Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 373 άτομα (64 μέλη και 309 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Χχααχαχαχα ρε τρελάθηκες τελείως παλιοσκυλο μου?
Την χύνω συνέχεια αλλά άμα την θεωρείς ωραία τότε φίλε μου σου λείπει να γαμησεις ένα φιλανδεζικο μουνακι που έγλυφα όλη μέρα στην Κρήτη ψηλό ξανθό γαλανοματικο με κωλαρακι να χύνω όλη μέρα και στην πλατουλα της
Αδερφέ συναγωνιστή δεν έχεις καταλάβει τι γραφω. Ξαναλέω η Αναμπελα είναι αυτή τη στιγμή η πιο όμορφη του Μεταξουργείου. Του Μεταξουργείου αδερφέ!! Στη Φυλής μου έρχονται άμεσα στο μυαλό δυο κοπέλες, Τζώρτζια Διδυμου 7 και Εβελίνα πρωην Αχαρνων 85.Κι εχει και άλλες όπως μου έρχεται τώρα στο μυαλό οπως η Ρουμάνα η Άννα της Φωκαιας με Αχαρνων! (Η οποία γυρίζει Ιανουαριο). Μιλάμε για ιερόδουλες οίκων αδερφέ, μη μπερδευεσαι. Κι εγώ στη ζωή μου εχω γαμησει κορυφαία μουνια αλλά δεν είναι επί του παρωντος.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Στοχευμένη κατάθεση με το πρώην στανταρακι μου την 50αρα Ελένη στο Κολωνού 47 όροφος. Είχα να την πάρω κάνα 6μηνο. Ωραία πίπα άνευ, κορμί με πιασιματα αλλά χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Μια χαρά για το 10ρικο. Ενδείκνυται....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.934
Πόντοι
19.505
Εγώ τα έγραψα. Τσάμπα σπατάλησα την ώρα μου να σας προφυλάξω, φαίνεται.

Εγώ τα έγραψα. Τσάμπα σπατάλησα την ώρα μου να σας προφυλάξω, φαίνεται.
δυστυχώς δεν την είχα διαβάει. πέρασα τυχαία και με συνεπήραν τα σέξι εσώρουχα

• Like
Αντιδράσεις: vril

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Αδερφέ συναγωνιστή δεν έχεις καταλάβει τι γραφω. Ξαναλέω η Αναμπελα είναι αυτή τη στιγμή η πιο όμορφη του Μεταξουργείου. Του Μεταξουργείου αδερφέ!! Στη Φυλής μου έρχονται άμεσα στο μυαλό δυο κοπέλες, Τζώρτζια Διδυμου 7 και Εβελίνα πρωην Αχαρνων 85.Κι εχει και άλλες όπως μου έρχεται τώρα στο μυαλό οπως η Ρουμάνα η Άννα της Φωκαιας με Αχαρνων! (Η οποία γυρίζει Ιανουαριο). Μιλάμε για ιερόδουλες οίκων αδερφέ, μη μπερδευεσαι. Κι εγώ στη ζωή μου εχω γαμησει κορυφαία μουνια αλλά δεν είναι επί του παρωντος.
Η Λόλα είναι πιο ωραία έβγαλα Καποτά μια μέρα και λυσαξε δεν αφήνει να κάνεις τίποτα και για να την τιμωρισω πήγα να την χύσω στα μπούτια δίπλα από το μουνι και με έδιωξε, ενώ αντίθετα ο χυσοτενεκες η Άναμπελ η αδοντη την έχυνα όταν είχε πάει οδοντίατρο να φτιάξει τα βρωμοδοντα μέσα στα καινούργια της σφραγίσματα πέταγα το νέκταρ μου μανιασμένος και αυτή γουστάρε την χύνουν Πακιστανοί με 7 ευρώ και άτομα με πολλές αρρωστιες ενώ ταυτόχρονα βρωμάει σπέρμα.

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Ποιος θα μου πει μπορω να βρω 20 χρόνο Πιπινι γάλακτος στην φυλής και ξέρει κανείς το Ελενάκι από μεγάλου Αλεξάνδρου που χάθηκε το ρωσιδακι μου άρεσε πάρα πολύ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α Έλλη μελαχρινή με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Εύα καστανή με λεπτά πόδια, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β & 69α κλειστά.

Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα σιλικονατες τορπίλες τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και χειλάκια δεξιά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα είναι και Ηλέκτρα με κάστανο σκούρο μακρύ μαλλί, σώμα με πιασίματα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Φυλής 86β Άντζελα Formet καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια από τη περιφέρεια και κάτω, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Μαρία λογικά αυτή του Βορδελου... στο δωμάτιο σε πρόγραμμα μισής ώρας!!!! Μήπως είναι τελικά καλή και μας φλομωνει πάλι σε ψέμματα ο βόρδελος για να την κρατήσει για πάρτι του ?, πάλι δε κατάφερα να τη δω, πέρασα όμως καλά με την Ιζαμπέλα στο 65

Φυλής 84β Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Ιζαμπελα καστανή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί παχουλη με 2.5αρι βυζι μεγάλο κωλο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Σιμονα μελαχρινή με ψιλοκανονικό σώμα κωλαρα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, τιμήθηκε η Ιζαμπελα με καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Φυλής 65α Χριστίνα στο δωμάτιο είπε ο σπαστικός τσάτσος, πιστεύω είναι από τους χειρότερους που δουλεύουν, έχω καιρό να περάσω με κοπέλα όταν δουλεύει αυτός και έχει γίνει ειρωνικός, όταν περνούσα Φωκαιας Φυλής και Μεταξουργειο παλιότερα ήμουν καλός...

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα κ τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Λίζα ξανθιά κοντή λεπτή με μικρό βυζι ωραίο πρόσωπο, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Ελενα ξανθιά νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 66δ Ιωάννα καστανοξανθη ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α, 56, 54β και 54α κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
αν δεν έχεις καμία απαίτηση και απλά θες να χυσεις ένα χαριτωμένο πιπινακι πέρνα, αλλιώς κοίτα γι άλλη

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
δυστυχώς δεν την είχα διαβάει. πέρασα τυχαία και με συνεπήραν τα σέξι εσώρουχα
Να μελετάς τας γραφάς από δω και πέρα.:woldman: Ο πληθωρισμός τρέχει, οι καιροί είναι δύσκολοι και δε μας παίρνει για άσκοπες σπατάλες τώρα παρασυρόμενοι από ψεύτικα ερωτικά μηνύματα απατεώνων ιερόδουλων. :P

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ξέρεις ποσοι εδώ μέσα καβλωνουν με την εσανσ της πουτσιλας στο κορμί κορασίδων; :headbang: :buck2::jerking::jerking2:?. Γι'αυτό και λέω εγώ καντε ότι θέλετε με call (οχι όλα εννοείται) αλλά στους οίκους μόνο αποστειρωμένα και μπαμ μπαμ να φευγουν τα χοντραδια! Εγώ παντως έχω το στανταρακι μου στη Φυλής που οπότε με βλέπει πλενεται σχολαστικά και μου έρχεται πεντακαθαρη. Και κάνει και ΠΑΝΤΑ και σε ΟΛΟΥΣ αποστειρωμένο γιατί προσεχει για να έχει!
Είσαι μάγκας με πιάνεις απόλυτα !! Όποτε άλλο αυτό που λες !! Και άλλο τα αλλά τα τελειωμένα σκηνικά !!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
τώρα live

Φυλής 86α Μαρία λογικά αυτή του Βορδελου... στο δωμάτιο σε πρόγραμμα μισής ώρας!!!! Μήπως είναι τελικά καλή και μας φλομωνει πάλι σε ψέμματα ο βόρδελος για να την κρατήσει για πάρτι του ?, πάλι δε κατάφερα να τη δω, πέρασα όμως καλά με την Ιζαμπέλα στο 65
Απο 65Α πηγε 86Α?
Συνεργαζομενοι οικοι ή την ξαποστειλαν?
..και μισαωρο? Ποιος φουκαρας? :think: :tooth:
Μηπως ειναι αλλη?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Απο 65Α πηγε 86Α?
Συνεργαζομενοι οικοι ή την ξαποστειλαν?
..και μισαωρο? Ποιος φουκαρας? :think: :tooth:
Μηπως ειναι αλλη?
Συνεργαζομενοι είναι σίγουρα, δες Λάουρα Άννα, τη παλιά Μαρία κλπ

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα. Πήγα σήμερα μια τσάρκα μετά τις 5. Κυρίως στη Φωκαίας μια και ο χρόνος δεν περίσευε
Πήγα να βρω την Ντιάνα. Πέρασα και από αλλά. Τελικά Πήγα στη φωκάια και Αχαρνών στα σκυλάκια 27. Πάνω. Ήταν μια Μελίνα. Ρωσίδα. Μου άρεσε το σώμα της και είπα να περάσω. Ωραία , αλλά βιάζεται και της φαίνεται. Αν και είναι ευγενική , δεν... ωραίο μουνί. Αλλά πολύ κρέμα και τίποτα ακάποτο. Ούτε πίπα.
Χαλαρό μουνί αρκετά και με την κρέμα δεν νιώθεις καμία αντίσταση. Δεν ... αλήθεια Φορά

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
τώρα live

Φυλής 71α Έλλη μελαχρινή με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Εύα καστανή με λεπτά πόδια, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β & 69α κλειστά.

Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα σιλικονατες τορπίλες τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και χειλάκια δεξιά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα είναι και Ηλέκτρα με κάστανο σκούρο μακρύ μαλλί, σώμα με πιασίματα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Φυλής 86β Άντζελα Formet καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια από τη περιφέρεια και κάτω, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Ιζαμπελα καστανή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί παχουλη με 2.5αρι βυζι μεγάλο κωλο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Σιμονα μελαχρινή με ψιλοκανονικό σώμα κωλαρα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, τιμήθηκε η Ιζαμπελα με καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Φυλής 65α Χριστίνα στο δωμάτιο είπε ο σπαστικός τσάτσος, πιστεύω είναι από τους χειρότερους που δουλεύουν, έχω καιρό να περάσω με κοπέλα όταν δουλεύει αυτός και έχει γίνει ειρωνικός, όταν περνούσα Φωκαιας Φυλής και Μεταξουργειο παλιότερα ήμουν καλός...

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα κ τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Λίζα ξανθιά κοντή λεπτή με μικρό βυζι ωραίο πρόσωπο, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Ελενα ξανθιά νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 66δ Ιωάννα καστανοξανθη ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α, 56, 54β και 54α κλειστά.
Αναμένουμε διακαώς την κριτική με την Ιζαμπέλα βασιλευς των βασιλέων!

• Like
Αντιδράσεις: Ripper

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κατέβηκα πριν κανένα μισάωρο Φολης . Βαράνε μύγα. Σήμερα ήμουν αποφασισμένος να φολιαστω απ' τη Μαρία . Κλειστό.

Άδειασμα συντήρησης σε μια απ' τα ίδια τη Σάρα στο Φωλαίας 20τόσο. 3 δωμάτια πήρε σήμερα είπε. Επισης είπε ότι θα τα κλείσουν τη νύχτα

Πήγα πήρα πιτόιρο και να κάτσω . Άκυρο το Ράπιντ λέει
Πέρασαν 48 ώρες. Άντε και γαμηθειτε. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε. Εμβόλιο δεν κάνω . Απλά κόβω τον καφέ στον καφενέ και το πιτόιρο στο μαγαζί. Τα κόβω όλα. Στα παπάρια μου .

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στο γωνιακό ισόγειο Φολαίας και Αχαρνών μια καινούργια,δεν την έχω ξαναδει.

Ξανθιά ρωσοφατσα ,μικρό βυζί, στρουμπουλος κωλος προς μπαμπάτσικη.

Κούναγε τα κωλομερια στα μούτρα μου εκεί που καθόμουν,τη χουφτωσα λίγο ,καβλωσα και πήγα δίπλα στα σίγουρα στη Σάρα.

Μιρένα ή Μιλένα κάτι σε Μ. Δεν κατάλαβα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom