Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 276 άτομα (17 μέλη και 259 επισκέπτες)

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
502
Πόντοι
81
Κατάθεση προ ολίγου στην πιπινα Κατια στο Ιασονος 31 υπόγειο.
Εδωσα 20ρικο για μεγαλύτερη ανεση χρόνου κατι που εκτίμησε πολυ η Κάτια.
Αφου της εγλειιψα μουνί κωλο ποδια πατούσες αρχισα να την γαμαω σιγα σιγα οπου στο τελος και με μπολικη χρηση κρεμας καταφερα και μπηκα ολος μεσα με γαμησι σε πολυ χαλαρο ρυθμο. Ωστοσο καταφερα και έχυσα.
Λιγο πανω απο 15 λεπτα ο χρόνος στο δωμάτιο με την Κάτια.
Γουσταρω και γω πατουσάκια αλλα οι περισσότερες αφου βγαλουν τα τακουνια πατανε κατω ...
Νομίζω πρέπει να τους το ζητάμε εμείς οι πατουσάκιδες.να ρυθμίσουμε την αγορα !

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
502
Πόντοι
81
Ρε μάγκες η παλια βερόνικα νην αντριανα απο φωκαιας 13 μονο πρωινη είναι? αν καθεται και βραδυ ριξτε παρακαλω μια ενημερωση.

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Ρε μάγκες η παλια βερόνικα νην αντριανα απο φωκαιας 13 μονο πρωινη είναι? αν καθεται και βραδυ ριξτε παρακαλω μια ενημερωση.

Που να πας ρε φίλε εκει γίνεται λαικό προσκύνημα πέρασα εχθές το πρωί και είχε οκτώ άτομα αναμονή και μόλις βγήκε απο το δωμάτιο δεν έφυγε κανείς μιλάμε για αναμονή μία με μιάμιση ώρα για να πηδήξεις.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Γουσταρω και γω πατουσάκια αλλα οι περισσότερες αφου βγαλουν τα τακουνια πατανε κατω ...
νταξει ρε τυπε ..και πριν τους γλειψω το μουνι εχουν παει τουαλετα και εχουν κατουρησει...,
Αντισωματα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
νταξει ρε τυπε ..και πριν τους γλειψω το μουνι εχουν παει τουαλετα και εχουν κατουρησει...,
Αντισωματα.
Ωνασουγαμ, έκανα τη μαλακία να κάτσω να φάω διαβάζοντας ημερήσια... :vomit: :vomit: :vomit:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Αντισωματα.
Τυπε ο Παγκοσμιος Οργανισμος Υγειας ψαχνει τον ip σου:grin::grin::grin::helpplea:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
τελικά κανείς τόσο παλιός όσο εγώ εδώ μέσα?
πουσαι ρε Οξαποδώ?
3.000 ! Παίρναμε μοντέλα .
Μοντέλα και Μετάξι με 2.000
Φίλε μου παλιός μεν είμαι , αλλά τότε δεν ξέραμε που να πρωτογαμήσουμε , με τόσες και τόσο όμορφες γυναίκες.

Πρέπει να μου θυμίζει κάτι αυτό που λες με τα μαλλιά . Ήταν χαρακτηριστική. Δεν την είχα πάρει όμως .
3.000 ...... και περνούσαμε σούπερ

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Που να πας ρε φίλε εκει γίνεται λαικό προσκύνημα πέρασα εχθές το πρωί και είχε οκτώ άτομα αναμονή και μόλις βγήκε απο το δωμάτιο δεν έφυγε κανείς μιλάμε για αναμονή μία με μιάμιση ώρα για να πηδήξεις.
Toso kalh h Veronica? Kanei elefthero stomatiko?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.170
Πόντοι
31.618
την Έλενα τη βλέπω χρόονια τώρα, επηρεασμένος από τις κριτικές εδώ όμως δεν την έχω πάρει ποτέ! είναι σαν κλασική
σκυλομπουζουκτσού-βλαχολατέρνα με γονίδια ρουμάνας και αντικειμενικά
με ένα από τα
καλύτερα σώματα
που κυκλοφορούν αλλά αξίζει μέσα;;;
Έτσι την έβλεπα κι εγώ οσπου την δοκίμασα δύο φορές.δεν είναι χειρότερη από κάποιες άλλες.κανει ένα τυπικό γαμιση μπουρδέλου.εχει την συμπεριφορά της Τζόρτζια θα έλεγα.αν και κάνει και 69.
Έχει κορμάρα και αυτή την βλαχομαγκια που λες που ανάλογα τη διάθεση μπορεί να σε φτιάξει άγρια.
Η απόφαση δική σου

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πέτυχα τη καινούρια στο Φώκαιας 19 σήμερα απόγευμα..τη Μαρίνα... πέρασα μιας και δε βρήκα κόσμο αυτή τη φορά...ΔΕ πέρασα καθόλου καλά..όλα τυπικά μέσα.... ψηλή εντυπώσιακη μαυρομαλλα με τσιμπουκόχειλα που σε ξεγελαει εύκολα..μέσα δε το έχει... ελεύθερο στοματικό δε κάνει... αφήνει να τη γλείψεις... αλλά είναι σα να γλείφεις κάτι άψυχο.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Βολτίτσα αστραπή σήμερα στη Φωκαιας στο ημιυπόγειο. Πλέον επέστρεψε εκεί η ξανθιά Καρολίνα. Εξαιρετικη κοπέλα και προσεγμενη. Τι εννοώ...; Λέιζερ αποτρίχωση σε όλο το κορμί, νυχια πανω κάτω στην πενα, αδυνατισμενη αισθητα κι έτσι έχει αναδείξει το ομορφο προσωπακι της που έχει γνήσια ρωσικοουκρανικη καταγωγή. Και παντα πιστευα ακράδαντα πως οι πιο επαγγελματιες ιερόδουλες είναι απο εκείνες τις χώρες! Και στην υγιεινή και στις υπηρεσιες. Εξάλλου δεν έχει φτάσει τα 30 ακόμα. Δόντια άψογα, καθαρό προσωπο, στοματικό διάλυμα να μυρίζει το στόμα της. Εμπνέει εμπιστοσύνη και σε μια κουβέντα που είχα περι υγιεινής τηρεί τις προυποθεσεις μου για ακα πιπα και τελείωμα στην ζέστη κοιλότητα της. Τώρα αν την πατησω, την πατησα. Επίσης καθαρίζει το πουλι σχολαστικά με υγρό φαρμακευτικο αντιμικροβιακο μαντηλάκι και σου δίνει κι εσένα να σκουπιστεις μετά απο το πετυχημενο βόλι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στη Φιλιππιδου στον όροφο που ήταν εδώ και μήνες είχε ντους και ζεστό νερο πάντα.
Ενα μικρο τιπ, πανω στο κεντρικό φως υπάρχει ένας αυτόνομος διακόπτης. Τον ανοίγεις και το δωμάτιο από μπουντρουμι γίνεται Μπερναμπέου!
Αυτή η τσατσα που είναι στον συγκεκριμένο οίκο πειναει τόσο πολυ για πουτσα που μια φορά μου τον είχε πεταξει έξω και μου φιλουσε τα δίδυμα. Έτοιμη ήταν να μου τον βάλει στο στόμα.... Την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ τον οίκο μετά την εκσπερμάτωση δεν θα ουρησω στον νιπτήρα (παντα να κατουράτε μετά την εκσπερμάτωση γιατί ελαχιστοποίειτε την πιθανοτητα να εισέλθουν μικρόβια στην ουρηθρα από το ακα πιπετο) θα ουρησω στο στόμα της. Λογικά θα γουστάρει σαν τρελή!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Βολτίτσα αστραπή σήμερα στη Φωκαιας στο ημιυπόγειο. Πλέον επέστρεψε εκεί η ξανθιά Καρολίνα. Εξαιρετικη κοπέλα και προσεγμενη. Τι εννοώ...; Λέιζερ αποτρίχωση σε όλο το κορμί, νυχια πανω κάτω στην πενα, αδυνατισμενη αισθητα κι έτσι έχει αναδείξει το ομορφο προσωπακι της που έχει γνήσια ρωσικοουκρανικη καταγωγή. Και παντα πιστευα ακράδαντα πως οι πιο επαγγελματιες ιερόδουλες είναι απο εκείνες τις χώρες! Και στην υγιεινή και στις υπηρεσιες. Εξάλλου δεν έχει φτάσει τα 30 ακόμα. Δόντια άψογα, καθαρό προσωπο, στοματικό διάλυμα να μυρίζει το στόμα της. Εμπνέει εμπιστοσύνη και σε μια κουβέντα που είχα περι υγιεινής τηρεί τις προυποθεσεις μου για ακα πιπα και τελείωμα στην ζέστη κοιλότητα της. Τώρα αν την πατησω, την πατησα. Επίσης καθαρίζει το πουλι σχολαστικά με υγρό φαρμακευτικο αντιμικροβιακο μαντηλάκι και σου δίνει κι εσένα να σκουπιστεις μετά απο το πετυχημενο βόλι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στη Φιλιππιδου στον όροφο που ήταν εδώ και μήνες είχε ντους και ζεστό νερο πάντα.
Ενα μικρο τιπ, πανω στο κεντρικό φως υπάρχει ένας αυτόνομος διακόπτης. Τον ανοίγεις και το δωμάτιο από μπουντρουμι γίνεται Μπερναμπέου!
Αυτή η τσατσα που είναι στον συγκεκριμένο οίκο πειναει τόσο πολυ για πουτσα που μια φορά μου τον είχε πεταξει έξω και μου φιλουσε τα δίδυμα. Έτοιμη ήταν να μου τον βάλει στο στόμα.... Την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ τον οίκο μετά την εκσπερμάτωση δεν θα ουρησω στον νιπτήρα (παντα να κατουράτε μετά την εκσπερμάτωση γιατί ελαχιστοποίειτε την πιθανοτητα να εισέλθουν μικρόβια στην ουρηθρα από το ακα πιπετο) θα ουρησω στο στόμα της. Λογικά θα γουστάρει σαν τρελή!
Αυτό με την τσατσά όλα τα λεφτα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Έχουμε εικόνα από υπηρεσίες της καινούργιας Ιονέλα στην αλυσίδα Λιοσίων; Παίζει σήμερα στο 73Α και έπαιζε και χθες.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
(παντα να κατουράτε μετά την εκσπερμάτωση γιατί ελαχιστοποίειτε την πιθανοτητα να εισέλθουν μικρόβια στην ουρηθρα από το ακα πιπετο)
αυτή τη συνταγή την έχω διαβάσει δεκάδες φορές εδώ μέσα, και λογική είναι,
αλλά ρε παιδιά είμαι ο μόνος που δυσκολεύεται να κατουρήσει μετά ;
πρέπει να περάσει κανα τέταρτο τουλάχιστο..

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
211
Πόντοι
1
Σε ποιο ακριβως δουλευει;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
αυτή τη συνταγή την έχω διαβάσει δεκάδες φορές εδώ μέσα, και λογική είναι,
αλλά ρε παιδιά είμαι ο μόνος που δυσκολεύεται να κατουρήσει μετά ;
πρέπει να περάσει κανα τέταρτο τουλάχιστο..
Πιες κανα μπουκαλάκι νερό πριν τη συνεδρία και μετά το κατουρημα θα φυγει αμέσως μόλις αποχωρήσει η κορασις. Και δυνατό μάλιστα!

Τελευταία τροποποίηση:

mounoilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
20
Like
299
Πόντοι
290
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom