Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 430 άτομα (45 μέλη και 385 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε απλά να την γκαστρώσεις και να φύγεις , εννοώ θέλουν οικογένεια με κάποιον Σωτήρα-Υπάλληλο για να μείνουν μια ζωή και να γλιτώσουν από την Ιάσωνος -Κολωνού. Κατά καιρούς πάνω στο social μού το έχουν πει διάφορες αυτό

Δεν χρειαζεται να στο πουν ρε τυπε..

Απο την ημερα που γενιουνται αναζητουν καποιον μαλακα (χορηγο, αγαπουλη, κτλπ.. πες το οπως θες) για να τους βγαλουν απο την δυσκολη θεση..

Απο κει και περα υπαρχει και ενα περιπου 1% που πραγματικα αξιζει να κανεις κατι σοβαρο..

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Καλησπέρα είμαι νέος δεν έχω πάει σε πολλά συγγνώμη που ενοχλώ .
Μια Κάτια από Ιάσονος που λέτε είναι ωραία αξίζει ; Και τι ώρες ;
Επίσης μια Εβελίνα Περγάμου κάτι τέτοιο αξίζει ;

Και μια Αντριάνα παλιά Βερόνικα αξίζει ;
Ιάσωνος 37 Α Σόνια ξέρουμε αν αξίζει ;
Αυτή τη στιγμή Κάτια μαζί
με Λάνα και Νικόλ είναι τοπ 3 στο μετάξι.. Κάνουν νορμάλ αλλά αξίζουν και οι τρεις την επίσκεψη. Κάτια είναι πρωινή.
Εβελίνα περγάμου θα επιστρέψει από βδομάδα
λόγω
υποχρεώσεων κι αυτή
πολύ καλή επιλογή.
Αντριάνα παλιά Βερόνικα κάνει πορνοσταρικό γαμήσι προτείνεται μόνο για pse.
Σόνια είναι μινιόν και δίπλα στη Λάνα όταν σαλονάρει φαίνεται σα νάνος ,δεν έχω μπει αλλά
μυρίζει φολίτσα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αυτή τη στιγμή Κάτια μαζί
με Λάνα και Νικόλ είναι τοπ 3 στο μετάξι.. Κάνουν νορμάλ αλλά αξίζουν και οι τρεις την επίσκεψη. Κάτια είναι πρωινή.
Εβελίνα περγάμου θα επιστρέψει από βδομάδα
λόγω
υποχρεώσεων κι αυτή
πολύ καλή επιλογή.
Αντριάνα παλιά Βερόνικα κάνει πορνοσταρικό γαμήσι προτείνεται μόνο για pse.
Σόνια είναι μινιόν και δίπλα στη Λάνα όταν σαλονάρει φαίνεται σα νάνος ,δεν έχω μπει αλλά
μυρίζει φολίτσα
Η Λάνα θα έμπαινε κατά τη γνώμη μου στο 'μέτρια ' για 15 ευρώ 'καλή ' για 10 ευρώ. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά μιλφ κοντή,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι και Λόλα ξανθιά παχουλη με μεγάλο κωλο, 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, πίσω χαμηλά στη μέση και στα χέρια , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Αντριανα καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Σονια ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5αρι βυζι και Ιωάννα καστανή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι,ωραίο κωλαράκι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα

Λιοσιων 73α Ναταλία ξανθιά σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Κωνσταντίνα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 Χριστίνα(η Θεσσαλονικια) μελαχρινη μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και διάφορα στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 Χριστίνα καστανή με το μαλλί πιασμένο πίσω σε κοντή αλογοουρά, σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Άννα ξανθιά ψηλή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 3. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6β Άννα κ εδώ ξανθιά σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι και Γιάννα μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 91 κλειστό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθό γκρανι, σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2-2.5 βυζι , με πρωκτικο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φυλής 71 Εύα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β & 69α κλειστά.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή λεπτή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Άννα μελαχρινή, με ωραίο λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Τζασμιν μελαχρινή λεπτή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί , 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Κορινα μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα ένα τριαντάφυλλο καθώς και στο δεξί κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 65β Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ιζαμπελα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί νταρντανα με μπουταρες κωλαρα, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 65α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άννα (Μαρία) μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος & 74 αριστερά κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 72,66α,56,54β & 54α κλειστά.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε απλά να την γκαστρώσεις και να φύγεις , εννοώ θέλουν οικογένεια με κάποιον Σωτήρα-Υπάλληλο για να μείνουν μια ζωή και να γλιτώσουν από την Ιάσωνος -Κολωνού. Κατά καιρούς πάνω στο social μού το έχουν πει διάφορες αυτό
Ας νομίζουν ό,τι θέλουν. Τους τάζεις πολλά χωρίς να υπογράφεις κανένα συμβόλαιο και κάνεις
τον κρεμπιέ σου. Μετά πούλο και εξαφανιζόλ. Οπότε αν θέλεις να μου προτείνεις ονόματα
θα το εκτιμούσα.:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ας νομίζουν ό,τι θέλουν. Τους τάζεις πολλά χωρίς να υπογράφεις κανένα συμβόλαιο και κάνεις
τον κρεμπιέ σου. Μετά πούλο και εξαφανιζόλ. Οπότε αν θέλεις να μου προτείνεις ονόματα
θα το εκτιμούσα.:hi:
Π.χ Η ΡΑφαέλα Ρωσίδα που δούλευε Περδίκκα 1 πριν 2+χρόνια -ωραίο μουνί- έκανε παιδί, ψαχνότανε και την κοπάνησε από κει

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχουμε κανένα στοιχείο για Σόνια Ιάσωνος 37α? Πήγ εκανείς ? Μιλάω για την καινούρια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Αχαρνών 85 Νατάσα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα 3αρι βυζι, μερικά από τα προγράμματα, απλό πρόγραμμα 10 λεπτά 30 ευρώ, με 69 40 ευρώ, με ελεύθερο στοματικό 50 ευρώ.

Άγκυρας 12β Ιβαννα ξανθιά νταρντανοπαχουλη μιλφ με 3.5αρια συν βυζια και Μαρίνα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Άγκυρας 12α Λυδία ξανθιά μιλφ με κανονικό κανονικό σώμα 2αρι βυζι με σκούρες θηλές, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Άγκυρας 9 κλειστά.

Φυλής 81, 105 αριστερά & 105 δεξιά κλειστά.

Φυλής 109α Συλβια με καστανομελι μαλλί μέχρι τους ώμους, κοντουλα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 109β Όλγα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 134, 134α 134β & 136 κλειστά.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Συγκεκριμένα έχω κι ένα πρόσφατο παράδειγμα από κορασίδα
Δεν μιλαω για κορασιδα, μιλαω για <<μη πουτανες>>

Οσο για τις <<πουτανες>> ενας λογος που δεν θελουν σχεση, ειναι οτι ειναι γεννημενες <<πουτανες>> στην κυριολεξια.., και οχι οτι δεν θελουν σχεση, ειναι καταδικασμενες, δυστηχως γιαυτες..

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν μιλαω για κορασιδα, μιλαω για <<μη πουτανες>>
Πάνω κάτω τα ίδια δηλαδή μιας και ''οι μη πουτάνες' είναι συγκαλυμμένες πουτάνες ουσιαστικά με ''φυσιολογικές ζωές''

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλημέρα σε όλους. Τώρα γύρισα από το Μεταξουργείο. 11.30 και ακόμα πολλοί οίκοι ήταν κλειστοί. Ήθελα να δοκιμάσω με Σοφία από Ι 44, αλλά πριν μπήκα στο 39 α απάνω στις σκάλες. Εκεί δούλευε μια Μαρία, ξανθιά με ωραίο λεπτό σωματακι. Απλό.
Είπα να δοκιμάσω. Να μην πολυλογω αφού με πιπωσε για λίγο και μου σηκώθηκε, την στήνω στα τέσσερα, μπαίνω και πάνω που αρχίζω να την πηδάω χαλαρά, μου έρχεται μια μουνιλα απίστευτη. Κόντεψα να ξερασω. Βγαίνω αμέσως, της λέω τι μποχα είναι αυτή; Έκανε την κινέζα. Την έδιωξα. Μακριά.
Όταν συνηλθα πήγα Σοφία τελικά. Όλα οκ . Αυτά τα ρίσκα τα έχουν οι δοκιμές.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Με λίγα λόγια -για να απαντήσω στο θέμα που με ρωτάνε οι συναγωνιστές- Σωτήρες Υπάρχουν αλλά οι κορασίδες δεν θέλουν να σωθούν όλες ..όποιος νομίζει ότι μια κοπέλα μπορδέλου θέλει εδώ και τώρα να ξεφύγει από αυτό το βόλεμα είναι γελασμένος. Μια Ρωσίδα στο 39 ακούστε ατάκα που μού είχε πετάξει: ''Απορώ πώς όλοι εσείς δουλεύετε για 30 ευρώ τη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, εδώ μέσα βγάζω 100 ευρώ τη μέρα''

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ενώ για τους Αντριανοβερονικακηδες το Φωκαιας 13 κλειστό.
------
Φοβερό ! :hi:. " Ο ...Αντριανοβερονικακισμός ως ....αισθητική τάση στις σύγχρονες αστικές κοινωνίες ' ! :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Παίζει στο Διδύμου 22 πάνω με τη Μαριάνα να επιλέγουν πελάτες; Πέρασα χθες στις 3 το μεσημέρι και μου είπαν ότι η Μαριάνα έχει σχολάσει για εκείνη τη μέρα επειδή κουράστηκε. :confused:Τελικά αποδειχθηκε ότι είχε 2 τελευταία δωμάτια, το ένα εκ των οποίων παρτούζα κανονισμένη από πολύ πριν. Πέρασα πριν από λίγο και ήταν κλειστή η πόρτα, ενώ οι σκάλες ήταν ανοιχτές και έπαιζε μέσα μουσική. Χτύπησα την πόρτα και μου είπε η τσατσά ότι είναι κλειστά και θα ανοίξουν στις 5. Παρόμοιο σκηνικό παίχτηκε και μια βδομάδα ακριβώς πριν που πήγα λίγο πριν τη λήξη της πρωινής βάρδιας και είχαν κλειστή πορτα-ανοιχτές σκάλες. Ρώτησα κάτω αν δουλεύει αυτή η Μαριάνα, ορμώμενος από τις θετικές αναφορές στο site, και είπε ότι θα πάρει τηλ πάνω. Μίλησε και με ενημέρωσε ότι είναι κλεισμένη σε πρόγραμμα μισής ώρας και θα βγει σε 10' να τη δω. Τελικά μετά από αναμονή πάνω από 10 λεπτών μου είπε ότι θα φύγει αμέσως, δηλαδή δε θα κάτσει ούτε να τη δω απλά. :headbang: Με δουλεύουν; Σημειωτέον ότι τη Μαριάννα δεν τη ξέρω καν, πρώτη φορά την είδα και με είδε χθες. Και όχι δεν είμαι ούτε βρωμυλος, ούτε άσχημος.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Παίζει στο Διδύμου 22 πάνω με τη Μαριάνα να επιλέγουν πελάτες; Πέρασα χθες στις 3 το μεσημέρι και μου είπαν ότι η Μαριάνα έχει σχολάσει για εκείνη τη μέρα επειδή κουράστηκε. :confused:Τελικά αποδειχθηκε ότι είχε 2 τελευταία δωμάτια, το ένα εκ των οποίων παρτούζα κανονισμένη από πολύ πριν. Πέρασα πριν από λίγο και ήταν κλειστή η πόρτα, ενώ οι σκάλες ήταν ανοιχτές και έπαιζε μέσα μουσική. Χτύπησα την πόρτα και μου είπε η τσατσά ότι είναι κλειστά και θα ανοίξουν στις 5. Παρόμοιο σκηνικό παίχτηκε και μια βδομάδα ακριβώς πριν που πήγα λίγο πριν τη λήξη της πρωινής βάρδιας και είχαν κλειστή πορτα-ανοιχτές σκάλες. Ρώτησα κάτω αν δουλεύει αυτή η Μαριάνα, ορμώμενος από τις θετικές αναφορές στο site, και είπε ότι θα πάρει τηλ πάνω. Μίλησε και με ενημέρωσε ότι είναι κλεισμένη σε πρόγραμμα μισής ώρας και θα βγει σε 10' να τη δω. Τελικά μετά από αναμονή πάνω από 10 λεπτών μου είπε ότι θα φύγει αμέσως, δηλαδή δε θα κάτσει ούτε να τη δω απλά. :headbang: Με δουλεύουν; Σημειωτέον ότι τη Μαριάννα δεν τη ξέρω καν, πρώτη φορά την είδα και με είδε χθες. Και όχι δεν είμαι ούτε βρωμυλος, ούτε άσχημος.
Άσχετο-σχετικό... Τις προάλλες γάμησα γνωστή κορασίδα της οδού Φωκαίας, η οποία γνώριζε το
ψευδώνυμό μου στο σάη. Υπόψιν ότι συστήνομαι πάντα με πορνο-όνομα και το ψευδώνυμό μου
το γνώριζε μόνο μια κορασίδα από Μετάξι, με την οποία είχα 3μηνη σχέση περίπου τέλη 2015-
αρχές 2016. Άρα, παίζει τρελό φακέλωμα. Λογικά ισχύει αυτό που μου είχε πει κάποτε ο Μαύρος Θάνατος
ότι είμαστε καταγεγραμμένοι...:woldman:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom