n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.857
- Πόντοι
- 46.232
Όλες τις φορέςΣε μένα δν έκανε.. κάνει σε σένα??
Όλες τις φορέςΣε μένα δν έκανε.. κάνει σε σένα??
Δεν ισχύει αυτό που λες από τις εμπειρίες που έχω μαζί τηςΠροσωπικά πάντα πουτσιλα - χυσιλα μυρίζει το στόμα της ..Δεν πιστεύω πως δεν σε αφήνει να χύσεις στο στόμα της
Όλες μπορούν τέτοια πίπα … Απλά δεν το κάνουν …Εκείνη θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα με τον πελάτη .. πανέξυπνη κοπέλα όντως … Πάντως πίπα Που σε κρατά καβλωμενο να νιώθεις καλό γαργαλητό χωρίς να χύσεις πρόωρα είναι σπάνιο … το έκανε η σουζη που έχει σταματηση πλέον …και το κάνει άλλη μια στο Λιοσίων και άλλη μια φυλής που δεν θα πω ονόματα ..!!Η καλύτερη πίπα στα μπουρδέλα αυτή τη στιγμή είναι της Εβελίνας...δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Για την μυρωδιά η για το τελειωτικό συναγωνηστη μου ;Δεν ισχύει αυτό που λες από τις εμπειρίες που έχω μαζί της
Τι να πω μάλλον είναι επιλεκτική..Όλες τις φορές
Επίσης οπότε την επισκέπτομαι κι εγώ μοσχοβολάει από παντου.Δεν ισχύει αυτό που λες από τις εμπειρίες που έχω μαζί της
συνέχεια live
Διδύμου 7α, 7β, 8α, 8β, 16 & 18β κλειστά.
Διδύμου 18α Αλιονα ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη, με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 20 Νικόλ καστανή χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 22 όροφος κλειστό.
Διδυμου 27 Τανια ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Ιβαννα ξανθοκαστανη μιλφ νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Αλκιβιάδου 16α & 16β κλειστά.
Αλκιβιάδου 16γ Ρίτα (από Βεργας 6 κλπ) η ξανθιά γκιλφ με τα πράσινα μάτια, σώμα με αρκετά πιασίματα κυρίως στη κοιλιά 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στον αριστερό πήχη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Καμία σχέση ?Η Ιβάννα είναι μια που δουλευε και παλιότερα στον εν λόγω οίκο (Διδυμου 27) ή καμία σχέση?
Για τη μυρωδιά, είναι από τις πιο καθαρές κοπέλες για να μη πω η καθαρότερη που έχω συνευρεθει τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει μανία με την καθαριότητα, αν κάποιος είναι πελάτης της νομίζω μπορεί να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα μου, εξου και το ακα επιλεκτικόΓια την μυρωδιά η για το τελειωτικό συναγωνηστη μου ;
Θα συμφωνησω μαζι σου. Εχτες το απογευμα πρωτη φορα περασα μαζι της, υστερα απο αρκετες προσπαθειες. Η κοπελα ειναι πεντακαθαρη, καμια υποψια απο μυρωδιες πανω ή κατω.Για τη μυρωδιά, είναι από τις πιο καθαρές κοπέλες για να μη πω η καθαρότερη που έχω συνευρεθει τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει μανία με την καθαριότητα, αν κάποιος είναι πελάτης της νομίζω μπορεί να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα μου, εξου και το ακα επιλεκτικό
Τι να κάναμε για να ζωντανεύαμε και πάλι τη φυλής... ισως να καθιερώναμε βραδιες σε μπουρδελο αποκλειστικά για κυρίες! (κατι σαν την ταινια "The Full Monty")Γύρισα από τσάρκα φυλής Φώκαιας βέργας Ιωαννίνων Μαραθώνος διδύμου...ρε τι απελπισία είναι αυτή..οι ίδιες και οι ίδιες μηδέν κόσμος άδεια δωματια..ε δε τραβάνε άλλο τα μπουρδέλα...επίσης κλειστά πάρα πολλά...μια βαρεμάρα σκέτη.
Γύρισα από τσάρκα φυλής Φώκαιας βέργας Ιωαννίνων Μαραθώνος διδύμου...ρε τι απελπισία είναι αυτή..οι ίδιες και οι ίδιες μηδέν κόσμος άδεια δωματια..ε δε τραβάνε άλλο τα μπουρδέλα...επίσης κλειστά πάρα πολλά...μια βαρεμάρα σκέτη.
Ναι τώρα είναι στο Φωκαίας 17 όροφο.Καλησπέρα
Η Τζένη δουλεύει Φώκαιας επέστρεψε ή όχι;
Οκ ευχαριστώ φίλε για την ψηλή μελαχρινή την ΒουλγάραΝαι τώρα είναι στο Φωκαίας 17 όροφο.