Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 725 άτομα (52 μέλη και 673 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.926
Πόντοι
9.846

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.570
Πόντοι
456
κοίτα να δεις, αν πω ότι τις 4 φορές που χω πάρει την Ιζαβέλλα έχω περάσει άσχημα θα μου ψεύτης...
τώρα...όταν πρωτοήρθε θεωρώ πως "έζησε" τη δουλειά αυτή με το "είναι της" Εγώ την πέτυχα στη φάση αυτή.
μιλάμε μαζί μου 2 φορές ΓΑΜΗΘΗΚΕ όχι επαγγελματικά κτλ αλλά δώσαμε πόνο...
Δεν περιμένω βέβαια τέτοιες συμπεριφορές συνεχώς για όνομα του Θεού αλλά...
Θεωρώ πως πλέον έχει αρχίσει να πέρνει τον αέρα του επαγγέλματος, αυτό την κάνει να ναι πιο τυποποιημένη, στην τελική έχει την πελατεία της, έχει τα λεφτά της και έτσι μοιάζει όλο και περισσότερο σ αυτό που λέμε μια απλώς τίμια επιλογή! Για μένα το τίμια επιλογή έχει τεράστια σημασία, αλλά έχω και άλλες κατά νου με αυτά τα χαρακτηριστικά. Πλέον δεν είναι κάποιο must το οποίο ντε και καλά θα πάω με κλειστά τα μάτια αντί για άλλες κοπέλες.
Άλλο... Έχουμε πει και 5 πράγματα και την σέβομαι την πιτσιρίκα ως άτομο και την σέβομαι για κάποια πράγματα που έχει περάσει, αλλά ρε μανάρα μου όταν σε γαμάω δεν είναι δυνατόν να μου πιάνεις κουβέντα! (ω ναι :2funny: ) και να μου σαι λες και μασάς τσίχλα! Δεν είμαι και κανας μούλος γαμώ το κέρατο! Ειμαι ψηλός, νταμάρι, έχω ένα προφίλ σκληροκωλόπαιδου, δε με λες άσχημο άντρα, είμαι στοργικός με τις γυναίκες, δεν είμαι κανας βρωμιάρης και καλώς ή κακώς γαμάω καλά, το χω ακούσει από παντού (οκ προφανώς και υπάρχουν άλλοι και πιο όμορφοι και πιο καλοί εραστές). Δεν θα χα πρόβλημα που λέει ο λόγος να καθόμουν στο κουζινάκι να μιλούσαμε μη σου πω ότι θα γούσταρα, αλλά και καλά δεν μου στήθηκε (επαγγελματικό στήσιμο) και μου πιασε την κουβέντα (2η φορά) πάνω στο γαμήσι και οκ τι να πω, ας πούμε ότι δεν το εμπνέω το κορίτσι ή δεν ξέρω τι να πω
Σε ευχαριστω πολυ , για την τοσο σοβαρη αναλυση σου τα καταλαβα πολυ καλα ολα τα γραφομενα σου και τον τροπο που τοποθετηθηκες !!!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Eπίσης μια ίσως σημαντική πληροφορία: Είδα με τα μάτια μου- έγκυρο 1000%- στον δρόμο την Νικόλ-Νικολέττα τη Ρουμάνα από το Ιάσωνος 20Β , τη μουνάρα..! Ξέρει κανείς αν έχει πιάσει δουλειά και τι ώρες..?

Ρε Κάρλος κι εσύ μουναρα την βλέπεις; Είπαμε για δεκαρικο καλή είναι. Αλλά όχι και μουναρα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δεν θα χα πρόβλημα που λέει ο λόγος να καθόμουν στο κουζινάκι να μιλούσαμε μη σου πω ότι θα γούσταρα, αλλά και καλά δεν μου στήθηκε (επαγγελματικό στήσιμο) και μου πιασε την κουβέντα (2η φορά) πάνω στο γαμήσι και οκ τι να πω, ας πούμε ότι δεν το εμπνέω το κορίτσι ή δεν ξέρω τι να πω
Θες να πεις ότι σου έπιασε την κουβέντα με διάθεση να κλέψει χρόνο από τη δουλειά;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Θες να πεις ότι σου έπιασε την κουβέντα με διάθεση να κλέψει χρόνο από τη δουλειά;
όχι σου λέω ότι την γαμούσα όλο μέσα όλο έξω και δεν έχω και κανα μικρό πουλί, με καλό ρυθμό και αυτή μου μιλούσε ενώ γινόταν όλο αυτό σα να μασταν για καφέ...
άκου και αυτό...μια μέρα πριν μαυρούλα που χω ας πούμε σαν γκόμενα (την πληρώνω αλλά κόστος/φορές το ποσό ειναι γελοίο) τέλειωσε 2 φορές, μια γλυφομούνι, μια από γαμήσι και μετά την γάμησα στον κώλο και η Ισαβέλλα ενώ μπορώ να κάνω αυτό που σου πα (και άλλα ακόμα) μου μιλούσε ενώ την έσκιζα :2funny: :2funny: :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σημερις μετά από πολλά χρόνια επιπώθειν απ' την τσιμπουκομάνα 50άρα πλέον Σόνια κάθετη Φολής και παράλληλη Φώκιας . Το κλασσικό ακάποτο τσιμπούκι με δονήσεις. Δεν μουκανε και πολύ εντύπωση τώρα. Ίσως γιατί μεγαλωσα εγώ ίσως γιατί δεν βάζει πάθος. Αλλά το τσιμπούκι τσιμπούκι. Συνίσταται για αβγαλτους τσιμπουκολατρεις. Εμπειρία.

Υ.Γ. Με είπε και καβλιαρη. Τώρα τί εννοούσε αυτή ξέρει.

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
όχι σου λέω ότι την γαμούσα όλο μέσα όλο έξω και δεν έχω και κανα μικρό πουλί, με καλό ρυθμό και αυτή μου μιλούσε ενώ γινόταν όλο αυτό σα να μασταν για καφέ...
Φαίνεται ότι μετά από κάποιες φορές δε νιώθουν τίποτα. Απλά ένα κομμάτι κρέας μπαινοβγαίνει, όπως μπαινοβγαίνει το ταμπόν τους. Ειδικά άμα έχουν βάλει μισό κιλό κρέμα. :confused:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φαίνεται ότι μετά από κάποιες φορές δε νιώθουν τίποτα. Απλά ένα κομμάτι κρέας μπαινοβγαίνει, όπως μπαινοβγαίνει το ταμπόν τους. Ειδικά άμα έχουν βάλει μισό κιλό κρέμα. :confused:
Οταν έχουν φάει εβδομήκοντα φούστες την ίδια μέρα και βάζουν και δυόμισι κιλά κρέμα τί να νιώσουν.;

• Like
Αντιδράσεις: vril

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885

όπως και να χει, εντυπωσιακό κορίτσι η μικρά, τίμιο πρόγραμμα, όλα τ άλλα και θέμα χημείας και θέμα στιγμής

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
όπως και να χει, εντυπωσιακό κορίτσι η μικρά, τίμιο πρόγραμμα, όλα τ άλλα και θέμα χημείας και θέμα στιγμής
Τίμιο πρόγραμμα ναι, το "εντυπωσιακό" είναι σχετικό. Για μερικούς, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, παρα-είναι νταρντάνα και με άγρια χαρακτηριστικά.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.570
Πόντοι
456
άκου και αυτό...μια μέρα πριν μαυρούλα που χω ας πούμε σαν γκόμενα (την πληρώνω αλλά κόστος/φορές το ποσό ειναι γελοίο) τέλειωσε 2 φορές, μια γλυφομούνι, μια από γαμήσι και μετά την γάμησα στον κώλο και η Ισαβέλλα ενώ μπορώ να κάνω αυτό που σου πα (και άλλα ακόμα) μου μιλούσε ενώ την έσκιζα :2funny: :2funny: :2funny:
Με συγχωρεις που επανερχομαι αλλα οταν λες σου μιλουσε ενω την γαμουσες ΤΙ ?? σου ελεγε δηλαδη ??? (περι ανεμων και υδατων ) για πες ενα απο τα πολλα που σου ελεγε .

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Με συγχωρεις που επανερχομαι αλλα οταν λες σου μιλουσε ενω την γαμουσες ΤΙ ?? σου ελεγε δηλαδη ??? (περι ανεμων και υδατων ) για πες ενα απο τα πολλα που σου ελεγε .
Έχει σημασία; Το θέμα είναι ότι μίλαγε, λες και βαριόταν και έλεγε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα. :confused:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885

πάντα οι κουβέντες μας αφορούσαν σεξ, σχέσεις, και κανα 2 πιο προσωπικά πράγματα, δεν θέλω να επεκταθώ θα μείνω ένας "κύριος" δεδομένου του προφίλ μου και του site!
είναι λίγο sex and the city η Ισαβέλλα μας :*

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885

πάντως η Ισαβέλλα κάνει για τη δουλειά, να δεις την Αννα της αλυσίδας αυτής θα κλάψεις! Από κώλο την πήραν μόνο 3-4 ψεύτικες κριτικές όσοι ξέρω και άτομα από δω μέσα ΔΕΝ την πήραμε ποτέ και ας το λέει ως πρόγραμμα! επίσης τοπ επιλογή της ίδιας αλυσίδας και η Μικαέλα

αααα και Πάολα! Αυτή αν τον έχεισ πάνω από 10-12 πόντους ούτε το μουνί δεν δίνει καλά

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.570
Πόντοι
456
πάντα οι κουβέντες μας αφορούσαν σεξ, σχέσεις, και κανα 2 πιο προσωπικά πράγματα, δεν θέλω να επεκταθώ θα μείνω ένας "κύριος" δεδομένου του προφίλ μου και του site!
είναι λίγο sex and the city η Ισαβέλλα μας :*
Ευχαριστω !! και σεβομαι την αποψη σου , καλο βραδυ .

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.570
Πόντοι
456
πάντως η Ισαβέλλα κάνει για τη δουλειά, να δεις την Αννα της αλυσίδας αυτής θα κλάψεις! Από κώλο την πήραν μόνο 3-4 ψεύτικες κριτικές όσοι ξέρω και άτομα από δω μέσα ΔΕΝ την πήραμε ποτέ και ας το λέει ως πρόγραμμα! επίσης τοπ επιλογή της ίδιας αλυσίδας και η Μικαέλα

αααα και Πάολα! Αυτή αν τον έχεισ πάνω από 10-12 πόντους ούτε το μουνί δεν δίνει καλά
Μεταξυ Αννας και Ιζαμελας ποια λες οτι το εχει πιο πολυ , ειναι στα αυριανα μου σχεδια ,ευχαριστω.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Μεταξυ Αννας και Ιζαμελας ποια λες οτι το εχει πιο πολυ , ειναι στα αυριανα μου σχεδια ,ευχαριστω.
τι λες καλέ μου άνθρωπε? Ιζα δαγκωτό εκτός και αν σου αρέσει ως εμφάνιση ή άλλη

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
να μάθει και καλύτερο τρομπόνι η Ισαβέλλα θα πάρει και άλλο πελατολόγιο!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.570
Πόντοι
456
τι λες καλέ μου άνθρωπε? Ιζα δαγκωτό εκτός και αν σου αρέσει ως εμφάνιση ή άλλη
Δεν το εθεσα σαν θεμα αρεσκιας το θετω σαν θεμα υπηρεσιων παντα κατα την προσωπικη σου εμπειρια μια και τις εχει παρει και τις δυο .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom