Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 334 άτομα (22 μέλη και 312 επισκέπτες)

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Διδυμου 22 πετυχα μια τυπισσα ,με φουλ μαυρη σκια, πρωι και απογευμα. Ειχε ενα ανωμαλο βλεμμα και θυμιζε ζομπι, ξερει κανεις λεπτομερειες?? Δυστυχως ονομα δεν θυμαμαι αν και περασα 2 φορες.

Την Αγγέλα πρέπει να λές.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.113
Πόντοι
371
Διδυμου 22 πετυχα μια τυπισσα ,με φουλ μαυρη σκια, πρωι και απογευμα. Ειχε ενα ανωμαλο βλεμμα και θυμιζε ζομπι, ξερει κανεις λεπτομερειες?? Δυστυχως ονομα δεν θυμαμαι αν και περασα 2 φορες.
Αγγέλα

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
θυμαστε πριν καμια 10ετια που ηταν στον μεταξουργειο μια Ελσα απο την sirina? που χαθηκε αυτη ξερουμε τιποτα ?

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
Υπάρχει περίπτωση να ξέρουμε αν στο Κολωνού 27Α έχει την Άννα Μπέλλα τώρα? ή στο Φωκαίας 25Α την Αντριάννα? (Η τελευταία κριτική την Αντριάννα την είχε 3η βραδινή) Ή δεν παίζει με τίποτα να πας με 1 βαθμό που έχει έξω μέσα στο κρύο να πηδήξεις ....?

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ή δεν παίζει με τίποτα να πας με 1 βαθμό που έχει έξω μέσα στο κρύο να πηδήξεις ....?
Μια χαρά παίζει, εγώ βγήκα Λιοσίων/Βέργας, επήδηξα και επέστρεψα. Μία χιόνιζε , μία σταμάταγε, αλλά κλαιν.

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
Μια χαρά παίζει, εγώ βγήκα Λιοσίων/Βέργας, επήδηξα και επέστρεψα. Μία χιόνιζε , μία σταμάταγε, αλλά κλαιν.
Θα πάω καρφωτός για Αντριάννα τότε αν την πετύχω εκεί έχει ο θεός, ευχαριστώ για το κουράγιο συναγωνιστή :grin:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
αυτή τη συνταγή την έχω διαβάσει δεκάδες φορές εδώ μέσα, και λογική είναι,
αλλά ρε παιδιά είμαι ο μόνος που δυσκολεύεται να κατουρήσει μετά ;
πρέπει να περάσει κανα τέταρτο τουλάχιστο..

Άκου τί θα κάνεις τύπε, θα ανοίξεις την βρύση να τρέχει στο σιγανό και θα ακουμπήσεις τα χέρια σου (και τα δύο) στα παγωμένα πλακάκια.. εάν ΔΕΝ κατουρήσεις να με χέσεις!
* Δοκιμασμένο από παλιό γκουρού του σεξ!

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
@Helluvatime Αντριάννα τελικά απο Φωκαίας 25 πάπαλα δεν ήταν εκεί, κατέληξα με Άντζελα η οποία ήτανε υπέροχη ενώ στην αρχή την πέρασα για νανάκι τόσο μινιόν:2funny: αλλά με 2.5 στήθος μες την ενέργεια και το χαμόγελο τα έδωσε όλα για όλα η κοπέλα άξιζε:cool2:.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
λογικα για να το ξεχασουν θα ηταν βραδυ αργα 10 με 11 και θα ειχαν πολλους πελατες ολη μερα και γιαυτο θα το ξεχασαν,δλδ δε θα ηταν πρωι αρχη βαρδιας 12 με 2,αλλα το να το ξεχασουν ειναι αδυνατο ακομα και μεσανυχτα να ειναι και οτι ωρα να ειναι,δε το εχω ξανακουσει εδω μεσα ουτε εμενα μου ετυχε προφανως ή λες τρολιες ή απλα ετυχε μια στο εκατομυριο.
10 το βράδυ ήταν όντως είχαν παρά πολύ δουλειά , φαντάσου με έβαλε σε δωμάτιο όπου μέσα είχε μια απλώστρα με ρούχα ..μου είπε η τσα έλα γρήγορα μέσα και μπήκαμε μαζί στο δωμάτιο μάλιστα κου είπε κατσε να βάλω στην άκρη την απλώστρα μην σας ενοχλεί ..την έβαλε και μ λέει γδύσου και έρχεται η στελλα ….Η στελλα δεν με ικανοποίησε ήταν γρήγορη στις κινήσεις της βογγαγε πολύ ψεύτικα και έλεγε ασυναρτησίες …. Έχυσα παίζοντας το καβλι μου και χτυπώντας το πάνω στα χείλια της …. Μολης έχυσα πετάχτηκε σαν σίφουνας και ευγενικά με κληνυχτησε … ενο ντυνόμουν κατάλαβα πως το 20 αρικο ήταν ακόμα στην τσέπη μου ….. Βγήκα γρήγορα από το δωμάτιο ήταν η τσα στο σαλόνι την καλημυχτησα και έφυγα …..Φόλα αυτή …Στο τσάμπα εγώ ..Όλα κάρμα !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@Helluvatime Αντριάννα τελικά απο Φωκαίας 25 πάπαλα δεν ήταν εκεί, κατέληξα με Άντζελα η οποία ήτανε υπέροχη ενώ στην αρχή την πέρασα για νανάκι τόσο μινιόν:2funny: αλλά με 2.5 στήθος μες την ενέργεια και το χαμόγελο τα έδωσε όλα για όλα η κοπέλα άξιζε:cool2:.
Το αλβανακι στο 86;;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
λογικα για να το ξεχασουν θα ηταν βραδυ αργα 10 με 11 και θα ειχαν πολλους πελατες ολη μερα και γιαυτο θα το ξεχασαν,δλδ δε θα ηταν πρωι αρχη βαρδιας 12 με 2,αλλα το να το ξεχασουν ειναι αδυνατο ακομα και μεσανυχτα να ειναι και οτι ωρα να ειναι,δε το εχω ξανακουσει εδω μεσα ουτε εμενα μου ετυχε προφανως ή λες τρολιες ή απλα ετυχε μια στο εκατομυριο.
Παλυ λες την λέξη τρολιες ?Σου λέω μια φορά και μοναδική στα τόσα χρόνια μου έτυχε κάτι τέτοιο !!! Πολύ παλιά στην ενημέρωση είχε γράψει ένας πως του είχε τύχη κάτι ανάλογο στο 66 με μια Ρουμάνα μάλιστα απογευματινή ώρα που είναι απίθανο !! Αλλά μόνο αυτόν θυμαμε που είχε γράψει κάτι παρόμοιο και εμένα !! Είναι πολύ σπάνιο εννοώ

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Εσύ ρε φίλε από τις κριτικές σου σε μια είχες γράψει ότι δε πλήρωσες τσάμπα ήταν γιατί το ξεχασαν αυτο ήταν μέγιστο παραμύθι και τρολ στον αγοραίο ερωτα οι ιεροδουλες και οι τσατσαδες ποτέ δε ξεχνάνε τα λεφτά άρα μπρο μη τρολαρεις,όσες κριτικές εχω διαβάσει εδώ αυτο το πράγμα που λες δε έχει τύχει σε κανέναν,καμιά τσατσά ή ιερόδουλη δε θα ξεχάσει τα φράγκα άρα αδερφέ μη λες τρολιες.
Φίλε δεν συμφωνώ ότι δεν το ξεχνάνε...
Εμένα πριν χρόνια στη Φυλής μου έχει τύχει να ξεχαστεί να πληρωθεί.. (υπάρχει και κρητική).
Σπάνια αλλά γίνεται...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ο Ελσας εμφανιζόταν στο Αγκυρας 1, τσέκαρε εκεί
Μήπως γνωρίζεις συναγωνηστη που έχει χαθεί η σουζη ;! Από άγκυρας αλλά και Λιοσίων σαν νικολ μολνταβα ; Ευχαριστώ

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Χτεσινή απογευματινή επίσκεψη στην Ειρήνη Μεγάλου Αλεξάνδρου 28.
Αυτό το μιλφακι μου αρέσει πολύ,τέλειο δέρμα,ωραίες αναλογίες,φοβερά μάτια,όμως δεν το επισκεφτομαι συχνά γιατί δουλεύει σε τρογλη.
Κριμα να μην δουλεύει στη Διδύμου,βάζει κάτω άνετα πολλά μιλφακια της περιοχής.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Μήπως γνωρίζεις συναγωνηστη που έχει χαθεί η σουζη ;! Από άγκυρας αλλά και Λιοσίων σαν νικολ μολνταβα ; Ευχαριστώ
όχι φίλε δε γνωρίζω, όταν είχε πρωτοέρθει στο Αγκυρας 12α έγινε στανταράκι μου, μετά από κάνα χρόνο οι επιδόσεις της έπεσαν πολύ, έχω παρά μα πάρα πολύ καιρό να τη δω

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
όχι φίλε δε γνωρίζω, όταν είχε πρωτοέρθει στο Αγκυρας 12α έγινε στανταράκι μου, μετά από κάνα χρόνο οι επιδόσεις της έπεσαν πολύ, έχω παρά μα πάρα πολύ καιρό να τη δω
η Μαίρη η νταρντανορουμάνα από Φυλής και μετά μετάξι στο πορνομώλ την έχεις πετύχει πουθενά?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
όχι φίλε δε γνωρίζω, όταν είχε πρωτοέρθει στο Αγκυρας 12α έγινε στανταράκι μου, ....
=====
Aκριβέσταστος ο μαιτρ Σμύρνης για Σούζυ :undecided-old: τα ιδια και σε μένα. Στην τελευταία φαση στο Α12 ( επειδη είδα κατι καλές κριτικές) την τσεκάρισα σε διπλά με Μαρία, και Ελενα / και απλά καθόταν αμέτοχη και κοιταγε ...:undecided-old:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
η Μαίρη η νταρντανορουμάνα από Φυλής και μετά μετάξι στο πορνομώλ την έχεις πετύχει πουθενά?
τελευταία φορά που τη πέτυχα ήταν τέλος Νοεμβρίου στο πορνομωλ, δεν την έχω ξαναδεί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom