σουπερ..φιλεΑδερφέ κάνει καλές πίπες η Εύα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ισχυειΠήγαινε στο ελλης 3. Μόνο gilfs έχουν. Ίσως και η Αναστασία στο Ιωαννίνων 3. Εκεί έχουν και άλλες gilfs. Πήγαινε και δες. Επίσης η Ζανα που δούλευε στο Ιωαννίνων 5 τώρα είναι κάπου στη Περγάμου η έφυγε εντελώς; Καλύμνου είναι ακόμα νομίζω κάποιες gilfs.
Επιπλέον άσχετο με gilfs, Ίσως είναι εύκολο να γνωρίζουμε στη Άγκυρας που τόσο αστάθεια υπάρχει πια ποιες δουλεύουν πλέον;
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
τα ωραια μουνάκια ειναι και οι πιο φολες γιατι νομιζουν οτι επειδη ειναι απλα ωραιες,θα χυσει ο αλλος μονο που τις βλέπειΚριμας γιατί είναι τρελό μουνακι!
Βικτώρια από Διδυμου 27 ξέρουμε αν δουλεύει τώρα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 249.928
- Πόντοι
- 46.232
Στα 12αρια που είναι του ίδιου πια, Ιβαννα, Άννα, Λυδία, Έλενα και στο 9 μιά στο τόσο η ΛαρίσαΕπιπλέον άσχετο με gilfs, Ίσως είναι εύκολο να γνωρίζουμε στη Άγκυρας που τόσο αστάθεια υπάρχει πια ποιες δουλεύουν πλέον;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.062
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα Φιλε Jon....τι μας ξεσηκωνεις βρε αδερφε???να θες να Αγιασεις και να μην μας αφηνεις.....2πλοτσιμπουκα.....????Μας βλεπω απογευματιατικα να τον κανουμε.....Στα ακριτικά....
Αλκαμένους... Αλκιβιάδου... Μαγνησίας.... Καλύμνου......
Εκεί παίζει Gilfogrannofash.....
Συνημμένα
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Mιας και ανέφερα την Όλγα χθες να πω 2 πράγματα για την κακή συνεύρεση που είχα μαζί της. Η Όλγα δεν σού βγάζει πλέον αυτή την καύλα που έβγαζε στις αρχές... Η εμφάνισή της χειροτερεύει επικίνδυνα και σωματικά και στο πρόσωπο , εκεί που έλεγες να ένα γλυκό κοριτσάκι του 7 στα 10 που γαμιέται μια χαρά τώρα είναι μια τύπισσα του 5,5 στα 10 και στο σεξ έπιπλο. Δεν καύλωσα ρε φίλε καθόλου , έμπαινα στο μουνί της ρομποτικά, τα πόδια της γεμάτα τραύματα, η υγιεινή της έχει πέσει πολύ, την θυμάμαι σένια , τώρα μυρίζει ο κώλος της. Πραγματικά αν κάποιος συναγωνιστής κανει σεξ μαζί της θέλω να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όσα λέω γιατί θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός. Που χάθηκε αυτό το πλασματάκι που ήταν σαν τα κρύα τα νερά??? Ένοιωθα ότι έβλεπα μπροστά μου μια Μαριονέττα της κι όχι την ίδια... Τρελή αλλαγή...Καλησπέρες
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Όχι ότι αυτές οι μεταβολές δεν έχουν ξανασυμβεί, θα συμβαίνουν για πάντα, το να καίνε τα κύτταρά τους οι κορασίδες, απλώς τώρα που έχω ξεμείνει με τα λίγα κάτω στο Μετάξι μού φάνηκε βαριά σφαλιάρα η αλλαγή της Όλγας που την είχα κάπως σαν στανταράκι αν όχι ακριβώς στανταράκι
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.495
- Πόντοι
- 4.006
Όταν λες σούπερ ; Την κάνει απαλή και χωρίς δόντι με λίγη χρήση χεριού;;;;για πες ακριβός τύπε γιατί δεν είναι εποχές να καίμε 20 αρικα έτσι !!σουπερ..φιλε
99% ζόρισμα από νταβατζή και φτιάξιμο με πρέζα είναι τα συμπτώματα αυτάMιας και ανέφερα την Όλγα χθες να πω 2 πράγματα για την κακή συνεύρεση που είχα μαζί της. Η Όλγα δεν σού βγάζει πλέον αυτή την καύλα που έβγαζε στις αρχές... Η εμφάνισή της χειροτερεύει επικίνδυνα και σωματικά και στο πρόσωπο , εκεί που έλεγες να ένα γλυκό κοριτσάκι του 7 στα 10 που γαμιέται μια χαρά τώρα είναι μια τύπισσα του 5,5 στα 10 και στο σεξ έπιπλο. Δεν καύλωσα ρε φίλε καθόλου , έμπαινα στο μουνί της ρομποτικά, τα πόδια της γεμάτα τραύματα, η υγιεινή της έχει πέσει πολύ, την θυμάμαι σένια , τώρα μυρίζει ο κώλος της. Πραγματικά αν κάποιος συναγωνιστής κανει σεξ μαζί της θέλω να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όσα λέω γιατί θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός. Που χάθηκε αυτό το πλασματάκι που ήταν σαν τα κρύα τα νερά??? Ένοιωθα ότι έβλεπα μπροστά μου μια Μαριονέττα της κι όχι την ίδια... Τρελή αλλαγή...Καλησπέρες
Βικτωρια απο Διδυμου 27 ξερουμε τις βαρδιες της;
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Dokimasmeno?σουπερ..φιλε
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Τα χτυπήματα στα πόδια είναι μάλλον πέσιμο από μηχανή... Η αλλαγή προσωπικότητας σύμπτωμα της δουλειάς, δηλαδή έχει σιχαθεί το ανθρώπινο είδος και έχει νεκρώσει και βρίσκεται στα πρώτα στάδια κατάθλιψης. Πρέζα δε νομίζω να παίρνει99% ζόρισμα από νταβατζή και φτιάξιμο με πρέζα είναι τα συμπτώματα αυτά
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.419
- Πόντοι
- 5.946
τελικά κανείς τόσο παλιός όσο εγώ εδώ μέσα?απευθύνομαι στους παλιούς... στους πολύ παλιούς!!!
είδα μια τσοντούλα προσφάτως με ενα πιπινι ρωσίδι, που μου θύμισε μια πιτσιρίκα που εκδιδόταν στο Φυλής 71 όροφος, αρκετές δεκαετίες πίσω... τότε το ραντεβού νομίζω κόστιζε 3000 δρχ.
Πολύ άσπρη αφράτη και σφιχτή αλλά όχι παχουλή γύρω στο 1,65 -1,67, με πυρόξανθα πλούσια σπαστά μαλλιά! δούλευε εκεί για πολλούς μήνες και δεν την είχα πετύχει ποτέ αλλού! Αν την θυμάται κανείς ας μου πει! βάζω την φωτό που μου την θύμισε...
![]()
επίσης και μια βιζιτού μου θυμίζει το στυλάκι...
![]()
πουσαι ρε Οξαποδώ?
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.711
- Πόντοι
- 19.485
Mαίρη Ρουμάνα η νταρντάνα από Φυλής και μετά που πήγε Μετάξι (πορνομώλ) την έχεις δει πουθενά?Στα 12αρια που είναι του ίδιου πια, Ιβαννα, Άννα, Λυδία, Έλενα και στο 9 μιά στο τόσο η Λαρίσα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.958
- Πόντοι
- 41.129
Τυπε αν εχεις δει και απο το facebook της ειναι πολυ ερωτευμένη με έναν τύπο με χαλασμενα δόντια.Να ανακοινώσω μάλλον κάτι που ήδη γνωρίζουν κάποιοι, την επιστροφή της Όλγας στο Ιάσωνος 46, η οποία Όλγα θα ΄λεγα ότι έχει χάσει ολοκληρωτικά τον εαυτό της.. Ας με διαψεύσει κάποιος αν κάνω λάθος...το ξέρω ανοίγω υπαρξιακή συζήτηση, αλλά πραγματικά μού έχουν εξάψει το ενδιαφέρον οι πολλαπλές προσωπικότητές της. Φυσικά και θέλω να είναι καλά , έχει καλή ψυχή αυτό το πλασματάκι ,αλλά νομίζω ότι έχει χαθεί μέσα σε κάποιο σκοτεινό σύμπαν...
Ερωτας ειναι η αιτία για την κακη απόδοση της.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Δεν μου λες ρε μάστορα, τσάμπα τα γράφουν ή τους πέρασες για μαλάκες όσους τα έλεγαν/έγραφαν; Και μιλάμε για ένα σωρό δημοσιεύσεις εδώ + τις κριτικές...Καλησπέρα σε όλους, σημερινή απογευματινή επίσκεψη στο Φυλής 86a, έψαχνα την Μαρία με τις βυζάρες μου βγήκε η Μαρία από Ουγγαρία (μαύρο μαλλί, ωραίο, σώμα και πρόσωπο) και το χειρότερο λόγω έλειψης χρόνου πέρασα κιόλας, μακριά παιδιά, τραγική εμπειρία και ίσως η χειρότερη που είχα στα 3-4 χρόνια της τσάρκας. Άχυστος έφυγα...δεν μου κάνει ούτε να γράψω κριτική, το μόνο φοβερό ειναι οτι απλά γίνεται λαικό προσκύνημα...
Εκτός κι αν δεν έκανες το κόπο να ρίξεις ούτε μισό βλέφαρο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 249.928
- Πόντοι
- 46.232
1η βάρδια , πολύ σπάνια 2ηΒικτωρια απο Διδυμου 27 ξερουμε τις βαρδιες της;
Ρεεέεεεε τύπε μήπως την έπνιγες την κοπέλα και τσάμπα την έδιωξες;;;;;
Μακάρι να την επνιγα η άνοδος του εργαλείου δεν επετευχθει.
Τύπε εδώ σε βρίσκω λάθος!
ΔΕΝ ξέρεις τί χάνεις εάν ΔΕΝ βάλεις την γλώσσα σου σε σούφρες χιλιοχυμένες μυρωδάτες!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 48K
- Απαντήσεις