Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 363 άτομα (35 μέλη και 328 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
κυλησε ο τεντζερης @βόρδελος
και βρηκε το καπακι @Chernobyl(3) :confused:

βορδελοτσερνομπιλ.jpg

Δεν μου λες; Ανηψι της διοίκησης είσαι; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:takethis::takethis::takethis:
Ενημερωση Απογευματινη Βαρδια απο Μεταξουργειο:zombie:

ΚΟΛΩΝΟΥ

32Α--Αννα,μελαχροινη με ωραιο σωμα,συμπαθητικη,σε απλο 10 ευρω
23Β(Υπογειο)/Αλισια/Μολδαβη BBW πιτσιρικα με Βυζαρες,Ισπανικο στο μενου

15*αριστερα*Αντζελινα*κλασσικη Μολδαβη BBW,σε απλο:angry:

ΙΑΣΟΝΟΣ

10/Μια καποια Kειτη σε απλο,στο δωματιο
16/Ισογειο/Δεξια/Αλινα,ψηλη μιλφ,καροτι μαλλι,μετριας εμφανισης σε απλο:embarrased:

20Α-Ισογειο Δεξια-Σκελετωμενη ημιπεθαμενη πρεζογκρανυ σε φουλ,δεν μπαινει ουτε ο πιο σκληροπυρηνικος Μυστης,για ακραιες ψυχοπαθολογικες καταστασεις:zombie:

44-Τερμα Δεξια-Μπελα,αδιαφορη κοντη Ρωσοφωνη και Κειτη,ψηλη BBW σε απλο
43-Μαγκυ,εμφανως αδυνατισμενη κοντουλα σγουρομαλλα και Στελλα,ψηλο φουλ μποτοξαρισμενο ξανθο Μιλφ,και οι δυο με ελευθερο Μπουκιτσι:pipa1:

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

28Α-αριστερα--Ειρηνη- ψηλολιγνο Μιλφ με ακαποτη πιπα
21//Νταλινα πετιτ μετριο γυφτΑλβανακι,αβγαλτο,σε απλο

ΠΕΡΔΙΚΑ ΚΑΙ Μ.Α. γωνια,οροφος
Λολα ψηλη μοντελοειδης μουναρος και
Ζανετ,επισης πολυ καλο σωμα αλλα μετρια μαπα,σε απλο και οι δυο

Γαμηθηκε η Κειτυ απο Ιασονος 44,γλυκια BBW αλλα κοινο ακοινωνητο κλεφτρονι,μονο για εμπειρους καυλωμενους χυστες
Η σημερινη καταθεση αφιερωνεται στον ατυχη συναγωνιστη dmtrsxxx που λογω ανωτερω υποχρεωσεων δεν μπορεσε να κατεβει να γαμησει σημερα,τον ακουσα ιδιαιτερα στεναχωρημενο στο τηλεφωνο?
Κουραγιο φιλε?

:confused::confused::confused:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129

20Α-Ισογειο Δεξια-Σκελετωμενη ημιπεθαμενη πρεζογκρανυ σε φουλ,δεν μπαινει ουτε ο πιο σκληροπυρηνικος Μυστης,για ακραιες ψυχοπαθολογικες καταστασεις:zombie:

Η σημερινη καταθεση αφιερωνεται στον ατυχη συναγωνιστη dmtrsxxx που λογω ανωτερω υποχρεωσεων δεν μπορεσε να κατεβει να γαμησει σημερα,τον ακουσα ιδιαιτερα στεναχωρημενο στο τηλεφωνο?
Κουραγιο φιλε?

Τυπε στο Ιάσωνος 20α ειδες τη Δανάη. Εχω κάνει τρελό ερωτα μαζί της και εχω ρουφήξει γκρανοζουμο. Σίγουρα απο τις πιο καλτ καταθέσεις μου μαζι με την Σουζανα απο Ιασ 30 υπόγειο.

Σε ευχαριστώ για την αφιερωση μύστη ! Μου δίνεις δυναμη.
Οταν αποκαταστησω την Εθνική και παγκόσμια ασφάλεια θα επισκεφτω αμεσως τα κορίτσια στο Μεταξι για να μου πάρουν την κούραση.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Ξέρει κανείς αν δουλεύουν ακόμα οι Λατινες στο Κολωνού 27

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Συγχαρητήρια, γλυτωσες την ακα πιπα αλλά στο στόμα σου πήρες γευση από ατελείωτο σπέρμα πακιστανων, αφου στη συγκεκριμένη κορασιδα, αν και μουνάρα, της έχουν το στόμα όλες οι φυλές του Ισραήλ και της Περσίας για αφοδευτηριο σπέρματος.... Δε βαριέσαι, αφου περασες καλά.... (Για καλου και για κακου καντε και κανα Listerine μετά...! )
Όσο για τα πατουσακια της ναι είναι ονειρικα αλλά τα κρυβει το μαλακιασμενο συνέχεια με το καλσόν γιατί δεν παει για πεντικιουρ!
Μύστη πέρασα σήμερα με Άνναμπελ μετά από πολύ καιρό.
Ωραίο μαλλί και είχε κάνει τελικά πεντικιούρ ασορτί με το κόκκινο μανικιούρ της. :smitten:
Ήταν φανερά πτώμα από τη δουλειά, ενώ τα γλωσσόφιλα τα έδινε με φειδώ, χωρίς πάθος.
Γλυφομούνι, 2 στάσεις και ψέκασμα στο στόμα :pipa1:. Για μένα ήταν απλά ένα καλό ξεφόρτωμα
χωρίς πολλά-πολλά στην τελική. Για 10 ευραίους μια χαρά! :hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646

ΚΟΛΩΝΟΥ

ΙΑΣΟΝΟΣ

16/Ισογειο/Δεξια/Αλινα,ψηλη μιλφ,καροτι μαλλι,μετριας εμφανισης σε απλο:embarrased:

43-Μαγκυ,εμφανως αδυνατισμενη κοντουλα σγουρομαλλα και Στελλα,ψηλο φουλ μποτοξαρισμενο ξανθο Μιλφ,και οι δυο με ελευθερο Μπουκιτσι:pipa1:

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Γαμηθηκε η Κειτυ απο Ιασονος 44,γλυκια BBW αλλα κοινο ακοινωνητο κλεφτρονι,μονο για εμπειρους καυλωμενους χυστες
Κουραγιο φιλε?

Μύστη Νάσο, σε ευχαριστούμε για τη δυνατή ενημέρωση!
Ξεροχύνουμε! :rockon:
Κανόνισε να πάμε τσάρκα μαζί με ΔημήτρηΧΧΧ και Σμύρνη
την επόμενη φορά να τρίξει το χιλιοκατουρημένο πλακόστρωτο
του Εμετουργείου από καλτίλα! :rockon:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εσύ δηλαδή ρε κακομοίρη είσαι μεγάλη και σεβαστή προσωπικότητα στα βορδελοσάιτ .

Και στα βορδέλα ακόμα . Σου ανοίγουν τις πόρτες διάπλατα . Γαμας δύο ώρες αντί για δίλεπτο γιατί σ' αγαπάνε οι πουτάνες .

Και έχεις και γκόμενα,γι αυτό βρέξει χιονίσει στα μπουρδέλα του δίλεπτου βρίσκεσαι με τις τελευταίες πατσαβούρες. Τώρα κυνηγάς και πατσόκοιλες τσαδύος. Μεγάλος μάγκας. Να πας και στα Καπί.

Μόνο απ' τη φωτογραφία σου φαίνεται ότι πρόκειται περί ηλιθίου χωρίς να πεις τίποτα.

Κόβω τώρα γιατί θα φάω πάλι μπαν εξαιτίας σου, κατά φαντασίαν εξωθεσμικέ μεγκαγκαμιά,μεγκασαβουρογάμη. Που νομίζεις ότι είσαι και προσωπικότητα καταξιωμένη. Στα βορδελοσάιτ.Απαλλασεσαι λόγω βλακείας .
Ρε ψυχοτρόμπα παλι αρχισες τις μαλακίες εδω μέσα?
Τοσο τρολονηματα έχει το φόρουμ,εδω ερχεσαι να βγαλεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα?
Αυτό το νημα είναι για να ενημερωνομαστε,οχι για να διαβάζουμε τις αρχιδιες του καθε παρανοϊκου ναυαγιου.
Φτιαξε ενα νημα δικο σου και βρισου με οποιον θες.
Οχι εδω ομως!
Ποσο δύσκολο ειναι να πας σε εναν ψυχίατρο του δημοσίου και να χαπακωθεις?

Τελευταία τροποποίηση:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Καλή πίπα, αλλά σου ζαλίζει τα @@ με μαλακίες και σου κόβει τη φόρα. Αργεί και να έρθει, ανεξάρτητα με το αν έχει άλλο δωμάτιο ή όχι.

Για το παλμαρέ απαραίτητη, για 2η φορά θέμα γούστου.
Όντως ρε φίλε
Περίμενα και εγώ πάνω απο 20 λεπτά στο δωμάτιο και όταν ήρθε την ρώτησα αν ο συναγωνιστής άργησε γιατί με έστησε και μου ειπε ότι ήταν στην κουζίνα και σκέφτονταν κάποια πρόβληματα που έχει
Κοινώς είναι στα όρια Για Δρομοκαΐτειο ….
Έπειτα δεν ξανά μίλησε μέχρι που την έχυσα στα βυζια Και μου είπε ότι καταλάβε από τον τρόπο που έχυνα ότι ήμουν πολύ στρεσαρισμενος .
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά !!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446

ΚΟΛΩΝΟΥ

ΙΑΣΟΝΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Κουραγιο φιλε?

Αγαπητέ Νάσο , εσύ κι ο dim

ΚΟΛΩΝΟΥ

ΙΑΣΟΝΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Κουραγιο φιλε?

Αγαπητέ Νάσο , εσύ κι ο dmtrsxx μας δίνετε συστηματικά ,έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες και όμορφες κριτικές για τα πορνίδια εκεί έξω !
Μήπως κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για το Χριστινάκι που ξεκωλιάζαμε στο Φωκαιας 27Α στην υπόγα ? Υπάρχει τώρα κάποια κοπέλα με αντίστοιχες υπηρεσίες ?

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Είπα ότι η Αναμπελ είναι η πιο όμορφη του Μεταξιού.
To πιστεύει και η ίδια όταν μου λέει όπου και να πας εδώ γύρω δεν θα βρεις πιο όμορφη από μένα ... αντικειμενικά έχει όμορφα μάτια ..
Μύστη πέρασα σήμερα με Άνναμπελ μετά από πολύ καιρό.
Ωραίο μαλλί και είχε κάνει τελικά πεντικιούρ ασορτί με το κόκκινο μανικιούρ της. :smitten:
Ήταν φανερά πτώμα από τη δουλειά, ενώ τα γλωσσόφιλα τα έδινε με φειδώ, χωρίς πάθος.
Γλυφομούνι, 2 στάσεις και ψέκασμα στο στόμα :pipa1:. Για μένα ήταν απλά ένα καλό ξεφόρτωμα
χωρίς πολλά-πολλά στην τελική. Για 10 ευραίους μια χαρά! :hi:
Tην έφτιαξα εγώ πιο νωρίς (είχα πάρα πολύ καιρο να πάω ) όταν της είπα δεν προσέχεις καθόλου με όλα αυτά που κάνεις...να παιρνεις κάθε φορά αντισηπτικό όταν φιλάς και τσιμπουκώνεις και με μέτρο τα φιλιά. Δεν ξέρω αν την φόβισα και σας πήρα στο λαιμό μου...
Οταν την είχα πάρει παλιά και με φίλαγε ένα παράξενο πράγμα , μου είχε κολλήσει το στόμα της βεντούζα και σαν νεκρη καθόταν για πολυ ώρα σαν να κοιμόταν ..την έσπρωχνα να κατέβει για πίπα και με δύναμη με ξανατράβαγε επανηλειμμένα πάλι στο στόμα και με κλειστά μάτια με ρούφαγε σαν βδέλλα, είδα και έπαθα να την ξεκολλήσω ...τι είχε τραβήξει αυτή την ημέρα, μυρτιά? Δεν μου έχει ξανασυμεί ,ούτε με γκόμενα...

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Λοιπόν σημερινή βραδινή επίσκεψη στο μετάξι, συνήθως το αποφεύγω αλλά εφόσον βρισκόμουν δίπλα είπα να περάσω , συμπέρασμα καλά κάνω και το αποφεύγω μάλλον δε θα ξαναπατήσω σ αυτό το μέρος σιχάθηκα τον εαυτό μου, η φωτογραφια είναι από το Ιασωνος 30 όροφο δούλευε η αλβανεζα αδύνατη Ζωή, αφού είδα αυτό που θα δείτε κ εσείς ζήτησα πίσω τον οβολό μου και αποχώρησα ευτυχισμένος

Συνημμένα

• 9AFD6810-434A-4C87-9EA6-9C39CF9C96F6.jpeg
    9AFD6810-434A-4C87-9EA6-9C39CF9C96F6.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 99
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Λοιπόν σημερινή βραδινή επίσκεψη στο μετάξι, συνήθως το αποφεύγω αλλά εφόσον βρισκόμουν δίπλα είπα να περάσω , συμπέρασμα καλά κάνω και το αποφεύγω μάλλον δε θα ξαναπατήσω σ αυτό το μέρος σιχάθηκα τον εαυτό μου, η φωτογραφια είναι από το Ιασωνος 30 όροφο δούλευε η αλβανεζα αδύνατη Ζωή, αφού είδα αυτό που θα δείτε κ εσείς ζήτησα πίσω τον οβολό μου και αποχώρησα ευτυχισμένος
Αηδία.. μεταξυ έχω να πατήσω αιώνες κ αυτό από σεβασμό στον εαυτό μ πρώτα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ρε ψυχοτρόμπα παλι αρχισες τις μαλακίες εδω μέσα?
Τοσο τρολονηματα έχει το φόρουμ,εδω ερχεσαι να βγαλεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα?
Αυτό το νημα είναι για να ενημερωνομαστε,οχι για να διαβάζουμε τις αρχιδιες του καθε παρανοϊκου ναυαγιου.
Φτιαξε ενα νημα δικο σου και βρισου με οποιον θες.
Οχι εδω ομως!
Ποσο δύσκολο ειναι να πας σε εναν ψυχίατρο του δημοσίου και να χαπακωθεις?
Yes,κλώνε ή μήπως είσαι ο θείος του ανηψιού; ΔΕν σε βλέπω όμως να λες τίποτα για τον ανηψιο που γράφει ότι να ναι και δεν του λέει κανένας τίποτα. Και εσύ άνετα βρίζεις θείε.

Τελευταία τροποποίηση:

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Αηδία.. μεταξυ έχω να πατήσω αιώνες κ αυτό από σεβασμό στον εαυτό μ πρώτα
Καλά κανεις το απέφευγα κ εγώ πολύ καιρό και ήμουν εκεί τριγύρω λέω δε γαμιεται τελικά μεγάλο λάθος ποτε ξανά

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056

ΚΟΛΩΝΟΥ

ΙΑΣΟΝΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Κουραγιο φιλε?

:wanker::wanker::wanker:
:kneel::kneel::kneel: :happy::happy::happy::rockon::rockon::rockon:

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.664
Πόντοι
481
Αν η τσατσά είναι αυτή που δούλευε στο στούντιο θαρυπου πριν χρόνια σαν Μαρία, τότε ναι.... ίσως είναι κοντά στα 60.. Αμουστακο παιδί ήμουν όταν την έπαιρνα εκεί..?
λέει τίποτα εμφανισιακά και στο γαμησι η τσάμπα γίνεται η συζήτηση?

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
πληροφοριακά... η εφαρμογή δεν αποθηκεύει στοιχεία
Ναι δεν αποθηκεύει η εφαρμογή. Ένας πληροφορικάριος τσακαλάκος όπως ο ανηψιός μου που μου το έδειξε κιόλας μπορεί να το κάνει να τα αποθηκεύει.

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Δεν πάω πλέον με δαυτες τύπε , πάω κε αυτές που τηρούν καλό αλλά αποστειρωμένο προγραμμα και πίστεψε με υπάρχουν καλές υπηρεσίες με αποστειρωμένο …Θα σου φαινετε περίεργο αλλά είμαι παρά πολύ χορτασμένος από χαμουρεμα τα κτλ…όποτε τώρα με την πανδημία επιλεγο αποστειρωμένο …. Φαντάσου υπήρχαν φορές που με γλωσσοφιλαγαν και ειμουν τέλειος απαθής ούτε στόμα δεν άνοιγα …. Είναι κατά ποσό κάποιος έχει λογικη λόγο της φάσεις …και κατά ποσό χορτασμένος είναι …. Έχω 3 γερόντια σπίτι άραξε δεν ρισκαρο !!!
Κάποτε για να μας δώσουν γλωσσόφιλο έπρεπε να βρούμε ένα λυχνάρι με τζίνι και να χρησιμοποιήσουμε και τις 3 ευχές. Τώρα που τα γλωσσόφιλα ρέουν ανεξάντλητα δεν τα θέλετε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom