Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (6 μέλη και 130 επισκέπτες)

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Όταν λες σούπερ ; Την κάνει απαλή και χωρίς δόντι με λίγη χρήση χεριού;;;;για πες ακριβός τύπε γιατί δεν είναι εποχές να καίμε 20 αρικα έτσι !!
Εσύ ρε φίλε από τις κριτικές σου σε μια είχες γράψει ότι δε πλήρωσες τσάμπα ήταν γιατί το ξεχασαν αυτο ήταν μέγιστο παραμύθι και τρολ στον αγοραίο ερωτα οι ιεροδουλες και οι τσατσαδες ποτέ δε ξεχνάνε τα λεφτά άρα μπρο μη τρολαρεις,όσες κριτικές εχω διαβάσει εδώ αυτο το πράγμα που λες δε έχει τύχει σε κανέναν,καμιά τσατσά ή ιερόδουλη δε θα ξεχάσει τα φράγκα άρα αδερφέ μη λες τρολιες.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Ιασωνος 37 κάτω..ότι πιο φρικτό έχω δει στην ζωή μου σε πουτάνα, δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να γαμησει αυτό το πράγμα, δεν έμπαινα ούτε με 1000€ οχι να πληρώσω και 10.

Ιασωνος 31 υπόγειο, πήγα να δω την Κάτια του dimitrixxx.. αντι για αυτήν βγήκε ένα θωρηκτό μια Μαρία

Ιασωνος 20 πάνω ήταν η Βικτόρια, όμορφο πιπίνι, έτσι και έτσι από κωλο, έχει δοκιμάσει κανείς?

Κολωνού 23 κλειστά, δουλεύουν όποτε γουστάρουν μου φαίνεται.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Την προηγουμενη παρασκευη περασα απογευμα απο Αγκυρας 12, στο αριστερο η τσατσα ειχε κεφια και λεει σημερα σας κανω εκπτωση 19,99 η επισκεψη. Η κοπελα
παντως μπαζο και αδιαφορη, καπνισα μεσα στο τσαρδι κι εφυγα με το που βγηκε.

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Ιασωνος 37 κάτω..ότι πιο φρικτό έχω δει στην ζωή μου σε πουτάνα, δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να γαμησει αυτό το πράγμα, δεν έμπαινα ούτε με 1000€ οχι να πληρώσω και 10.

Ιασωνος 31 υπόγειο, πήγα να δω την Κάτια του dimitrixxx.. αντι για αυτήν βγήκε ένα θωρηκτό μια Μαρία

Ιασωνος 20 πάνω ήταν η Βικτόρια, όμορφο πιπίνι, έτσι και έτσι από κωλο, έχει δοκιμάσει κανείς?

Κολωνού 23 κλειστά, δουλεύουν όποτε γουστάρουν μου φαίνεται.
Ποια ήταν ιαωσονος 37;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Διδυμου 22 πετυχα μια τυπισσα ,με φουλ μαυρη σκια, πρωι και απογευμα. Ειχε ενα ανωμαλο βλεμμα και θυμιζε ζομπι, ξερει κανεις λεπτομερειες?? Δυστυχως ονομα δεν θυμαμαι αν και περασα 2 φορες.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
752
Πόντοι
81
Διδυμου 22 πετυχα μια τυπισσα ,με φουλ μαυρη σκια, πρωι και απογευμα. Ειχε ενα ανωμαλο βλεμμα και θυμιζε ζομπι, ξερει κανεις λεπτομερειες?? Δυστυχως ονομα δεν θυμαμαι αν και περασα 2 φορες.
Πάνω ή κάτω? Τι ενοείς με <<φουλ μαυρη σκιά>>?

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
752
Πόντοι
81
Πανω ή κάτω? Τι ενοείς με φουλ μαυρη σκιά?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τυπε αν εχεις δει και απο το facebook της ειναι πολυ ερωτευμένη με έναν τύπο με χαλασμενα δόντια.
Ερωτας ειναι η αιτία για την κακη απόδοση της.
Τον έχω δει ναι, έρωτας είναι βαριά κουβέντα, να δούμε πρώτα πόσο καιρό θα κρατήσει. Πάντως συμφωνείς με την διάγνωσή μου?? Έχεις συνευρεθεί αυτές τις μέρες να δεις από κοντά την μετάλλαξη..?

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.840
Πόντοι
16.055
Περασμα στο Φυλης 86 με την Μαρια. Φανηκε φωλα απο το σαλονι αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου. Δεν μου εκανε πιπα (λογω covid :grin::grin:) αλλα καταφερε να μου τον σηκωσει με το χερι. Μου λεει εχεις καυλωσει ελα. Της ειπα να βγαλει τα βυζια να τα βλεπω.Την στηνω ιεραποστολικο οπου τον εφαγε καλα ανεβασα αποδοση δεν παραπονεθηκε καθολου. Την βαζω στα 4 τραβηχτηκε για μην μπω καλα αλλα ανεβηκα απο πανω της και της τον εδωσα ετσι. Εκει μας βρηκε το τελος. Εχει παραξενιες αλλα στο γαμησι δεν εβγαλε κιχ ουτε βιαστηκε.

Boatek

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Μαιρη απο Περγαμου1 τι εγινε ξερεις καπιος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.671
Πόντοι
46.232
Περασμα στο Φυλης 86 με την Μαρια. Φανηκε φωλα απο το σαλονι αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου. Δεν μου εκανε πιπα (λογω covid :grin::grin:) αλλα καταφερε να μου τον σηκωσει με το χερι. Μου λεει εχεις καυλωσει ελα. Της ειπα να βγαλει τα βυζια να τα βλεπω.Την στηνω ιεραποστολικο οπου τον εφαγε καλα ανεβασα αποδοση δεν παραπονεθηκε καθολου. Την βαζω στα 4 τραβηχτηκε για μην μπω καλα αλλα ανεβηκα απο πανω της και της τον εδωσα ετσι. Εκει μας βρηκε το τελος. Εχει παραξενιες αλλα στο γαμησι δεν εβγαλε κιχ ουτε βιαστηκε.
Θα συμφωνήσω, πάνω κάτω τα ίδια έχω γράψει στη κριτική μου

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
Όχι ότι αυτές οι μεταβολές δεν έχουν ξανασυμβεί, θα συμβαίνουν για πάντα, το να καίνε τα κύτταρά τους οι κορασίδες, απλώς τώρα που έχω ξεμείνει με τα λίγα κάτω στο Μετάξι μού φάνηκε βαριά σφαλιάρα η αλλαγή της Όλγας που την είχα κάπως σαν στανταράκι αν όχι ακριβώς στανταράκι
Συναγωνιστή Carl την είχα πάρει λίγο μετά τη γέννα και το μουνι της βρωμαγε τόσο πολύ ψαρίλα που έβαζε κάτω την Καθαροδευτεριατικη αγορά του Ρεντη! ( εννοείται ότι έφαγε άκυρο και δεν ξαναπατησα) Η υγιηνή δεν ήταν ποτέ το φορτε της νομίζω ,είχα πιάσει κάτι μυρωδιές και παλιότερα ! Ότι σε εμφάνιση είναι μπιμπελό πάντως είναι !
Γνώμη μου πάντως είναι ότι στον επαγγελματισμό δεν υπάρχει έρωτας και πράσινα άλογα πιθανότερο βρίσκω να ξενέρωσε .
Τέλος , όσο για τις πρεζες ουτε λόγος μάγκες ,είπαμε δεν βαράει και νταγκλες !

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Ρουμανα?
Πέτυχα τη καινούρια στο Φώκαιας 19 σήμερα απόγευμα..τη Μαρίνα... πέρασα μιας και δε βρήκα κόσμο αυτή τη φορά...ΔΕ πέρασα καθόλου καλά..όλα τυπικά μέσα.... ψηλή εντυπώσιακη μαυρομαλλα με τσιμπουκόχειλα που σε ξεγελαει εύκολα..μέσα δε το έχει... ελεύθερο στοματικό δε κάνει... αφήνει να τη γλείψεις... αλλά είναι σα να γλείφεις κάτι άψυχο.

Ποια ήταν ιαωσονος 37;
Ένα τέρας, τοδα κι εγώ από περιεργεια

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Συναγωνιστή Carl την είχα πάρει λίγο μετά τη γέννα και το μουνι της βρωμαγε τόσο πολύ ψαρίλα που έβαζε κάτω την Καθαροδευτεριατικη αγορά του Ρεντη! ( εννοείται ότι έφαγε άκυρο και δεν ξαναπατησα) Η υγιηνή δεν ήταν ποτέ το φορτε της νομίζω ,είχα πιάσει κάτι μυρωδιές και παλιότερα ! Ότι σε εμφάνιση είναι μπιμπελό πάντως είναι !
Γνώμη μου πάντως είναι ότι στον επαγγελματισμό δεν υπάρχει έρωτας και πράσινα άλογα πιθανότερο βρίσκω να ξενέρωσε .
Τέλος , όσο για τις πρεζες ουτε λόγος μάγκες ,είπαμε δεν βαράει και νταγκλες !
Ωραίος, ντάξει ήταν πιο ωραία πέρυσι πιστεύω, έχει πέσει και στο σώμα, το θυμάμαι πιο σφιχτό πιο ζωντανό τώρα αρχίζει να κρεμάει, πρέζα κι εγώ αυτό λέω... με τίποτα....

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Εσύ ρε φίλε από τις κριτικές σου σε μια είχες γράψει ότι δε πλήρωσες τσάμπα ήταν γιατί το ξεχασαν αυτο ήταν μέγιστο παραμύθι και τρολ στον αγοραίο ερωτα οι ιεροδουλες και οι τσατσαδες ποτέ δε ξεχνάνε τα λεφτά άρα μπρο μη τρολαρεις,όσες κριτικές εχω διαβάσει εδώ αυτο το πράγμα που λες δε έχει τύχει σε κανέναν,καμιά τσατσά ή ιερόδουλη δε θα ξεχάσει τα φράγκα άρα αδερφέ μη λες τρολιες.
Δεν θα το ξεχάσω την στελλα στο 71 επάνω … Όντως το ξέχασαν και μου έχει τύχει 1 φορά στα τόσα χρόνια ..!!Τρολια είσαι Παπαρούπα!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom