Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (42 μέλη και 259 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
παιδια οποιος γουσταρει να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα μαζι με την ξανθια υπηρεσια με τις βυζαρες απο βεργας 7 στειλτε μου μυνημα ειναι στον οικο μαζι μεχρι τις πεντε το απογευμα εγω παιδια μπορω τεταρτη μεσημερι και πεμπτη οτι ωρα θελετε απο το πρωι περιμενω μυνηματα σας η τιμη μου εχει πει η κωνσταντινα ειναι 40 ευρω
Μονο πρωι ρε μυστη?? Κριμα ρε γαμωτο, τις ειχα τεραστια αναγκη αλλα πρωι δεν μου σηκωνεται με τιποτα.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.558
Πόντοι
481
παιδια οποιος γουσταρει να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα μαζι με την ξανθια υπηρεσια με τις βυζαρες απο βεργας 7 στειλτε μου μυνημα ειναι στον οικο μαζι μεχρι τις πεντε το απογευμα εγω παιδια μπορω τεταρτη μεσημερι και πεμπτη οτι ωρα θελετε απο το πρωι περιμενω μυνηματα σας η τιμη μου εχει πει η κωνσταντινα ειναι 40 ευρω
τοσο καλή είναι η τσατσά?
άνω των 60?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Διδύμου 18Α αλιονα ισχύει ότι κάνει την καλύτερη πίπα από όλες ;

Γενικά προτείνετε κάπου να πάω για καλή αν θέλετε
Καλή πίπα, αλλά σου ζαλίζει τα @@ με μαλακίες και σου κόβει τη φόρα. Αργεί και να έρθει, ανεξάρτητα με το αν έχει άλλο δωμάτιο ή όχι.

Για το παλμαρέ απαραίτητη, για 2η φορά θέμα γούστου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
τοσο καλή είναι η τσατσά?
άνω των 60?
Αν η τσατσά είναι αυτή που δούλευε στο στούντιο θαρυπου πριν χρόνια σαν Μαρία, τότε ναι.... ίσως είναι κοντά στα 60.. Αμουστακο παιδί ήμουν όταν την έπαιρνα εκεί..?

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Νίκη στην Περδίκκα 1 ξέρουμε τι βέρες δουλεύει γιατί θέλω να πάω τώρα ..

Επίσης ξέρουμε αν αξίζει ;
η μελαχροινή, σγουρομάλλα, μικρή, με τα μετριομεγάλα βυζιά μετριοκοντό ύψος; Νομίζω βράδυ πέρδικα 1 και απόγευμα κολωνού 23β (ημιυπόγειο)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Διδύμου 18Α αλιονα ισχύει ότι κάνει την καλύτερη πίπα από όλες ;

Γενικά προτείνετε κάπου να πάω για καλή αν θέλετε
Tην Καλησπερα Φιλε μου....ισχυει για την Αλιονα....αλλα ειναι να την πετυχεις στην μερα της για να παρεις το μεγιστο απο την τσιμπουκα της.... μια επιλογη ειναι και η αλλη Αλιονα στο 27.....αν θελεις βαθυ Λαρυγγι πεταξου μεχρι Καλυμνου 48 ισογειο.....Πωλινα.......καταπινει Κονταρια.....ολες ειναι milfogranny......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Εσύ δηλαδή ρε κακομοίρη είσαι μεγάλη και σεβαστή προσωπικότητα στα βορδελοσάιτ .

Και στα βορδέλα ακόμα . Σου ανοίγουν τις πόρτες διάπλατα . Γαμας δύο ώρες αντί για δίλεπτο γιατί σ' αγαπάνε οι πουτάνες .

Και έχεις και γκόμενα,γι αυτό βρέξει χιονίσει στα μπουρδέλα του δίλεπτου βρίσκεσαι με τις τελευταίες πατσαβούρες. Τώρα κυνηγάς και πατσόκοιλες τσαδύος. Μεγάλος μάγκας. Να πας και στα Καπί.

Μόνο απ' τη φωτογραφία σου φαίνεται ότι πρόκειται περί ηλιθίου χωρίς να πεις τίποτα.

Κόβω τώρα γιατί θα φάω πάλι μπαν εξαιτίας σου, κατά φαντασίαν εξωθεσμικέ μεγκαγκαμιά,μεγκασαβουρογάμη. Που νομίζεις ότι είσαι και προσωπικότητα καταξιωμένη. Στα βορδελοσάιτ.Απαλλασεσαι λόγω βλακείας .
Φίλε μπόρδελε μην του απαντάς. Πληρώνει για να τον γαμάνε και το παίζει ιστορία. Θα κάνει πάλι κανά αίτημα και θα φάμε πάλι ban απο το σάιτ.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους....επισκεψη σε οικο εχτες.....για συντηρηση του εργαλειου.....χυσαμε παρειτσα...μου εδωσε τα ζουμια της στο στομα και εγω της τα εδωσα στα στηθια μετα απο αρχιδογλυψιμο......η τσατσα μας ζαλισε....χτυπαγε πορτες αλλα την γραφαμε ....χτυπανε που χτυπανε μυγες κανουνε και μαλακιες...Καλα να περνατε.....

makis1995

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
δεν γινεται να παρουμε μονο την τσατσα αμα θελουμε?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στα hotel πάντως μάγκες ζητάνε πιστοποιητικά εμβολιασμού και ταυτοτητες
Η εχεμύθεια έχει πάει περίπατο
Γαμησε τα
Να δούμε που θα βγει ….
Θα πέσει γερό φακέλωμα προτιμήσεων. Θα γνωρίζουν ακόμη και ποια πουτάνα γαμαει ο καθένας .

Επί του θέματος. Τη Μαρία στο Φολής 65 τη γάμησε κανείς αυτές τις μέρες; Έμαθε τίποτα;

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
Mesa file

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Θα πέσει γερό φακέλωμα προτιμήσεων. Θα γνωρίζουν ακόμη και ποια πουτάνα γαμαει ο καθένας .

Επί του θέματος. Τη Μαρία στο Φολής 65 τη γάμησε κανείς αυτές τις μέρες; Έμαθε τίποτα;
Εγώ. Φολαρα. . Έφυγα στην μέση. Επιστροφή χρημάτων άμεση κ κράξιμο στην ίδια. Θα ακολουθήσει κριτική

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
Ξέρει κανείς κορασίδες αδύνατη νεαρές που δέχονται τρίο να πηγαίνω με φιλαράκια μου παρακαλω ενημερώστε με
Ονόματα σε ποιους οίκους και τί ώρες δουλεύουν

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
124
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος που είναι η Βίκυ από μεγ. Αλέξανδρου κουρτίνα?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εγώ. Φολαρα. . Έφυγα στην μέση. Επιστροφή χρημάτων άμεση κ κράξιμο στην ίδια. Θα ακολουθήσει κριτική
Χαχα. Τα πα. Θέλει γερά νευρα για να την καταφέρεις. Γι αυτό κρύβεται ο τσαδύος μετά το δωμάτιο. Ωραίο κορμί η Μαρία αλλά είναι κατόρθωμα να καταφέρεις να τη γαμησεις μ αυτά που κάνει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εντάξει, αφού πήρες τα λεφτά σου πίσω με αυτό το μαλάκα τον τσάτσο, πάλι καλά να λες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.616
Πόντοι
27.261
κυλησε ο τεντζερης @βόρδελος
και βρηκε το καπακι @Chernobyl(3) :confused:

βορδελοτσερνομπιλ.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom