Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (2 μέλη και 153 επισκέπτες)

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Τι μου θυμησες..! Στο Φ66 κ γενικα στη μοντελο-αλυσιδα πηδαγα συχνα μια Χριστινα πριν 3-4 χρονια -μπορει κ παραπανω!! Γαμησάρες μεν, Θεοπάλαβη δεν.. Ξάρει κανείς πού μπορει να χαθηκε αυτη η μουνιτσα!;!;
χριστίνα στην μοντελοαλυσίδα δεν θυμάμαι εκείνο τον καιρό. Δίπλα στο 66Δ ήταν μια που δήλωνε θεσσαλονικιά, μοντέλο δεν την έλεγες αλλά είχε 3άρια βυζία δεν νομίζω να λες για αυτή
γιατι πεταξες τοσες ευκαιριες κουβα ρε παιχτη ?
δεστο θετικα, κανε λιγο παιχνιδι με τσατσα :eyebrows:
πες τα, τόσα νήματα έχουν ανοίξει άλλοι που τις κυνηγάνε
Παιδια γουσταρω μια καυλιτσα σε εναν οικο καιρο τωρα. Υπαρχει περιπτωση να κανει ραντεβου σπιτι της ή σε χοτελ; Να ρωτησω την τσατσα ή θα φαμε ξύλο;
ποτέ την τσα2, πάντα την ίδια την κοπέλα μέσα στο δωμάτιο να σου δώσει τήλ ή κάποιο scocial να επικοινωνήσετε, αλλά θα πρέπει λιγό πολύ να τα βρείτε στην τιμή από το δωμάτιο.

Σήμερα έκανα ένα γρήγορο πέρασμα από μεταξουργείο μισά τα πέτυχα στην πρωινή , μισά στην απογευματινή. Δυστυχώς ο στόχος να ξαναβρώ την "Αλλεξάνδρα¨που δούλευε πριν το 18 στο Μ.Α.21 αποδείχθηκε όνειρο απατηλό (κουφάλες τυχεράκιδες ξέρω ότι είσαστε αρκετοί που σας είχε δώσει κονέ και την πέρνετε prive, δυστυχώς δεν έχω τα νιάτα σας)

Ενημέρωση δεν αξίζει να κάνω δεν υπήρχαν σημαντικές διαφορές από την χτεσινή του Μέγα Πορνορεπόρτερ (άσε που εγώ δεν έχω όλα τα ονόματα και τα προγράμματα όπως τα έχει σχολαστικά ο Μέγας ! )

Αξιοσημείωτο όλα τα σπίτια είχα πινακίδα για μάσκες, καμία κοπέλα δεν φόραγε, μόνο ελάχιστες υπηρεσίες. και πολύ πολύ σπάνια ζητούσαν από πελάτες να βάλουν μάσκα.

Για πιστοποιητικά ή/και υπήρχαν μερικές ταμπέλες αλλά μόνο σε ένα απο τα 4 του Κολωνού 15 ρώτησε η υπηρεσία (με πολύ ευγένεια και χαμόγελο μάλιστα) αν έχω αλλά δεν ζήτησε να της το δείξω, είπε "ωραία" και σαλονάρισε την κοπέλα. Πιστεύω είναι η καλύτερη τακτική.

Ψιλόευτράπελα:
  • Κολώνού 23β ο τύπος υπηρεσία, διαφήμιζε πραμάτεια 18χρόνο φρέσκο ολοκαίνουριο στα 15 ευρώ βγήκε σχετικά καλλίγραμμο, petite παγόκολώνα, που μπορεί να μικροέδειχνε λιγάκι αλλά σίγουρα 20φεύγα και έχει κάνει αρκετές σεζόν στα ελληνικά σπίτια.
  • Στα μικρά νούμερα της ιάσονος κάποια ομάδα από τρόλοπιτσιρικάδες μάλλον είχε ουρήσει σε προθάλαμους, διαδρόμους κτλ και η μπόχα ήταν έντονη μέσα στους οίκους.
  • Στα περισσότερα σαλονάρανε μόνες τους οι κοπέλες αρχίζω να απορώ πως γίνεται να κουράζονται τόσο περισσότερο οι υπηρεσίες από τις κοπέλες.
  • Υπήρχε αρκετή κίνηση που έκανε περατζάδα, αλλά και πολύ μποτιλιάρισμά τόσο σε Μ.Α όσο και κολωνού. Πολλά αμάξια με γυναικοπαρέες που σχολιάζανε όσους από εμάς βλέπαν να μπαινοβγαίνουμε στους οίκους.
  • σε ένα που περίμενα την 2ή κοπέλα να βγεί από το δωμάτιο είπα στην πρώτη "λυπάμε αλλά όσες φορές δοκίμασα με εσένα δεν είχαμε καλή χημεία" άρχισε να φωνάζει "αποκλείεται θα σε θυμόμουν" και επέμενε. Την λυπήθηκα και δεν την ρώτησα πόσους έχει πάρει τα 4 τελευταία χρόνια και μπορεί και τους θυμάται όλους.
  • Όσες υπηρεσίες τελικά έκαναν αυτές το σαλονάρισμα ήταν στην καλύτερη κακόκεφες, με ειρωνικό στυλ, από βαριεστημένες εώς επιθετικές. Από καλές στην συμπεριφορά, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Δοκιμάστηκαν 3 σπίτια (4 τεμάχια συνολικά) θα ακολουθήσουν κριτικές αργότερα
Άντζελα Ι46Β
Βαλέρια Ι20Γ
Νικόλα Βανέσσα Κ23

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Βρε καλώς τον εξωθεσμικο γαμιά που όλο στα μπουρδέλα του διλεπτου γαμαει σαβουρες κι ας αργησες. Που είχες χαθεί , γκόμενα βρήκες; :tooth: :tooth::tooth:
πουτσα απο εδω,
πουτσα απο τους διπλανους,
ξανα πουτσα και εδω.
πρεπει να εισαι ο μοναδικος μαλακας που σε εχουν κραξει και στα δυο σαϊτς... ταυτοχρονα.
εισαι ειδικη και σπανια περιπτωση μαλακα δηλαδη.
μεινε λοιπον στη μαλακια που την κατεχεις και ασε τις βορδελοιστοριες για αλλους.
μη ρεζιλευεσαι αλλο.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες. Πέρασα από Άναμπελ χθες (Ι. 32 πάνω), απέφυγα πίπα ακά αλλά έτσι όπως είχε βγάλει τη γλώσσα σαν φίδι έτοιμο να σε δαγκώσει, υπέκυψα στα γλωσσόφιλα :confused:

Πρέπει να έχει και ωραία πατουσάκια η Άναμπελ, ψιλοέγλυψα πάνω από το καλσόν που φοράει, δεν της είπα να το βγάλει ο μαλάκας :jerking:. Λιγάκι κουρασμένη μου φάνηκε και κάλυπτε το στήθος της γιατί την πονούσε, ποιος ξέρει πόσοι κάπροι προηγουμένως δαγκάσανε και ζουλήξανε αυτά τα μικρά και τρυφερά μετεφηβικά βυζάκια :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τελικά στο Φωκαίας 25 πάνω χτυπάνε πόρτα στο 10λεπτο και η κοπέλα σε παρατάει κατευθείαν. Δεν κάθεται ούτε μισό λεπτό παραπάνω όπως παλιά, έτσι για να τελειώσεις στο χέρι τουλάχιστον. Δεν κατηγορώ τις κοπέλες, ίσως κι αυτές να δέχονται απειλές ότι αν υπερβαίνουν το χρόνο θα πάρουν πόδι. Οπότε το μαγαζί ενδείκνυται μόνο για πολύ καβλωμένους ή κοκορογαμιάδες. Κρίμα και έχει ωραία τεμάχια, αλλά δεν μπορώ με αυτή την πίεση.

Ioui

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,ξέρει κανείς για τρίο πρωινές-μεσημεριανες ώρες με ελεύθερο στοματικό που μπορώ να πάω;

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Φολα αλερτ μια Λόλα Κουβανή στο Φώκαιας βραδινή βάρδια στον όροφο μου φαίνεται το 24 ..μπήκε μέσα και άρχισε να μου βάζει αντισηπτικό στον πούτσο .η εμφάνιση τις με τατού κτλ ,20 χρ από την μακρινή Κούβα..δεν κάνει ακαποτη πίπα .έκανε 69 ..έχυσα σε πισοκολητο

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα μάγκες. Πέρασα από Άναμπελ χθες (Ι. 32 πάνω), απέφυγα πίπα ακά αλλά έτσι όπως είχε βγάλει τη γλώσσα σαν φίδι έτοιμο να σε δαγκώσει, υπέκυψα στα γλωσσόφιλα :confused:

Πρέπει να έχει και ωραία πατουσάκια η Άναμπελ, ψιλοέγλυψα πάνω από το καλσόν που φοράει, δεν της είπα να το βγάλει ο μαλάκας :jerking:. Λιγάκι κουρασμένη μου φάνηκε και κάλυπτε το στήθος της γιατί την πονούσε, ποιος ξέρει πόσοι κάπροι προηγουμένως δαγκάσανε και ζουλήξανε αυτά τα μικρά και τρυφερά μετεφηβικά βυζάκια :think:
Συγχαρητήρια, γλυτωσες την ακα πιπα αλλά στο στόμα σου πήρες γευση από ατελείωτο σπέρμα πακιστανων, αφου στη συγκεκριμένη κορασιδα, αν και μουνάρα, της έχουν το στόμα όλες οι φυλές του Ισραήλ και της Περσίας για αφοδευτηριο σπέρματος.... Δε βαριέσαι, αφου περασες καλά.... (Για καλου και για κακου καντε και κανα Listerine μετά...! )
Όσο για τα πατουσακια της ναι είναι ονειρικα αλλά τα κρυβει το μαλακιασμενο συνέχεια με το καλσόν γιατί δεν παει για πεντικιουρ!

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
παιδια οποιος γουσταρει να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα μαζι με την ξανθια υπηρεσια με τις βυζαρες απο βεργας 7 στειλτε μου μυνημα ειναι στον οικο μαζι μεχρι τις πεντε το απογευμα εγω παιδια μπορω τεταρτη μεσημερι και πεμπτη οτι ωρα θελετε απο το πρωι περιμενω μυνηματα σας η τιμη μου εχει πει η κωνσταντινα ειναι 40 ευρω
Παρτουζα η οχι εγώ αύριο θα παω απο εκεί.Μου αρεσουν τα πιασίματα και η καμπύλες....νταρντανα γυναίκα!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Για προτείνετε κάτι αξιόλογο από πρωίνη βάρδια.
Αρκεί να μην είναι χοντρή κ κυρίως να μην είναι φόλα!

Να ΜΗΝ είναι χοντρή κυρίως, να ΜΗΝ είναι φόλα κάτι μπορεί να γίνει τύπε.. μοναχά να μην μας ζητήσεις να ΜΗΝ είναι και πουτάνα αυτό είναι το δυσκολότερο....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Μπορεί να της αλλάξανε όνομα και να είναι η Τίνα που δεν εχει και φωτογραφία.
Δυστυχώς δεν πρέπει να είναι αυτή, εχθές βράδυ που πέρασα είδα μόνο την Τατιάνα που έχει πάρει επιπλέον κιλά... ?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καλημέρα στους μύστες... σήμερα βραδάκι 2η βάρδια θα τσαρκαρω μετά από καιρό... έχει κανείς να προτείνει κάνα κοντοπουτανο πετιτ... μικροκαμμωμενο φουλ... στιλ Φλωρη αν θυμούνται οι παλιοί...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συγχαρητήρια, γλυτωσες την ακα πιπα αλλά στο στόμα σου πήρες γευση από ατελείωτο σπέρμα πακιστανων, αφου στη συγκεκριμένη κορασιδα, αν και μουνάρα, της έχουν το στόμα όλες οι φυλές του Ισραήλ και της Περσίας για αφοδευτηριο σπέρματος.... Δε βαριέσαι, αφου περασες καλά.... (Για καλου και για κακου καντε και κανα Listerine μετά...! )
Όσο για τα πατουσακια της ναι είναι ονειρικα αλλά τα κρυβει το μαλακιασμενο συνέχεια με το καλσόν γιατί δεν παει για πεντικιουρ!
Συναγωνηστη είναι κάποιες που ντε και καλά θέλουν να σε γλωσσοφιλιασουν !!!! Παλιά ήταν άλλη η λογικη και σχεδόν όλα αποστειρωμένα !! Στο σήμερα το έχουν γαμηση το θέμα λίγες είναι που κάνουν καλό προγραμμα χωρίς να προσπαθούν να σε γκωσσοφιλιασουν !!! Έχω τσακωθεί με 2-3 κοπέλες μέχρι στιγμή διότι δεν γουστάρω πλέον τα γλωσσόφιλα εν μέσο πανδημίας κτλ !! Δεν θα τρέχω κάθε 2 μέρες για pcr κ rapid test έλεος !!! Καλημερες

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω τι βάρδια είναι η Ντιάνα η ξανθιά με το καρε μαλλι τι βάρδια είναι στη φωκαιως 24 2η η 3η??? επίσης είναι καλή μέσα φιλάει κτλ?? οποίος γνωρίζει ας πει

• Like
Αντιδράσεις: fil69

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Γειά χαρά, μικρή ενημέρωση, από αύριο (λογικά) σύμφωνα με την αγαπητή κυρία την οποία και ξέρω λίγο στο Κολωνού 27 κοινώς Λατινόσπιτο θα γυρίσει η Μιμή, για όσους την ξέρουν και την αγαπούν (μαζί και γω). Ας ελπίσουμε ότι η αποχή δεν θα της έχει κάνει κακό και θα περνάμε πάλι... :zfuck:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Συναγωνηστη είναι κάποιες που ντε και καλά θέλουν να σε γλωσσοφιλιασουν !!!! Παλιά ήταν άλλη η λογικη και σχεδόν όλα αποστειρωμένα !! Στο σήμερα το έχουν γαμηση το θέμα λίγες είναι που κάνουν καλό προγραμμα χωρίς να προσπαθούν να σε γκωσσοφιλιασουν !!! Έχω τσακωθεί με 2-3 κοπέλες μέχρι στιγμή διότι δεν γουστάρω πλέον τα γλωσσόφιλα εν μέσο πανδημίας κτλ !! Δεν θα τρέχω κάθε 2 μέρες για pcr κ rapid test έλεος !!! Καλημερες
Συναγωνιστή @ISINAS ορισμενες κορασίδες δεν τις νοιάζει τίποτα άλλο από το να ξεπεταξουν τον πελατη. Τα γλωσσοφιλα και οι ακα πιπες καθώς και το τρίψιμο της μπουτζας χωρίς σκουφο με τη μουνα τους καβάλα ναι μεν προκαλουν άμεση ικανοποίησή και γρήγορη συνεδρεία - εκτόνωση αλλά μετά.... Εντωμεταξύ το συγκεκριμένο καριολακι από εμφάνιση δεν θα είχε αντίπαλο στην απογευματινή βαρδια ,απο εμφάνιση, του Μεταξιού και χωρίς να εκανε αυτό το σχεδόν φουλ προγραμμα σε όλους!
Μέχρι να κολλήσει κανένα δυνατό αφροδισιο από σπέρμα Πέρση και μετά θα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!!
Όλες έχουν το σλόγκαν "δωστα όλα στους οίκους της Κολάσεως για 3-4 χρόνια και μετά παραδεισος για μια ζωή με αγορασμενο δικό τους σπίτι και 3 παιδια στην πατριδα τους"!!!
Δεν ξέρουν όμως πως αν χωθεις στο ευκολο αφορολόγητο χρήμα δυσκολα φευγεις!

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω τι βάρδια είναι η Ντιάνα η ξανθιά με το καρε μαλλι τι βάρδια είναι στη φωκαιως 24 2η η 3η??? επίσης είναι καλή μέσα φιλάει κτλ?? οποίος γνωρίζει ας πει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom