Βολτίτσα αστραπή σήμερα στη Φωκαιας στο ημιυπόγειο. Πλέον επέστρεψε εκεί η ξανθιά Καρολίνα. Εξαιρετικη κοπέλα και προσεγμενη. Τι εννοώ...; Λέιζερ αποτρίχωση σε όλο το κορμί, νυχια πανω κάτω στην πενα, αδυνατισμενη αισθητα κι έτσι έχει αναδείξει το ομορφο προσωπακι της που έχει γνήσια ρωσικοουκρανικη καταγωγή. Και παντα πιστευα ακράδαντα πως οι πιο επαγγελματιες ιερόδουλες είναι απο εκείνες τις χώρες! Και στην υγιεινή και στις υπηρεσιες. Εξάλλου δεν έχει φτάσει τα 30 ακόμα. Δόντια άψογα, καθαρό προσωπο, στοματικό διάλυμα να μυρίζει το στόμα της. Εμπνέει εμπιστοσύνη και σε μια κουβέντα που είχα περι υγιεινής τηρεί τις προυποθεσεις μου για ακα πιπα και τελείωμα στην ζέστη κοιλότητα της. Τώρα αν την πατησω, την πατησα. Επίσης καθαρίζει το πουλι σχολαστικά με υγρό φαρμακευτικο αντιμικροβιακο μαντηλάκι και σου δίνει κι εσένα να σκουπιστεις μετά απο το πετυχημενο βόλι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στη Φιλιππιδου στον όροφο που ήταν εδώ και μήνες είχε ντους και ζεστό νερο πάντα.
Ενα μικρο τιπ, πανω στο κεντρικό φως υπάρχει ένας αυτόνομος διακόπτης. Τον ανοίγεις και το δωμάτιο από μπουντρουμι γίνεται Μπερναμπέου!
Αυτή η τσατσα που είναι στον συγκεκριμένο οίκο πειναει τόσο πολυ για πουτσα που μια φορά μου τον είχε πεταξει έξω και μου φιλουσε τα δίδυμα. Έτοιμη ήταν να μου τον βάλει στο στόμα.... Την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ τον οίκο μετά την εκσπερμάτωση δεν θα ουρησω στον νιπτήρα (παντα να κατουράτε μετά την εκσπερμάτωση γιατί ελαχιστοποίειτε την πιθανοτητα να εισέλθουν μικρόβια στην ουρηθρα από το ακα πιπετο) θα ουρησω στο στόμα της. Λογικά θα γουστάρει σαν τρελή!