You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tsifloglou
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
φιλε αυτο το θυμα που δουλευει??Λάουρα την λένε το κωλοπουτανο παιδιά συγνώμη η Λόλα είναι το καβλιαρικο πουτανακι το μοντέλε η αδερφή της μπιανκας που μοιάζει σαν να είναι θυμα μπουλινκ.
poutanokas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 561
- Πόντοι
- 20
Άναμπελ αδερφέ ξάπλωσε την κάτω πάρκαρε με τα αρχιδια σου στο στόμα της και χυστην σε όλη την μαπα.Της αρέσει πολύΜεταξουργείο για κανένα ωραίο χύσιμο στην μαπα
Έχουμε πρόταση από κοπέλες ;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Η Άναμπελ πρέπει να το απόγειο της βρωμιάρας.Άναμπελ αδερφέ ξάπλωσε την κάτω πάρκαρε με τα αρχιδια σου στο στόμα της και χυστην σε όλη την μαπα.Της αρέσει πολύ
poutanokas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 561
- Πόντοι
- 20
Είναι αδερφέ δεν της δίνεις ακαποτο τσιμπουκακι και εννοείτε φιλία ούτε για πλάκα μόνο χυσια στην μάπα να τρέχουν από τα μάτια της
Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
Βέργας 3 Λολίτα μάπα το καρπούζι
Πίπα με Καποτά δεν άφηνει να γλύψεις πέρα από τον αρκετό χώρο τίποτα ιδιαίτερο.. προφανώς και υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές..μην την πατήσει κανείς συναγωνιστής
Απορώ πως κάποιοι γράφουν καλες κριτικές
Πίπα με Καποτά δεν άφηνει να γλύψεις πέρα από τον αρκετό χώρο τίποτα ιδιαίτερο.. προφανώς και υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές..μην την πατήσει κανείς συναγωνιστής
Αυτα ελεγα κι εγω χθες......Βέργας 3 Λολίτα μάπα το καρπούζι
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Καλημέρα σε όλους. Επειδή έχω περάσει δύο μέρες σερί. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι ώρες είναι η Εβελινα από Περγάμου;
Σε εμένα πάντως τύπε έκανε τα εντελώς αντίθετα μέσα...και γι'αυτό οι θετικές κριτικές...Βέργας 3 Λολίτα μάπα το καρπούζι
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Θέλω την Κατερίνα (Ρωσίδα) που ήταν στο Ιάσωνος 37Α σκάλες.. Ξέρουμε που δουλεύει...??? Ισχύει το Διδύμου 18Α ή έχει αλλάξει πάλι.?? Ο μοναδικός λόγος για να σύρω το τομάρι μου στη Βικτώρια... Α , ρε Κατερινάκι και πάνω που την θεωρούσα δεδομένη κι ότι θα τη βρίσκω στο πόστο της μ'ένα 10ευράκι...
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.108
- Πόντοι
- 31.618
Χθές απόγευμα Κολωνού 15 βάθος δεξιά μια χοντρή ξανθιά.κατι μου την έδωσε και μπικα.μιλαμε η κοπέλα αντέχει γερό κοπανιμα στα τέσσερα και βογκαγε όλο καύλα.15 λεπτά μέσα .
Σήμερα απόγευμα πορνό μολ Πάνο αριστερά . Κατερίνα ροσιδα κόκκινα μαλλιά.στιν αρχή όλο γλικα πίπα, στα τέσσερα ολο γλικολογα .λέει φίνις στα τρία λεπτά.δεκα ευρώ δέκα λεπτά λέω.και μου άρχισε να Έλληνας μαλακας και μαλακας ,στα αρχιδια μου εγώ την πρεσαρα ακόμα ποιο σκληρά.αυτη σπαστικε τόσο πολύ που με τσιμπά με τα νιχια στο πόδι.την τραβάω κι εγώ μια φαπα στον Κόλο και της λέω τσακιδια ρε μαλακισμενη.ειχαν περάσει καμιά 7 λεπτά και δεν ζιτησα τα λεφτά μου πίσω μα την ξεχεσα και την τσατσά φεύγοντας .μι φοναζεις λέει μι.
Καπάκι στο Ιάσονος 32 στη Άναμπελ.επιλεγει πλέων πελάτες
Όχι στου νέγρους πίπα και γαμιση νορμάλ κοπανιμα δεν αντέχει.πολυ θετικό το ότι έχει ρολόγια τοίχου στα δοματια. Στα 8 λεπτά μου λέει φίνις στο στόμα λέω ναι ναι λέει και τα αμολαω όλα ,μπουκοσε και λίγα πέσαν και στο σεντόνι .σαν καλό παιδι τα σκούπισα μι λεροσω κάνα σηναγονηστη.
Αυτά καλό βράδυ.
Σήμερα απόγευμα πορνό μολ Πάνο αριστερά . Κατερίνα ροσιδα κόκκινα μαλλιά.στιν αρχή όλο γλικα πίπα, στα τέσσερα ολο γλικολογα .λέει φίνις στα τρία λεπτά.δεκα ευρώ δέκα λεπτά λέω.και μου άρχισε να Έλληνας μαλακας και μαλακας ,στα αρχιδια μου εγώ την πρεσαρα ακόμα ποιο σκληρά.αυτη σπαστικε τόσο πολύ που με τσιμπά με τα νιχια στο πόδι.την τραβάω κι εγώ μια φαπα στον Κόλο και της λέω τσακιδια ρε μαλακισμενη.ειχαν περάσει καμιά 7 λεπτά και δεν ζιτησα τα λεφτά μου πίσω μα την ξεχεσα και την τσατσά φεύγοντας .μι φοναζεις λέει μι.
Καπάκι στο Ιάσονος 32 στη Άναμπελ.επιλεγει πλέων πελάτες
Όχι στου νέγρους πίπα και γαμιση νορμάλ κοπανιμα δεν αντέχει.πολυ θετικό το ότι έχει ρολόγια τοίχου στα δοματια. Στα 8 λεπτά μου λέει φίνις στο στόμα λέω ναι ναι λέει και τα αμολαω όλα ,μπουκοσε και λίγα πέσαν και στο σεντόνι .σαν καλό παιδι τα σκούπισα μι λεροσω κάνα σηναγονηστη.
Αυτά καλό βράδυ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
βρε μάγκες στην ενημέρωση θέλω να βάζετε και το 109.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Προχθές ήταν βέργας 3 μαζί με Μπέλα και Λολίτα...ως Νάταλι.Θέλω την Κατερίνα (Ρωσίδα) που ήταν στο Ιάσωνος 37Α σκάλες.. Ξέρουμε που δουλεύει...??? Ισχύει το Διδύμου 18Α ή έχει αλλάξει πάλι.?? Ο μοναδικός λόγος για να σύρω το τομάρι μου στη Βικτώρια... Α , ρε Κατερινάκι και πάνω που την θεωρούσα δεδομένη κι ότι θα τη βρίσκω στο πόστο της μ'ένα 10ευράκι...
Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
Τον πήρε χώρις Καποτά;δεν ρώτησα προγράμμα ..μπήκα σαν μαλακας ..σε άφησε να την γλύψεις ;πάντως είναι στενή.συμβαινει καμία φοράΣε εμένα πάντως τύπε έκανε τα εντελώς αντίθετα μέσα...και γι'αυτό οι θετικές κριτικές...
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Βόλτα το απόγευμα Φυλής-Φωκαίας για να δω τα καινούργια φυντάνια .
Τελικά ατύχισα, αλλά ας πούμε τι είδαμε:
Φυλ. 105: Πήγαινα για Στέβα, αλλά ήταν μόνο η Αγάπη.
Φυλ. 103: Ένα μπαζάκι η Ξένια
Φυλ 65 ισ.: Ιζαμπέλα και Χριστίνα
Φυλ 65 1ος: Πήγαινα για Μαρία, αλλά ήταν η Άννα η ασιάτισα από το Φ.86 1ος. Για μένα = φόλα.
Φυλ. 84 ισ.: Η Ράνια
Φυλ 74 αρ: Πήγαινα για Λίζα , αλλά ήταν κλειστό
Φωκ. 25 1ος: Τα δύο Λατίνικα πυγμαία μωρά = Τίφανι και Βανέσκα. Μάλιστα . . . . Κάτι λέει η Βανέσκα από εμφάνιση, πάντως.
Τζίφος η φάση.
Τελικά ατύχισα, αλλά ας πούμε τι είδαμε:
Φυλ. 105: Πήγαινα για Στέβα, αλλά ήταν μόνο η Αγάπη.
Φυλ. 103: Ένα μπαζάκι η Ξένια
Φυλ 65 ισ.: Ιζαμπέλα και Χριστίνα
Φυλ 65 1ος: Πήγαινα για Μαρία, αλλά ήταν η Άννα η ασιάτισα από το Φ.86 1ος. Για μένα = φόλα.
Φυλ. 84 ισ.: Η Ράνια
Φυλ 74 αρ: Πήγαινα για Λίζα , αλλά ήταν κλειστό
Φωκ. 25 1ος: Τα δύο Λατίνικα πυγμαία μωρά = Τίφανι και Βανέσκα. Μάλιστα . . . . Κάτι λέει η Βανέσκα από εμφάνιση, πάντως.
Τζίφος η φάση.
Στο Βεργας 3 ήταν πρωί σήμερα.Θέλω την Κατερίνα (Ρωσίδα) που ήταν στο Ιάσωνος 37Α σκάλες.. Ξέρουμε που δουλεύει...??? Ισχύει το Διδύμου 18Α ή έχει αλλάξει πάλι.?? Ο μοναδικός λόγος για να σύρω το τομάρι μου στη Βικτώρια... Α , ρε Κατερινάκι και πάνω που την θεωρούσα δεδομένη κι ότι θα τη βρίσκω στο πόστο της μ'ένα 10ευράκι...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Καινούριο μαγαζί;Φυλ. 103: Ένα μπαζάκι η Ξένια
Γενικά πήγαινες για μαλλί και έβγαινες κουρεμένος.Φυλ 74 αρ: Πήγαινα για Λίζα , αλλά ήταν κλειστό
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Τελικά το Λολίτα δεν της κόλλησε και πολύ, έτσι;Προχθές ήταν βέργας 3 μαζί με Μπέλα και Λολίτα...ως Νάταλι.
Είναι όπως η Σβετα αποτι φαινεται κι αυτή,με άλλους είναι καλή και άλλους τους φολιαζει.Σε εμένα πάντως τύπε έκανε τα εντελώς αντίθετα μέσα...και γι'αυτό οι θετικές κριτικές...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις