Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (34 μέλη και 274 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
φυλης 109α ξέρουμε τι παίζει και βάρδιες; ποτέ δν αναφέρεται στην ημερήσια ενημέρωση.
Αυτή τη στιγμή στο 105 παίζει η Αφροδίτη , εμφανίσιμη αλλά μεγάλη φόλα μακριά, 109 κατω Νέλλη και Κατερίνα,στο πάνω η ψηλή μεγαλουτσικη με κανονικό σώμα που παίζει τελευταία, καλή επιλογή για τώρα η Μόνικα
από Φώκαιας 17 ,καλό μικρομιλφ σε σώμα και φάτσα και γενικά πρόσχαρη, ίσως λίγο παραπάνω από ότι χρειάζεται

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Φωκαιας 17Α

Πολυ ωραια εμπειρία με Μόνικα.
Ξανθο πετιτ Ρωσιδακι γυρω στα 25-30.. πράσινα μάτια που γουστάρω, μικρο βυζι αλλα με ρωγες κατάλληλες να τις πιπιλάς με χαρά...

Γνωριζόμαστε χρόνια με τη τσατσα του οίκου, και όποτε εχει περιπτώσεις που αξίζει μου το λεει σταράτα να μπω, όποτε δεν αξιζει μου λέει με νόημα ΟΧΙ.

Μπήκε το κορίτσι στο δωμάτιο και άρχισε τις αγκαλιές τα φιλιά τα πειράγματα, είχε ένα θεματακι όμως, δάγκωνε πολύ, παραλίγο να μου το ξεριζωσει το ένα αυτί.
Την έβαλα κάτω τις έβγαλα τα εσώρουχα, τέσταρα το μουνί της αν βρωμάει, και ΣΛΟΥΡΠ, η γλώσσα άρχισε το σπατουλαρισμα, το μουνι μοσχοβολάει σαπούνι με άρωμα λεβάντα, η Μόνικα να κατεβάζει υγρα και εγώ έτοιμος να μπω ρομαντικά, και τσακ, τελευταια στιγμη το συνειδητοποιησαμε και έβαλα σκούφο, τσιμπουκι δεν την άφησα να μου κανει, με είχε κάνει πέτρα το πάθος για γλειφομούνι και η καργιολα καραγουσταρε μου τραβαγε το μαλλι σαν τρελή...
Στο γαμησι δεν γουστάρει τις γρήγορες στροφές, με κλείδωσε κάπως με τα πόδια της.. δε με πείραξε όμως, αφέθηκα στα γλωσσοφιλα και κάναμε έρωτα με το μωρό....
Την έστησα και στα 4 ετσι για την περιέργεια να δω πως κάθεται, νταξει το παλεύει είναι η αλήθεια αλλά δεν αντέχει είναι στενή η τρύπα της...
Με τα πολλά εχυσα και εγώ, ξαπλώσαμε αγκαλιά και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα, τα δαγκώματα αυτή Η ΚΑΡΓΙΑ, το κορίτσι παίζει να έκατσε κάπου 20 λεπτά στο δωμάτιο.. 10 το γαμησι 10 το τζερτζελο που κάναμε, μπήκε και ένα αγαπημένο της τραγούδι την ώρα που ήμασταν ξαπλωμενοι και με σήκωσε να το χορέψουμε παρέα, αυτή να φωνάζει σαν τρελή και να νομίζει ότι τραγουδάει, και εγώ να αναρωτιέμαι τι ειναι αυτο που ζω !!
Με τα πολλά μας χτύπησε η τσατσα τη πόρτα, είχαν περάσει 20 λεπτά βλέπετε..αλλα αμ δε, δε τελείωσε εκεί, το κορίτσι έβαλε κατι ρομαντικα λατινικά τραγούδια στο ράδιο και χορέψαμε κατι μυστήριους χορούς που ξέρει μόνο αυτή... αμ δε γλιτώνω σήμερα από αυτήν λεω, κανω πως μιλαω στο τηλέφωνο και τους λέω ότι γεννάει η γυναίκα μου, με τα πολλά, την γλίτωσα...
Ωραία εμπειρία η Μόνικα, την συνιστώ!!
Η πρώτη μου φορά μαζί της ήταν περίπου όπως την περιγράφεις. Μου έκανε μάλιστα εντύπωση πόσο στενή είναι. Βέβαια τόσο κέφι που να τραγουδάει και να χορεύει μαζί μου δεν έκανε, αλλά οκ. Τη δεύτερη φορά κάτι αυτή η κακομούτσουνη, δύστροπη τσατσά, κάτι τα ρώσικα σκυλάδικα που βάζουν στη ΔΙΑΠΑΣΩΝ συνέθεταν ένα πολύ ντεκαβλέ κλίμα που έκαναν να μου πέσει. Δεν πιστεύω με την τσατσά του οίκου που γνωρίζεστε χρόνια να εννοείς αυτή την κοντή και άσχημη, έτσι;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Φωκαιας 17Α

Πολυ ωραια εμπειρία με Μόνικα.
Ξανθο πετιτ Ρωσιδακι γυρω στα 25-30.. πράσινα μάτια που γουστάρω, μικρο βυζι αλλα με ρωγες κατάλληλες να τις πιπιλάς με χαρά...

Γνωριζόμαστε χρόνια με τη τσατσα του οίκου, και όποτε εχει περιπτώσεις που αξίζει μου το λεει σταράτα να μπω, όποτε δεν αξιζει μου λέει με νόημα ΟΧΙ.

Μπήκε το κορίτσι στο δωμάτιο και άρχισε τις αγκαλιές τα φιλιά τα πειράγματα, είχε ένα θεματακι όμως, δάγκωνε πολύ, παραλίγο να μου το ξεριζωσει το ένα αυτί.
Την έβαλα κάτω τις έβγαλα τα εσώρουχα, τέσταρα το μουνί της αν βρωμάει, και ΣΛΟΥΡΠ, η γλώσσα άρχισε το σπατουλαρισμα, το μουνι μοσχοβολάει σαπούνι με άρωμα λεβάντα, η Μόνικα να κατεβάζει υγρα και εγώ έτοιμος να μπω ρομαντικά, και τσακ, τελευταια στιγμη το συνειδητοποιησαμε και έβαλα σκούφο, τσιμπουκι δεν την άφησα να μου κανει, με είχε κάνει πέτρα το πάθος για γλειφομούνι και η καργιολα καραγουσταρε μου τραβαγε το μαλλι σαν τρελή...
Στο γαμησι δεν γουστάρει τις γρήγορες στροφές, με κλείδωσε κάπως με τα πόδια της.. δε με πείραξε όμως, αφέθηκα στα γλωσσοφιλα και κάναμε έρωτα με το μωρό....
Την έστησα και στα 4 ετσι για την περιέργεια να δω πως κάθεται, νταξει το παλεύει είναι η αλήθεια αλλά δεν αντέχει είναι στενή η τρύπα της...
Με τα πολλά εχυσα και εγώ, ξαπλώσαμε αγκαλιά και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα, τα δαγκώματα αυτή Η ΚΑΡΓΙΑ, το κορίτσι παίζει να έκατσε κάπου 20 λεπτά στο δωμάτιο.. 10 το γαμησι 10 το τζερτζελο που κάναμε, μπήκε και ένα αγαπημένο της τραγούδι την ώρα που ήμασταν ξαπλωμενοι και με σήκωσε να το χορέψουμε παρέα, αυτή να φωνάζει σαν τρελή και να νομίζει ότι τραγουδάει, και εγώ να αναρωτιέμαι τι ειναι αυτο που ζω !!
Με τα πολλά μας χτύπησε η τσατσα τη πόρτα, είχαν περάσει 20 λεπτά βλέπετε..αλλα αμ δε, δε τελείωσε εκεί, το κορίτσι έβαλε κατι ρομαντικα λατινικά τραγούδια στο ράδιο και χορέψαμε κατι μυστήριους χορούς που ξέρει μόνο αυτή... αμ δε γλιτώνω σήμερα από αυτήν λεω, κανω πως μιλαω στο τηλέφωνο και τους λέω ότι γεννάει η γυναίκα μου, με τα πολλά, την γλίτωσα...
Ωραία εμπειρία η Μόνικα, την συνιστώ!!
3η βάρδια??

• Like
Αντιδράσεις: fil69

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ναι , 12 η ώρα τη πήρα, δε γνωρίζω πότε ξεκινάει ακριβώς η συγκεκριμένη
Η πρώτη μου φορά μαζί της ήταν περίπου όπως την περιγράφεις. Μου έκανε μάλιστα εντύπωση πόσο στενή είναι. Βέβαια τόσο κέφι που να τραγουδάει και να χορεύει μαζί μου δεν έκανε, αλλά οκ. Τη δεύτερη φορά κάτι αυτή η κακομούτσουνη, δύστροπη τσατσά, κάτι τα ρώσικα σκυλάδικα που βάζουν στη ΔΙΑΠΑΣΩΝ συνέθεταν ένα πολύ ντεκαβλέ κλίμα που έκαναν να μου πέσει. Δεν πιστεύω με την τσατσά του οίκου που γνωρίζεστε χρόνια να εννοείς αυτή την κοντή και άσχημη, έτσι;
Το κέφι με το χορό και το τραγούδι το έκανε επειδή την πείραζα, έκανα πως τραγουδαω κι εγώ και της αρεσε...
Με αυτή τη κοντομάλλα κοντη τσατσα εννοώ ναι, το τι πείραγμα της έχω ρίξει, άστα
Δεν είναι κακό να έχεις καλές σχέσεις με τις τσατσαδες, το έχω ξαναγραψει, με αυτές βεβαια που δεν είναι για το μπουτσο μεσ' τα νεύρα και μπορείς να συζητήσεις.
Μονο καλά έχεις να πάρεις.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
mexri ligo prin to lockdown tou 2020 ego auta evlepa.perioristikan tora nai exeis dikio den leo alla gia mena stin triti vardia epeidi eimai fan ton megalon kolon kai vizion petixaino kaliteres katastaseis apo proigoumenes vardies. kai ligo noritera kapoies fores episis.apo tis 9 kai meta pou simainei deuteri vardia pou ksekinaei stis 5 an den kano lathos. pantos gia mena i proti vardia den einai tou goustou mou tha mporousa na po alla milao mono gia mena.signomi den mporo na allakso glosa gi auto grafo se greeklish.exo prosorino texniko provlima.
Γράψε στο Γκουκλ τρανσλατε εικονικο πληκτρολόγιο και κάνε αντιγραφή και επικόλληση . Μας βγήκε το μάτι

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Eπιστροφή μετά το Ban , καλημέρα σε όλους, έπαθα και έμαθα, ήταν δίκαιος από τους Admin o αποκλεισμός οπότε όλα ΟΚ..! Εννοείται ότι γαμάω στο μεταξουργείο , σχετικά πρόσφατα είχα συνεύρεση με Ζήνα από Ιάσωνος 37 στο ισόγειο χωρίς βιασύνες και πάντα ξεπερνώνατς το 10λεπτο κατά πολύ. Αναμένω την Κατερίνα από το ΙάΣωνος 37α σκάλες , -μιλάω για την Ρωσίδα- επειδή έχει χαθεί κάποιες μέρες.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885
Eπιστροφή μετά το Ban , καλημέρα σε όλους, έπαθα και έμαθα, ήταν δίκαιος από τους Admin o αποκλεισμός οπότε όλα ΟΚ..! Εννοείται ότι γαμάω στο μεταξουργείο , σχετικά πρόσφατα είχα συνεύρεση με Ζήνα από Ιάσωνος 37 στο ισόγειο χωρίς βιασύνες και πάντα ξεπερνώνατς το 10λεπτο κατά πολύ. Αναμένω την Κατερίνα από το ΙάΣωνος 37α σκάλες , -μιλάω για την Ρωσίδα- επειδή έχει χαθεί κάποιες μέρες.
που σαι ρε κερατά? καλως ήρθες, μου λειψες! :)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
που σαι ρε κερατά? καλως ήρθες, μου λειψες! :)
Και μένα ρε Broo..!! Όλα οκ , βασικά έφαγα κι ένα παρασημάκι με κονδυλώματα -δεν έχω ιδέα από ποια - αλλά σε 3 μέρες εξαφανίστηκαν

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Και μένα ρε Broo..!! Όλα οκ , βασικά έφαγα κι ένα παρασημάκι με κονδυλώματα -δεν έχω ιδέα από ποια - αλλά σε 3 μέρες εξαφανίστηκαν
Αγαπητέ,

Τα κονδυλώματα ΔΕΝ φευγουν σε 3 μέρες !

Αν όντως είχες HPV , θα τα έχεις για πάντα. Θα εμφανίζονται όποτε πέφτει το ανοσοποιητικό σου. Και θα τα διασπείρεις σε όλους.

Αυτά αφαιρούνται με λέιζερ & πρέπει να παρακολουθείσαι από γιατρό κάθε μήνα, για ΠΑΝΤΑ, ώστε να τα προλάβει πριν ξεμυτίσουν & μεγαλώσουν ώστε να μπορούν να μεταδοθούν.

Οπότε, αν δεν θες να κολλήσεις γκόμενες-κοπέλες-εμάς, καλύτερα να κάνεις εντατικούς ελέγχους.

Δυστιχώς, ΔΕΝ είναι παιχνίδι . . . .

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Παιδιά αυτή τη καβλα την Άννα από Αλκιβιάδου 16β την έχει πάρει κανείς??
Πάω να την πάρω τώρα τυπε, (πρώτη φορα) με αυτο το σωμα, δε χωράνε ενδοιασμοί:fuck1:

-.jpg

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ωραίος πες γνώμη μόλις γυρίσεις ?
Ειναι κλειστο γαμώ το ξεσταύρι τους μέσα!!
Διάβασα στο διπλανό σάιτ οτι ειναι ανοιχτό και μας περιμένει...ΜΠΑΑ, αρχιδια μύδια καλαβρέζικα !!

20211024_122618.jpg

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Ειναι κλειστο γαμώ το ξεσταύρι τους μέσα!!
Διάβασα στο διπλανό σάιτ οτι ειναι ανοιχτό και μας περιμένει...ΜΠΑΑ, αρχιδια μύδια καλαβρέζικα !!

20211024_122618.jpg
Ααα καλά είναι ζωαα

• Like
Αντιδράσεις: vril

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αγαπητέ,

Τα κονδυλώματα ΔΕΝ φευγουν σε 3 μέρες !

Αν όντως είχες HPV , θα τα έχεις για πάντα. Θα εμφανίζονται όποτε πέφτει το ανοσοποιητικό σου. Και θα τα διασπείρεις σε όλους.

Αυτά αφαιρούνται με λέιζερ & πρέπει να παρακολουθείσαι από γιατρό κάθε μήνα, για ΠΑΝΤΑ, ώστε να τα προλάβει πριν ξεμυτίσουν & μεγαλώσουν ώστε να μπορούν να μεταδοθούν.

Οπότε, αν δεν θες να κολλήσεις γκόμενες-κοπέλες-εμάς, καλύτερα να κάνεις εντατικούς ελέγχους.

Δυστιχώς, ΔΕΝ είναι παιχνίδι . . . .
Xαίρομαι που το ακούω γιατί μάλλον δε θα ήταν κάτι σοβαρό για να 'εφυγε τόσο γρήγορα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Με αυτή τη κοντομάλλα κοντη τσατσα εννοώ ναι, το τι πείραγμα της έχω ρίξει, άστα
Δεν είναι κακό να έχεις καλές σχέσεις με τις τσατσαδες, το έχω ξαναγραψει, με αυτές βεβαια που δεν είναι για το μπουτσο μεσ' τα νεύρα και μπορείς να συζητήσεις.
Μονο καλά έχεις να πάρεις.
Ναι εντάξει, αν μπορείς να τις συμφιλιωθείς, σε συμφέρει γιατί δε θα χτυπάνε πόρτες. Αλλά με αυτή την κακομούτσουνη πώς μπορείς να κάνεις πλάκα ρε φίλε; Έχει ένα ύφος λες και της σκότωσες τη μάνα. :confused: Ψυχοπλάκωμα με πιάνει μαζί της παρά το μικρό της μπόι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πάω να την πάρω τώρα τυπε, (πρώτη φορα) με αυτο το σωμα, δε χωράνε ενδοιασμοί:fuck1:

-.jpg
Αυτή η φωτό είναι ή φωτοσοπαρισμένη ή παλιά. Από κοντά το σώμα της είναι πιο νταρντάνικο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom