Μετά από ολιγόμηνη αποχή από τους οίκους, λόγω δουλειάς, επιστροφή στα σοκάκια των 3Φ. Πήγα διαβασμένος, ήθελα να δω κάποιες συγκεκριμένες που συζητιούνταν αρκετά το τελευταίο διάστημα, παρ' όλα αυτά μπήκα σε όλους. Συμπεράσματα από 2 τσάρκες λοιπόν. Μου έκανε εντύπωση η αλλαγή εμφάνισης της γνωστής μας Μαίρης από Φ71 κάτω. Πρέπει να έχει πάρει ένα 10κιλο μες στο νερό. Μία και τελευταία φορά που την πήρα αρχές του 2020, φόλα, αλλά ήταν πολύ ωραίο κομμάτι. Αν μας διαβάζεις ή κάποιος άλλος του οίκου της, ήσουν εξαίρετη στην εμφάνιση τί το ήθελες το φαγητό μες στη καραντίνα... Τέσπα. Επόμενο. Ιζαμπέλα Φωκαίας 19. Εμφανισιακά σίγουρα δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Δεν μου άρεσε κάτι πάνω της, δεν μπήκα. Καλώς ή κακώς η εμφάνιση σε τέτοιου είδους νταλαβέρια μετράει πολύ. Πρόσωπο, στήθος, σώμα δεν. Ασιάτισσα του 86 πάνω. Όνομα ξέχασα. Σκούρα επιδερμίδα. Ωραίο μικρό στητό στήθος, αλλά μου φάνηκε τέρμα μαζεμένη στο σαλονάρισμα, δεν με έπεισε. Ναταλί του
66Δ. Καινούργια λένε εκ Ρωσίας. Το τελευταίο το αμφισβητώ λίγο. Λίγο άγρια στο βλέμμα, με χαρακτηριστικά ανατολικού μπλοκ, μπορεί και Μολδαβή. Σώμα ψιλοαδιάφορο. Είναι και ο χώρος άθλιος, με δυσκολία αναπνέεις από την κλεισούρα και τσιγαρίλα, κι εκεί Χ. Ειρήνη 17 πάνω. Ωραίο πρόσωπο, η τσα2 γενικά έχει καλά κομμάτια, κορίτσια που περνάς καλά για τα δεδομένα, αλλά σώμα μονοκόματο η Ειρήνη, αν μου επιτρέπεται ο επιθετικός προσδιορισμός. Δεν μπήκα γιατί είχε κόσμο.
Γενικά η Φυλής στα κύρια νούμερα δεν την λες επικίνδυνη. Τα πρεζάκια και οι περίεργες φάτσες μαζεύονται μετά το 54, στη συνέχεια του δρόμου. Μ' αυτά και μ' αυτά ξαναγύρισα στα στούντιο, έστω προσωρινά, μετά από 1.5 χρόνο που τα είχα σταματήσει και πήγαινα στα 3Φ. Δεν μαμιέται.