Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 372 άτομα (51 μέλη και 321 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Δεν το εθεσα σαν θεμα αρεσκιας το θετω σαν θεμα υπηρεσιων παντα κατα την προσωπικη σου εμπειρια μια και τις εχει παρει και τις δυο .
1)Μικαέλα > 2)Ιζαβέλλα > 3)Αννα (κώλο δεν κάνει άστους να λένε) > 4)Πάολα (πάνω από 10 cm πούτσα δεν δίνει ούτε μουνί σωστά και κρίμα δηλαδή)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δεν το εθεσα σαν θεμα αρεσκιας το θετω σαν θεμα υπηρεσιων παντα κατα την προσωπικη σου εμπειρια μια και τις εχει παρει και τις δυο .
Ε κάθετα η Ιζαμπέλλα μάλλον, αφού η Άννα ανακοινώνει δήθεν φουλ πρόγραμμα που δεν τηρείται μέσα. Κι εγώ που τις έχω πάρει και τις δύο Ιζαμπέλλα ψηφίζω σαν πιο καβλιάρα και δοτική. Η άλλη είναι λίγο κουτοπόνηρη.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Ε κάθετα η Ιζαμπέλλα μάλλον, αφού η Άννα ανακοινώνει δήθεν φουλ πρόγραμμα που δεν τηρείται μέσα. Κι εγώ που τις έχω πάρει και τις δύο Ιζαμπέλλα ψηφίζω σαν πιο καβλιάρα και δοτική. Η άλλη είναι λίγο κουτοπόνηρη.
ρεεεε με ρώτάει η Αννα: τι τον θες τον κώλο? το μουνάκι μου είναι πιο σφιχτό και υγρό! :2funny: :2funny: :2funny:
μετά πήγα Μετάξι στην Ιωάννα :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
ρεεεε με ρώτάει η Αννα: τι τον θες τον κώλο? το μουνάκι μου είναι πιο σφιχτό και υγρό! :2funny: :2funny: :2funny:
μετά πήγα Μετάξι στην Ιωάννα :rockon:
Πάλι καλά που δε σε σου πέταξε την ατάκα μήπως είσαι πούστης και θες κώλο, όπως μία άλλη. :confused:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
ρε παλικάρι δεν τα γράφω και όλα σε κάθε κριτική! οκ να και κάτι που δεν γράφω...πλένω το πουλί μου στο νιπτήρα πάντα και έχω ένα πολύ μικρό μπουκαλάκι με άρωμα για να μυρίζω καλά αυτή την ώρα στα κορίτσια! πριν μπω στο μπουρδελο αν έχω κλανίδια τα ρίχω έξω! :2funny: :2funny: :2funny:
επίσης έχω γυναίκες που τις ξέρω και 4-5 χρόνια και πάω με έξτρα υπηρεσίες και δεν ξέρω και γω τι, δεν γράφονται όλα, δεν γίνεται

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
ρε παλικάρι δεν τα γράφω και όλα σε κάθε κριτική! οκ να και κάτι που δεν γράφω...πλένω το πουλί μου στο νιπτήρα πάντα και έχω ένα πολύ μικρό μπουκαλάκι με άρωμα για να μυρίζω καλά αυτή την ώρα στα κορίτσια! πριν μπω στο μπουρδελο αν έχω κλανίδια τα ρίχω έξω! :2funny: :2funny: :2funny:
επίσης έχω γυναίκες που τις ξέρω και 4-5 χρόνια και πάω με έξτρα υπηρεσίες και δεν ξέρω και γω τι, δεν γράφονται όλα, δεν γίνεται
Καλά, μη βαράς.:2funny: Απλά το ότι ζήτησες τα λεφτά σου πίσω είναι κάπως σημαντικό. ? Πολύ καλά της έκανες πάντως. Να μάθουν να σέβονται τον πελάτη. Όχι μόνο με το να τηρούν τα προγράμματα, αλλά και στον τρόπο που του μιλάνε. Με τα δικά του λεφτά ζουν. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια θείτσα (ούτε μιλφ δεν τη λες) που της κάνουμε χάρη που την πληρώνουμε.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Καλά, μη βαράς.:2funny: Απλά το ότι ζήτησες τα λεφτά σου πίσω είναι κάπως σημαντικό. ? Πολύ καλά της έκανες πάντως. Να μάθουν να σέβονται τον πελάτη. Όχι μόνο με το να τηρούν τα προγράμματα, αλλά και στον τρόπο που του μιλάνε. Με τα δικά του λεφτά ζουν. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια θείτσα (ούτε μιλφ δεν τη λες) που της κάνουμε χάρη που την πληρώνουμε.
με την Στέλλα δεν το περίμενα, την είχα πάρει 2-3 φορές και τη μέρα αυτή ήταν σαν να χε φρικάρει, δεν ξέρω ποια μαλακία πλήρωσα ποιου μαλάκα αλλά ήταν απαράδεκτο και δεν θα έφευγα αν δεν έπαιρνα λεφτά πίσω, απλά επειδή είχα μείνει στο δωμάτιο πήρα τα μισά (και ήταν δίκαιο)
άλλη μια φορά με έδιωξαν επειδή είχα κάνει μαλακία αλλά ήταν ευγενέστατοι (εκεί θα μπορούσε άνετα να χαν φύγει σφαλιάρες)
και άλλη μια μπροστά σε 5 πάκηδες μου πε η τσατσά: η κοπέλα δεν θέλει να περάσει μαζί σου
ααα και στη Ρόζα, όποιος τη γαμούσε δυνατά και τον έβλεπε στο σαλόνι του σήκωνε το χερι και του λεγε: byeee το χω πάθει και γω

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Να τις έτρωγες ή να τις έδινες;
αν πω ότι θα τους έδερνα θα ταν "ψωνιλίκι"/κοκόρεμα αν πω ότι θα τις έτρωγα θα ταν "ταπεινωτικό"/"κότεμα" εγώ έμαθα να φωνάζω παρών στη ζωή μου, ας μείνουμε ότι όλοι είμασταν γνωστοί, ότι δίκαια υπήρχαν νεύρα και ότι τελικά υπήρξε μη σου πω ότι παραυπήρξε πολιτισμένη ατμόσφαιρα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
αν πω ότι θα τους έδερνα θα ταν "ψωνιλίκι"/κοκόρεμα αν πω ότι θα τις έτρωγα θα ταν "ταπεινωτικό"/"κότεμα" εγώ έμαθα να φωνάζω παρών στη ζωή μου, ας μείνουμε ότι όλοι είμασταν γνωστοί, ότι δίκαια υπήρχαν νεύρα και ότι τελικά υπήρξε μη σου πω ότι παραυπήρξε πολιτισμένη ατμόσφαιρα
Αν έκανες μαλακία, θα μπορούσαν να είχαν φωνάξει τον νταβατζή και να έρθει μαζί με άλλους 5. Εκτός κι αν ξέρεις πολεμικές τέχνες, δε χρειάζεται να σου πούμε ποιος θα τις έτρωγε. Δεν αξίζουν οι τσαμπουκάδες σε μπουρδέλο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν έκανες μαλακία, θα μπορούσαν να είχαν φωνάξει τον νταβατζή και να έρθει μαζί με άλλους 5. Εκτός κι αν ξέρεις πολεμικές τέχνες, δε χρειάζεται να σου πούμε ποιος θα τις έτρωγε. Δεν αξίζουν οι τσαμπουκάδες σε μπουρδέλο.
Μην μπλέξετε με τέτοια... τα έχουν κάτι αλμπάνια, πολύ καλόπαιδα!

• Like
Αντιδράσεις: vril

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
ήταν εκεί μαζί με άλλους 2, 3 στο σύνολο, κσι τους ήξερα όλους και με ξέρανε. Ας μην πούμε τώρα τι εστί νταβάς κτλ τα χω ξαναπεί, πουθενά δεν αξίζει να μαλώσεις, είναι θέμα κακής στιγμής και νεύρων.
μετά σε ζητάνε αστυνομίες, δικηγόροι, και δεν έχει τέλος το μπλέξιμο
πλέον αν κάποιος με ρωτούσε αν ξέρω πολεμικές τέχνες θα χα βάλει μέσα μου τα γέλια, θα του απαντούσα όχι και θα έφευγα
(όλα όσα ξέρω από τέτοια θέματα δεν έχουν ακριβές όνομα πλέον)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
ήταν εκεί μαζί με άλλους 2, 3 στο σύνολο, κσι τους ήξερα όλους και με ξέρανε. Ας μην πούμε τώρα τι εστί νταβάς κτλ τα χω ξαναπεί, πουθενά δεν αξίζει να μαλώσεις, είναι θέμα κακής στιγμής και νεύρων.
μετά σε ζητάνε αστυνομίες, δικηγόροι, και δεν έχει τέλος το μπλέξιμο
πλέον αν κάποιος με ρωτούσε αν ξέρω πολεμικές τέχνες θα χα βάλει μέσα μου τα γέλια, θα του απαντούσα όχι και θα έφευγα
(όλα όσα ξέρω από τέτοια θέματα δεν έχουν ακριβές όνομα πλέον)
Καλά, για έναν καβγά στο μπουρδέλο δε θα σε ζητάνε αστυνομίες και δικηγόροι, αφού παράνομοι είναι, όσο και αν λαδώνουν, αλλά το ξύλο θα το έχεις φάει και το δίκιο σου δε θα το βρεις.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Καλά, για έναν καβγά στο μπουρδέλο δε θα σε ζητάνε αστυνομίες και δικηγόροι, αφού παράνομοι είναι, όσο και αν λαδώνουν, αλλά το ξύλο θα το έχεις φάει και το δίκιο σου δε θα το βρεις.
μήνυση+κάμερα από το μπουρδέλο = game over

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πάλι καλά που δε σε σου πέταξε την ατάκα μήπως είσαι πούστης και θες κώλο, όπως μία άλλη. :confused:
Στο ανατολικό μπλοκ ο κωλος δεν συνηθίζεται. Είναι ελληνική εφεύρεση.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom