Χαιρετώ του νήματος τα αλάνια, χρόνια και ζαμάνια. Το Σάββατο δοκίμασα κι εγώ την Μαρία την καινούργια βυζαρού πιτσιρίκα από το φυλής 65 όροφος. Καταρχήν καμία σχέση με την άλλη συνονόματη βυζαρού πιτσιρίκα που δούλευε τα καλοκαίρια του '19 και '20 στην ίδια αλυσίδα. Εδώ έχουμε 20χρονο πιπίνι με τεράστιες φυσικές κρεμαστές βυζάρες από Ουγγαρία. Δεν την κόβω για αλβανέζα μιας και οι περισσότερες αλβανίδες είναι βραχυκέφαλες με επίπεδη μούρη. Αυτή είναι πιο αλογομούρα και από τις δικές μας τις ελλεϊνήδες. Συμπαθητική εμφάνιση, ωραίο κορμί. Μέσα στο δωμάτιο τελείως ψόφια πράγματα, μόνο για βυζολάγνους και αυτούς αν τους αφήσει να της χαϊδέψουν τα μαστάρια.
Πέρασα κι από φωκαίας 25α όροφος να δω τις καινούργιες λατίνες πιτσιρίκες. Δεν ξέρω αν είναι όντως λατίνες ή γυφτορουμάνες, ξερώ σίγουρα ότι από εμφάνιση αρκετά μέτριες όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Όσο για την Τζένη την κορμάρα από τα 17άρια της φωκαίας, μιας και αναφέρθηκε, οι πληροφορίες μου λένε ότι θα επιστρέψει μέχρι τέλος της εβδομάδας. Ίδωμεν.