Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (29 μέλη και 229 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Φιλε Tony μην περιμενεις να δεις την κοπελα της φωτογραφιας,την ειδα προχθες,δεν μου αρεσε στο προσωπο και ηταν και ποιο γεματη,εχει κωλαρα παντως.
Έχει καλό στήθος??

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Έχει καλό στήθος??
Δεν το προσεξα και πολυ καλα,την φατσα ειδα και μου τουρλωσε τον κωλο μετα,ο οποιος ηταν καλος μπορω να πω,αλλα κανει και απλο προγραμμα ρε γαμωτο,δεν μου εκανε κλικ για να μπω παντως.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.607
Πόντοι
46.232
τώρα live

Αλκιβιάδου 16γ Γιάννα ξανθιά μιλφ ψηλή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Αλιονα ξανθιά γκιλφ νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 22 κλειστά.

Διδύμου 20 Νικολ κοκκινομάλλα παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 18 ισόγειο Αλιονα ξανθιά γκιλφ με ραστα μαλλί νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18 υπόγειο Λίζα ξανθοκαστανη νταρντανα μιλφογκιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 16 Αλίκη η κοκκινομάλλα γκιλφ με κοντό καρέ μαλλί γυρολόγος, παχουλη με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.

Διδυμου 8β Λίλιαν ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται, παλιά μέσα έκανε και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 8α κλειστό.

Διδύμου 7β Τζωρτζια καστανοξανθη με κανονικό τούμπανο σώμα με πολλά τατουάζ 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7α κλειστό.

Έλλης 3 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, Ρωξαννα καστανή μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Ειρήνη ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό. Κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ, παρτουζα λεσβιακο με 50 ευρώ, αν κάποιος μερακλής θέλει μια κοπέλα για μισή ώρα 50 ευρώ και για μια ώρα 100 ευρώ!!!!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.694
Πόντοι
736
Δεν το προσεξα και πολυ καλα,την φατσα ειδα και μου τουρλωσε τον κωλο μετα,ο οποιος ηταν καλος μπορω να πω,αλλα κανει και απλο προγραμμα ρε γαμωτο,δεν μου εκανε κλικ για να μπω παντως.
Παπαρια πάλι κλειστό είναι τσάμπα ήρθα!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Και μένα ρε Broo..!! Όλα οκ , βασικά έφαγα κι ένα παρασημάκι με κονδυλώματα -δεν έχω ιδέα από ποια - αλλά σε 3 μέρες εξαφανίστηκαν
Τι έγινε ρε φίλε;
Να σου πω την αλήθεια τόσον καιρό απουσίας... σκέφτηκα τα χειρότερα.
Πολύ χαίρομαι για την επιστροφή σου.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
τώρα live

Αλκιβιάδου 16γ Γιάννα ξανθιά μιλφ ψηλή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδυμου 27 Αλιονα ξανθιά γκιλφ νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 22 κλειστά.

Διδύμου 20 Νικολ κοκκινομάλλα παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 18 ισόγειο Αλιονα ξανθιά γκιλφ με ραστα μαλλί νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18 υπόγειο Λίζα ξανθοκαστανη νταρντανα μιλφογκιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 16 Αλίκη η κοκκινομάλλα γκιλφ με κοντό καρέ μαλλί γυρολόγος, παχουλη με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.

Διδυμου 8β Λίλιαν ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται, παλιά μέσα έκανε και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 8α κλειστό.

Διδύμου 7β Τζωρτζια καστανοξανθη με κανονικό τούμπανο σώμα με πολλά τατουάζ 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7α κλειστό.

Έλλης 3 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, Ρωξαννα καστανή μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Ειρήνη ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό. Κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ, παρτουζα λεσβιακο με 50 ευρώ, αν κάποιος μερακλής θέλει μια κοπέλα για μισή ώρα 50 ευρώ και για μια ώρα 100 ευρώ!!!!
Πάλι κλειστό Αλκιβιάδου 16 β μας δουλεύουν αυτοιι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παπαρια πάλι κλειστό είναι τσάμπα ήρθα!
Έχει τηλ φίλε στο σαιτ μη μπαίνετε σε κοπο γιατί η ενημέρωση τους είναι σκαρτη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.607
Πόντοι
46.232
Πάλι κλειστό Αλκιβιάδου 16 β μας δουλεύουν αυτοιι
εγώ πάντως πέρασα Σάββατο στις 2200 Κυριακή στις 1400 και στις 1830 και σήμερα στις 1800 και δε το πέτυχα καμία φορά ανοιχτό

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Συνάντηση με Ιζαμπέλα στο Φώκαιας 19 στης 16:00
Νταρντανα όντος.οταν πάει να μπει στο δοματιο σκιβει για να χορεσει. Μικρό βιζια κολάρα με τατού γλικια φατσούλα.
Αυτές οι κραυγές είναι για γέλια αλλά δεν πειράζει.φανταζομαι τον πρώτο που πειγε θα επαθε σοκ.
Την πήρα από όλες τις τριπες
Πίπα κολο και μουνι.
Δεν στινοταν πολύ καλά .στα τέσσερα με έσπρωχνε με την κολάρα της .θα πέσω κάτω της λέω.ειμαι 63 κιλά και αυτή θεορατη.παντος έκατσε και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα για 12 λεπτά σε πολλές στάσεις.
Βέβαια περιμένεις απο τέτοια κολάρα να ανοίγει μεγαλόπρεπα.
Δεν βαριέσαι θα την ανοίξουν οι συναγωνιστές
Ακριβώς κι εγώ την ίδια εμπειρία είχα. Δεν είχε εμπειρα και καλά στησιματα και σε συνδυασμό με το μεγάλο κορμί της δεν περασα καλά. Παρολαυτα δεν έβγαλε πονηριά και δεν είχε φανεί να κλέβει εσκεμμένα, απλά είναι μεγαλόσωμη και αν δεν εισαι κοντά στα 90+ κιλά δεν μπορείς να την κανεις καλά.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Θα πάω μεθαύριο στον γιατρό και αν όντως ήταν κονδυλώματα θα κάνω καυτηριασμό να ξεμπερδεύω. Πάντως εμφανίστηκαν πάλι μετά από ξύρισμα όπως και την πρώτη φορά, παίζει να 'ναι πάλι θυλακίτιδα κάτσε να δεις...
Ελα ρε Μάϊκ,καλώς τον! Χρόνια και ζαμανια!
Εγώ νόμιζα ρε συ ότι σταμάτησες το σπορ του Bou.

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
678
Πόντοι
361
Διδυμου 18 ισογειο υπαρχουν 2 Αλιονες ? Γιατι διαβαζω εδω για μια με ραστα και αυτη που εχω πετυχει εγω και την εχω παρει μια φορα δεν ειχε ραστα αλλα ξανθο καρε. Μου μυριζεται μαλακια...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τελικά είχε δίκιο ο φίλος @oldboy για το Φωκαίας 17 κάτω όπου είναι η Μικαέλα. Έχουν αρχίσει και χτυπάνε πόρτες στο 8λεπτο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
τώρα live

Διδύμου 22 κλειστά.

Διδύμου 8α κλειστό.

Διδύμου 7α κλειστό.

Μισάωρο,πέρα από κωλο, πρότεινε και η Σάρα αλλά δεν την ρώτησα πόσα. Φαίνεται ότι τα βορδελα προσαρμόζονται στην αγορά. Βάζουν υπηρεσίες στούντιο.

Η Σάρα πάντως φαίνεται ότι από υγιεινή είναι μακριά νυχτωμενη. Μου ρθε στο δωμάτιο στο καπάκι απ' το προηγούμενο. Ούτε την τρύπα φαίνεται δεν έπλυνε.

Επίσης της έλεγα την ιστορία που κόλλησα από κωλογαμησι με καποτα και μου λέει ότι κάνει και χωρίς . Εκτός αν δεν κατάλαβε τι έλεγα.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Την Παρασκευη το βραδυ περασα στο δωματιο με την Μπιουτη απο Φυλης 65. Τυπικο γαμησι χωρις πολυτελειες, ισως και να κρατιοτανε λιγο. Το δωματιο ειχε και καθρεφτη στο ταβανι. Πολλα πιτσιρικια στην τσαρκα κανανε χαβαλε, οπως μου ειπε και μια τσατσα κανεις δεν γαμαει με τα ματια.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
παιδιά η ντιανα η ξανθιά η λεπτη που είναι απόγευμα στο φωκαιως 24 είναι καλή μέσα την έχει πάρει κάποιος???

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Ακριβώς κι εγώ την ίδια εμπειρία είχα. Δεν είχε εμπειρα και καλά στησιματα και σε συνδυασμό με το μεγάλο κορμί της δεν περασα καλά. Παρολαυτα δεν έβγαλε πονηριά και δεν είχε φανεί να κλέβει εσκεμμένα, απλά είναι μεγαλόσωμη και αν δεν εισαι κοντά στα 90+ κιλά δεν μπορείς να την κανεις καλά.
Είναι ψηλή και γεμάτη δλδ?Δεν έχω περάσει ποτέ.Αξίζει?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πλέον οι μπουρδελιάρηδες κοιμούνται με τις κότες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πληροφορία
Μπαρμπόρα λείπει για 2-3 μέρες...
Για να μη τραβιόσαστε άδικα....
Μεγάλη απώλεια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom