Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (38 μέλη και 255 επισκέπτες)

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Επειδή έχω περάσει δύο μέρες σερί. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι ώρες είναι η Εβελινα από Περγάμου;

tsifloglou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Like
17
Πόντοι
0
Λάουρα την λένε το κωλοπουτανο παιδιά συγνώμη η Λόλα είναι το καβλιαρικο πουτανακι το μοντέλε η αδερφή της μπιανκας που μοιάζει σαν να είναι θυμα μπουλινκ.
φιλε αυτο το θυμα που δουλευει??

makis1995

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
μαγκες ξερετε αν οι γκομενες ειναι εμβολισμενες?

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Άναμπελ αδερφέ ξάπλωσε την κάτω πάρκαρε με τα αρχιδια σου στο στόμα της και χυστην σε όλη την μαπα.Της αρέσει πολύ
Η Άναμπελ πρέπει να το απόγειο της βρωμιάρας.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Βέργας 3 Λολίτα μάπα το καρπούζι
Πίπα με Καποτά δεν άφηνει να γλύψεις πέρα από τον αρκετό χώρο τίποτα ιδιαίτερο.. προφανώς και υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές..μην την πατήσει κανείς συναγωνιστής
Απορώ πως κάποιοι γράφουν καλες κριτικές

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Πίπα με Καποτά δεν άφηνει να γλύψεις πέρα από τον αρκετό χώρο τίποτα ιδιαίτερο.. προφανώς και υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές..μην την πατήσει κανείς συναγωνιστής
Αυτα ελεγα κι εγω χθες......

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλημέρα σε όλους. Επειδή έχω περάσει δύο μέρες σερί. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι ώρες είναι η Εβελινα από Περγάμου;

Σε εμένα πάντως τύπε έκανε τα εντελώς αντίθετα μέσα...και γι'αυτό οι θετικές κριτικές...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Θέλω την Κατερίνα (Ρωσίδα) που ήταν στο Ιάσωνος 37Α σκάλες.. Ξέρουμε που δουλεύει...??? Ισχύει το Διδύμου 18Α ή έχει αλλάξει πάλι.?? Ο μοναδικός λόγος για να σύρω το τομάρι μου στη Βικτώρια... Α , ρε Κατερινάκι και πάνω που την θεωρούσα δεδομένη κι ότι θα τη βρίσκω στο πόστο της μ'ένα 10ευράκι...

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.108
Πόντοι
31.618
Χθές απόγευμα Κολωνού 15 βάθος δεξιά μια χοντρή ξανθιά.κατι μου την έδωσε και μπικα.μιλαμε η κοπέλα αντέχει γερό κοπανιμα στα τέσσερα και βογκαγε όλο καύλα.15 λεπτά μέσα .
Σήμερα απόγευμα πορνό μολ Πάνο αριστερά . Κατερίνα ροσιδα κόκκινα μαλλιά.στιν αρχή όλο γλικα πίπα, στα τέσσερα ολο γλικολογα .λέει φίνις στα τρία λεπτά.δεκα ευρώ δέκα λεπτά λέω.και μου άρχισε να Έλληνας μαλακας και μαλακας ,στα αρχιδια μου εγώ την πρεσαρα ακόμα ποιο σκληρά.αυτη σπαστικε τόσο πολύ που με τσιμπά με τα νιχια στο πόδι.την τραβάω κι εγώ μια φαπα στον Κόλο και της λέω τσακιδια ρε μαλακισμενη.ειχαν περάσει καμιά 7 λεπτά και δεν ζιτησα τα λεφτά μου πίσω μα την ξεχεσα και την τσατσά φεύγοντας .μι φοναζεις λέει μι.
Καπάκι στο Ιάσονος 32 στη Άναμπελ.επιλεγει πλέων πελάτες
Όχι στου νέγρους πίπα και γαμιση νορμάλ κοπανιμα δεν αντέχει.πολυ θετικό το ότι έχει ρολόγια τοίχου στα δοματια. Στα 8 λεπτά μου λέει φίνις στο στόμα λέω ναι ναι λέει και τα αμολαω όλα ,μπουκοσε και λίγα πέσαν και στο σεντόνι .σαν καλό παιδι τα σκούπισα μι λεροσω κάνα σηναγονηστη.
Αυτά καλό βράδυ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
βρε μάγκες στην ενημέρωση θέλω να βάζετε και το 109.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Θέλω την Κατερίνα (Ρωσίδα) που ήταν στο Ιάσωνος 37Α σκάλες.. Ξέρουμε που δουλεύει...??? Ισχύει το Διδύμου 18Α ή έχει αλλάξει πάλι.?? Ο μοναδικός λόγος για να σύρω το τομάρι μου στη Βικτώρια... Α , ρε Κατερινάκι και πάνω που την θεωρούσα δεδομένη κι ότι θα τη βρίσκω στο πόστο της μ'ένα 10ευράκι...
Προχθές ήταν βέργας 3 μαζί με Μπέλα και Λολίτα...ως Νάταλι.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Σε εμένα πάντως τύπε έκανε τα εντελώς αντίθετα μέσα...και γι'αυτό οι θετικές κριτικές...
Τον πήρε χώρις Καποτά;δεν ρώτησα προγράμμα ..μπήκα σαν μαλακας ..σε άφησε να την γλύψεις ;πάντως είναι στενή.συμβαινει καμία φορά

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Βόλτα το απόγευμα Φυλής-Φωκαίας για να δω τα καινούργια φυντάνια .

Τελικά ατύχισα, αλλά ας πούμε τι είδαμε:

Φυλ. 105: Πήγαινα για Στέβα, αλλά ήταν μόνο η Αγάπη.
Φυλ. 103: Ένα μπαζάκι η Ξένια
Φυλ 65 ισ.: Ιζαμπέλα και Χριστίνα
Φυλ 65 1ος: Πήγαινα για Μαρία, αλλά ήταν η Άννα η ασιάτισα από το Φ.86 1ος. Για μένα = φόλα.
Φυλ. 84 ισ.: Η Ράνια
Φυλ 74 αρ: Πήγαινα για Λίζα , αλλά ήταν κλειστό

Φωκ. 25 1ος: Τα δύο Λατίνικα πυγμαία μωρά = Τίφανι και Βανέσκα. Μάλιστα . . . . Κάτι λέει η Βανέσκα από εμφάνιση, πάντως.

Τζίφος η φάση.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Στο Βεργας 3 ήταν πρωί σήμερα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom