Μετά από δύο φορές με τη Λολίτα..μπορώ να πω ότι έχει μέλλον δυνατό αν δεν εξαφανιστεί...για τη Μπέλα δεν ακούγονται και τα καλύτερα.. βέβαια μπορεί να είναι και θέμα χημείας με τον καθένα.. οπότε θα πρέπει να το ρισκάρεις και να μας πεις.
Φιλε Κλεοβουλε,στις κριτικες που εχεις βαλει τι ισχυει?βαζεις δυο διαφορετικες κριτικες για την Λολιτα στο Βεργας 3 με βαθμολογιες διαφορετικες εντελως ακομα και στην εμφανιση,η μερα με την νυχτα δηλαδη,μηπως στην τελευταια κριτικη αναφαιρεσε σε αλλη κοπελα?η Λολιτα ηταν αυτη που ζηταγε την πρωτη μερα που εμφανιστηκε 40 ευρω και πηγε απατη γιατι την ειδα κι εγω οτι δεν αξιζε,δουλευε πριν σε στουντιο αποτι μου ειπε η 2τσα,αλλα πολλα παραπονα ειχε οτι ηταν φολα στο δωματιο,την δοκιμασα κι εγω την δευτερη μερα που εριξε την τιμη στα 20 ευρω και την εδιωξα στα πρωτα τρια λεπτα γιατι την ειδα οτι βαριεται αυτο που κανει,ισως επειδη απο τα 50 που επαιρνε στα στουντιο επεσε στα 20 ποιος ξερει,παντως σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει τουλαχιστον για μενα τα στουντιακα προτυπα,ειναι γεματουλα λιγο και στρογγυλοπροσωπη,βεβαια δουλευουν και χειροτερες απο αυτην σε στουντιο,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα,θα συμφωνησω στις βαθμολογιες που εχεις βαλει στην πρωτη σου κριτικη γι αυτην την 1/11 και οχι στις 10/11 εκτος κι αν αλλαξε ακομα και η εμφανιση της τοσο πολυ που δεν νομιζω.