jimenez vyzarez
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
Παίδες μπορεί κανένας να βοηθήσει με καμιά ωραία με σχετικά φθηνό ελεύθερο στοματικό ,μέχρι και 50ευρω καλά είναι .
καλά ο καθένας είναι για την πάρτη του αλλά θα σου πω το εξής....Ξέρω ότι θα ακουστώ κακός, αλλά κατά βάθος μέσα μου εύχομαι να κλείσουμε, για να μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω με τηλεργασία και να μην τρώω την κίνηση κάθε μέρα μέχρι τη δουλειά. Δυστυχώς έχουμε ακόμα παλιά μυαλά και η μόνη περίπτωση να κάνουμε το αυτονόητο που το επιτρέπει η σημερινή τεχνολογία, δηλαδή να δουλεύουμε από το δικό μας χώρο, είναι να συμβεί μια πανδημία. Ναι, σκέφτομαι λίγο εγωιστικά και δε λογαριάζω άλλους κλάδους όπου δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, όπως την εστίαση, αλλά αυτό κάνουμε όλοι. Και από σεξ, θα τη βολεύω με κανένα call girl ή κρυφό οίκο.
Την ειχα παρει σχεδον πανω στην αλλαγη της βαρδιας κ μ πε οτι εκατσε παραπανω για μενα και μετα φυγαμε μαζι μεχρι αχαρνων π πηρε ταξι. Δεν κατεβαινω συχνα πλεον φυλης αλλα μονο μια φορα την πετυχα σε βραδινη βαρδιαΣίγουρος??γιατί τρίτη βραδεία την πετυχαίνω συνηθως
ρε φιλε, μετα θα βγουνε και θα κλαινε παλι οτι τους κλεισανε τα μπουρδελακια ομως.Και να τα κλείσουν τα "σπίτια", έτσι όπως έχει διαμορφωθει η κατάσταση στη μετά-covid εποχή με τις φόλες και τις ξεπεσμένες που παίζουν στην πιάτσα, ποσώς με απασχολεί... ίσα ίσα θα μας μείνουν και τα χρήματα...
Καλός τρόμπας είσαιΞέρω ότι θα ακουστώ κακός, αλλά κατά βάθος μέσα μου εύχομαι να κλείσουμε, για να μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω με τηλεργασία και να μην τρώω την κίνηση κάθε μέρα μέχρι τη δουλειά. Δυστυχώς έχουμε ακόμα παλιά μυαλά και η μόνη περίπτωση να κάνουμε το αυτονόητο που το επιτρέπει η σημερινή τεχνολογία, δηλαδή να δουλεύουμε από το δικό μας χώρο, είναι να συμβεί μια πανδημία. Ναι, σκέφτομαι λίγο εγωιστικά και δε λογαριάζω άλλους κλάδους όπου δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, όπως την εστίαση, αλλά αυτό κάνουμε όλοι. Και από σεξ, θα τη βολεύω με κανένα call girl ή κρυφό οίκο.
Ξερει κανεις αν δουλευει πουθενα η Σονια η αλβανιδα που ηταν παλια στο φιλιπιδου 11
Kapoy γραφηκε οτι κανει πιατσα στο κεντρο. Τη θυμαμαι. Ηταν πολλύ φιλοτιμο κοριτσι.Ξερει κανεις αν δουλευει πουθενα η Σονια η αλβανιδα που ηταν παλια στο φιλιπιδου 11α?
Πρωινή....Μυστες σημερα απογευμα δουλευει η Βικτωρια Διδ 27?Η ειναι πρωινη?
Να θυμάστε αυτό που γράφω το site χάλασε ..
1) προματαρισμα και φουλ ψεύτικα σχόλια συνέχεια ..σπάνιο να βρεις αληθινή κριτική .. ερωτήσεις στοχευμένες για κοπέλες για να παίξει το όνομα τους ( εκτός από κάποιους που όντως το παλεύουν βλέπε @n.smirni76 που όντως παλευει και ευχαριστούμε )
2) έχει χαλάσει το site από τύπους που παρακαλε πουτανες να κάνουν έξτρα για να γράψουν κριτική
3) από τύπους που απειλούν call girl και μέλη ότι θα δώσουν προσωπικες πληροφορίες τους αν δεν δώσουν λεφτά
Tο site είχε όμορφο σκοπό ,δεν σε απειλούσε ούτε σε εκβίαζε κάνεις ..λυπάμαι πραγματικά ..
Αν μπορείτε να κάνετε και μια αναφορά στον τύπο που με εκβιάζει και θέλει λεφτά
@Gtheodoridhs
φιλαράκια όποιος έχει δίκιο να βγάλει τα πμ να αποφανθούμεΦυγε ρε γελοιε απο εδω περα, στελνεις πμ και ζητας ονοματεπωνυμα. θα μας πεις οτι σε εκβιαζουμε κιολας. Ημαρτον χαχαχα
φίλε σε κατηγορεί για σοβαρότερα,να αρχισει μετα να σπαμαρει "ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ αυτος ανεβαζει τα πμ στo forum"? xaxa
Εδω πηγε και εγραψε στο thread της Αντριαννας οτι τον εκβιαζω για να μαθω για εκεινη.
εσυ που είσαι έξυπνο κ καλό παιδί τι ανοίγεσαι στον καθένα κ ανταλλάσεις πμ ?Αδερφέ εγώ δεν εκβιάζω κανέναν ούτε ζητάω skype από κανέναν ...
Ανωμαλος είσαι φίλε ..
Ευχαριστούμε πολύ Σμύρνη, έχει πάει κανείς παιδιά με Αλεσια Κολωνού 23β?τώρα live
Κολωνού 53 Έλενα ξανθό γκρανι με κοντό μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 48 νέο Μαρία ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι και Νατάσα ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Κολωνού 48 Βαλερία ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5 βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Κολωνού 47 ισόγειο Ζανα ξανθό γκρανι χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 47 όροφος Ελένη ξανθό γκρανι με ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 45 δεξια κλειστό.
Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος πρώτο δεξιά(δηλαδή στην ουσία άλλη πόρτα για το 45 δεξια) κλειστό.
Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος 2ο δεξιά Τζοαννα ξανθιά χοντρή με πολλά τατουάζ, με πρωκτικο.
Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Στέλλα ξανθιά πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32α Λίζα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα από τη μέση και κάτω λίγα κιλακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32γ & 32β κλειστά.
Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30β 2ος όροφος κλειστό.
Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Κατερίνα μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27α, 27γ & 27β κλειστά.
Κολωνού 23β Βικτόρια μελαχρινή με μακρύ μαλλί, πολύ λεπτή μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ και Αλεσια ξανθοκαστανη χοντρουλα με 4αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από τα βυζια, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 23 Γιάννα καστανή μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15 δεξιά κλειστο.
Κολωνού 15 αριστερά Αντζελινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη κατσαρομαλλα με 3.5-4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15 νέο δεξιά κλειστο.
Κολωνού 15 νέο αριστερά Ρόζα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11β κλειστό.
Κολωνού 11α ισόγειο Λάουρα ξανθιά κοπέλα λεπτή με μακρύ μαλλί 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α όροφος κλειστό.
ναι okay,Ας βγαλει να δειξει που τον εκβιαζω ακριβως να γελασουμε!
Με ρωτησε συναδελφε ποια ειναι αυτη στο βιντεο? Τον ρωταω ονοματεπωνυμο? μου λεει ναι φωτο ή βιντεο να την δω ή σοσιαλ.
Τον αρχισα στο δουλεμα, κανω ανταλλαγες skype. λεει δεν θελω ανταλλαγες θελω ονομα συναδελφικα, θα μου πεις. τον ειπα με το αζημειωτο ποτε και οτι δεν ειμαστε συναδελφοι επειδη δεν παω μπουρδελα. μου λεει θα σε αναφερω στο site του λεω μην ξεχασεις να τους πεις οτι ζητας προσωπικα στοιχεια και τρως το δουλεμα με το τσουβαλι. ε θιχτηκε μαλλον και αρχισε το σπαμ
επειδή είμαι λίγο ενστικτώδηςΔεν του ζητησα το skype του, ουτε του εδωσα το δικο μου. του ειπα οτι μιλαω απο skype.
Ok δεχτή η γνωμη σου τυπε μου.
νομίζω τύπε ότι έχει δίκιο ο άλλος,Δεν σε καταλαβα τυπε μου