Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (26 μέλη και 268 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ναι δεν αποθηκεύει η εφαρμογή. Ένας πληροφορικάριος τσακαλάκος όπως ο ανηψιός μου που μου το έδειξε κιόλας μπορεί να το κάνει να τα αποθηκεύει.
Ο ανηψιός σου χακαρε την εφαρμογή και σου έδειξε τις αλλαγές που έκανε για να αποθηκεύονται οι πληροφορίες?
Σήμερα ρεει αφθονη η μαλακία στην ενημέρωση!

Προς ενημέρωση Μεταξιακων εραστών:
Ενα φιλος μου ειπε οτι μολις μπηκε στο αμαξι προχτες το βράδυ στις 10 στις αρχες της Κολωνου,2 λαθρο του ανοίξαν τις πόρτες του αμαξιού με μια πρόφαση,τις έκλεισε φωνάζοντας τους και πηραν τον πουλο.

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Yes,κλώνε ή μήπως είσαι ο θείος του ανηψιού; ΔΕν σε βλέπω όμως να λες τίποτα για τον ανηψιο που γράφει ότι να ναι και δεν του λέει κανένας τίποτα. Και εσύ άνετα βρίζεις θείε.
Ψυχοφαρμακα και γρήγορα.
Πανιβλακα εχω έρθει σε αντιπαράθεση με τον παπαφιλιπς σε νημα για τον κοροναιο,επειδη εκανε ψεκασμενα ποστς.
Επειδή ομως δεν είμαι εμμονικος παρανοϊκος,δεν κάνω επιθέσεις σε ανθρώπους που μας ενημερώνουν καθημερινά σε νήμα που λέγεται "ημερήσια ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ".
Εδώ ενημερωνομαστε,όσοι ενδιαφέρομαστε για τα συγκεκριμένα οικήματα.
Τρολαρισμα/απωθημενα/παραληρηματα σε άλλα threads.
Ειμαι 11 χρόνια στο σάιτ και εσυ δεν εχεις κλεισει χρόνο!
Οποτε μαλλον εγω είμαι ο κλώνος???
Πήγαινε σε ψυχίατρο,γιατι σε βλέπω σύντομα με αναποδη μπλούζα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λοιπόν το αποφάσισα ,μετά το ξεχεσμα που έριξε ο συνοδοιπόρος των βορδέλων στη Μαρία θα ξαναπάω. Αν έχει έστω και ελάχιστα βελτιωθεί σήμαινει έχει προοπτικές, απλά θέλει λίγο σπρώξιμο και ξεχεσμα . Θα επανέλθω με πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση της συνάντησης όπως πάντα. Ευχηθειτε μου καλό βόλι.

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Θα πέσει γερό φακέλωμα προτιμήσεων. Θα γνωρίζουν ακόμη και ποια πουτάνα γαμαει ο καθένας .

Επί του θέματος. Τη Μαρία στο Φολής 65 τη γάμησε κανείς αυτές τις μέρες; Έμαθε τίποτα;

Πουτάνα πάει στα κομμάτια.. ποιός γαμεί την γυναίκα/γκόμενα του άλλου είναι το θέμα...
*Θα βλέπουν την γυναίκα του κερατά στα ξενοδοχεία και θα του στέλνουν χαιρετίσματα....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Τυπε στο Ιάσωνος 20α ειδες τη Δανάη. Εχω κάνει τρελό ερωτα μαζί της και εχω ρουφήξει γκρανοζουμο. Σίγουρα απο τις πιο καλτ καταθέσεις μου μαζι με την Σουζανα απο Ιασ 30 υπόγειο.

Σε ευχαριστώ για την αφιερωση μύστη ! Μου δίνεις δυναμη.
Οταν αποκαταστησω την Εθνική και παγκόσμια ασφάλεια θα επισκεφτω αμεσως τα κορίτσια στο Μεταξι για να μου πάρουν την κούραση.
Την Καλημερα Φιλε dmtrsxxx.......σε ζηλευω.....περασα την περασμενη φορα μπας και την πετυχω.....αλλα δεν...ατυχος....ειχα πλασει φανταστικα σεναρια......απιστευτες ζουζουνιες...θελω απεγνωσμενα να την βαλω στο "παλμαρε"μου.....Η Σουζουνα στο ιδιο στυλακι ειναι???αξιζει ενα 10λεπτο ερωτα διχως αυριο????

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πρίν λίγες ώρες πήγα Φωκαίας 25(όροφος) για να δω τις καινούριες κορασίδες Βαλεσκα & Τιφανη.
Δεν ενθουσιάστηκα.... πρόκειται για δύο μέτριες αθιγγανες....κατηγορίας Μεταξουργείου!

Μεταβολή και κατευθύνθηκα προς Φυλής 65(όροφος) για να δω την καινούρια κορασίδα με το όνομα Μαρία.
Ούτε εδώ ενθουσιάστηκα.
Μπορεί να έχει ωραίο σώμα αλλά δεν μου άρεσε το πρόσωπο της.
Επίσης,
Δεν είναι από το Κόσοβο.... είναι από την Αλβανία.

Τέλος, πέρασα και μία από Βέργας 3 για να δω τις καινούριες καί εκεί.
Είδα την Μπέλα από Ρωσία.
Ωραία μιλφαρα...!!!:gumtits:
Αλλά θα είναι καλή μέσα στο δωμάτιο.......... η θα είναι Φόλα.....????????

ΥΓ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ....!!!!!!!!!??

:confused::confused::confused:
Πήρα την Μπέλα, είναι τρελλή φόλα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κάποτε για να μας δώσουν γλωσσόφιλο έπρεπε να βρούμε ένα λυχνάρι με τζίνι και να χρησιμοποιήσουμε και τις 3 ευχές. Τώρα που τα γλωσσόφιλα ρέουν ανεξάντλητα δεν τα θέλετε.
Είναι διαφορετικό το παλιά … που έλεγαν οι πιο πολλές Ελληνίδες αλλά και ξένες …με το που έμπαιναν στο ροομ ..Αυστηρά όχι φιλία όχι γκυψιματα οκ ;; Έτσι χύμα το έλεγαν και έμενες μαλακας ….. Σε άρχιζαν στην πίπα και εισουν πιο ξενερωμενος από ποτέ δεν φτάνει αυτό έλεγαν και από πάνω : τι έχεις καλε και δεν σηκώνετε ; Αυτό στο δευτερόλεπτο στην πίπα με καποτα χωρίς κανένα προκαταρκτικό !!!! Στο σήμερα αλλά και από το 2006 και μετά …υπήρχαν και υπάρχουν κοπέλες καλές με καλό ερωτικο προγραμμα με χάδια με φιλάκια στο λαιμό με πεταχτά φιλάκια στα χειλοι … με αγκαλιές τριψιματα …. Ωραίες ακα πίπες ….. αυτό για μένα είναι το αποστειρωμένο αλλά καλό γαμηση και ασφαλές γαμηση !!!!!! ΟΤαν όμως η άλλη έχει ρούφηξη ακα 50 πουτσους άλλους με μύκητες άλλους με κονδυλοματα άλλους με βλενοροια άλλους με δερματικά προβληΜατα άλλους άπλυτους …..και σου ερεχετε στο δωμάτιο και έχει βάλει μόνο λιστεριν και η μυρωδιά είναι πουτσο λιστεριν …..και σε γλωσσοφιλιαζει καργα στα καπάκια αυτό είναι απαράδεχτο !!!! Όταν δεν πλένει καν τα βυζια της από προηγούμενα χυσια …και τα γλύφεις μετά εσυ ;; Προτιμο πλέον μια κοπέλα που δίνει απλά πεταχτά φιλία σε λαιμό σώμα αντε και λίγο στα χειλοι , που κάνει καλό ερωτικο προγραμμα σαν να είναι κοπέλα σου !! Παρά μια που τα κάνει όλα με όλους !!!! Πέρα από την υγεία μου έχω έρθει και σε κορεσμό από όλα αυτά !!! Τέλος από όταν έκοψα τις μαλακιες ούτε συνάχι δεν έχω δει …… τίποτα δεν είναι τυχαίο …μάγκες εμείς εργαζόμαστε και θελουμε να παίρναμε καλά και όχι να αρρωστενουμε και οι εργοδότες να μην δίνουν και αναρρωτικές από πάνω !!!! Αυτές οι τανες βγάζουν πολλά φράγκα σε ένα μήνα….και όταν αρρωστήσουν πολυ …αράζουν 1 βδομάδα στα ζεστά τους σαν κοκέτες !!! Αν παλυ έχουν ένα συνάχι το κρύβουν …και δουλεύουν κανονικά ..και σε κολανε …Εγώ τους δινο άκυρο ούτε πιο πλούσιες θα της κάνω ούτε θα χαλάσω την υγεία μου για πάρτυ τους …..

Τελευταία τροποποίηση:

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Είναι διαφορετικό το παλιά … που έλεγαν οι πιο πολλές Ελληνίδες αλλά και ξένες …με το που έμπαιναν στο ροομ ..Αυστηρά όχι φιλία όχι γκυψιματα οκ ;; Έτσι χύμα το έλεγαν και έμενες μαλακας ….. Σε άρχιζαν στην πίπα και εισουν πιο ξενερωμενος από ποτέ δεν φτάνει αυτό έλεγαν και από πάνω : τι έχεις καλε και δεν σηκώνετε ; Αυτό στο δευτερόλεπτο στην πίπα με καποτα χωρίς κανένα προκαταρκτικό !!!! Στο σήμερα αλλά και από το 2006 και μετά …υπήρχαν και υπάρχουν κοπέλες καλές με καλό ερωτικο προγραμμα με χάδια με φιλάκια στο λαιμό με πεταχτά φιλάκια στα χειλοι … με αγκαλιές τριψιματα …. Ωραίες ακα πίπες ….. αυτό για μένα είναι το αποστειρωμένο αλλά καλό γαμηση και ασφαλές γαμηση !!!!!! ΟΤαν όμως η άλλη έχει ρούφηξη ακα 50 πουτσους άλλους με μύκητες άλλους με κονδυλοματα άλλους με βλενοροια άλλους με δερματικά προβληΜατα άλλους άπλυτους …..και σου ερεχετε στο δωμάτιο και έχει βάλει μόνο λιστεριν και η μυρωδιά είναι πουτσο λιστεριν …..και σε γλωσσοφιλιαζει καργα στα καπάκια αυτό είναι απαράδεχτο !!!! Όταν δεν πλένει καν τα βυζια της από προηγούμενα χυσια …και τα γλύφεις μετά εσυ ;; Προτιμο πλέον μια κοπέλα που δίνει απλά πεταχτά φιλία σε λαιμό σώμα αντε και λίγο στα χειλοι , που κάνει καλό ερωτικο προγραμμα σαν να είναι κοπέλα σου !! Παρά μια που τα κάνει όλα με όλους !!!! Πέρα από την υγεία μου έχω έρθει και σε κορεσμό από όλα αυτά !!! Τέλος από όταν έκοψα τις μαλακιες ούτε συνάχι δεν έχω δει …… τίποτα δεν είναι τυχαίο …μάγκες εμείς εργαζόμαστε και θελουμε να παίρναμε καλά και όχι να αρρωστενουμε και οι εργοδότες να μην δίνουν και αναρρωτικές από πάνω !!!! Αυτές οι τανες βγάζουν πολλά φράγκα σε ένα μήνα….και όταν αρρωστήσουν πολυ …αράζουν 1 βδομάδα στα ζεστά τους σαν κοκέτες !!! Αν παλυ έχουν ένα συνάχι το κρύβουν …και δουλεύουν κανονικά ..και σε κολανε …Εγώ τους δινο άκυρο ούτε πιο πλούσιες θα της κάνω ούτε θα χαλάσω την υγεία μου για πάρτυ τους …..
Ποσο δίκιο εχεις ρε φιλαράκι
Καλα τα ειπες
Δυστυχώς λίγοι ειναι αυτοι ομως που σκέφτονται έτσι
Οι περισσότεροι αδιαφορούν

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ωραίο κανένα από τα δύο άκρα. Ούτε φουλ αποστειρωμένο πρόγραμμα, αλλά ούτε και να γλωσσοφιλιάζει τους πάντες μετά από ελεύθερο στοματικό κι εσένα να σου έρχεται μία γεύση πουτσίλας. Το ιδανικό θα ήταν κάτι το ενδιάμεσο, δηλαδή η πουτάνα να κάνει πιο ερωτικό πρόγραμμα μόνο σε όσους είναι καθαροί και να πλένεται καλά ανάμεσα στους πελάτες.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Στα hotel πάντως μάγκες ζητάνε πιστοποιητικά εμβολιασμού και ταυτοτητες
Η εχεμύθεια έχει πάει περίπατο
Γαμησε τα
Να δούμε που θα βγει ….
Δε ξέρω φίλε μου εάν ισχύει μακάρι όχι , σε πιο χοτελ σου ζητήσανε ;; Γιατί χθες βράδυ στο bill δε ζητήθηκε τίποτα

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
"Προτιμο πλέον μια κοπέλα.."
Aρα μέχρι τώρα έκανες αυτά που καταγγέλεις...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Λοιπόν σημερινή βραδινή επίσκεψη στο μετάξι, συνήθως το αποφεύγω αλλά εφόσον βρισκόμουν δίπλα είπα να περάσω , συμπέρασμα καλά κάνω και το αποφεύγω μάλλον δε θα ξαναπατήσω σ αυτό το μέρος σιχάθηκα τον εαυτό μου, η φωτογραφια είναι από το Ιασωνος 30 όροφο δούλευε η αλβανεζα αδύνατη Ζωή, αφού είδα αυτό που θα δείτε κ εσείς ζήτησα πίσω τον οβολό μου και αποχώρησα ευτυχισμένος
Η χαρά του podolagnos.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ξέρεις ποσοι εδώ μέσα καβλωνουν με την εσανσ της πουτσιλας στο κορμί κορασίδων; :headbang: :buck2::jerking::jerking2:?. Γι'αυτό και λέω εγώ καντε ότι θέλετε με call (οχι όλα εννοείται) αλλά στους οίκους μόνο αποστειρωμένα και μπαμ μπαμ να φευγουν τα χοντραδια! Εγώ παντως έχω το στανταρακι μου στη Φυλής που οπότε με βλέπει πλενεται σχολαστικά και μου έρχεται πεντακαθαρη. Και κάνει και ΠΑΝΤΑ και σε ΟΛΟΥΣ αποστειρωμένο γιατί προσεχει για να έχει!

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Είπα ότι η Αναμπελ είναι η πιο όμορφη του Μεταξιού.
Χχααχαχαχα ρε τρελάθηκες τελείως παλιοσκυλο μου?
Την χύνω συνέχεια αλλά άμα την θεωρείς ωραία τότε φίλε μου σου λείπει να γαμησεις ένα φιλανδεζικο μουνακι που έγλυφα όλη μέρα στην Κρήτη ψηλό ξανθό γαλανοματικο με κωλαρακι να χύνω όλη μέρα και στην πλατουλα της

Kanon1990

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς κορασίδες αδύνατη νεαρές που δέχονται τρίο να πηγαίνω με φιλαράκια μου παρακαλω ενημερώστε με
Ονόματα σε ποιους οίκους και τί ώρες δουλεύουν
Μόνικα στο Μαραθώνιο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom