Βυζοαλέρτ
Καλησπέρα μάγκες. Το απόγευμα, κατά τις 6 παρά, ο δρόμος με έφερε στο
Ιασωνος 31 ισόγειο. Ήμασταν 7-8 άτομα στο σαλόνι κι από το δωμάτιο ακούγονταν αγκομαχητά. Εμφανίστηκε κοπέλα τσίτσιδη, μεταξύ 22 και 25 ετών, χονδρή, ολόγυμνη, με μεγάλες φρέσκες βυζάρες. Την απαξίωσαν όλοι οι πάκι κι εγώ πέρασα στα ενδότερα με την Τζένη. Πίπα με καπότα αλλά δεν ήθελα, με άφηνε να ζουλάω τις βυζάρες της, πήγα να τη γλωσσοφιλιάσω αλλά έφαγα άκυρο, της λέω "να σου γλύψω λίγο το μουνάκι;", "ναι, φυσικά" απάντησε εκείνη. Ωραίο μουνάκι είχε αλλά το άφησα γρήγορα, μια στάση εγώ από πάνω για να χουφτώνω και τα βυζόμπαλα, η όλη φάση κράτησε 5-6 λεπτά.
Αν θα ξαναπήγαινα, όχι. Δε με χάλασε κάτι, αλλά ούτε και μου άρεσε κάτι για δεύτερη επίσκεψη.
Αμέσως νωρίτερα, βόλτα στα Μαραθώνος, τα οποία είχα να επισκεφθώ χρόνια, αναζητώντας Ιονέλα ή Μαρσέλα.
Στο μεσαίο η Μόνικα. Σε αυτήν αναφέρεστε μάγκες; Δεν μου έκανε καμιά σπουδαία εντύπωση, μια αδύνατη κοπέλα, έτσι κι έτσι, με παντόφλες. Στο αριστερό όπως τα βλέπουμε η Ειρήνη, κοντά στα 40 την έκανα, μέτριο προς τσουπωτό σώμα, προσπαθούσε να δείχνει φιλήδονη. Στο δεξιά ήταν η καλύτερη για τα γούστα μου, νεαρή με μακριά ίσια καστανόξανθα μαλλιά, με κιλάκια παραπάνω και ολοστρόγγυλη κωλάρα.
Ξέρει κανείς πότε και πού εργάζονται Ιονέλα ή Μαρσέλα;