Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (2 μέλη και 151 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ασχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
Σάλα πήρες άσχετε,όχι μπέικον. Λίπος είναι.

Στη Ρωσία υπάρχει και ρητό. Φάτε σάλα για να σας σηκώνεται ,σε μετάφραση.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ασχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
Την Καλησπερα Φιλε Kolobariko.....μηπως αγορασες salla???στα ελληνικα Λαρδι????Φιλε μου αυτο ειναι πηγη ενεργειας....ειναι και για πιωμα Μανουλα......

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα φίλοι μου. Διάβασα παραπάνω την προτροπή να μην αφήνουμε να μας σκανάρουν τα πιστοποιητικά.
Γίνεται κάτι τέτοιο; Την τελευταία φορά που πήγα, δεν με ρώτησαν καν. Πριν μια βδομάδα.
Ξέρω ότι αν μας την πέσουν τα στρουμφάκια και δεν έχουμε το τεστ 48 ώρες πριν, θα μας βρει λίγο ξινό.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Καλησπέρα φίλοι μου. Διάβασα παραπάνω την προτροπή να μην αφήνουμε να μας σκανάρουν τα πιστοποιητικά.
Γίνεται κάτι τέτοιο; Την τελευταία φορά που πήγα, δεν με ρώτησαν καν. Πριν μια βδομάδα.
Ξέρω ότι αν μας την πέσουν τα στρουμφάκια και δεν έχουμε το τεστ 48 ώρες πριν, θα μας βρει λίγο ξινό.
Μη μασάς, τα μέτρα αφορούν τους νόμιμους οίκους ανοχής. Στην πλειοψηφία τους δεν έχουν καν άδεια λειτουργίας, θα μας κάνουν και έλεγχο;:2funny: Και το πιστοποιητικό, αν όντως με το σκανάρισμα δε φαίνονται τα στοιχεία σου, πάει στο διάολο. Έτσι και μου ζητήσουν καμιά ταυτότητα για εξακρίβωση, εγώ θα σηκωθώ να φύγω. Δε δείχνω τα στοιχεία μου σε αυτούς τους ούγκανους.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Ρε παιδια τι γινεται με τα ραπιντ τεστ? Τι ισχυει απο αυριο για τους οικους? Δεν εχω εμβολιαστει και εψαχνα να βρω κανα σημειο να κανω δωρεαν ραπιντ τεστ απο αυτα που γινονται σε διαφορα σημεια της αττικης αλλα αυτα λενε δεν εκτυπωνονται επειδη δεν εγινε το ραπιντ τεστ σε ιδιωτικο εργαστηριο.και ισχυουν μονο τα ραπιντ που γινονται απο ιδιωτικα εργαστηρια.Τι πραγματα ειναι αυτα? Δηλαδη εμεις οι ανεμβολιαστοι πρεπει να πηγαινουμε μονο σε ιδιωτικα εργαστηρια και φαρμακεια για να πληρωνουμε για να παμε καθε φορα σε οικο; Τι ξεφτιλα ειναι αυτη;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ρε παιδια τι γινεται με τα ραπιντ τεστ? Τι ισχυει απο αυριο για τους οικους? Δεν εχω εμβολιαστει και εψαχνα να βρω κανα σημειο να κανω δωρεαν ραπιντ τεστ απο αυτα που γινονται σε διαφορα σημεια της αττικης αλλα αυτα λενε δεν εκτυπωνονται επειδη δεν εγινε το ραπιντ τεστ σε ιδιωτικο εργαστηριο.και ισχυουν μονο τα ραπιντ που γινονται απο ιδιωτικα εργαστηρια.Τι πραγματα ειναι αυτα? Δηλαδη εμεις οι ανεμβολιαστοι πρεπει να πηγαινουμε μονο σε ιδιωτικα εργαστηρια και φαρμακεια για να πληρωνουμε για να παμε καθε φορα σε οικο; Τι ξεφτιλα ειναι αυτη;
10 ευρώ είναι το ράπιντ τεστ. Αν εργάζεσαι, έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να κάνεις 2 φορές την εβδομάδα. Αλλιώς πήγαινε και κάνε το εμβόλιο να ξεμπερδεύεις. Απλά.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.838
Πόντοι
3.886
Συμφωνώ με τον φίλο..Η εμβόλιο η 2 ραπίντ την βδομάδα εφοσον εργάζεσαι

• Like
Αντιδράσεις: vril

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
welcome to koulistan mastora.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
παιδια η ξανθια τσατσα με τις βυζαρες απο Βεργας 7 περναει στο δωματιο μαζι με την κωνσταντινα σιγουρα που ειναι πρωινη βαρδια
Καλησπέρα, είσαι σίγουρος? Περνάει η ξανθιά σε δωμάτιο στο Βέργας 7?

Maximos88

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Παιδια γουσταρω μια καυλιτσα σε εναν οικο καιρο τωρα. Υπαρχει περιπτωση να κανει ραντεβου σπιτι της ή σε χοτελ; Να ρωτησω την τσατσα ή θα φαμε ξύλο;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Παιδια γουσταρω μια καυλιτσα σε εναν οικο καιρο τωρα. Υπαρχει περιπτωση να κανει ραντεβου σπιτι της ή σε χοτελ; Να ρωτησω την τσατσα ή θα φαμε ξύλο;
την ιδια ρωτα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μη μασάς, τα μέτρα αφορούν τους νόμιμους οίκους ανοχής. Στην πλειοψηφία τους δεν έχουν καν άδεια λειτουργίας, θα μας κάνουν και έλεγχο;:2funny: Και το πιστοποιητικό, αν όντως με το σκανάρισμα δε φαίνονται τα στοιχεία σου, πάει στο διάολο. Έτσι και μου ζητήσουν καμιά ταυτότητα για εξακρίβωση, εγώ θα σηκωθώ να φύγω. Δε δείχνω τα στοιχεία μου σε αυτούς τους ούγκανους.
Συναγωνηστη στο σκανάρισμα του πιστοποιητικού φαινετε αμκα όνομα και επώνυμο κανονικά !! Μακρυά!! Όχι ότι έχουμε να κρύψουμε κάτι αλλά ξέρεις τι πονηρές είναι κάποιες ; Ειδικά τώρα με τις αφραγκιες …

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Σε νιώθω τύπε μου κι εμένα με τρώει ο κώλος μου εδώ και χρόνια να φάω στο γωνιακό Πακιστανικό εστιατόριο όπως κατεβαίνεις τον πεζόδρομο...
:confused: :confused::confused::confused::confused:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Βεργας 7
Σαμπινα τσαχπίνα νεαρή με πιασίματα και κωλαρα
Απλο πρόγραμμα
(Ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι η Αλινα απο Διδυμου 8Α που δουλευε το '18-'19 και είχε πολλούς θαυμαστες εδω μεσα)
Μιλάμε για την καστανή πιτσιρίκα; Τη θυμάμαι χωρίς πιασίματα, με κανονικό σώμα...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
10 ευρώ είναι το ράπιντ τεστ. Αν εργάζεσαι, έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να κάνεις 2 φορές την εβδομάδα. Αλλιώς πήγαινε και κάνε το εμβόλιο να ξεμπερδεύεις. Απλά.
Έχουν ήδη ρίξει την τιμή του Ράπιντ. Υπάρχουν και φαρμακεία με 5 Εβραίους έκαστο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom