apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
Δεν το σταματησε αλλα εμενα μου ειπε το κουφο αναλογα τα κεφια της το κανει .Τι εννοείς αν έκανε? Το σταμάτησε?
Δεν το σταματησε αλλα εμενα μου ειπε το κουφο αναλογα τα κεφια της το κανει .Τι εννοείς αν έκανε? Το σταμάτησε?
Ναι για αυτή.Οκ ευχαριστώ φίλε για την ψηλή μελαχρινή την Βουλγάρα
Για αυτήν δεν λες;
Σωστός.. πρότεινε κάνα κορυφαίο μασαζάκι αλλά και με κορυφαίες υπηρεσίες.τύπε που και πού χρειάζεται και ενα μασαζάκι να σπάει η ρουτίνα ! Αν όχι η επόμενη η μεθεπόμενη κριτική μου ειναι σε μασάζ !
Δεν συμφωνώ αλλά δεν θα σταθώ άλλο σε αυτό …Τέλος θα πω πως με λιστεριν δεν καταπολεμάς οσμές και μικρόβια με τόσο σπερμα στο στόμα αλλά με hexalen (οκ είναι ακριβό ..) Το σπερμα στο στήθος δεν το καταπολεμάς με ζεστό νερό αλλά με ντετολ μωρομαντιλα(οκ και αυτά ακριβά ..) Καθαρός δέν είσαι αν κανείς κάθε μέρα μπάνιο εκεί είσαι επιφανειακά καθαρός … καθαρός πραγματικα είσαι αν τηρείς όλα τα μέτρα αντισηψιας … Για μένα πιο καθαρή είναι η ατζελα και ας έχει μαύρες πατούσες ο νοών νοητό και ξέρω συναγωνηστη Σμύρνη πως με πιάνεις τι εννοώ μιας και έμπειρος πεχτης !!αυταΓια τη μυρωδιά, είναι από τις πιο καθαρές κοπέλες για να μη πω η καθαρότερη που έχω συνευρεθει τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει μανία με την καθαριότητα, αν κάποιος είναι πελάτης της νομίζω μπορεί να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα μου, εξου και το ακα επιλεκτικό
Μαίρη, Μαρίνα Συγγρού 40-42Σωστός.. πρότεινε κάνα κορυφαίο μασαζάκι αλλά και με κορυφαίες υπηρεσίες.
Σωστός.. πρότεινε κάνα κορυφαίο μασαζάκι αλλά και με κορυφαίες υπηρεσίες.
Σωραίος...Μαίρη, Μαρίνα Συγγρού 40-42
Σοφία Φραντζή 7 και αντε να βάλω και την Τατιάνα από Silver Spa στη Νέα Σμύρνη και την Χριστιναρα άμα την πετύχεις εκεί καθώς και την Έλενα στο Μπακνανα 47
ΘενκςMε τη Μπέλα απο Ονειρο Μασάζ Μαρνη 28 ειχα περάσει πολύ καλά. Και η Χριστίνα πολύ καλή. Στον παιρνει και ακάποτα στο στοματικό. Σκεφτομαι να δοκιμάσω τη Νικόλ απο Φραντζη 7.
Με τα γλωσσόφιλα που δίνει δεν τον φοβάται.Η Αλεξανδρα πολλά φοβαται τύπε , το κορονο ιο
Ρα αλάνια κλείνουν στος 12 τα Μπουρδελα ή προλαβαίνω μα ρίξω έναν στα γρήγορα; Τι παίζει με τα μέτρα ;
Χριστινα Καζακστάν.τι μουνι υπέρ όπλο ήταν αυτό????,τι γαμησι έκανε???Έχεις δίκιο ο κυρ Τάσος είναι !! Ο Βασίλης αν θυμάσαι ήταν πολύ παλιά με την Χριστίνα Καζακστάν …με το κοράκι μαλλί και την δεξιά φράντζα !! Ο Τάσος έχει άσπριση και δεν τα έχει βαμμένα τα μαλλιά φοράει και γυαλιά !!
Τράβα Φιλιππιδου 11 όροφος.Καλημερα παιδια μηπως ξερει κανεις αν δουλευει ακομα η καρολινα εκεινο το αφρατο ρωσιδακι απο φωκαιας??? Ευχαριστω
Αν θυμάστε την Αναστασία τη μελαχρινή τούμπανη λαδοκόρη από το Συγγρού 108, πλέον έχει υποβαθμιστεί στο Μαραθώνος δεξιά. Εθεάθη χτες το απόγευμα σε βό
Προτεινεται ανεπιφυλακτα.Ουτε κλεβει χρονο ουτε στις στασεις,το τσιμπουκι της πολυ καλο και αν κανεις και μερικες εμφανισεις και γινεις πελατης σε προσεχει παραπανω.Πάντως όσες φορές έχω παει Φιλιππιδου ή Φωκαιας υπόγειο για τσάρκα κι έχω πετυχει Καρολίνα παντα μυριζε στοματικό διάλυμα. Πολυ πολυ θετικό αυτό. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά λέω αυτό που έχω διαπιστώσει.
Εκει δουλευει τωρα?Τράβα Φιλιππιδου 11 όροφος.
Ναι.Εκει δουλευει τωρα?