msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Το ίδιο σκηνικό είχε αναφερθεί σε αυτό το θρεντ πριν από χρόνια από τον δράστη ο οποίος το έβρισκε πολύ διασκεδαστικό και αρκετές φορές κατουρούσε μέσα στο μπουκάλι επειδή χρειαζόταν αραίωση όπως ισχυριζόταν. Δεν μπορείς να φανταστείς την ψυχανωμαλία που κρύβει ο καθένας. Αν αρχίσω να αναφέρω σκηνικά που έχω είτε ο ίδιος βιώσει είτε ακούσει θα πρέπει να γράφω μέχρι το πρωί. Θα αναφέρω μόνο ένα το οποίο ήταν όντως διασκεδαστικό. Πριν 17 χρόνια χειμώνας στις 3 το πρωι σε μπουρδελότσαρκα στην Ιάσωνος πετυχαίνω τύπο που έχει αράξει στο μπουρδέλο και δεν λεει να φύγει...έχει πηδήξει 5 φορές την πουτάνα και περιμένει να "γεμίσει" ξανά όπως λεει για να της τον ξαναρίξει. Μπαίνω στο δωμάτιο πιάνω κουβέντα με την πουτάνα και μου κάνει "Αυτός είναι ανώμαλος...έρχεται κάθε βδομάδα με πηδάει 6 - 7 συνεχόμενες φορές και την επόμενη μέρα έρχεται και κάνει τον σχολιαστή ενώ μπαίνω στα δωμάτια λέγοντας "Πας να φας αλλουνού ψωλή μωρή καργια ε ?" Πόσες φορές του έχω πει να ξεκουμπιστεί και να μην ξαναπατήσει το πόδι του και αυτός εκεί...να μου λεει "Μόνο την δική σου μουνάρα θέλω να γαμάω καργιόλα" ! ???
Ανωμαλία που κουβαλάει ο κόσμος τελικά...