Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 393 άτομα (50 μέλη και 343 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πέρασες κανείς συνοδοιπόρος από Φολής 56;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Χτες καταφολιάστηκα απ' τη Μαρία. Έκλεβε όσο ποτέ . Κατέβαζε τα πόδια συνεχεια,έπιανε την φουτσα μην την βάλω καλα μη και μη .

Πώς να γαμησω μόνο με το πουτσοκεφαλο μέσα και με το χέρι της συνέχεια πάνω; Και έπεφτε ο γερανός. Την έβαζα να τον σήκωσει με μαλακια . Πάλι τα ίδια .

Σπαστηκα και έφυγα. Πήγα στα σίγουρα στη Σάρα και άδειασα γρήγορα με ένα δυνατό πισπωκολλητο μετά από ακα συνοπτικο. Ήμουν και πτώμα

Το τράβαγε ο οργανισμός μου.40 Εβραίοι το πουτανομπουγιουρντι . Το ένα κοσάρι πήγε υπέρ πίστεως.

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Χτες καταφολιάστηκα απ' τη Μαρία. Έκλεβε όσο ποτέ . Κατέβαζε τα πόδια συνεχεια,έπιανε την φουτσα μην την βάλω καλα μη και μη .
Φαίνεται ότι το ζητάει ο οργανισμός σου το φόλιασμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Την επόμενη θα παίξει Καταλεγια που περνάω πλέον καλά.
Άμα τρως φόλα από κάποια, τι πας και ξαναπάς; :headbang: Όταν την πρώτη φορά τρως φόλα, η άλλη είναι καργιόλα. Τη δεύτερη φορά είσαι μαλάκας.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Άμα τρως φόλα από κάποια, τι πας και ξαναπάς; :headbang: Όταν την πρώτη φορά τρως φόλα, η άλλη είναι καργιόλα. Τη δεύτερη φορά είσαι μαλάκας.
Περίμενα βελτίωση. Παπάρια αξυριστα. Τρις χειρότερα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Περίμενα βελτίωση. Παπάρια αξυριστα. Τρις χειρότερα
Μια φορά φόλα, για πάντα φόλα. Εξάλλου το 65άρι είναι κλασικό φολόσπιτο. Έχω κάνει black list κι άλλα σπιτάκια οπως τα Φωκαίας 25 πάνω, όπου χτυπάνε πόρτες ενώ μου είχε πει ψέματα η τσατσά ότι δε χτυπάει, και το 17 κάτω. Αν και σκέφτομαι να μαζεύω τα λεφτά μου να πηγαίνω μόνο μασατζίδικα που είναι κατά κανόνα πιο τίμια. Όπως έχουν γίνει πλέον τα μπουρδέλα, τους αξίζουν lockdown μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μια φορά φόλα, για πάντα φόλα. Εξάλλου το 65άρι είναι κλασικό φολόσπιτο. Έχω κάνει black list κι άλλα σπιτάκια οπως τα Φωκαίας 25 πάνω, όπου χτυπάνε πόρτες ενώ μου είχε πει ψέματα η τσατσά ότι δε χτυπάει, και το 17 κάτω. Αν και σκέφτομαι να μαζεύω τα λεφτά μου να πηγαίνω μόνο μασατζίδικα που είναι κατά κανόνα πιο τίμια. Όπως έχουν γίνει πλέον τα μπουρδέλα, τους αξίζουν lockdown μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Άμα φολιαστω δεν κωλωνω να το λέω χύμα . Δεν το παίζω αρχιγαμικουλας του πληκτρολογιου.

Επίσης δεν τον παίζω στο σαπούνι όπως ο κωλοφατσας επειδή έφαγε φόλα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα μύστες :hi: Μεταμεσονυχτια βάρδια Κυριακής.

Φυλής 109Β
Κατερίνα ξανθια λεπτή Ρωσίδα μιλφ, με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σωμα
Και η Νελλη πολύ λεπτό μελαχρινο
κορίτσι με το ίδιο προγραμμα.

Φυλης 109
Ελένη, μελαχρινη λεπτη Ρωσιδα μιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα .

Φυλής 105
Αφροδίτη νεαρη μελαχρινη με σκιερό δερμα και κανονικό σωμα, 23 ετών, με απλό αποστειρωμενο πρόγραμμα

Μερακλοσπιτο 99 ανοιχτό

Φυλής 86B
Αντριαννα μελαχρινη λεπτή Αλβανίδα με ωραίο σωμα, απλό προγραμμα, δεν είχε πολλά κέφια απόψε, αγκινάρες ειχε για βραδινό

Φυλής 86Α
Λάουρα ξανθιά αδυνατισμένη πλέον αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό και σεξ σ'ολες τις στάσεις

Φυλης 84Β
Σιμόνα ψηλη Ρουμάνα με κανονικό σωμα κι απλό πρόγραμμα

Φυλής 84
Μαρία από Ουγγαρία (και καλα),
18 χρονων, με ωραίο λεπτό σωμα και μεγάλα κρεμαστα βυζγια

Φυλής 65Β
Μπιουτι Αφρικανη νταρντανα μεγαλοσωμη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλης 65
Εμμανουέλα κοκκινομάλλα λεπτη Ρουμανα με απλό πρόγραμμα

Φιλιππιδου 11Α
Σιλβια και Λιζα .
Η Σιλβια ψηλη μελαχρινη με πιασίματα και κανονικό πρόγραμμα
Η Λιζα λεπτή κοντομάλλα καροτομάλλα με ελευθερο στοματικό τελειωτικό στομα σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φιλιππιδου 11Β
Αλινα ξανθια Ρωσιδα με κανονικό σώμα, με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλής 59
Αννα κοντη μπαμπατσικη αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλής 74
Ελενα ξανθια Ρωσιδα με πιασιματα με απλό πρόγραμμα

Φυλης 66Δ
Μπιουτι πανέμορφη υπέρκομψη Αφρικανη με ωραίο σωμα με πιασιματα και απλο προγραμμα

Φωκαιας 13
Μαρία Αλβανίδα φοιτήτρια θεολογίας , σωμα με πιασιματα, γυαλί ωραίο, και απλο προγραμμα

Φωκαιας 23
Λολα νεαρη λατινα κοντοπουτανο με πολλά τατουαζ και απλό πρόγραμμα

Φωκαιας 25
Σαρα Ρομά ρουμανα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα

Φωκαιας 27 υπόγειο
Αννα μελαχρινή Ρουμάνα, σωμα με πιασίματα και απλο προγραμμα

Φωκαιας 27 ισόγειο
Μελινα ξανθια Ρωσιδα μιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φώκαιας 27 όροφος
Ντιανα κοντοπουτανο Ρουμάνα απλο προγραμμα
Ελλη κοντοπουτανο αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα στομα

Φωκαίας 24
Αλίς ψηλη μελαχρινη Ρουμανα με πιασιματα και μαλλι ράστα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

(Όσοι οικοι δεν αναφέρονται ειναι κλειστοί!)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα μύστες :hi: Μεταμεσονυχτια βάρδια Κυριακής.

Φυλής 109Β
Κατερίνα ξανθια λεπτή Ρωσίδα μιλφ, με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σωμα
Και η Νελλη πολύ λεπτό μελαχρινο
κορίτσι με το ίδιο προγραμμα.

Φυλης 109
Ελένη, μελαχρινη λεπτη Ρωσιδα μιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα .

Φυλής 105
Αφροδίτη νεαρη μελαχρινη με σκιερό δερμα και κανονικό σωμα, 23 ετών, με απλό αποστειρωμενο πρόγραμμα

Μερακλοσπιτο 99 ανοιχτό

Φυλής 86B
Αντριαννα μελαχρινη λεπτή Αλβανίδα με ωραίο σωμα, απλό προγραμμα, δεν είχε πολλά κέφια απόψε, αγκινάρες ειχε για βραδινό

Φυλής 86Α
Λάουρα ξανθιά αδυνατισμένη πλέον αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό και σεξ σ'ολες τις στάσεις

Φυλης 84Β
Σιμόνα ψηλη Ρουμάνα με κανονικό σωμα κι απλό πρόγραμμα

Φυλής 84
Μαρία από Ουγγαρία (και καλα),
18 χρονων, με ωραίο λεπτό σωμα και μεγάλα κρεμαστα βυζγια

Φυλής 65Β
Μπιουτι Αφρικανη νταρντανα μεγαλοσωμη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλης 65
Εμμανουέλα κοκκινομάλλα λεπτη Ρουμανα με απλό πρόγραμμα

Φιλιππιδου 11Α
Σιλβια και Λιζα .
Η Σιλβια ψηλη μελαχρινη με πιασίματα και κανονικό πρόγραμμα
Η Λιζα λεπτή κοντομάλλα καροτομάλλα με ελευθερο στοματικό τελειωτικό στομα σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φιλιππιδου 11Β
Αλινα ξανθια Ρωσιδα με κανονικό σώμα, με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλής 59
Αννα κοντη μπαμπατσικη αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλής 74
Ελενα ξανθια Ρωσιδα με πιασιματα με απλό πρόγραμμα

Φυλης 66Δ
Μπιουτι πανέμορφη υπέρκομψη Αφρικανη με ωραίο σωμα με πιασιματα και απλο προγραμμα

Φωκαιας 13
Μαρία Αλβανίδα φοιτήτρια θεολογίας , σωμα με πιασιματα, γυαλί ωραίο, και απλο προγραμμα

Φωκαιας 23
Λολα νεαρη λατινα κοντοπουτανο με πολλά τατουαζ και απλό πρόγραμμα

Φωκαιας 25
Σαρα Ρομά ρουμανα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα

Φωκαιας 27 υπόγειο
Αννα μελαχρινή Ρουμάνα, σωμα με πιασίματα και απλο προγραμμα

Φωκαιας 27 ισόγειο
Μελινα ξανθια Ρωσιδα μιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φώκαιας 27 όροφος
Ντιανα κοντοπουτανο Ρουμάνα απλο προγραμμα
Ελλη κοντοπουτανο αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα στομα

Φωκαίας 24
Αλίς ψηλη μελαχρινη Ρουμανα με πιασιματα και μαλλι ράστα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

(Όσοι οικοι δεν αναφέρονται ειναι κλειστοί!)
Συνέχεια live

Βεργας 7
Σαμπινα (παλιά Αλινα απο διδυμου)
Μελαχρινή λεπτή μολδαβη με απλό πρόγραμμα

Βεργας 6 πανω
Ναταλί ξανθια μιλφ Ρωσιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα στόμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Βεργας 6 κατω
Ανώνυμη ξανθια γκιλφ με φουλ προγραμμα

Βέργας 2
Ελένη ψηλη ξανθια Ρωσιδα 30χρονη, με απλό πρόγραμμα

Βεργας 3
Λαρισα μπαμπατσικη μιλφ με ελεύθερο στοματικό και σεξ σε όλες τις στάσεις
&
Λολίτα την οποία περιμένω να γαμησω τωρα

20211114_010946.jpg

Ξανθιά κοντη μπαμπατσικη Ρωσιδα με όμορφο προσωπο και απλο προγραμμα

Λιοσίων 79Β
Αντζελα γκιλφ ρωσιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα στομα

Τροφωνιου 18Γ
Ελλη ξανθια μιλφ αδιάφορη απλο προγραμμα

Τροφωνιου 18Β Μιλενα κοντη χοντρή μιλφ με ελεύθερο στοματικό

Τροφωνιου 18
Τατιανα μπαμπατσικη μολδαβη ξανθιά με απλό πρόγραμμα

Χωματιανου 11Β
Αλεξανδρα ξανθια σεξυ Ρωσίδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το σεξ στα μπουρδέλα σώζει ζωές, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Τον τελευταίο καιρό συνάντησα στα σαλόνια γνωστές φάτσες -παντρεμένοι όλοι- που μού πλάσαραν ότι έχουν μια γαμάτη και απίθανη ζωή κι ότι αυτό είναι το νόημα να κάνεις οικογένεια κι ότι δεν έχεις ανάγκη τίποτε άλλο...Πρόδωσαν τις αξίες τους σε δευτερόλεπτα όταν αντιλήφθηκαν ότι η βιολογία τους είναι ένα ανίκητο θηρίο... Περίμεναν στο σαλόνι του μπουρδέλου ιδρωμένοι από την αίσθηση καταδίωξης μην τυχόν και τούς αντιληφθεί κάποιος , μην τυχόν κάποιος είναι βαλτός να τους παρακολουθεί, χεσμένοι από τον φόβο μην κάποιος τούς καρφώσει στη γυναίκα τους.. Είμαι ελεύθερος , δεν κρύβομαι από κανέναν , κατεβαίνω στους οίκους για να σκηνοθετήσω τις φαντασιώσεις -σεξουαλικές και μη- που λίγο μετά θα πάρουν σάρκα και οστά για να αναβαθμίσουν τα νευρικά κεντρικά μου συστήματα. Δε με νοιάζουν τα ήθη και τα έθιμα, δεν με νοιάζουν οι απόψεις των άλλων πλέον, σιχάθηκα τον κοινωνικό ιστό και είμαι 2 σκαλοπάτια πριν την πλήρη αποκοπή από αυτόν... Υποκλέπτω εκφράσεις προσώπων από τα κορίτσια και τις κουβαλάω μαζί μου για πάντα σαν μια μόνιμη συντροφιά.. Μειδίαμα, γλυκά βλέμματα, αγγίγματα, δάχτυλα χεριών , μορφασμοί που αναδιπλώνουν την γυναικεία επιδερμίδα σε σχήματα ανείπωτα και αποκαλύπτουν συναισθήματα που δεν ήξερες ότι υπάρχουν ... Δεν κολλάω με τις ίδιες τις κοπέλες, δεν θα τις ήθελα για μόνιμη σχέση, θέλω μόνο να ληστέψω τα κύτταρά τους, τα σωθικά τους , όλα αυτά που νοιώθουν και να τα ανακατέψω σ 'ένα τρελό καζάνι που θα μού δώσει το τελικό νέκταρ της αθανασίας...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.204
Πόντοι
9.846
Το σεξ στα μπουρδέλα σώζει ζωές, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Τον τελευταίο καιρό συνάντησα στα σαλόνια γνωστές φάτσες -παντρεμένοι όλοι- που μού πλάσαραν ότι έχουν μια γαμάτη και απίθανη ζωή κι ότι αυτό είναι το νόημα να κάνεις οικογένεια κι ότι δεν έχεις ανάγκη τίποτε άλλο...Πρόδωσαν τις αξίες τους σε δευτερόλεπτα όταν αντιλήφθηκαν ότι η βιολογία τους είναι ένα ανίκητο θηρίο... Περίμεναν στο σαλόνι του μπουρδέλου ιδρωμένοι από την αίσθηση καταδίωξης μην τυχόν και τούς αντιληφθεί κάποιος , μην τυχόν κάποιος είναι βαλτός να τους παρακολουθεί, χεσμένοι από τον φόβο μην κάποιος τούς καρφώσει στη γυναίκα τους.. Είμαι ελεύθερος , δεν κρύβομαι από κανέναν , κατεβαίνω στους οίκους για να σκηνοθετήσω τις φαντασιώσεις -σεξουαλικές και μη- που λίγο μετά θα πάρουν σάρκα και οστά για να αναβαθμίσουν τα νευρικά κεντρικά μου συστήματα. Δε με νοιάζουν τα ήθη και τα έθιμα, δεν με νοιάζουν οι απόψεις των άλλων πλέον, σιχάθηκα τον κοινωνικό ιστό και είμαι 2 σκαλοπάτια πριν την πλήρη αποκοπή από αυτόν... Υποκλέπτω εκφράσεις προσώπων από τα κορίτσια και τις κουβαλάω μαζί μου για πάντα σαν μια μόνιμη συντροφιά.. Μειδίαμα, γλυκά βλέμματα, αγγίγματα, δάχτυλα χεριών , μορφασμοί που αναδιπλώνουν την γυναικεία επιδερμίδα σε σχήματα ανείπωτα και αποκαλύπτουν συναισθήματα που δεν ήξερες ότι υπάρχουν ... Δεν κολλάω με τις ίδιες τις κοπέλες, δεν θα τις ήθελα για μόνιμη σχέση, θέλω μόνο να ληστέψω τα κύτταρά τους, τα σωθικά τους , όλα αυτά που νοιώθουν και να τα ανακατέψω σ 'ένα τρελό καζάνι που θα μού δώσει το τελικό νέκταρ της αθανασίας...
Ο κάθε ένας όπως του αρέσει. Και ο δικός σου τρόπος ζωής έχει πλεονεκτηματα, αλλά και ο οικογενειάρχης έχει και αυτός πλεονεκτηματα. Όπως και οι δυο έχουν μειονεκτήματα.
Επίσης να ξέρεις κάτι, ότι όταν σε ένα ζευγάρι έρχονται παιδια τότε καταλαβαίνεις τι έχανες τόσα χρόνια.
Επίσης σαν οικογενειάρχης μπορείς και να γαμάς τσαμπα και επί πληρωμη! Και τώρα με τις μάσκες έφυγε και το άγχος μη σε παρει κανένας πρεφα....!! Καλημέρα Μαϊκ! Δεν υπάρχει λόγος να το φιλοσοφεις τόσο.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ο κάθε ένας όπως του αρέσει. Και ο δικός σου τρόπος ζωής έχει πλεονεκτηματα, αλλά και ο οικογενειάρχης έχει και αυτός πλεονεκτηματα. Όπως και οι δυο έχουν μειονεκτήματα.
Επίσης να ξέρεις κάτι, ότι όταν σε ένα ζευγάρι έρχονται παιδια τότε καταλαβαίνεις τι έχανες τόσα χρόνια.
Επίσης σαν οικογενειάρχης μπορείς και να γαμάς τσαμπα και επί πληρωμη! Και τώρα με τις μάσκες έφυγε και το άγχος μη σε παρει κανένας πρεφα....!! Καλημέρα Μαϊκ! Δεν υπάρχει λόγος να το φιλοσοφεις τόσο.
Καλημέρα..!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να αναφέρω και συνεύρεση με Λάουρα από ΚΟλωνού 11 (α?) -νομίζω- πιάνει δουλειά γύρω στις 17.00. Επίσης μια κοπέλα που θέλω να τήν έχω στην φαρέτρα μου από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επιλογές πλέον σΤΟ Μετάξι.. Αν θυμάμαι καλά πράσινα μάτια, απίστευτες γάμπες -απ 'τις καλύτερες που έχω δει- και γενικώς καλό σεξ για νορμάλ χωρίς να χάνεις ούτε δραχμή απ 'το δεκάευρό σου.. Αυτάααα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ναι ,αλλά σε βλέπω και σένα να πηγαίνεις πάλι για μπάνια λόγω φιλοσοφίας. Είπαμε φιλοκαλουμεν τε μετ ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας,όπως έλεγαν και αρχαίοι ημών βορδελιάρηδες.
Καλημέρα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ναι ,αλλά σε βλέπω και σένα να πηγαίνεις πάλι για μπάνια λόγω φιλοσοφίας. Είπαμε φιλοκαλουμεν τε μετ ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας,όπως έλεγαν και αρχαίοι ημών βορδελιάρηδες.
Καλημέρα.
χαχαχα...!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom