Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (8 μέλη και 148 επισκέπτες)

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.080
Πόντοι
201
Θα ηθελα να ρωτησω αν ποτε κανενας εχει ζητησει στο Μεταξουργειο να κατουρησει κοπελα, αν το δεχτηκε και ποσο πηρε για το εξτραδακι της. Θελω να το κανω με την Αντριαννα τη μεγαλη που κανει τα παντα, αλλα εχω να παω απο πριν την καραντινα. Δεχομαι και αλλες προτασεις με αντιστοιχο σωμα. Δηλαδη εκφυλη milf-gilf με βυζαρες πλαστικες ή φυσικες.
Την Αντριάνα που είναι call girl??

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Δοκιμάστηκε η Κατερίνα η καινούργια στο Διδύμου 18Α,εντυπωσιακή παρουσία στο σαλόνι,δυνατό 2,5αρι βυζί και ωραίες αναλογίες.Στο δωμάτιο φαίνονται οι ατέλειες,σάπια μαύρα δόντια,χαλαρό σώμα και παντελής έλλειψη συννενόηση αφού δεν μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά.Πιπα της πλάκας,μάλιστα κάθησε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορώ να πιάνω τίποτα,στο γαμησι τον έφαγε καλά με ωραία αίσθηση του μουνιού της αφού δεν είχε καθόλου κρέμα.Γενικα δεν την προτιμώ,ίσως για μια φορά και αν,βαθμολογία 6,5/10

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Θα ηθελα να ρωτησω αν ποτε κανενας εχει ζητησει στο Μεταξουργειο να κατουρησει κοπελα, αν το δεχτηκε και ποσο πηρε για το εξτραδακι της. Θελω να το κανω με την Αντριαννα τη μεγαλη που κανει τα παντα, αλλα εχω να παω απο πριν την καραντινα. Δεχομαι και αλλες προτασεις με αντιστοιχο σωμα. Δηλαδη εκφυλη milf-gilf με βυζαρες πλαστικες ή φυσικες.
Δηλαδή ψάχνεις πουτανα Ντακότα.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.730
Πόντοι
201
Τσαρκα σημερα το πρωι, μετα απο ενα μηνα απουσιας, μπορω να πω οτι τα γυρησα σχεδον ολα τα σπιτακια, ξεποδαριαστικα. Η Μπαρμπορα ελειπε, απο αυριο θα ειναι στο ποστο τις κανονικα μου ειπε η αντικαταστατρια τις (εντελως αδιαφορη). Κατεβικα μεταξι, μπηκα σε 6-7 σπιτακια, ( πρεπει να ειχα παει πριν δυο χρονια)...τοσα αντεξα, ελπιζω να μην κολισα τιποτα απο τοση σαπιλα, Τσερνομπιλ κατασταση.

Περναω απο την Μαραθωνος, οπου ειδα την Μαρινα, ρωσιδα.....ωραιο κοματι. Ειχαι δυο δωματια ομως, και δεν αντεχα την αναμονη, και την εκανα. Μπηκα σε ενα στην Κωνσταντινουπολεως...μια που ηταν σαν τραβελι μου ζητησε 50ρικο.....τις λεω πας καλα ρε??

Φευγω και παω φυλης, μπαινω για Εμμανουελα στο Φωκ. 27, ειχαι και αυτη 2 δωματια...δουλευε και Αννα η αλβανεζα...αδιαφορη. Κατεληξα στο Φυλής 72, στην Κατερινα την ρουμανα με τα γυαλακια....Το τιμαει ρε φιλε το κοσαρι, δεν σου χαλαει χατηρι, οτι και αν τις ζητουσα η απαντηση ηταν <οτι θες εσυ>. Την πηρα απο ολες τις τρυπες, και τα φλοκια στο στομα, η υπηρεσια δεν μας ενοχλησε καθολου. Αψογη.

Αυριο μετα την δουλεια θα παω να παρω και την Μπαρμπορα. Αυτα απο εμενα καυλιαριδες. CIAO.

Υ.Γ. Ενα καποιος εχει παρει την Μαρινα απο Μαραθωνος ας κανει ενημερωση, εστω σε π.μ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχουμε τίποτα καινούργιο πιπινοειδες;Που δεν είναι καχεκτικό ή μαθήτρια 3ης Γυμνασίου σαν τη Λίζα στο Φολής 74.

Η Φολής και περίχωρα είναι χαμένος χρόνος πλέον για μένα. Περνάω περιστασιακά και ρίχνω αδειάσματα συντήρησης στις ίδιες και τις ίδιες τη Σάσα και τη Σάρα.

Εμετουργειο έχω καιρό να περάσω αλλά κι εκεί δεν ξέρω που να παω. Μου ρθε στο μυαλό το πιπινι η Βικτώρια αλλά αυτή λατρεύει τους Πάκους.

Ακούω εμετικές προτάσεις οποίος ξέρει για πιπινι.

Αλλιώς ξαναπάω στούντιο όπως χτες. Αλλά το κίτρινο πλέον βαρύ κι ασήκωτο.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το νήμα πάει για ψοφο. Πολλοί σούπερ ντούπερ γαμικουλες έγραφαν για κάνα μήνα αφου τους επέτρεψε να γαμήσουν ο Κούλης και τώρα μουγγα.

Σίγουρα φταίει και η έλλειψη νέων πορνών.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Το νήμα πάει για ψοφο. Πολλοί σούπερ ντούπερ γαμικουλες έγραφαν για κάνα μήνα αφου τους επέτρεψε να γαμήσουν ο Κούλης και τώρα μουγγα.

Σίγουρα φταίει και η έλλειψη νέων πορνών.
Θα βαρέθηκαν να γαμάνε συνέχεια τις ίδιες, οπότε βρήκαν γκόμενα που είναι το ίδιο. :confused:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Έχουμε τίποτα καινούργιο πιπινοειδες;Που δεν είναι καχεκτικό ή μαθήτρια 3ης Γυμνασίου σαν τη Λίζα στο Φολής 74.

Η Φολής και περίχωρα είναι χαμένος χρόνος πλέον για μένα. Περνάω περιστασιακά και ρίχνω αδειάσματα συντήρησης στις ίδιες και τις ίδιες τη Σάσα και τη Σάρα.

Εμετουργειο έχω καιρό να περάσω αλλά κι εκεί δεν ξέρω που να παω. Μου ρθε στο μυαλό το πιπινι η Βικτώρια αλλά αυτή λατρεύει τους Πάκους.

Ακούω εμετικές προτάσεις οποίος ξέρει για πιπινι.

Αλλιώς ξαναπάω στούντιο όπως χτες. Αλλά το κίτρινο πλέον βαρύ κι ασήκωτο.

Τύπε ψυχιατρείο θέλεις όχι μπουρδέλο χαχα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
Τυπε αμα θες να σου πω για το Μεταξουργείο 2-3 κοπέλες ομορφούλες πιτσιρίκες να σε πιτσιλισουν με τα ζεστά κατουρακια τους.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Απογευματινη επισκεψη στο Μεταξι και μια εκπληξη με περιμενε μπαινοντας στο κολωνου 15 ευθεια μεσα δεξια. Η Ιωαννα η βολλευμπωλιστρια, απο Φυλης 66 αν δεν κανω λαθος. Μεταγραφη σε Β εθνικη σιγουρα , αλλα και 10ευρω απο 20ευρω.
Για το παλμαρε ετιμηθει, χωρις να προκαλεσει ριγη συγκινησης, οπως περιμενα αλωστε, γιαυτο και τοσο καιρο δεν . Καθαρη κοπελα ομως, καθαρος χωρος και καμια ενοχληση απο τσα2.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τύπε ψυχιατρείο θέλεις όχι μπουρδέλο χαχα
Μόνο εγω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα βαρέθηκαν να γαμάνε συνέχεια τις ίδιες, οπότε βρήκαν γκόμενα που είναι το ίδιο. :confused:
Παπάρια βρήκαν. Τεσπά

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.730
Πόντοι
201
Η Άμφισσα από Έλλης 3 αποχώρισε και την έκανε για Ρωσία ,εσωτερικά προβλήματα με τις άλλες από ότι κατάλαβα. Το μαγαζί θα πάει πάτος χωρίς αυτήν πιστευω
Αρχηγε περασα απο εκει το μεσημερι, η κατασταση ηταν γηροκομειο σκετο...βαραγανε μυγες.

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Που μπορώ τώρα να γαμησω κάτι μικρό και ωραίο στο εμετουργειο έχετε να μου προτείνετε τίποτα?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.184
Πόντοι
31.618
Με την Νίκη Μ.Αλεξανδρου και πέρδικα γονια χαλαρό γαμιση με το μικρό ,σε περισσότερες στάσεις αυτή τη φορά και καπάκι στο δυλεπτο απέναντι στο Ιάσονος 44οροφο στην Ναταλί για άγριο ξέσκισμα.
Αυτή η αντίθεση με ευτιαξε καλά.
Με ένα 20€ μια + μια δορο στο μετάξουργιο

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Η Άμφισσα από Έλλης 3 αποχώρισε και την έκανε για Ρωσία ,εσωτερικά προβλήματα με τις άλλες από ότι κατάλαβα. Το μαγαζί θα πάει πάτος χωρίς αυτήν πιστευω
ποτε εφυγε ειναι σιγουρο αυτο?

Goldbah

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι , χρόνια πολλά.Καμια μιλφ με βυζάρες και αξιοπρεπές προσωπάκι υπάρχει στα περίχωρα?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δοκιμάστηκε η Κατερίνα η καινούργια στο Διδύμου 18Α,εντυπωσιακή παρουσία στο σαλόνι,δυνατό 2,5αρι βυζί και ωραίες αναλογίες.Στο δωμάτιο φαίνονται οι ατέλειες,σάπια μαύρα δόντια,χαλαρό σώμα και παντελής έλλειψη συννενόηση αφού δεν μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά.Πιπα της πλάκας,μάλιστα κάθησε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορώ να πιάνω τίποτα,στο γαμησι τον έφαγε καλά με ωραία αίσθηση του μουνιού της αφού δεν είχε καθόλου κρέμα.Γενικα δεν την προτιμώ,ίσως για μια φορά και αν,βαθμολογία 6,5/10
Πόσο εντυπωσιακή είναι αυτή; Γιατί από εντυπωσιακές χτικιαρες,βοϊδόκωλες,μπουρούχες, μιλφογκιλφ και δεινόσαυρους χορτάσαμε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom