Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 418 άτομα (39 μέλη και 379 επισκέπτες)

fackias35

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Πήγαινε στο ελλης 3. Μόνο gilfs έχουν. Ίσως και η Αναστασία στο Ιωαννίνων 3. Εκεί έχουν και άλλες gilfs. Πήγαινε και δες. Επίσης η Ζανα που δούλευε στο Ιωαννίνων 5 τώρα είναι κάπου στη Περγάμου η έφυγε εντελώς; Καλύμνου είναι ακόμα νομίζω κάποιες gilfs.

Επιπλέον άσχετο με gilfs, Ίσως είναι εύκολο να γνωρίζουμε στη Άγκυρας που τόσο αστάθεια υπάρχει πια ποιες δουλεύουν πλέον;
ισχυει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.928
Πόντοι
46.232
Επιπλέον άσχετο με gilfs, Ίσως είναι εύκολο να γνωρίζουμε στη Άγκυρας που τόσο αστάθεια υπάρχει πια ποιες δουλεύουν πλέον;
Στα 12αρια που είναι του ίδιου πια, Ιβαννα, Άννα, Λυδία, Έλενα και στο 9 μιά στο τόσο η Λαρίσα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Στα ακριτικά....

Αλκαμένους... Αλκιβιάδου... Μαγνησίας.... Καλύμνου......

Εκεί παίζει Gilfogrannofash.....

:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Καλησπερα Φιλε Jon....τι μας ξεσηκωνεις βρε αδερφε???να θες να Αγιασεις και να μην μας αφηνεις.....2πλοτσιμπουκα.....????Μας βλεπω απογευματιατικα να τον κανουμε.....

Συνημμένα

• xlarge_20210505170937_mikado_sfentona_psarematos_aix_8703.jpeg
    xlarge_20210505170937_mikado_sfentona_psarematos_aix_8703.jpeg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 46

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Mιας και ανέφερα την Όλγα χθες να πω 2 πράγματα για την κακή συνεύρεση που είχα μαζί της. Η Όλγα δεν σού βγάζει πλέον αυτή την καύλα που έβγαζε στις αρχές... Η εμφάνισή της χειροτερεύει επικίνδυνα και σωματικά και στο πρόσωπο , εκεί που έλεγες να ένα γλυκό κοριτσάκι του 7 στα 10 που γαμιέται μια χαρά τώρα είναι μια τύπισσα του 5,5 στα 10 και στο σεξ έπιπλο. Δεν καύλωσα ρε φίλε καθόλου , έμπαινα στο μουνί της ρομποτικά, τα πόδια της γεμάτα τραύματα, η υγιεινή της έχει πέσει πολύ, την θυμάμαι σένια , τώρα μυρίζει ο κώλος της. Πραγματικά αν κάποιος συναγωνιστής κανει σεξ μαζί της θέλω να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όσα λέω γιατί θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός. Που χάθηκε αυτό το πλασματάκι που ήταν σαν τα κρύα τα νερά??? Ένοιωθα ότι έβλεπα μπροστά μου μια Μαριονέττα της κι όχι την ίδια... Τρελή αλλαγή...Καλησπέρες

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Όχι ότι αυτές οι μεταβολές δεν έχουν ξανασυμβεί, θα συμβαίνουν για πάντα, το να καίνε τα κύτταρά τους οι κορασίδες, απλώς τώρα που έχω ξεμείνει με τα λίγα κάτω στο Μετάξι μού φάνηκε βαριά σφαλιάρα η αλλαγή της Όλγας που την είχα κάπως σαν στανταράκι αν όχι ακριβώς στανταράκι

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.119
Πόντοι
7.195
Mιας και ανέφερα την Όλγα χθες να πω 2 πράγματα για την κακή συνεύρεση που είχα μαζί της. Η Όλγα δεν σού βγάζει πλέον αυτή την καύλα που έβγαζε στις αρχές... Η εμφάνισή της χειροτερεύει επικίνδυνα και σωματικά και στο πρόσωπο , εκεί που έλεγες να ένα γλυκό κοριτσάκι του 7 στα 10 που γαμιέται μια χαρά τώρα είναι μια τύπισσα του 5,5 στα 10 και στο σεξ έπιπλο. Δεν καύλωσα ρε φίλε καθόλου , έμπαινα στο μουνί της ρομποτικά, τα πόδια της γεμάτα τραύματα, η υγιεινή της έχει πέσει πολύ, την θυμάμαι σένια , τώρα μυρίζει ο κώλος της. Πραγματικά αν κάποιος συναγωνιστής κανει σεξ μαζί της θέλω να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όσα λέω γιατί θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός. Που χάθηκε αυτό το πλασματάκι που ήταν σαν τα κρύα τα νερά??? Ένοιωθα ότι έβλεπα μπροστά μου μια Μαριονέττα της κι όχι την ίδια... Τρελή αλλαγή...Καλησπέρες
99% ζόρισμα από νταβατζή και φτιάξιμο με πρέζα είναι τα συμπτώματα αυτά

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
99% ζόρισμα από νταβατζή και φτιάξιμο με πρέζα είναι τα συμπτώματα αυτά
Τα χτυπήματα στα πόδια είναι μάλλον πέσιμο από μηχανή... Η αλλαγή προσωπικότητας σύμπτωμα της δουλειάς, δηλαδή έχει σιχαθεί το ανθρώπινο είδος και έχει νεκρώσει και βρίσκεται στα πρώτα στάδια κατάθλιψης. Πρέζα δε νομίζω να παίρνει

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.419
Πόντοι
5.946
απευθύνομαι στους παλιούς... στους πολύ παλιούς!!!
είδα μια τσοντούλα προσφάτως με ενα πιπινι ρωσίδι, που μου θύμισε μια πιτσιρίκα που εκδιδόταν στο Φυλής 71 όροφος, αρκετές δεκαετίες πίσω... τότε το ραντεβού νομίζω κόστιζε 3000 δρχ.
Πολύ άσπρη αφράτη και σφιχτή αλλά όχι παχουλή γύρω στο 1,65 -1,67, με πυρόξανθα πλούσια σπαστά μαλλιά! δούλευε εκεί για πολλούς μήνες και δεν την είχα πετύχει ποτέ αλλού! Αν την θυμάται κανείς ας μου πει! βάζω την φωτό που μου την θύμισε...

medhead.jpg

επίσης και μια βιζιτού μου θυμίζει το στυλάκι...

10-31-1646151735.jpg
τελικά κανείς τόσο παλιός όσο εγώ εδώ μέσα?
πουσαι ρε Οξαποδώ?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Στα 12αρια που είναι του ίδιου πια, Ιβαννα, Άννα, Λυδία, Έλενα και στο 9 μιά στο τόσο η Λαρίσα
Mαίρη Ρουμάνα η νταρντάνα από Φυλής και μετά που πήγε Μετάξι (πορνομώλ) την έχεις δει πουθενά?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.958
Πόντοι
41.129
Να ανακοινώσω μάλλον κάτι που ήδη γνωρίζουν κάποιοι, την επιστροφή της Όλγας στο Ιάσωνος 46, η οποία Όλγα θα ΄λεγα ότι έχει χάσει ολοκληρωτικά τον εαυτό της.. Ας με διαψεύσει κάποιος αν κάνω λάθος...το ξέρω ανοίγω υπαρξιακή συζήτηση, αλλά πραγματικά μού έχουν εξάψει το ενδιαφέρον οι πολλαπλές προσωπικότητές της. Φυσικά και θέλω να είναι καλά , έχει καλή ψυχή αυτό το πλασματάκι ,αλλά νομίζω ότι έχει χαθεί μέσα σε κάποιο σκοτεινό σύμπαν...
Τυπε αν εχεις δει και απο το facebook της ειναι πολυ ερωτευμένη με έναν τύπο με χαλασμενα δόντια.
Ερωτας ειναι η αιτία για την κακη απόδοση της.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καλησπέρα σε όλους, σημερινή απογευματινή επίσκεψη στο Φυλής 86a, έψαχνα την Μαρία με τις βυζάρες μου βγήκε η Μαρία από Ουγγαρία (μαύρο μαλλί, ωραίο, σώμα και πρόσωπο) και το χειρότερο λόγω έλειψης χρόνου πέρασα κιόλας, μακριά παιδιά, τραγική εμπειρία και ίσως η χειρότερη που είχα στα 3-4 χρόνια της τσάρκας. Άχυστος έφυγα...δεν μου κάνει ούτε να γράψω κριτική, το μόνο φοβερό ειναι οτι απλά γίνεται λαικό προσκύνημα...
Δεν μου λες ρε μάστορα, τσάμπα τα γράφουν ή τους πέρασες για μαλάκες όσους τα έλεγαν/έγραφαν; Και μιλάμε για ένα σωρό δημοσιεύσεις εδώ + τις κριτικές...
Εκτός κι αν δεν έκανες το κόπο να ρίξεις ούτε μισό βλέφαρο.

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Ρεεέεεεε τύπε μήπως την έπνιγες την κοπέλα και τσάμπα την έδιωξες;;;;;
Μακάρι να την επνιγα η άνοδος του εργαλείου δεν επετευχθει.

Τύπε εδώ σε βρίσκω λάθος!
ΔΕΝ ξέρεις τί χάνεις εάν ΔΕΝ βάλεις την γλώσσα σου σε σούφρες χιλιοχυμένες μυρωδάτες!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom