Φιλε Tony μην περιμενεις να δεις την κοπελα της φωτογραφιας,την ειδα προχθες,δεν μου αρεσε στο προσωπο και ηταν και ποιο γεματη,εχει κωλαρα παντως.Πάω να την πάρω τώρα τυπε, (πρώτη φορα) με αυτο το σωμα, δε χωράνε ενδοιασμοί
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
φιλια δίνει?προκαταρτικα κτλ?πίπα καλή?Εγώ. Πέρασα πολύ ωραία μαζί της.
κανει ελευθερο στοματικο?Εγώ. Πέρασα πολύ ωραία μαζί της.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Τι να σου πω ρε φίλε, κρατάει χρονια αυτή η κολόνια μαζί της, την πειράζω ούτε εγώ θυμάμαι από πότε και πάντα με πειράζει κι αυτή...Ναι εντάξει, αν μπορείς να τις συμφιλιωθείς, σε συμφέρει γιατί δε θα χτυπάνε πόρτες. Αλλά με αυτή την κακομούτσουνη πώς μπορείς να κάνεις πλάκα ρε φίλε; Έχει ένα ύφος λες και της σκότωσες τη μάνα. Ψυχοπλάκωμα με πιάνει μαζί της παρά το μικρό της μπόι.
Μια φορά της λέω για πλάκα, "θα δώσω 50€ αλλα θέλω εσένα οχι την κοπέλα" και άρχισε να γκαριζει στα γέλια, να κατι τέτοιες μαλακιες τους λέω και με συμπαθούν, ίσως έχω τον τρόπο, τη μέθοδο, ώστε να μη με παρεξηγούν..
Ολο αυτο βεβαια κυλάει υπέρ μου.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Δίνει φιλιά και σου κάνει αρκετά προκαταρκτικά πριν ξεκινήσει την πίπα με καπότα. Ελεύθερο στοματικό δεν κάνει.φιλια δίνει?προκαταρτικα κτλ?πίπα καλή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι σίγουρα, πρέπει και να το έχεις γενικά. Εκτός κι αν δε λέμε για την ίδια.Τι να σου πω ρε φίλε, κρατάει χρονια αυτή η κολόνια μαζί της, την πειράζω ούτε εγώ θυμάμαι από πότε και πάντα με πειράζει κι αυτή...
Μια φορά της λέω για πλάκα, "θα δώσω 50€ αλλα θέλω εσένα οχι την κοπέλα" και άρχισε να γκαριζει στα γέλια, να κατι τέτοιες μαλακιες τους λέω και με συμπαθούν, ίσως έχω τον τρόπο, τη μέθοδο, ώστε να μη με παρεξηγούν..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Η φωτό σε προδιαθέτει για μοντελέ πρόσωπο, ενώ εκείνη έχει πιο άγριο. Καλά, πότε βάζανε ακριβείς φωτό, για να το κάνουν τώρα; Παίζει και να είναι κλεμμένη.Φιλε Tony μην περιμενεις να δεις την κοπελα της φωτογραφιας,την ειδα προχθες,δεν μου αρεσε στο προσωπο και ηταν και ποιο γεματη,εχει κωλαρα παντως.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Την κοντουλα χοντρή λέω, με το βαμμενο μαύρο κοντο σχετικά μαλλι, λίγο "κινέζικα" ματια , συνήθως βγαίνει με κάτι φωσφοριζέ ασημί παντόφλες...Ναι σίγουρα, πρέπει και να το έχεις γενικά. Εκτός κι αν δε λέμε για την ίδια.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Kαλο μεσημερι Φιλε Τony......μηπως .....λεω...μηπως......πισω απο τις αγνες και φιλικες προθεσεις σου προς στις υπηρεσιες κρυβετε κατι πιο "αμαρτωλο?"προσεχε γιατι οι τσατσαδες ειναι ζηλιαρες......αν την παρεις μια φορα ξεχνα την εργαζομενη.....δεν θα σε ξαναφηση ......Τι να σου πω ρε φίλε, κρατάει χρονια αυτή η κολόνια μαζί της, την πειράζω ούτε εγώ θυμάμαι από πότε και πάντα με πειράζει κι αυτή...
Συνημμένα
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
ΧΑΧΑΧΑ ε οχι ρε φίλε, κοίτα αν έλεγε εμφανισιακά, θα χωνόμουν ανετα, έτσι για την εμπειρία που λένε...Kαλο μεσημερι Φιλε Τony......μηπως .....λεω...μηπως......πισω απο τις αγνες και φιλικες προθεσεις σου προς στις υπηρεσιες κρυβετε κατι πιο "αμαρτωλο?"προσεχε γιατι οι τσατσαδες ειναι ζηλιαρες......αν την παρεις μια φορα ξεχνα την εργαζομενη.....δεν θα σε ξαναφηση ......
Ωστόσο, έτσι για να τη ψαρωσω λίγο, της το έχω φέρει με αστείο-σοβαρό τροπο, οτι ειναι ωραια γυναίκα και μαρεσει, έτσι για να κόψω αντίδραση... ε δεν μασάει... "παλικάρι μου εχω γιο στην ηλικία σου" , κλασσική ατάκα ενοχής...
Ωστόσο ειναι ψυχούλα άνθρωπος, αν καταφέρεις και την κερδίσεις, ειναι πολύ καλή.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Είχες πάει κι εσύ για φιλοσοφικά μπάνια;Eπιστροφή μετά το Ban , καλημέρα σε όλους, έπαθα και έμαθα, ήταν δίκαιος από τους Admin o αποκλεισμός οπότε όλα ΟΚ..! Εννοείται ότι γαμάω στο μεταξουργείο , σχετικά πρόσφατα είχα συνεύρεση με Ζήνα από Ιάσωνος 37 στο ισόγειο χωρίς βιασύνες και πάντα ξεπερνώνατς το 10λεπτο κατά πολύ. Αναμένω την Κατερίνα από το ΙάΣωνος 37α σκάλες , -μιλάω για την Ρωσίδα- επειδή έχει χαθεί κάποιες μέρες.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
αγαλι.....αγαλι γινεται η αγουριδα μελι......σε εχω ικανο να την απενοχοποιησης....Μανουλα εισαι σε κατι τετοια.......ΧΑΧΑΧΑ ε οχι ρε φίλε, κοίτα αν έλεγε εμφανισιακά, θα χωνόμουν ανετα, έτσι για την εμπειρία που λένε...
Ωστόσο, έτσι για να τη ψαρωσω λίγο, της το έχω φέρει με αστείο, σοβαρό τροπο, οτι ειναι ωραια γυναίκα και μαρεσει, έτσι για να κόψω αντίδραση... ε δεν μασάει... "παλικάρι μου εχω γιο στην ηλικία σου" , κλασσική ατάκα ενοχής...
ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.032
- Πόντοι
- 11.005
Tony όπου δεις φάση χωνεσαι. Πρόσεχε μην σε δούμε να γλωσσοφιλιαζεσαι με καμία θειτσα τσατσά.ΧΑΧΑΧΑ ε οχι ρε φίλε, κοίτα αν έλεγε εμφανισιακά, θα χωνόμουν ανετα, έτσι για την εμπειρία που λένε...
Ωστόσο, έτσι για να τη ψαρωσω λίγο, της το έχω φέρει με αστείο-σοβαρό τροπο, οτι ειναι ωραια γυναίκα και μαρεσει, έτσι για να κόψω αντίδραση... ε δεν μασάει... "παλικάρι μου εχω γιο στην ηλικία σου" , κλασσική ατάκα ενοχής...
Ωστόσο ειναι ψυχούλα άνθρωπος, αν καταφέρεις και την κερδίσεις, ειναι πολύ καλή.
Πιπινια ρε Tony, μόνο.
P.S.αντε και κανένα milf, μια στο τόσο για την εμπειρία.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Ειπαμε, τις τσατσαδες τις καλοπιάνουμε & κωλοπιάνουμε για να κερδίσουμε ολα τα κομφόρ μέσα στο δωμάτιο με τα κορίτσια τους...Tony όπου δεις φάση χωνεσαι. Πρόσεχε μην σε δούμε να γλωσσοφιλιαζεσαι με καμία θειτσα τσατσά.
Πιπινια ρε Tony, μόνο.
Τα πιπίνια νταξει, αν δεν είναι νευρικά έχουν ολη την χάρη, αν όμως σου σπάνε τους όρχεις, καλύτερα άρπα κάνα μιλφ να σε κάνει καινούριο.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.502
- Πόντοι
- 456
Φιλε τι θεραπευτικη αγωγη εκανες γιατι οτι και να ειναι δεν φευγουν τοσο γρηγορα , σκεψου και εμας λιγο , στο γιατρο που πηγες τι σου ειπε ?? και τι φαρμακα σου εδωσε ??Xαίρομαι που το ακούω γιατί μάλλον δε θα ήταν κάτι σοβαρό για να 'εφυγε τόσο γρήγορα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Κατά πολύ βάθος. Γεώτρηση κάνεις, πρώτα βρίσκεις πετρέλαιο.Ωστόσο ειναι ψυχούλα άνθρωπος, αν καταφέρεις και την κερδίσεις, ειναι πολύ καλή.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Σκέψου όμως πόσοι πλούτισαν μετά την ανακάλυψη του πετρελαίου.Κατά πολύ βάθος. Γεώτρηση κάνεις, πρώτα βρίσκεις πετρέλαιο.
Σοφα λόγια
Καλή είναι μωρέ...
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Φιλε Tony...σε βλεπω να το "τρως" το "Μωρο".....και μπραβο και χαλαλι σου.....μετα θελουμε Λεζαντα......Σκέψου όμως πόσοι πλούτισαν μετά την ανακάλυψη του πετρελαίου.
Σοφα λόγια
Καλή είναι μωρέ...
Συνημμένα
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
ΝΑ ΤΟΣ, αν ηταν κάπως έτσι εμφανισιακά η τσατσα σίγουρα θα χωνόμουν για την εμπειρία...Φιλε Tony...σε βλεπω να το "τρως" το "Μωρο".....και μπραβο και χαλαλι σου.....μετα θελουμε Λεζαντα......
Δώσε μου ξανθια γυναίκα και παρε μου τη ψυχή...
Πως με ξέρεις πως με ξέρεις
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
παρτην....θα σε "ταξιδεψει"......ειναι αχαλινωτες.......ουτε στα πιο τρελλα ονειρα σου τετοια κολπα......ΝΑ ΤΟΣ, αν ηταν κάπως έτσι εμφανισιακά η τσατσα σίγουρα θα χωνόμουν για την εμπειρία...
Δώσε μου ξανθια γυναίκα και παρε μου τη ψυχή...
Πως με ξέρεις πως με ξέρεις
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Μια που το έφερε η κουβεντα για τσατσάδες η τύπισσα η τσατσά στο φιλλιπιδου 11 όροφο αδύνατη, ψηλή, ξανθιά άσπρο δέρμα που ειναι συνήθως με την Άννα, την Μελίνα κ την Αλινα τι ρόλο βαράει;
Το πάει κ το φέρνει το γράμμα;;;
Τις είχα πει μια μπιχτι κ εσείς είστε όμορφη.. αλλά απαντά κοφτά..
Το πάει κ το φέρνει το γράμμα;;;
Τις είχα πει μια μπιχτι κ εσείς είστε όμορφη.. αλλά απαντά κοφτά..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις