Φωκαιας 17Α
Πολυ ωραια εμπειρία με Μόνικα.
Ξανθο πετιτ Ρωσιδακι γυρω στα 25-30.. πράσινα μάτια που γουστάρω, μικρο βυζι αλλα με ρωγες κατάλληλες να τις πιπιλάς με χαρά...
Γνωριζόμαστε χρόνια με τη τσατσα του οίκου, και όποτε εχει περιπτώσεις που αξίζει μου το λεει σταράτα να μπω, όποτε δεν αξιζει μου λέει με νόημα ΟΧΙ.
Μπήκε το κορίτσι στο δωμάτιο και άρχισε τις αγκαλιές τα φιλιά τα πειράγματα, είχε ένα θεματακι όμως, δάγκωνε πολύ, παραλίγο να μου το ξεριζωσει το ένα αυτί.
Την έβαλα κάτω τις έβγαλα τα εσώρουχα, τέσταρα το μουνί της αν βρωμάει, και ΣΛΟΥΡΠ, η γλώσσα άρχισε το σπατουλαρισμα, το μουνι μοσχοβολάει σαπούνι με άρωμα λεβάντα, η Μόνικα να κατεβάζει υγρα και εγώ έτοιμος να μπω ρομαντικά, και τσακ, τελευταια στιγμη το συνειδητοποιησαμε και έβαλα σκούφο, τσιμπουκι δεν την άφησα να μου κανει, με είχε κάνει πέτρα το πάθος για γλειφομούνι και η καργιολα καραγουσταρε μου τραβαγε το μαλλι σαν τρελή...
Στο γαμησι δεν γουστάρει τις γρήγορες στροφές, με κλείδωσε κάπως με τα πόδια της.. δε με πείραξε όμως, αφέθηκα στα γλωσσοφιλα και κάναμε έρωτα με το μωρό....
Την έστησα και στα 4 ετσι για την περιέργεια να δω πως κάθεται, νταξει το παλεύει είναι η αλήθεια αλλά δεν αντέχει είναι στενή η τρύπα της...
Με τα πολλά εχυσα και εγώ, ξαπλώσαμε αγκαλιά και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα, τα δαγκώματα αυτή Η ΚΑΡΓΙΑ, το κορίτσι παίζει να έκατσε κάπου 20 λεπτά στο δωμάτιο.. 10 το γαμησι 10 το τζερτζελο που κάναμε, μπήκε και ένα αγαπημένο της τραγούδι την ώρα που ήμασταν ξαπλωμενοι και με σήκωσε να το χορέψουμε παρέα, αυτή να φωνάζει σαν τρελή και να νομίζει ότι τραγουδάει, και εγώ να αναρωτιέμαι τι ειναι αυτο που ζω !!
Με τα πολλά μας χτύπησε η τσατσα τη πόρτα, είχαν περάσει 20 λεπτά βλέπετε..αλλα αμ δε, δε τελείωσε εκεί, το κορίτσι έβαλε κατι ρομαντικα λατινικά τραγούδια στο ράδιο και χορέψαμε κατι μυστήριους χορούς που ξέρει μόνο αυτή... αμ δε γλιτώνω σήμερα από αυτήν λεω, κανω πως μιλαω στο τηλέφωνο και τους λέω ότι γεννάει η γυναίκα μου, με τα πολλά, την γλίτωσα...
Ωραία εμπειρία η Μόνικα, την συνιστώ!!