κοίτα να δεις, αν πω ότι τις 4 φορές που χω πάρει την Ιζαβέλλα έχω περάσει άσχημα θα μου ψεύτης...
τώρα...όταν πρωτοήρθε θεωρώ πως "έζησε" τη δουλειά αυτή με το "είναι της" Εγώ την πέτυχα στη φάση αυτή.
μιλάμε μαζί μου 2 φορές ΓΑΜΗΘΗΚΕ όχι επαγγελματικά κτλ αλλά δώσαμε πόνο...
Δεν περιμένω βέβαια τέτοιες συμπεριφορές συνεχώς για όνομα του Θεού αλλά...
Θεωρώ πως πλέον έχει αρχίσει να πέρνει τον αέρα του επαγγέλματος, αυτό την κάνει να ναι πιο τυποποιημένη, στην τελική έχει την πελατεία της, έχει τα λεφτά της και έτσι μοιάζει όλο και περισσότερο σ αυτό που λέμε μια απλώς τίμια επιλογή! Για μένα το τίμια επιλογή έχει τεράστια σημασία, αλλά έχω και άλλες κατά νου με αυτά τα χαρακτηριστικά. Πλέον δεν είναι κάποιο must το οποίο ντε και καλά θα πάω με κλειστά τα μάτια αντί για άλλες κοπέλες.
Άλλο... Έχουμε πει και 5 πράγματα και την σέβομαι την πιτσιρίκα ως άτομο και την σέβομαι για κάποια πράγματα που έχει περάσει, αλλά ρε μανάρα μου όταν σε γαμάω δεν είναι δυνατόν να μου πιάνεις κουβέντα! (ω ναι
) και να μου σαι λες και μασάς τσίχλα! Δεν είμαι και κανας μούλος γαμώ το κέρατο! Ειμαι ψηλός, νταμάρι, έχω ένα προφίλ σκληροκωλόπαιδου, δε με λες άσχημο άντρα, είμαι στοργικός με τις γυναίκες, δεν είμαι κανας βρωμιάρης και καλώς ή κακώς γαμάω καλά, το χω ακούσει από παντού (οκ προφανώς και υπάρχουν άλλοι και πιο όμορφοι και πιο καλοί εραστές). Δεν θα χα πρόβλημα που λέει ο λόγος να καθόμουν στο κουζινάκι να μιλούσαμε μη σου πω ότι θα γούσταρα, αλλά και καλά δεν μου στήθηκε (επαγγελματικό στήσιμο) και μου πιασε την κουβέντα (2η φορά) πάνω στο γαμήσι και οκ τι να πω, ας πούμε ότι δεν το εμπνέω το κορίτσι ή δεν ξέρω τι να πω