Μετα απο τις φολες που εφαγα μες στην βδομαδα,επιτελους και κατι καλο.Ελλης 3,η 2τσα παρουσιασε την Ειρηνη και την Πωλινα(Παλινα),μολις την ειδα μου θυμησε την Ανφισσα λιγο στην φατσα μονο,γιατι αυτη ειναι ψηλη,λιγο γεματουλα,οχι πολυ,ξανθια,μιλφ με μαλι πιασμενο κοτσο,μεσαιο βυζι χαλαρο,δεν την εχω ξαναδει καπου,ουτε ομως η 2τσα την παρουσιασε και σαν καινουργια,προγραμμα τα παντα πλην πρωκτικου,μου λεει παρτες και τις δυο παρτουζα,της λεω δεν θελω,η Ειρηνη δεν μου αρεσει να πω την αληθεια,στειλε της λεω την Πωλινα(Παλινα), τεσπα μου εκανε το κλικ,λεω δεν γαμιεται αλλο ενα εικοσαρι μπορει να παει στον κουβα.Κινηση δεν ειχε στο σαλονι,ερχεται μετα απο λιγο με ενα τσαντακι στο χερι και βγαζει,βγαζει,βγαζει,μωρομαντιλλα,προφυλακτικο,αντισυπτικο,λιπαντικο,μου περναει τα χερια με αντισυπτικο,ωχ λεω την πατησαμε παλι,αποστηρωμενο προγραμμα θα κανει και μολις αφηνει το ψεκαστικο αρχιζει τα βαθια γλωσσοφιλα,τρωμαρα σου λεω απο μεσα μου το αντισυπτικο σε μαρανε,τα γλωσσοφιλλα αβερτα ομως,δαχτυλα καργα αφηνει,γλυφω βυζια,στο ενα πονουσε λιγο,φαινεται της το δαγκωσε κανενας,ξαπλωνουμε τον παιρνει στον στο στομα ανευ,γλυφει μπαλες,επιτελους λεω,ερχεται απο πανω και γλυφει τα παντα και γλωσσοφιλα συνχρονως,φαινετα να της αρεσει αυτο που κανει,την βρισκει,οπως και η Ανφισσα το ιδιο,στανταρακι και αυτη,ομως μας αφησε,τι εγινε και αν μαλλωσανε δεν ξερω,παντως αυτη μαζευε τον κοσμο εκει και αποτι φαινεται εκανε την κινηση ωστε να βρει εναν επαξιο αντικαταστατη και νομιζω οτι κατα την γνωμη τον βρηκε σε μεγαλο βαθμο,Η Ανφισσα ηταν ποιο αδυνατη αλλα ποιο κοντη,αυτη ειναι ψηλη και ποιο γεματη αλλα τα κιλα κατανεμονται ομοιομορφα και δεν φαινονται λογο υψους,προσωπο μετριο,τελειωσα με τσιμπουκι το οποιο εναι αρκετα καλο και τα πηρε στο στομα,δεν βιαζεται,η 2τσα δεν ενοχλησε,ημουν σιγουρα 10λεπτο μεσα,ισως και παραπανω,θα ξαναδοκιμαστει να δουμε τι λεει και στα υπολοιπα και οκαιρος θα δειξει αν αντικαταστησει επαξια την Ανφισσα,να πω οτι μετα οσο ντυνομουν,οσοι ερχονταν μπαιναν με αυτην.