Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.226
- Πόντοι
- 31.618
10:00 με 17:00 προινη βάρδιαΑδερφε τι ωρες δουλεύει??
10:00 με 17:00 προινη βάρδιαΑδερφε τι ωρες δουλεύει??
Παραμένω ενεργός και βράχος στις απόψεις μου, να 'σαι καλά δικέ μου..!Καλησπέρες..!!Ελα ρε Μάϊκ,καλώς τον! Χρόνια και ζαμανια!
Εγώ νόμιζα ρε συ ότι σταμάτησες το σπορ του Bou.
Αδερφέ μου καλησπέρα, ναι είχα, ήταν δίκαιο και επέστρεψα..!Δεν ήξερα ότι είχες ban.
Σ'αυτό έχεις δίκιοΣχετικά με τα ποσταρίσματα για HPV
Κύριοι, θέτω υπόψη σας ότι είναι μέγα σφάλμα να ξυρίζετε τα παπάρια σας λίγο πριν πάτε στις πουτάνες.
Με το ξύρισμα, ακόμη και με ηλεκτρική μηχανή, προκαλούνται μικροτραυμτισμοί στο δέρμα, ορατοί και αόρατοι.
Το δέρμα επουλώνεται σε 4 ημέρες.
Μέχρι να επουλωθεί, το δέρμα είναι εκτεθειμένο σε πλήθος βακτηρίων, ιών, μικροβίων, σταφυλόκοκκου, στρεπτόκοκκου, και λοιπών παθογόνων, όχι μόνο από τα μουνιά των πουτάνων, αλλά ακόμα και από το ίδιο το δέρμα σας.
φορουσε μάσκα, μπορείΗλικία ; Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή που πρίν από 3-4 χρόνια σαλονάριζε στο ίδιο σαν "Αλεξάνδρα" ; στις απογευματινές κυρίως βάρδιες
Επιστροφη της Ριτας που ηταν στο Διδυμου 22 και στο φωκαιας 24 πριν κανα χρονο,τωρα απο σημερα θα ειναι στο φωκαιας 19,η Ιζαμπελα ξαναπηγε στον οροφο του φωκαιας 17,τρελιαρα η Ριτα,μιλφ ξανθο μακρυ μαλι κανονικο σωμα και υψος με θυμηθηκε απο τα προηγουμενα σπιτακια που ηταν,περασα στα ενδοτερα,παραμενει τρελιαρα μεσα χορευει μονη της,μιλαει μονη της στα του αγωνα καλη ειναι,οχι τιποτα το φοβερο αλλα το τιμαει το εικοσαρι.Στο Αλκιβιαδου 16β η περιβοητη Αννα,πηγα να την ξαναδω,καλα καμια σχεση με την φωτο δεν το συζηταμε,δεν μου αρεσε και παλι οπως και την πρωτη φορα,αλλα λεω κατσε να την ξαναδω μπας και,η τσατσα οτι θελει λεει στον κοσμο της,στο προγραμμα αναφερε μουνι και κωλο και στο τελος λεει το μονο που δεν κανει ειναι πρωκτικο,καλα λεω αστο δεν βγαζουμε ακρη,ξερω οτι το προγραμμα της ειναι απλο.
Καλησπερα , οταν λες πτωτικη πορεια τι ακριβος εννοεις , γιατι τωρα με εβαλες σε σκσψεις και εμενα !!!!!πήγα Ισαβέλλα σήμερα Φωκ 19 για μένα καλό κορίτσι κάπως πτωτική πορεία, έμεινα με σκέψεις
Την έχω πάρει κι εγώ δύο φορές με τις ίδιες εντιποσεις.την δεύτερη φορά ήταν ποιο ανοιχτή και ποιο ξεψαροτη.Στο Περδίκκα 1 ένα γλυκό Ρωσιδάκι η Νίκη.. Την δοκίμασα μια φορά από περιέργεια μιας και εμφανισιακά είναι δυνατή. Ωραίο σωματάκι , θα τού ' βαζες και 8/10 και από πρόσωπο νορμάλ. Λοιπόν η κοπέλα γενικά δεν είναι για πολλά πολλά, δηλαδή αγγίγματα, φιλιά κτλ, αποφεύγει απ' ότι κατάλαβα ,αλλά αν πας με τα νερά της και κάνεις κι εσύ νορμάλ ήρεμο πρόγραμμα δεν είναι καθόλου κακή. Σίγουρα θα ξαναπάω για να δω αν θα επικυρωθεί η πρώτη διάγνωσή μου και σίγουρα δεν καταχωρείται στις φόλες. Γλυκιά αίσθηση στο μπάσιμο, η ενέργειά της καλή και μού έδωσε την αίσθηση ότι θέλει καλό έρωτα -είναι λίγο άμαθη- αρκεί να τη σεβαστείς και να μην εμπλακείς μαζί της συναισθηματικά όπως κοιτάγματα στα μάτια και τέτοια... Κάναμε 3 στάσεις , την άφησα να πάρει εκείνη πρωτοβουλία κι εγώ την γάμησα με μέγιστη δύναμη 65% και ποιότητα 1000%. Εμφανισιακά λοιπόν πάρα πολύ καλή και στο δωμάτιο τυπική αφήνοντας προσδοκίες ανάπτυξης-εξέλιξης για οτ άμεσο μέλλον. Αυτά αισθάνθηκα χωρίς υπερβολή, αν κάποιος την έχει πάρει ας παραθέσει να δούμε τι παίζει...
Kαλό αυτό...Την έχω πάρει κι εγώ δύο φορές με τις ίδιες εντιποσεις.την δεύτερη φορά ήταν ποιο ανοιχτή και ποιο ξεψαροτη.
Ξέρω ότι η Αλκιβιάδου είναι ρομαντικη οδος,καποιος που την δοκίμασε είπε μπουκι με προφυλακτικό πάντως για την συγκεκριμένη,αν και πολλά απλά προγράμματα καταλήγουν σε φουλ υπό κάποιες συνθήκες.Απλό πρόγραμμα και Αλκιβιάδου να ξέρεις έχουν "τσακωθεί"
Τήν είδα πρίν μια βδομάδα στο Ιάσονος 20 ΑπόγευμαEπίσης μια ίσως σημαντική πληροφορία: Είδα με τα μάτια μου- έγκυρο 1000%- στον δρόμο την Νικόλ-Νικολέττα τη Ρουμάνα από το Ιάσωνος 20Β , τη μουνάρα..! Ξέρει κανείς αν έχει πιάσει δουλειά και τι ώρες..?
..... γνωστή φολαρα....Φυλής 65 κάτο
Όνομα : Σιμονα
Μακριά μαύρα μαλλιά ορεο σωματακι μικρό βιζια προστιχοφατσουλα.
Ειρθαι με φόρα να με τελιοσει στο τριλεπτο. Καλή πίπα με κιταγμα στα μάτια και κόλπα με την γλώσσα.εκατσε Πάνο μου με δική της προτοβουλια με εποιθιμια να τελιοσει λέει.
Όταν κατάλαβε πος θα εξαντλήσω το δεκάλεπτο ξενέρωσε άγρια.
Την πείρα πισοκολιτο όπου πρεσαρα την μίτρα της .μετά ήθελε ιεραποστολικό όπου μου τον εποιανε για να μην τον βάζω όλο.ελεγε πος πιναει και θέλει να πάει να φάει και αγανακτούσε που τον έχω τόσο σκληρό.
Αφού είδε και αποειδαι το έριξε στην πλάκα και λέγαμε σαχλαμάρες.
Έτσι γίνεται πάντα.οταν δει η πουτανα πος δεν σου πέφτει το ρίχνει μετά στην πλάκα.
Κι αυτή μεγάλη Τάνα αλλά κι εγώ τα έχω χτίσει αυτά τα μπουρδελα
Μοριακη ενημερωση με εμφαση στην λεπτομερια!συνέχεια live
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικα 3 αριστερά) Ρίτα ξανθιά χοντρουλα με 3αρι συν βυζι , με πρωκτικο.
Περδικα 3β αριστερά(που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) Ρίτα ,ξανθιά χοντρουλα με 3αρι συν βυζι , με πρωκτικο.
κοίτα να δεις, αν πω ότι τις 4 φορές που χω πάρει την Ιζαβέλλα έχω περάσει άσχημα θα μου ψεύτης...Καλησπερα , οταν λες πτωτικη πορεια τι ακριβος εννοεις , γιατι τωρα με εβαλες σε σκσψεις και εμενα !!!!!
νομίζω είναι Ρωσσίδα και κυρίως είναι πρωίEπίσης μια ίσως σημαντική πληροφορία: Είδα με τα μάτια μου- έγκυρο 1000%- στον δρόμο την Νικόλ-Νικολέττα τη Ρουμάνα από το Ιάσωνος 20Β , τη μουνάρα..! Ξέρει κανείς αν έχει πιάσει δουλειά και τι ώρες..?
Κι εγώ μια φορά που την πηρα Φωκαιας στον όροφο την ώρα που ντυνομουν την άκουγα που μιλουσε στο τηλεφωνο και φαινοταν πολυ συγκροτημένο άτομο. Αν δεν είχε αυτές τις κραυγές ρε φίλε.... σκιάζεσαι... Κριμας το κοριτσάκι.κοίτα να δεις, αν πω ότι τις 4 φορές που χω πάρει την Ιζαβέλλα έχω περάσει άσχημα θα μου ψεύτης...
τώρα...όταν πρωτοήρθε θεωρώ πως "έζησε" τη δουλειά αυτή με το "είναι της" Εγώ την πέτυχα στη φάση αυτή.
μιλάμε μαζί μου 2 φορές ΓΑΜΗΘΗΚΕ όχι επαγγελματικά κτλ αλλά δώσαμε πόνο...
Δεν περιμένω βέβαια τέτοιες συμπεριφορές συνεχώς για όνομα του Θεού αλλά...
Θεωρώ πως πλέον έχει αρχίσει να πέρνει τον αέρα του επαγγέλματος, αυτό την κάνει να ναι πιο τυποποιημένη, στην τελική έχει την πελατεία της, έχει τα λεφτά της και έτσι μοιάζει όλο και περισσότερο σ αυτό που λέμε μια απλώς τίμια επιλογή! Για μένα το τίμια επιλογή έχει τεράστια σημασία, αλλά έχω και άλλες κατά νου με αυτά τα χαρακτηριστικά. Πλέον δεν είναι κάποιο must το οποίο ντε και καλά θα πάω με κλειστά τα μάτια αντί για άλλες κοπέλες.
Άλλο... Έχουμε πει και 5 πράγματα και την σέβομαι την πιτσιρίκα ως άτομο και την σέβομαι για κάποια πράγματα που έχει περάσει, αλλά ρε μανάρα μου όταν σε γαμάω δεν είναι δυνατόν να μου πιάνεις κουβέντα! (ω ναι ) και να μου σαι λες και μασάς τσίχλα! Δεν είμαι και κανας μούλος γαμώ το κέρατο! Ειμαι ψηλός, νταμάρι, έχω ένα προφίλ σκληροκωλόπαιδου, δε με λες άσχημο άντρα, είμαι στοργικός με τις γυναίκες, δεν είμαι κανας βρωμιάρης και καλώς ή κακώς γαμάω καλά, το χω ακούσει από παντού (οκ προφανώς και υπάρχουν άλλοι και πιο όμορφοι και πιο καλοί εραστές). Δεν θα χα πρόβλημα που λέει ο λόγος να καθόμουν στο κουζινάκι να μιλούσαμε μη σου πω ότι θα γούσταρα, αλλά και καλά δεν μου στήθηκε (επαγγελματικό στήσιμο) και μου πιασε την κουβέντα (2η φορά) πάνω στο γαμήσι και οκ τι να πω, ας πούμε ότι δεν το εμπνέω το κορίτσι ή δεν ξέρω τι να πω
δεν έχει κατι, είναι ιατρικό και πολύ ασήμαντο! απλά δεν θα βγάλω στη φόρα τα ιατρικά τηςΚι εγώ μια φορά που την πηρα Φωκαιας στον όροφο την ώρα που ντυνομουν την άκουγα που μιλουσε στο τηλεφωνο και φαινοταν πολυ συγκροτημένο άτομο. Αν δεν είχε αυτές τις κραυγές ρε φίλε.... σκιάζεσαι... Κριμας το κοριτσάκι.