Διδυμου 22 πετυχα μια τυπισσα ,με φουλ μαυρη σκια, πρωι και απογευμα. Ειχε ενα ανωμαλο βλεμμα και θυμιζε ζομπι, ξερει κανεις λεπτομερειες?? Δυστυχως ονομα δεν θυμαμαι αν και περασα 2 φορες.
Την Αγγέλα πρέπει να λές.
Διδυμου 22 πετυχα μια τυπισσα ,με φουλ μαυρη σκια, πρωι και απογευμα. Ειχε ενα ανωμαλο βλεμμα και θυμιζε ζομπι, ξερει κανεις λεπτομερειες?? Δυστυχως ονομα δεν θυμαμαι αν και περασα 2 φορες.
Ναι.Για βόηθα λίγο ρε τέρας της διανόησης. Το 27Α είναι αυτό που δούλευε η Εμμανουέλα με τη Μπέλα το τελευταίο διάστημα;
ΑγγέλαΔιδυμου 22 πετυχα μια τυπισσα ,με φουλ μαυρη σκια, πρωι και απογευμα. Ειχε ενα ανωμαλο βλεμμα και θυμιζε ζομπι, ξερει κανεις λεπτομερειες?? Δυστυχως ονομα δεν θυμαμαι αν και περασα 2 φορες.
Μια χαρά παίζει, εγώ βγήκα Λιοσίων/Βέργας, επήδηξα και επέστρεψα. Μία χιόνιζε , μία σταμάταγε, αλλά κλαιν.Ή δεν παίζει με τίποτα να πας με 1 βαθμό που έχει έξω μέσα στο κρύο να πηδήξεις ....?
Θα πάω καρφωτός για Αντριάννα τότε αν την πετύχω εκεί έχει ο θεός, ευχαριστώ για το κουράγιο συναγωνιστήΜια χαρά παίζει, εγώ βγήκα Λιοσίων/Βέργας, επήδηξα και επέστρεψα. Μία χιόνιζε , μία σταμάταγε, αλλά κλαιν.
αυτή τη συνταγή την έχω διαβάσει δεκάδες φορές εδώ μέσα, και λογική είναι,
αλλά ρε παιδιά είμαι ο μόνος που δυσκολεύεται να κατουρήσει μετά ;
πρέπει να περάσει κανα τέταρτο τουλάχιστο..
10 το βράδυ ήταν όντως είχαν παρά πολύ δουλειά , φαντάσου με έβαλε σε δωμάτιο όπου μέσα είχε μια απλώστρα με ρούχα ..μου είπε η τσα έλα γρήγορα μέσα και μπήκαμε μαζί στο δωμάτιο μάλιστα κου είπε κατσε να βάλω στην άκρη την απλώστρα μην σας ενοχλεί ..την έβαλε και μ λέει γδύσου και έρχεται η στελλα ….Η στελλα δεν με ικανοποίησε ήταν γρήγορη στις κινήσεις της βογγαγε πολύ ψεύτικα και έλεγε ασυναρτησίες …. Έχυσα παίζοντας το καβλι μου και χτυπώντας το πάνω στα χείλια της …. Μολης έχυσα πετάχτηκε σαν σίφουνας και ευγενικά με κληνυχτησε … ενο ντυνόμουν κατάλαβα πως το 20 αρικο ήταν ακόμα στην τσέπη μου ….. Βγήκα γρήγορα από το δωμάτιο ήταν η τσα στο σαλόνι την καλημυχτησα και έφυγα …..Φόλα αυτή …Στο τσάμπα εγώ ..Όλα κάρμα !!λογικα για να το ξεχασουν θα ηταν βραδυ αργα 10 με 11 και θα ειχαν πολλους πελατες ολη μερα και γιαυτο θα το ξεχασαν,δλδ δε θα ηταν πρωι αρχη βαρδιας 12 με 2,αλλα το να το ξεχασουν ειναι αδυνατο ακομα και μεσανυχτα να ειναι και οτι ωρα να ειναι,δε το εχω ξανακουσει εδω μεσα ουτε εμενα μου ετυχε προφανως ή λες τρολιες ή απλα ετυχε μια στο εκατομυριο.
Το αλβανακι στο 86;;@Helluvatime Αντριάννα τελικά απο Φωκαίας 25 πάπαλα δεν ήταν εκεί, κατέληξα με Άντζελα η οποία ήτανε υπέροχη ενώ στην αρχή την πέρασα για νανάκι τόσο μινιόν αλλά με 2.5 στήθος μες την ενέργεια και το χαμόγελο τα έδωσε όλα για όλα η κοπέλα άξιζε.
Παλυ λες την λέξη τρολιες ?Σου λέω μια φορά και μοναδική στα τόσα χρόνια μου έτυχε κάτι τέτοιο !!! Πολύ παλιά στην ενημέρωση είχε γράψει ένας πως του είχε τύχη κάτι ανάλογο στο 66 με μια Ρουμάνα μάλιστα απογευματινή ώρα που είναι απίθανο !! Αλλά μόνο αυτόν θυμαμε που είχε γράψει κάτι παρόμοιο και εμένα !! Είναι πολύ σπάνιο εννοώλογικα για να το ξεχασουν θα ηταν βραδυ αργα 10 με 11 και θα ειχαν πολλους πελατες ολη μερα και γιαυτο θα το ξεχασαν,δλδ δε θα ηταν πρωι αρχη βαρδιας 12 με 2,αλλα το να το ξεχασουν ειναι αδυνατο ακομα και μεσανυχτα να ειναι και οτι ωρα να ειναι,δε το εχω ξανακουσει εδω μεσα ουτε εμενα μου ετυχε προφανως ή λες τρολιες ή απλα ετυχε μια στο εκατομυριο.
Φίλε δεν συμφωνώ ότι δεν το ξεχνάνε...Εσύ ρε φίλε από τις κριτικές σου σε μια είχες γράψει ότι δε πλήρωσες τσάμπα ήταν γιατί το ξεχασαν αυτο ήταν μέγιστο παραμύθι και τρολ στον αγοραίο ερωτα οι ιεροδουλες και οι τσατσαδες ποτέ δε ξεχνάνε τα λεφτά άρα μπρο μη τρολαρεις,όσες κριτικές εχω διαβάσει εδώ αυτο το πράγμα που λες δε έχει τύχει σε κανέναν,καμιά τσατσά ή ιερόδουλη δε θα ξεχάσει τα φράγκα άρα αδερφέ μη λες τρολιες.
ο Ελσας εμφανιζόταν στο Αγκυρας 1, τσέκαρε εκείθυμαστε πριν καμια 10ετια που ηταν στον μεταξουργειο μια Ελσα απο την sirina? που χαθηκε αυτη ξερουμε τιποτα ?
Μήπως γνωρίζεις συναγωνηστη που έχει χαθεί η σουζη ;! Από άγκυρας αλλά και Λιοσίων σαν νικολ μολνταβα ; Ευχαριστώο Ελσας εμφανιζόταν στο Αγκυρας 1, τσέκαρε εκεί
όχι φίλε δε γνωρίζω, όταν είχε πρωτοέρθει στο Αγκυρας 12α έγινε στανταράκι μου, μετά από κάνα χρόνο οι επιδόσεις της έπεσαν πολύ, έχω παρά μα πάρα πολύ καιρό να τη δωΜήπως γνωρίζεις συναγωνηστη που έχει χαθεί η σουζη ;! Από άγκυρας αλλά και Λιοσίων σαν νικολ μολνταβα ; Ευχαριστώ
Πρωινή βάρδια.Βικτωρια απο Διδυμου 27 ξερουμε τις βαρδιες της;
η Μαίρη η νταρντανορουμάνα από Φυλής και μετά μετάξι στο πορνομώλ την έχεις πετύχει πουθενά?όχι φίλε δε γνωρίζω, όταν είχε πρωτοέρθει στο Αγκυρας 12α έγινε στανταράκι μου, μετά από κάνα χρόνο οι επιδόσεις της έπεσαν πολύ, έχω παρά μα πάρα πολύ καιρό να τη δω
τελευταία φορά που τη πέτυχα ήταν τέλος Νοεμβρίου στο πορνομωλ, δεν την έχω ξαναδείη Μαίρη η νταρντανορουμάνα από Φυλής και μετά μετάξι στο πορνομώλ την έχεις πετύχει πουθενά?