Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
χριστίνα στην μοντελοαλυσίδα δεν θυμάμαι εκείνο τον καιρό. Δίπλα στο 66Δ ήταν μια που δήλωνε θεσσαλονικιά, μοντέλο δεν την έλεγες αλλά είχε 3άρια βυζία δεν νομίζω να λες για αυτήΤι μου θυμησες..! Στο Φ66 κ γενικα στη μοντελο-αλυσιδα πηδαγα συχνα μια Χριστινα πριν 3-4 χρονια -μπορει κ παραπανω!! Γαμησάρες μεν, Θεοπάλαβη δεν.. Ξάρει κανείς πού μπορει να χαθηκε αυτη η μουνιτσα!;!;
πες τα, τόσα νήματα έχουν ανοίξει άλλοι που τις κυνηγάνεγιατι πεταξες τοσες ευκαιριες κουβα ρε παιχτη ?
δεστο θετικα, κανε λιγο παιχνιδι με τσατσα
ποτέ την τσα2, πάντα την ίδια την κοπέλα μέσα στο δωμάτιο να σου δώσει τήλ ή κάποιο scocial να επικοινωνήσετε, αλλά θα πρέπει λιγό πολύ να τα βρείτε στην τιμή από το δωμάτιο.Παιδια γουσταρω μια καυλιτσα σε εναν οικο καιρο τωρα. Υπαρχει περιπτωση να κανει ραντεβου σπιτι της ή σε χοτελ; Να ρωτησω την τσατσα ή θα φαμε ξύλο;
Σήμερα έκανα ένα γρήγορο πέρασμα από μεταξουργείο μισά τα πέτυχα στην πρωινή , μισά στην απογευματινή. Δυστυχώς ο στόχος να ξαναβρώ την "Αλλεξάνδρα¨που δούλευε πριν το 18 στο Μ.Α.21 αποδείχθηκε όνειρο απατηλό (κουφάλες τυχεράκιδες ξέρω ότι είσαστε αρκετοί που σας είχε δώσει κονέ και την πέρνετε prive, δυστυχώς δεν έχω τα νιάτα σας)
Ενημέρωση δεν αξίζει να κάνω δεν υπήρχαν σημαντικές διαφορές από την χτεσινή του Μέγα Πορνορεπόρτερ (άσε που εγώ δεν έχω όλα τα ονόματα και τα προγράμματα όπως τα έχει σχολαστικά ο Μέγας ! )
Αξιοσημείωτο όλα τα σπίτια είχα πινακίδα για μάσκες, καμία κοπέλα δεν φόραγε, μόνο ελάχιστες υπηρεσίες. και πολύ πολύ σπάνια ζητούσαν από πελάτες να βάλουν μάσκα.
Για πιστοποιητικά ή/και υπήρχαν μερικές ταμπέλες αλλά μόνο σε ένα απο τα 4 του Κολωνού 15 ρώτησε η υπηρεσία (με πολύ ευγένεια και χαμόγελο μάλιστα) αν έχω αλλά δεν ζήτησε να της το δείξω, είπε "ωραία" και σαλονάρισε την κοπέλα. Πιστεύω είναι η καλύτερη τακτική.
Ψιλόευτράπελα:
- Κολώνού 23β ο τύπος υπηρεσία, διαφήμιζε πραμάτεια 18χρόνο φρέσκο ολοκαίνουριο στα 15 ευρώ βγήκε σχετικά καλλίγραμμο, petite παγόκολώνα, που μπορεί να μικροέδειχνε λιγάκι αλλά σίγουρα 20φεύγα και έχει κάνει αρκετές σεζόν στα ελληνικά σπίτια.
- Στα μικρά νούμερα της ιάσονος κάποια ομάδα από τρόλοπιτσιρικάδες μάλλον είχε ουρήσει σε προθάλαμους, διαδρόμους κτλ και η μπόχα ήταν έντονη μέσα στους οίκους.
- Στα περισσότερα σαλονάρανε μόνες τους οι κοπέλες αρχίζω να απορώ πως γίνεται να κουράζονται τόσο περισσότερο οι υπηρεσίες από τις κοπέλες.
- Υπήρχε αρκετή κίνηση που έκανε περατζάδα, αλλά και πολύ μποτιλιάρισμά τόσο σε Μ.Α όσο και κολωνού. Πολλά αμάξια με γυναικοπαρέες που σχολιάζανε όσους από εμάς βλέπαν να μπαινοβγαίνουμε στους οίκους.
- σε ένα που περίμενα την 2ή κοπέλα να βγεί από το δωμάτιο είπα στην πρώτη "λυπάμε αλλά όσες φορές δοκίμασα με εσένα δεν είχαμε καλή χημεία" άρχισε να φωνάζει "αποκλείεται θα σε θυμόμουν" και επέμενε. Την λυπήθηκα και δεν την ρώτησα πόσους έχει πάρει τα 4 τελευταία χρόνια και μπορεί και τους θυμάται όλους.
- Όσες υπηρεσίες τελικά έκαναν αυτές το σαλονάρισμα ήταν στην καλύτερη κακόκεφες, με ειρωνικό στυλ, από βαριεστημένες εώς επιθετικές. Από καλές στην συμπεριφορά, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Δοκιμάστηκαν 3 σπίτια (4 τεμάχια συνολικά) θα ακολουθήσουν κριτικές αργότερα
Άντζελα Ι46Β
Βαλέρια Ι20Γ
Νικόλα Βανέσσα Κ23
Τελευταία τροποποίηση: