Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 116 άτομα (8 μέλη και 108 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ειναι κλειστο γαμώ το ξεσταύρι τους μέσα!!
Διάβασα στο διπλανό σάιτ οτι ειναι ανοιχτό και μας περιμένει...ΜΠΑΑ, αρχιδια μύδια καλαβρέζικα !!

20211024_122618.jpg
Επιτρέψτε μου να μηδειάσω . Μουχαχαχα

Slenderdancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2018
Κριτικές
18
Like
427
Πόντοι
291
Έχει κανείς εικόνα από Λιοσίων 73α και 73β?
Τους τελευταίους 2 μήνες δεν έτυχε να πάω.
Ειναι οι κλασικές?

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Πρωινό πέρασμα στο Ιάσονος 44 όροφος και τη μιλφαρα Σοφία. Πίπα άνευ, σεξ σε 2 στάσεις και ξανά πίπα με τελείωμα στο στόμα της. Είχε συνεχόμενα δωμάτια.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτή η φωτό είναι ή φωτοσοπαρισμένη ή παλιά. Από κοντά το σώμα της είναι πιο νταρντάνικο.
Αυτό το κόλπο το πήραν απ' τις βίζιτες. Οι φωτό είναι είτε πολυ επεξεργασμένες είτε προ δεκαετίας και συνήθως πρόκειται περί φανκλέιν.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.783
Πόντοι
3.506
Αυτά αφαιρούνται με λέιζερ
Όταν είναι οξυτενή τύπε. Δεν μας ενημέρωσε ο συναγωνιστής. Θεωρητικά δεν θα είχε κουνουπιδάκια, γιατί δεν θα έφευγαν χωρίς laser ή κρυοπηξία.

πρέπει να παρακολουθείσαι από γιατρό κάθε μήνα, για ΠΑΝΤΑ, ώστε να τα προλάβει πριν ξεμυτίσουν & μεγαλώσουν ώστε να μπορούν να μεταδοθούν.
Αν είσαι άντρας, όταν φύγουν και στο πιστοποιήσει ο γιατρός (8-9 μήνες θέλει η παρακολούθηση για τυχόν υποτροπή), δεν υπάρχει θέμα. Κρατάς γερό ανοσιοποιητικό και ο ιός είναι εν ύπνω. Πρέπει να τα ξαναπαρακολουθήσεις άμα επανεμφανιστούν. Εγώ τύπε είχα κολλήσει το 2007, παρόλη τη χρήση προφυλακτικού. Τα έβγαλα με κρυοπηξία και από τότε nada.

Σωστά του λες πάντως ότι η νόσος συνήθως δεν αντιστρέφεται. Αν τα είδε στο μάτι δεν φεύγουν από μόνα τους (ή αν φύγουν αυτό θα είναι μετά από μήνες έως δύο χρόνια), αλλά με την πάροδο του χρόνου συχνά οι βλάβες πολλαπλασιάζονται και μεγαλώνουν σε μέγεθος. Μήπως αντί για κονδυλώματα ήταν μολυσματική τέρμινθος; Αυτή συχνά φεύγει από μόνη της σχετικά σύντομα...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Όταν είναι οξυτενή τύπε. Δεν μας ενημέρωσε ο συναγωνιστής. Θεωρητικά δεν θα είχε κουνουπιδάκια, γιατί δεν θα έφευγαν χωρίς laser ή κρυοπηξία.

Αν είσαι άντρας, όταν φύγουν και στο πιστοποιήσει ο γιατρός (8-9 μήνες θέλει η παρακολούθηση για τυχόν υποτροπή), δεν υπάρχει θέμα. Κρατάς γερό ανοσιοποιητικό και ο ιός είναι εν ύπνω. Πρέπει να τα ξαναπαρακολουθήσεις άμα επανεμφανιστούν. Εγώ τύπε είχα κολλήσει το 2007, παρόλη τη χρήση προφυλακτικού. Τα έβγαλα με κρυοπηξία και από τότε nada.

Σωστά του λες πάντως ότι η νόσος συνήθως δεν αντιστρέφεται. Αν τα είδε στο μάτι δεν φεύγουν από μόνα τους (ή αν φύγουν αυτό θα είναι μετά από μήνες έως δύο χρόνια), αλλά με την πάροδο του χρόνου συχνά οι βλάβες πολλαπλασιάζονται και μεγαλώνουν σε μέγεθος. Μήπως αντί για κονδυλώματα ήταν μολυσματική τέρμινθος; Αυτή συχνά φεύγει από μόνη της σχετικά σύντομα...
Εγώ είπα αυτά που ξέρω περί HPV, για να προσέξει τον εαυτό του και μας τους υπόλοιπους.

Τώρα, τι είχε, πως/αν έκανε διάγνωση & πως/αν θεραπεύτηκε, μόνο αυτός το ξέρει.

Το θέμα είναι να καταλάβουν ΟΛΟΙ, ότι τα ΣΜΝ δεν είναι τόσο αθώα & δεν φεύγουν τόσο εύκολα.

Γιαυτό, με το παραμικρό, για να έχουμε το κάτω & το πάνω κεφάλι ήσυχο θα πρέπει να πηγαίνουμε στον αρμόδιο γιατρό.

Αυτά.

Καλά γαμησια, με υγεία...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτο που εχω καταλαβει χρονια τωρα,πλην πολυ λιγων εξαιρεσεων,ειναι οτι οπου βλεπεις σε μπουρδελο και οχι μονο, πολυ ωραια κοπελα,μεσα ειναι φολα.
συνήθως ναι γιατι αυτες στηρίζονται αποκλειστικα στην εμφανιση και νομίζουν οτι αρκει αυτο για εναν άντρα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
υστερα αν ειναι η αλλη ειναι πολυ καλη θα νιώθει αδικημένη να γαμιέται για ενα 10-20ρικο οποτε αυτο θα βγαίνει και στο δωμάτιο

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Μια που το έφερε η κουβεντα για τσατσάδες η τύπισσα η τσατσά στο φιλλιπιδου 11 όροφο αδύνατη, ψηλή, ξανθιά άσπρο δέρμα που ειναι συνήθως με την Άννα, την Μελίνα κ την Αλινα τι ρόλο βαράει;
Το πάει κ το φέρνει το γράμμα;;;
Τις είχα πει μια μπιχτι κ εσείς είστε όμορφη.. αλλά απαντά κοφτά..
Την έχω δεί αρκετές φορές να χαλβαδιάζει τους νεαρότερους πελάτες και να πετάει κάποιες σπόντες, όχι αρκετά ξεκάθαρες.
ΥΓ. πάντως εγώ την βρίσκω λίγο ντεκαβλέ γιατί θυμίζει λίγο μεταλαγμένο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έχει κανείς εικόνα από Λιοσίων 73α και 73β?
Τους τελευταίους 2 μήνες δεν έτυχε να πάω.
Ειναι οι κλασικές?
εχω να πατήσω καιρο εκει γιατι δεν εχω εικονα πλεον απο δω.Τη τελευταια φορα που πηγα ηταν πριν κανα μήνα οπου έπεσα σε μια καινούργια αλλα φόλα τελείως (μια ξανθιά ρωσίδα ονομα δε θυμάμαι)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
υστερα αν ειναι η αλλη ειναι πολυ καλη θα νιώθει αδικημένη να γαμιέται για ενα 10-20ρικο οποτε αυτο θα βγαίνει και στο δωμάτιο
Θυμάμαι μία σε μασατζίδικο, σχετικά εμφανίσιμη, με αφορμή την τσόντα που έπαιζε μου είπε "μήπως να πάω να παίζω σε ταινίες πορνό; Πιο πολλά θα βγάζω εκεί. Αλλά δε θέλω να με δουν οι γονείς μου, αλλιώς ξέρω πως να πιάσω δουλειά εκεί".

Zimpampoue89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
1.530
Πόντοι
201
Καλησπερα μπορει καποιος να με βοηθησει που θα βρω τη μιλφ λυδια που δουλεβε κολονου 27 οροφο ?

• Ουάου
Αντιδράσεις: fluffy

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Φιλε τι θεραπευτικη αγωγη εκανες γιατι οτι και να ειναι δεν φευγουν τοσο γρηγορα , σκεψου και εμας λιγο , στο γιατρο που πηγες τι σου ειπε ?? και τι φαρμακα σου εδωσε ??
Θα πάω μεθαύριο στον γιατρό και αν όντως ήταν κονδυλώματα θα κάνω καυτηριασμό να ξεμπερδεύω. Πάντως εμφανίστηκαν πάλι μετά από ξύρισμα όπως και την πρώτη φορά, παίζει να 'ναι πάλι θυλακίτιδα κάτσε να δεις...

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.108
Πόντοι
31.618
Συνάντηση με Ιζαμπέλα στο Φώκαιας 19 στης 16:00
Νταρντανα όντος.οταν πάει να μπει στο δοματιο σκιβει για να χορεσει. Μικρό βιζια κολάρα με τατού γλικια φατσούλα.
Αυτές οι κραυγές είναι για γέλια αλλά δεν πειράζει.φανταζομαι τον πρώτο που πειγε θα επαθε σοκ.
Την πήρα από όλες τις τριπες
Πίπα κολο και μουνι.
Δεν στινοταν πολύ καλά .στα τέσσερα με έσπρωχνε με την κολάρα της .θα πέσω κάτω της λέω.ειμαι 63 κιλά και αυτή θεορατη.παντος έκατσε και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα για 12 λεπτά σε πολλές στάσεις.
Βέβαια περιμένεις απο τέτοια κολάρα να ανοίγει μεγαλόπρεπα.
Δεν βαριέσαι θα την ανοίξουν οι συναγωνιστές

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Λοιπόν μάγκες χθες κλασικά κατά της 4 ΜΜ περπάταγα Μεταξουργείο και πέτυχα το κριπιαρικο Φίατ πουντο μπλε με μέσα την Κρούελα αυτό το ανθρώπορφο τραβελι που φοβίζει μέχρι και τα πρεζόνια ουστ μωρη βρωμιαρα μας κοίταζε σαν λουκουμακια.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Συνάντηση με Ιζαμπέλα στο Φώκαιας 19 στης 16:00
Νταρντανα όντος.οταν πάει να μπει στο δοματιο σκιβει για να χορεσει. Μικρό βιζια κολάρα με τατού γλικια φατσούλα.
Αυτές οι κραυγές είναι για γέλια αλλά δεν πειράζει.φανταζομαι τον πρώτο που πειγε θα επαθε σοκ.
Την πήρα από όλες τις τριπες
Πίπα κολο και μουνι.
Δεν στινοταν πολύ καλά .στα τέσσερα με έσπρωχνε με την κολάρα της .θα πέσω κάτω της λέω.ειμαι 63 κιλά και αυτή θεορατη.παντος έκατσε και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα για 12 λεπτά σε πολλές στάσεις.
Βέβαια περιμένεις απο τέτοια κολάρα να ανοίγει μεγαλόπρεπα.
Δεν βαριέσαι θα την ανοίξουν οι συναγωνιστές
Καλά ρε Ατρίδα,πώς ξεπεσες έτσι ;Απ' την Αρίνα στις φακλάνες;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βροχερό βορδελοπερασμα σιφουνας για άδειασμα συντήρησης στη Σάρα Φώκιας 24β. Πρότεινε κωλο με συν εξήντα χηνάρια ..

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Μετά από ολιγόμηνη αποχή από τους οίκους, λόγω δουλειάς, επιστροφή στα σοκάκια των 3Φ. Πήγα διαβασμένος, ήθελα να δω κάποιες συγκεκριμένες που συζητιούνταν αρκετά το τελευταίο διάστημα, παρ' όλα αυτά μπήκα σε όλους. Συμπεράσματα από 2 τσάρκες λοιπόν. Μου έκανε εντύπωση η αλλαγή εμφάνισης της γνωστής μας Μαίρης από Φ71 κάτω. Πρέπει να έχει πάρει ένα 10κιλο μες στο νερό. Μία και τελευταία φορά που την πήρα αρχές του 2020, φόλα, αλλά ήταν πολύ ωραίο κομμάτι. Αν μας διαβάζεις ή κάποιος άλλος του οίκου της, ήσουν εξαίρετη στην εμφάνιση τί το ήθελες το φαγητό μες στη καραντίνα... Τέσπα. Επόμενο. Ιζαμπέλα Φωκαίας 19. Εμφανισιακά σίγουρα δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Δεν μου άρεσε κάτι πάνω της, δεν μπήκα. Καλώς ή κακώς η εμφάνιση σε τέτοιου είδους νταλαβέρια μετράει πολύ. Πρόσωπο, στήθος, σώμα δεν. Ασιάτισσα του 86 πάνω. Όνομα ξέχασα. Σκούρα επιδερμίδα. Ωραίο μικρό στητό στήθος, αλλά μου φάνηκε τέρμα μαζεμένη στο σαλονάρισμα, δεν με έπεισε. Ναταλί του 66Δ. Καινούργια λένε εκ Ρωσίας. Το τελευταίο το αμφισβητώ λίγο. Λίγο άγρια στο βλέμμα, με χαρακτηριστικά ανατολικού μπλοκ, μπορεί και Μολδαβή. Σώμα ψιλοαδιάφορο. Είναι και ο χώρος άθλιος, με δυσκολία αναπνέεις από την κλεισούρα και τσιγαρίλα, κι εκεί Χ. Ειρήνη 17 πάνω. Ωραίο πρόσωπο, η τσα2 γενικά έχει καλά κομμάτια, κορίτσια που περνάς καλά για τα δεδομένα, αλλά σώμα μονοκόματο η Ειρήνη, αν μου επιτρέπεται ο επιθετικός προσδιορισμός. Δεν μπήκα γιατί είχε κόσμο.
Γενικά η Φυλής στα κύρια νούμερα δεν την λες επικίνδυνη. Τα πρεζάκια και οι περίεργες φάτσες μαζεύονται μετά το 54, στη συνέχεια του δρόμου. Μ' αυτά και μ' αυτά ξαναγύρισα στα στούντιο, έστω προσωρινά, μετά από 1.5 χρόνο που τα είχα σταματήσει και πήγαινα στα 3Φ. Δεν μαμιέται.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom