βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Μηπως τραβαγες εσύ μαλακία στο σαπούνι , Αϊνστάιν;Προφανώς ήμουν στο σαλόνι και περίμενα. Τόσο στόκος είσαι;
Μηπως τραβαγες εσύ μαλακία στο σαπούνι , Αϊνστάιν;Προφανώς ήμουν στο σαλόνι και περίμενα. Τόσο στόκος είσαι;
Τώρα να φανταστώ, η Καιτούλα έφυγε, δεν υπάρχειΗ καιτη το κοντοπουτανο με τον κοτσο είχε πάει μετά στο στουντελο Λιοσίων 73
Και 6 χρόνια ωως επισκέπτης εξυπνιδηΤο 2012 έκανες εγγραφή.
Φαίνεται ότι το ζητάει ο οργανισμός σου το φόλιασμα.Χτες καταφολιάστηκα απ' τη Μαρία. Έκλεβε όσο ποτέ . Κατέβαζε τα πόδια συνεχεια,έπιανε την φουτσα μην την βάλω καλα μη και μη .
Την επόμενη θα παίξει Καταλεγια που περνάω πλέον καλά.Φαίνεται ότι το ζητάει ο οργανισμός σου το φόλιασμα.
Άμα τρως φόλα από κάποια, τι πας και ξαναπάς; Όταν την πρώτη φορά τρως φόλα, η άλλη είναι καργιόλα. Τη δεύτερη φορά είσαι μαλάκας.Την επόμενη θα παίξει Καταλεγια που περνάω πλέον καλά.
Περίμενα βελτίωση. Παπάρια αξυριστα. Τρις χειρότεραΆμα τρως φόλα από κάποια, τι πας και ξαναπάς; Όταν την πρώτη φορά τρως φόλα, η άλλη είναι καργιόλα. Τη δεύτερη φορά είσαι μαλάκας.
Μια φορά φόλα, για πάντα φόλα. Εξάλλου το 65άρι είναι κλασικό φολόσπιτο. Έχω κάνει black list κι άλλα σπιτάκια οπως τα Φωκαίας 25 πάνω, όπου χτυπάνε πόρτες ενώ μου είχε πει ψέματα η τσατσά ότι δε χτυπάει, και το 17 κάτω. Αν και σκέφτομαι να μαζεύω τα λεφτά μου να πηγαίνω μόνο μασατζίδικα που είναι κατά κανόνα πιο τίμια. Όπως έχουν γίνει πλέον τα μπουρδέλα, τους αξίζουν lockdown μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Περίμενα βελτίωση. Παπάρια αξυριστα. Τρις χειρότερα
Άμα φολιαστω δεν κωλωνω να το λέω χύμα . Δεν το παίζω αρχιγαμικουλας του πληκτρολογιου.Μια φορά φόλα, για πάντα φόλα. Εξάλλου το 65άρι είναι κλασικό φολόσπιτο. Έχω κάνει black list κι άλλα σπιτάκια οπως τα Φωκαίας 25 πάνω, όπου χτυπάνε πόρτες ενώ μου είχε πει ψέματα η τσατσά ότι δε χτυπάει, και το 17 κάτω. Αν και σκέφτομαι να μαζεύω τα λεφτά μου να πηγαίνω μόνο μασατζίδικα που είναι κατά κανόνα πιο τίμια. Όπως έχουν γίνει πλέον τα μπουρδέλα, τους αξίζουν lockdown μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Συνέχεια liveΚαλησπέρα μύστες Μεταμεσονυχτια βάρδια Κυριακής.
Φυλής 109Β
Κατερίνα ξανθια λεπτή Ρωσίδα μιλφ, με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σωμα
Και η Νελλη πολύ λεπτό μελαχρινο
κορίτσι με το ίδιο προγραμμα.
Φυλης 109
Ελένη, μελαχρινη λεπτη Ρωσιδα μιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα .
Φυλής 105
Αφροδίτη νεαρη μελαχρινη με σκιερό δερμα και κανονικό σωμα, 23 ετών, με απλό αποστειρωμενο πρόγραμμα
Μερακλοσπιτο 99 ανοιχτό
Φυλής 86B
Αντριαννα μελαχρινη λεπτή Αλβανίδα με ωραίο σωμα, απλό προγραμμα, δεν είχε πολλά κέφια απόψε, αγκινάρες ειχε για βραδινό
Φυλής 86Α
Λάουρα ξανθιά αδυνατισμένη πλέον αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό και σεξ σ'ολες τις στάσεις
Φυλης 84Β
Σιμόνα ψηλη Ρουμάνα με κανονικό σωμα κι απλό πρόγραμμα
Φυλής 84
Μαρία από Ουγγαρία (και καλα),
18 χρονων, με ωραίο λεπτό σωμα και μεγάλα κρεμαστα βυζγια
Φυλής 65Β
Μπιουτι Αφρικανη νταρντανα μεγαλοσωμη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις
Φυλης 65
Εμμανουέλα κοκκινομάλλα λεπτη Ρουμανα με απλό πρόγραμμα
Φιλιππιδου 11Α
Σιλβια και Λιζα .
Η Σιλβια ψηλη μελαχρινη με πιασίματα και κανονικό πρόγραμμα
Η Λιζα λεπτή κοντομάλλα καροτομάλλα με ελευθερο στοματικό τελειωτικό στομα σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις
Φιλιππιδου 11Β
Αλινα ξανθια Ρωσιδα με κανονικό σώμα, με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις
Φυλής 59
Αννα κοντη μπαμπατσικη αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις
Φυλής 74
Ελενα ξανθια Ρωσιδα με πιασιματα με απλό πρόγραμμα
Φυλης 66Δ
Μπιουτι πανέμορφη υπέρκομψη Αφρικανη με ωραίο σωμα με πιασιματα και απλο προγραμμα
Φωκαιας 13
Μαρία Αλβανίδα φοιτήτρια θεολογίας , σωμα με πιασιματα, γυαλί ωραίο, και απλο προγραμμα
Φωκαιας 23
Λολα νεαρη λατινα κοντοπουτανο με πολλά τατουαζ και απλό πρόγραμμα
Φωκαιας 25
Σαρα Ρομά ρουμανα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα
Φωκαιας 27 υπόγειο
Αννα μελαχρινή Ρουμάνα, σωμα με πιασίματα και απλο προγραμμα
Φωκαιας 27 ισόγειο
Μελινα ξανθια Ρωσιδα μιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις
Φώκαιας 27 όροφος
Ντιανα κοντοπουτανο Ρουμάνα απλο προγραμμα
Ελλη κοντοπουτανο αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα στομα
Φωκαίας 24
Αλίς ψηλη μελαχρινη Ρουμανα με πιασιματα και μαλλι ράστα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις
(Όσοι οικοι δεν αναφέρονται ειναι κλειστοί!)
Ο κάθε ένας όπως του αρέσει. Και ο δικός σου τρόπος ζωής έχει πλεονεκτηματα, αλλά και ο οικογενειάρχης έχει και αυτός πλεονεκτηματα. Όπως και οι δυο έχουν μειονεκτήματα.Το σεξ στα μπουρδέλα σώζει ζωές, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Τον τελευταίο καιρό συνάντησα στα σαλόνια γνωστές φάτσες -παντρεμένοι όλοι- που μού πλάσαραν ότι έχουν μια γαμάτη και απίθανη ζωή κι ότι αυτό είναι το νόημα να κάνεις οικογένεια κι ότι δεν έχεις ανάγκη τίποτε άλλο...Πρόδωσαν τις αξίες τους σε δευτερόλεπτα όταν αντιλήφθηκαν ότι η βιολογία τους είναι ένα ανίκητο θηρίο... Περίμεναν στο σαλόνι του μπουρδέλου ιδρωμένοι από την αίσθηση καταδίωξης μην τυχόν και τούς αντιληφθεί κάποιος , μην τυχόν κάποιος είναι βαλτός να τους παρακολουθεί, χεσμένοι από τον φόβο μην κάποιος τούς καρφώσει στη γυναίκα τους.. Είμαι ελεύθερος , δεν κρύβομαι από κανέναν , κατεβαίνω στους οίκους για να σκηνοθετήσω τις φαντασιώσεις -σεξουαλικές και μη- που λίγο μετά θα πάρουν σάρκα και οστά για να αναβαθμίσουν τα νευρικά κεντρικά μου συστήματα. Δε με νοιάζουν τα ήθη και τα έθιμα, δεν με νοιάζουν οι απόψεις των άλλων πλέον, σιχάθηκα τον κοινωνικό ιστό και είμαι 2 σκαλοπάτια πριν την πλήρη αποκοπή από αυτόν... Υποκλέπτω εκφράσεις προσώπων από τα κορίτσια και τις κουβαλάω μαζί μου για πάντα σαν μια μόνιμη συντροφιά.. Μειδίαμα, γλυκά βλέμματα, αγγίγματα, δάχτυλα χεριών , μορφασμοί που αναδιπλώνουν την γυναικεία επιδερμίδα σε σχήματα ανείπωτα και αποκαλύπτουν συναισθήματα που δεν ήξερες ότι υπάρχουν ... Δεν κολλάω με τις ίδιες τις κοπέλες, δεν θα τις ήθελα για μόνιμη σχέση, θέλω μόνο να ληστέψω τα κύτταρά τους, τα σωθικά τους , όλα αυτά που νοιώθουν και να τα ανακατέψω σ 'ένα τρελό καζάνι που θα μού δώσει το τελικό νέκταρ της αθανασίας...
Καλημέρα..!!Ο κάθε ένας όπως του αρέσει. Και ο δικός σου τρόπος ζωής έχει πλεονεκτηματα, αλλά και ο οικογενειάρχης έχει και αυτός πλεονεκτηματα. Όπως και οι δυο έχουν μειονεκτήματα.
Επίσης να ξέρεις κάτι, ότι όταν σε ένα ζευγάρι έρχονται παιδια τότε καταλαβαίνεις τι έχανες τόσα χρόνια.
Επίσης σαν οικογενειάρχης μπορείς και να γαμάς τσαμπα και επί πληρωμη! Και τώρα με τις μάσκες έφυγε και το άγχος μη σε παρει κανένας πρεφα....!! Καλημέρα Μαϊκ! Δεν υπάρχει λόγος να το φιλοσοφεις τόσο.
Ναι ,αλλά σε βλέπω και σένα να πηγαίνεις πάλι για μπάνια λόγω φιλοσοφίας. Είπαμε φιλοκαλουμεν τε μετ ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας,όπως έλεγαν και αρχαίοι ημών βορδελιάρηδες.Το σεξ στα μπουρδέλα σώζει ζωές, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Τον τελευταίο καιρό συνάντησα στα σαλόνια γνωστές φάτσες -παντρεμένοι όλοι- που μού πλάσαραν ότι έχουν μια γαμάτη και απίθανη ζωή κι ότι αυτό είναι το νόημα να κάνεις οικογένεια κι ότι δεν έχεις ανάγκη τίποτε άλλο...Πρόδωσαν τις αξίες τους σε δευτερόλεπτα όταν αντιλήφθηκαν ότι η βιολογία τους είναι ένα ανίκητο θηρίο... Περίμεναν στο σαλόνι του μπουρδέλου ιδρωμένοι από την αίσθηση καταδίωξης μην τυχόν και τούς αντιληφθεί κάποιος , μην τυχόν κάποιος είναι βαλτός να τους παρακολουθεί, χεσμένοι από τον φόβο μην κάποιος τούς καρφώσει στη γυναίκα τους.. Είμαι ελεύθερος , δεν κρύβομαι από κανέναν , κατεβαίνω στους οίκους για να σκηνοθετήσω τις φαντασιώσεις -σεξουαλικές και μη- που λίγο μετά θα πάρουν σάρκα και οστά για να αναβαθμίσουν τα νευρικά κεντρικά μου συστήματα. Δε με νοιάζουν τα ήθη και τα έθιμα, δεν με νοιάζουν οι απόψεις των άλλων πλέον, σιχάθηκα τον κοινωνικό ιστό και είμαι 2 σκαλοπάτια πριν την πλήρη αποκοπή από αυτόν... Υποκλέπτω εκφράσεις προσώπων από τα κορίτσια και τις κουβαλάω μαζί μου για πάντα σαν μια μόνιμη συντροφιά.. Μειδίαμα, γλυκά βλέμματα, αγγίγματα, δάχτυλα χεριών , μορφασμοί που αναδιπλώνουν την γυναικεία επιδερμίδα σε σχήματα ανείπωτα και αποκαλύπτουν συναισθήματα που δεν ήξερες ότι υπάρχουν ... Δεν κολλάω με τις ίδιες τις κοπέλες, δεν θα τις ήθελα για μόνιμη σχέση, θέλω μόνο να ληστέψω τα κύτταρά τους, τα σωθικά τους , όλα αυτά που νοιώθουν και να τα ανακατέψω σ 'ένα τρελό καζάνι που θα μού δώσει το τελικό νέκταρ της αθανασίας...
χαχαχα...!!Ναι ,αλλά σε βλέπω και σένα να πηγαίνεις πάλι για μπάνια λόγω φιλοσοφίας. Είπαμε φιλοκαλουμεν τε μετ ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας,όπως έλεγαν και αρχαίοι ημών βορδελιάρηδες.
Καλημέρα.