίς μα και σου !!
Η 2τσα είναι λιγάκι μακγιόρα είπε και για τα κορίτσια διαβάστε και στο internet ( μήπως σε διάβασε junax ) και μάλιστα είχε και επίσκεψη από κάποια άλλη 2τσα του χώρου και τα λέγανε και σχολιάζανε μάλλον κάποιες άλλες κορασίδες (αν κάνουν για την δουλειά και πόσους μπορολυν στη ώρα κ.α ). τες πα πήρα λοκό με δεκαρικάκι και πέρασα καλά το ρεζουμέ !!!

fackias35

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ. Ξέρει κανείς που δουλεύει πλέον η Ουκρανή Βαλέρια από το Ιάσωνος 27γ??? Την είχα δει τελευταία φορά εκεί πριν τις γιορτές. Μου είχε πει θα έφευγε για έναν μήνα και θα γυρνούσε αλλά σε ΑΛΛΟ μαγαζί. Ξέρει κανείς που πήγε? Ελπίζω να μην έμεινε στη χώρα της και να τη σφυροκοπαει ο Πούτιν. Μιλαω για την Βαλέρια. Μια κοντουλα όμορφη με ελάχιστα παχακια μελαχρινή Ουκρανή. Σήμα κατατεθέν..ένα τσαντάκι που κρατούσε πάντα μαζί στο δωμάτιο που εκτός από τις καποτες και τα λάδια είχε και έναν μπεζ δονητη. Το αναφέρω μήπως κάποιος του πει κάτι αυτή η πληροφορία. Ευχαριστώ συναγωνιστές. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει , ας απαντήσει.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.069
Πόντοι
4.646
Οχι ρε συ μυστη μου, δεν είσαι εσυ. Ξέρει αυτός.
Επίσης δεν γράφει σε αυτό το νημα. Αμα γράψει ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ θα τον παω κόρνα.
Εσυ κανεις συνειδητες επιλογές. Αρέσουν δεν αρέσουν είναι δικές σου και ουτε ειρωνευεσαι κανέναν ουτε είσαι προμοτορας. Αντιθέτως έχεις και χαβαλέ. Το τι αρέσει στον καθένα εδώ στο Bou δεν θα το κατακρινω επειδή δε συμφωνώ. Αυτός όμως κάνει κακό στο site και σε πολλους συναγωνιστές. Ας τολμήσει να γράψει εδώ στην ημερήσια ενημέρωση, ας τολμήσει!
Θα τον πάω κι εγώ κόρνα αν χρειαστεί μύστη μου! Η ημερήσια ενημέρωση είναι ιερό νήμα! :priest:
Θυμάμαι κάποτε ότι είχε κατακλυστεί από σιχαμερά κλωνάρια κι όταν αποπέμφθηκε ο ενημερωτής
που τα εξέτρεφε, γνωστός και ως ''σκουπίδι'', καθάρισε κάπως το νήμα. Βέβαια, έχουν ξαναγράψει οι
συγκεκριμένοι κλώνοι του αλλά τουλάχιστον σταμάτησαν τα βρισίδια, οι γαμωμάνες κι οι άλλες κουταμάρες.
Εδώ να τονίσω την απουσία του Σμύρνη για πάνω από χρόνο, ο οποίος ευτυχώς είναι ξανά μαζί μας και
την οριστική απουσία του Φανούρη Τζούρα, ενός μεγάλου ενημερωτή. Ας είναι καλά ο άνθρωπος...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.069
Πόντοι
4.646
Ρε παίδες... η Άννα από Φ59.... που είχε κόψει τον κωλο... μήπως Τον ξαναεβαλε στο μενού ξέρετε;;;
Μύστη, πρόσφατα που πέρασα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό...
Κρίμα, γιατί ο κώλος της ήταν ελαστικός και φιλόξενος. Τον γάμαγες κατευθείαν και για
ώρα χωρίς διαμαρτυρίες και χωρίς χτύπημα πόρτας. Μερέντα ποτέ δεν βρήκα και μιλάμε για
κωλογαμήσι άνω του 10λέπτου. Ας ελπίσουμε ότι θα τον ξαναβάλει στο μενού.

Εναλλακτικά, στο 20ρικο αξίζει και η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17, ισόγειο πια. Το κακό όμως είναι ότι δεν
υπάρχει πια άνεση χρόνου, λόγω τσατσάς, οπότε και προσωπικά σε επείγουσα ανάγκη για
κουλούρι θα την ξαναπροτιμήσω... Στα μείον ότι έκοψε τα ρομαντικά φιλιά λόγω ακμής στο πρόσωπό
της. Το χύσιμο στο στόμα όμως ισχύει ακόμα...:hi:

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
και σιγα τη γκομενα ρε παιδια σαν ποντικι ειναι η φατσα της ελεος δηλ

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μύστη, πρόσφατα που πέρασα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό...
Κρίμα, γιατί ο κώλος της ήταν ελαστικός και φιλόξενος. Τον γάμαγες κατευθείαν και για
ώρα χωρίς διαμαρτυρίες και χωρίς χτύπημα πόρτας. Μερέντα ποτέ δεν βρήκα και μιλάμε για
κωλογαμήσι άνω του 10λέπτου. Ας ελπίσουμε ότι θα τον ξαναβάλει στο μενού.

Εναλλακτικά, στο 20ρικο αξίζει και η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17, ισόγειο πια. Το κακό όμως είναι ότι δεν
υπάρχει πια άνεση χρόνου, λόγω τσατσάς, οπότε και προσωπικά σε επείγουσα ανάγκη για
κουλούρι θα την ξαναπροτιμήσω... Στα μείον ότι έκοψε τα ρομαντικά φιλιά λόγω ακμής στο πρόσωπό
της. Το χύσιμο στο στόμα όμως ισχύει ακόμα...:hi:
Κρίμα ρε γμτ... πραγματικά αν και έχω μάθει πως ξαναπηρε κιλά.. θα περνούσα για την κωλοτρυπιδα της... ήταν πααααρα πολύ φιλόξενη όντως

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.069
Πόντοι
4.646
Πέρασα και εγώ προχτές Κυριακή για κουλούρι στον οίκο.Για δεκαρικάκι είναι μια χαρά και όντως χωρίς μα και σου !!
Η 2τσα είναι λιγάκι μακγιόρα είπε και για τα κορίτσια διαβάστε και στο internet ( μήπως σε διάβασε junax ) και μάλιστα είχε και επίσκεψη από κάποια άλλη 2τσα του χώρου και τα λέγανε και σχολιάζανε μάλλον κάποιες άλλες κορασίδες (αν κάνουν για την δουλειά και πόσους μπορολυν στη ώρα κ.α ). τες πα πήρα λοκό με δεκαρικάκι και πέρασα καλά το ρεζουμέ !!!
Χαίρομαι μύστη Περσέα που πέρασες όμορφα! Λογικά τα λόγια μου διάβασε η ειρωνική τσα2.
Απορώ γιατί δεν είχε αναφερθεί ξανά η συγκεκριμένη περίπτωση για κουλούρι από άλλον συναγωνιστή.
Μάλλον οι υπόλοιποι συνοδοιπόροι στο άθλημα γουστάρουν να γαμάνε μουνί.
Παιδιά, ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος! :rockon:
Το παραδέχονται και ορισμένες ότι γουστάρουν περισσότερο από πίσω πόρτα, παρά από μπροστινή.
Μέχρι και η φόλα Ρίτα που δούλευε κάποτε στον εν λόγω οίκο (πρόσφατα στο Πορνομωλλ) σχεδόν
το παραδέχτηκε την τελευταία φορά που πέρασα... :hi:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.205
Πόντοι
19.505
Πριν λίγο τα περισσότερα κλειστά στη Φυλής
Στο Διδύμου 22 στον όροφο Μαριάννα και Γιολάντα αμφότερες με cim

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.069
Πόντοι
4.646
Μεταξουργείο είναι όλα κλειστά, δεν έχει ξαναγίνει, ξέρει κανείς κάτι?
Το σιχαμένο Μετάξι αφού δεν έκλεισε επί Κόβιντ, δεν θα κλείσει ούτε με θερμοβαρική βόμβα! :blowup:
Καμιά επιχείρηση-σκούπα μπορεί να παίχτηκε. Θα ξανανοίξει σύντομα... :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
Μεταξουργείο είναι όλα κλειστά, δεν έχει ξαναγίνει, ξέρει κανείς κάτι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom