Giannis$$$
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Βεργας 2 ξέρουμε τι παίζει πρωί-απόγευμα?
Τούζα τις πήρες συναγωνιστή ή διαδοχικά;Διπλό στο Βέργας 7 σήμερα με Κωνσταντίνα και Λένα (τσατσα). Όντως με βυζάρες η Λένα (4+), αλλά απλά διεκπεραιωτική, πίπα-αερόπιπα με σκούφο, ωραία σφιχτή κωλάρα,
την πήρα στα 4 και την έχυσα στα κωλομάγουλα...
Τόσο χάλια αδερφέαμα ηταν ετσι οι Λολιτες.....
Φίλε θα σου πω εγώ που την είδα και την πρώτη μέρα και το ανέφερα ότι παίρνει 40€! Όταν την είδα με ρούχα μ φαινόταν χοντρουλα! Ωστόσο μετά π ξαναπέρασα την είδα με τα εσώρουχα κάτι μαυρα που φοράει και τονίζουν τις βυζαρες της! Είναι juicy για την ακρίβεια κι όχι παχιά , ωστόσο φαινεται ότι μπορεί να ξεφύγει! Για μενα το πρόσωπο αν και στρογγυλό καθότι είναι πολύ προσεγμένα βαμμένη με τραβάει πολύ γιατί έχει ματαρες! Γενικά σαν συνολική παρουσία θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες που έχω δει συνδυαστικά γιατί μεσα στον αγώνα και την πρώτη φορά και χθες μου η ηγήθηκε σπαθί! Ίσως επειδή είμαι νέος και τα σχετικά και κάναμε χαβαλε! Ακα πιπα με ωραία τεχνική και πίεση από μεριάς μου πιασίματα ελεύθερα χωρίς παράπονα (δαχτυλα κλπ δεν βάζω ποτέ) και στον αγώνα δυο στάσεις που την έχω πάρει, στα 4 χαστουκάκια στον κωλο της και δυνατό σφυροκόπημα όπου συμμετείχε καργα κ ιεραποστολικά όπου κράταγε τις βυζαρες της και μ άφησε να τις χύσω και τις δυο φορές! Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι υποκειμενικά γιατί εμένα μ αρέσουν τα πιο θηλυκά σώματα κι όχι τα στεγνά! Πχ όπως έχω πει θέλω να δοκιμάσω και Μπελά η οποία έχει κοιλιτσα αλλά εμένα κάτι μου βγάζει! Τέλος θεωρώ ότι είναι θέμα χημείας και συγκυριών η καθεμία συνέδρια καθώς δυστυχώς δεν είμαστε κάθε μέρα στο ίδιο mood είτε από την μεριά του πελάτη είτε από της εργαζόμενης!Φιλε Κλεοβουλε,στις κριτικες που εχεις βαλει τι ισχυει?βαζεις δυο διαφορετικες κριτικες για την Λολιτα στο Βεργας 3 με βαθμολογιες διαφορετικες εντελως ακομα και στην εμφανιση,η μερα με την νυχτα δηλαδη,μηπως στην τελευταια κριτικη αναφαιρεσε σε αλλη κοπελα?η Λολιτα ηταν αυτη που ζηταγε την πρωτη μερα που εμφανιστηκε 40 ευρω και πηγε απατη γιατι την ειδα κι εγω οτι δεν αξιζε,δουλευε πριν σε στουντιο αποτι μου ειπε η 2τσα,αλλα πολλα παραπονα ειχε οτι ηταν φολα στο δωματιο,την δοκιμασα κι εγω την δευτερη μερα που εριξε την τιμη στα 20 ευρω και την εδιωξα στα πρωτα τρια λεπτα γιατι την ειδα οτι βαριεται αυτο που κανει,ισως επειδη απο τα 50 που επαιρνε στα στουντιο επεσε στα 20 ποιος ξερει,παντως σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει τουλαχιστον για μενα τα στουντιακα προτυπα,ειναι γεματουλα λιγο και στρογγυλοπροσωπη,βεβαια δουλευουν και χειροτερες απο αυτην σε στουντιο,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα,θα συμφωνησω στις βαθμολογιες που εχεις βαλει στην πρωτη σου κριτικη γι αυτην την 1/11 και οχι στις 10/11 εκτος κι αν αλλαξε ακομα και η εμφανιση της τοσο πολυ που δεν νομιζω.
Αδερφέ πες πως είναι εμφανισιακάΛοιπόν επιστροφή λολιτα !
Απόγευμα βέργας 3 και βράδυ μαραθωνος 59!
Η τυπισα με θυμόταν κιόλας και έδωσε ρεσιτάλ! Όλο λέω ότι θα δοκιμάσω μπελά και ποτέ δεν μπαινω! Υπάρχει κάποιος που τις έχει πάρει και τις δυο να μ πει αν αξίζει να την Παρω;
Φιλε Κλεοβουλε,στις κριτικες που εχεις βαλει τι ισχυει?βαζεις δυο διαφορετικες κριτικες για την Λολιτα στο Βεργας 3 με βαθμολογιες διαφορετικες εντελως ακομα και στην εμφανιση,η μερα με την νυχτα δηλαδη,μηπως στην τελευταια κριτικη αναφαιρεσε σε αλλη κοπελα?η Λολιτα ηταν αυτη που ζηταγε την πρωτη μερα που εμφανιστηκε 40 ευρω και πηγε απατη γιατι την ειδα κι εγω οτι δεν αξιζε,δουλευε πριν σε στουντιο αποτι μου ειπε η 2τσα,αλλα πολλα παραπονα ειχε οτι ηταν φολα στο δωματιο,την δοκιμασα κι εγω την δευτερη μερα που εριξε την τιμη στα 20 ευρω και την εδιωξα στα πρωτα τρια λεπτα γιατι την ειδα οτι βαριεται αυτο που κανει,ισως επειδη απο τα 50 που επαιρνε στα στουντιο επεσε στα 20 ποιος ξερει,παντως σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει τουλαχιστον για μενα τα στουντιακα προτυπα,ειναι γεματουλα λιγο και στρογγυλοπροσωπη,βεβαια δουλευουν και χειροτερες απο αυτην σε στουντιο,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα,θα συμφωνησω στις βαθμολογιες που εχεις βαλει στην πρωτη σου κριτικη γι αυτην την 1/11 και οχι στις 10/11 εκτος κι αν αλλαξε ακομα και η εμφανιση της τοσο πολυ που δεν νομιζω.
Και ναι τωρα είδα τα αστεράκια στη πρώτη κριτική...όντως την αδικούν...Δε ξέρω αυτό που λες για τα 40 ευρώ.....αυτό με τη βαθμολογία....οκ δε θυμάμαι τι αστεράκια β;ζω κάθε φορά....συνήθως στην καθαριότητα αυξομιωνω ανάλογα με το πώς θα βρω το δωμάτιο..και τις δύο φορές πέρασα υπέρ σούπερ..ούτε βαριοταν ούτε ήθελε να με ξεπετάξει......καμία σχέση με φόλα... η κοπέλα προσέχει την υγειηνη της..και δε τη λες γεματουλα...είναι πολύ σφιχτή με φοβερές καμπύλες και βυζάρες για Όσκαρ... αυτά.. παίζει ρόλο και η χημεία να ξέρεις..πώς φέρεται ο καθένας μέσα στο δωμάτιο..έτσι φτιάχνεται και η κατάλληλη διάθεση.
Φιλε ο καθενας φυσικα βλεπει την καθε κοπελα με το δικο του ματι και εχει τις προσωπικες του προτιμησεις,για την συγκεκριμενη παντως ακομα και η 2τσα την πρωτη μερα που ηρθε με το 40αρι που ζηταγε,μου ειπε επι λεξη σιγα μην δουλεψει με τοσα,την γνωριζω την 2τσα καλα,προσωπικα παντως οταν την ειδα δεν μου εκανε το κλικ για να περασω την πρωτη μερα,περισσοτερο μου αρεσε σε προσωπο η Μπελλα,οχι οτι και αυτη ειναι κατι το ιδιαιτερο,ομως αυτη και γλωσσοφιλιαζει και αφηνει δαχτυλα,ειναι ομως βιαστικη,η Λολιτα απο την αλλη την δευτερη μερα στο 20αρι μπαινει μεσα μουτρωμενη καπως,ξαπλωσε μου λεει,τεσπα εγω ηθελα λιγο χαμουρεμα στο ορθιο,ξαπλωνω,ουτε φιλια να δωσει,ανοιγει το προφυλακτικο κατευθειαν το βαζει χωρις ουτε ενα προκαταρκτικο και η σταση που παιρνει ειναι μπροστα απο τα ποδια μου να μην μπορω να πιασω τιποτα,αυτη η συμπεριφορα δεν μου αρεσει και πλεον δεν την ανεχομαι,καποτε που ημασταν και ποιο μικροι ηλικιακα,ενταξει το ξεπερνουσες,ησουν ποιο καυλωμενος,με τα πολλα της ειπα να φυγει,δεν μιλησε,δεν ειπε τιποτα,ουτε εστω ενα γιατι,μιλωντας με τη 2τσα αργοτερα στο τηλεφωνο μου ειπε επι λεξη οτι ειχε παραπονα απο πολλους για εκεινη το συγκεκριμενο βραδυ,τεσπα δεν θα πω τιποτα αλλο,μπορει και να αλλαξε σταση,να την εκραξε το αφεντικο δεν ξερω,δεν την ξαναδοκιμασα παντως,μακαρι να βελτιωθηκε.Φίλε θα σου πω εγώ που την είδα και την πρώτη μέρα και το ανέφερα ότι παίρνει 40€! Όταν την είδα με ρούχα μ φαινόταν χοντρουλα! Ωστόσο μετά π ξαναπέρασα την είδα με τα εσώρουχα κάτι μαυρα που φοράει και τονίζουν τις βυζαρες της! Είναι juicy για την ακρίβεια κι όχι παχιά , ωστόσο φαινεται ότι μπορεί να ξεφύγει! Για μενα το πρόσωπο αν και στρογγυλό καθότι είναι πολύ προσεγμένα βαμμένη με τραβάει πολύ γιατί έχει ματαρες! Γενικά σαν συνολική παρουσία θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες που έχω δει συνδυαστικά γιατί μεσα στον αγώνα και την πρώτη φορά και χθες μου η ηγήθηκε σπαθί! Ίσως επειδή είμαι νέος και τα σχετικά και κάναμε χαβαλε! Ακα πιπα με ωραία τεχνική και πίεση από μεριάς μου πιασίματα ελεύθερα χωρίς παράπονα (δαχτυλα κλπ δεν βάζω ποτέ) και στον αγώνα δυο στάσεις που την έχω πάρει, στα 4 χαστουκάκια στον κωλο της και δυνατό σφυροκόπημα όπου συμμετείχε καργα κ ιεραποστολικά όπου κράταγε τις βυζαρες της και μ άφησε να τις χύσω και τις δυο φορές! Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι υποκειμενικά γιατί εμένα μ αρέσουν τα πιο θηλυκά σώματα κι όχι τα στεγνά! Πχ όπως έχω πει θέλω να δοκιμάσω και Μπελά η οποία έχει κοιλιτσα αλλά εμένα κάτι μου βγάζει! Τέλος θεωρώ ότι είναι θέμα χημείας και συγκυριών η καθεμία συνέδρια καθώς δυστυχώς δεν είμαστε κάθε μέρα στο ίδιο mood είτε από την μεριά του πελάτη είτε από της εργαζόμενης!
Αφου περασες εσυ καλα,αυτο μετραει.Δε ξέρω αυτό που λες για τα 40 ευρώ.....αυτό με τη βαθμολογία....οκ δε θυμάμαι τι αστεράκια β;ζω κάθε φορά....συνήθως στην καθαριότητα αυξομιωνω ανάλογα με το πώς θα βρω το δωμάτιο..και τις δύο φορές πέρασα υπέρ σούπερ..ούτε βαριοταν ούτε ήθελε να με ξεπετάξει......καμία σχέση με φόλα... η κοπέλα προσέχει την υγειηνη της..και δε τη λες γεματουλα...είναι πολύ σφιχτή με φοβερές καμπύλες και βυζάρες για Όσκαρ... αυτά.. παίζει ρόλο και η χημεία να ξέρεις..πώς φέρεται ο καθένας μέσα στο δωμάτιο..έτσι φτιάχνεται και η κατάλληλη διάθεση.
ντακσι μωρε το ονομα παραπεμπει σε κατι αλλο,μπορει αυτη να νομιζει οτι ειναι Λολιτα αλλα στην ουσια ειναι ΣβετλάναΤόσο χάλια αδερφέ
Τι να σου πω ρε φίλε όντως μπορεί να ήταν η φάση της! Την ίδια ατακα μ είπε και μενα η τσατσα την πρώτη μέρα! Όντως η Μπελά και μενα με φτιάχνει πολύ γιατί είναι γήινη αλλά ακούω πολλά για ξεπέτα και το σκέφτομαι! Όπως και να χει μακάρι να ρθουν καλύτερα τεμάχια να περνάμε καλά!Φιλε ο καθενας φυσικα βλεπει την καθε κοπελα με το δικο του ματι και εχει τις προσωπικες του προτιμησεις,για την συγκεκριμενη παντως ακομα και η 2τσα την πρωτη μερα που ηρθε με το 40αρι που ζηταγε,μου ειπε επι λεξη σιγα μην δουλεψει με τοσα,την γνωριζω την 2τσα καλα,προσωπικα παντως οταν την ειδα δεν μου εκανε το κλικ για να περασω την πρωτη μερα,περισσοτερο μου αρεσε σε προσωπο η Μπελλα,οχι οτι και αυτη ειναι κατι το ιδιαιτερο,ομως αυτη και γλωσσοφιλιαζει και αφηνει δαχτυλα,ειναι ομως βιαστικη,η Λολιτα απο την αλλη την δευτερη μερα στο 20αρι μπαινει μεσα μουτρωμενη καπως,ξαπλωσε μου λεει,τεσπα εγω ηθελα λιγο χαμουρεμα στο ορθιο,ξαπλωνω,ουτε φιλια να δωσει,ανοιγει το προφυλακτικο κατευθειαν το βαζει χωρις ουτε ενα προκαταρκτικο και η σταση που παιρνει ειναι μπροστα απο τα ποδια μου να μην μπορω να πιασω τιποτα,αυτη η συμπεριφορα δεν μου αρεσει και πλεον δεν την ανεχομαι,καποτε που ημασταν και ποιο μικροι ηλικιακα,ενταξει το ξεπερνουσες,ησουν ποιο καυλωμενος,με τα πολλα της ειπα να φυγει,δεν μιλησε,δεν ειπε τιποτα,ουτε εστω ενα γιατι,μιλωντας με τη 2τσα αργοτερα στο τηλεφωνο μου ειπε επι λεξη οτι ειχε παραπονα απο πολλους για εκεινη το συγκεκριμενο βραδυ,τεσπα δεν θα πω τιποτα αλλο,μπορει και να αλλαξε σταση,να την εκραξε το αφεντικο δεν ξερω,δεν την ξαναδοκιμασα παντως,μακαρι να βελτιωθηκε.
ΠαρτουζαΤούζα τις πήρες συναγωνιστή ή διαδοχικά;
Σχεδόν πάντα το πρωί η Αλεξάνδρα ενώ 2η και 3η βάρδια η ΒίκυΒεργας 2 ξέρουμε τι παίζει πρωί-απόγευμα?
Οπως τα λες ειναι φιλε,εμενα σκεψου μ επεσε απ την πολυ κρεμα νομιζα οτι γαμαω το κενο!μαυρο μακριαΚαλησπέρα. Πήγα σήμερα μια τσάρκα μετά τις 5. Κυρίως στη Φωκαίας μια και ο χρόνος δεν περίσευε
Πήγα να βρω την Ντιάνα. Πέρασα και από αλλά. Τελικά Πήγα στη φωκάια και Αχαρνών στα σκυλάκια 27. Πάνω. Ήταν μια Μελίνα. Ρωσίδα. Μου άρεσε το σώμα της και είπα να περάσω. Ωραία , αλλά βιάζεται και της φαίνεται. Αν και είναι ευγενική , δεν... ωραίο μουνί. Αλλά πολύ κρέμα και τίποτα ακάποτο. Ούτε πίπα.
Χαλαρό μουνί αρκετά και με την κρέμα δεν νιώθεις καμία αντίσταση. Δεν ... αλήθεια Φορά
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Σχεδόν πάντα το πρωί η Αλεξάνδρα ενώ 2η και 3η βάρδια η Βίκυ
Ειναι σήμερα Εκεί αδερφε??Τις προάλλες επισκέφτηκα την Αουρόρα ενώ είχα πει ποτέ ξανά. Αυτά παθαίνουμε οι βυζολάγνοι.
Πίπα με δόντι και στράβωνε απελπιστικά τη λεκάνη της, να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Ακόμα χειρότερα απ' ότι θυμάμαι.
Δεν είχα διάθεση να σταματήσω στη μέση και να ζητήσω χρήματα πίσω και να τα πάρω όπως έχω κάνει σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν, αλλά ρε σεις έτσι τους χρειάζεται. Εκεί που χαίρεται η άλλη που φεύγεις απλά, να παίρνεις χρήματα πίσω και να της κόβεται η χαρά. Ας τα φάει στον επόμενο. Δεν μου λέει τίποτα το 20αρι, αλλά καλύτερα να τα χαρίσω αλλού αν είναι έτσι.