σε αυτό έχεις δίκιο .ας εχει, να μας πει ομως σε ποιο σημειο τον εκβιαζω. γιατι βλεπω τοση ωρα εκανε σπαμ σε ποσα θεματα αλλά δεν απανταει!
Στη θέση του θα έβγαζα pm in air
σε αυτό έχεις δίκιο .ας εχει, να μας πει ομως σε ποιο σημειο τον εκβιαζω. γιατι βλεπω τοση ωρα εκανε σπαμ σε ποσα θεματα αλλά δεν απανταει!
το κοκοκο είναι για σένα τυπε...κοκοκο
Σε ποιο αριθμό εργάζεται φίλε μου;πρωινή βάρδια,μιλφ είναι η κατάσταση,δεν την πήρα να έχω άποψη αλλά ένας που εβγαινε από το δωμάτιο τον πέτυχα στα σκαλάκια τον ρώτησα αν είναι καλή και μου είπε πολύ καλή.
Ναμε τα σχολεία ήδη ανοιχτά και με τα τρέχοντα κρούσματα να ναι σε νορμαλ επίπεδα δεν το πιστεύω
Κανε το εμβόλιο να τελειώνεις τοτεΌσο και να μεγαλώνουν τα νούμερα των κρουσμάτων, ο δείκτης θετικότητας είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. 1,4 , ο,7. Κάνουν πολλά τεστ. Μπήκαν και τα σχολεία στον χορό. Υπάρχουν μέρες που τα τεστ ήταν 300.000 κα πάνω. Λογικός ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων.
Τώρα αυτός ο καριόλης τα έχει γαμήσει όλα. Όσοι δεν κάναμε, όπως κι εγώ, εμβόλιο δεχόμαστε έναν ανελέητο ρατσισμό τελευταία. Πληρώνω 80 € στα τεστ. Από 4 επισκέψεις μέχρι και 8 στα κοριτσάκια μου. Ανάλογα με το γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Και μου τα στερεί ο καριόλης.
Δεν τον παίρνει για κλείσιμο.
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα καθάρματα.
Να
Φιλιππιδου 11α πρωίΚαλημέρα!
Μήπως γνωρίζετε πού δουλεύει η Σόνια η Μιλφ με τα μεγάλα βυζιά και την καλή πίπα? τελευταία τη θυμάμαι στο διδύμου 18β
Ευχαριστώ
και τι θα δηλωσουν, οικια ? Αφου ειναι παρανομοι το 90% των οικων...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ ΠΑΤΡΩΝΟΙ & ΠΑΤΡΩΝΕΣ...?????
ΘΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΑΣ...??????
ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ.......
ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΣΑΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ/ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ.....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ........!!!!!!!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2021 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ........!!!!!!!!!!!!!
Ναι, οικία. Ή μπορούν να βάλουν ένα κινητό. Τόσο δύσκολο... Λογικά site δε στήνουν επειδή είναι ακριβό και για 10 ευρώ ανά κορασίδα δεν τους συμφέρει.και τι θα δηλωσουν, οικια ? Αφου ειναι παρανομοι το 90% των οικων...
Ναι πριν κανα2 χρονιαΕυχαριστούμε πολύ Σμύρνη, έχει πάει κανείς παιδιά με Αλεσια Κολωνού 23β?
Τελικά η Ειρήνη είναι η παλιά γνωστή Στέλλα από Διδύμου εμφανώς ανανεωμένη. Μάλλον επειδή είναι πιο ορεξάτη δε την αναγνώρισα.Ανέλπιστα είχαμε μερικές φρέσκιες αφίξεις. Τσακάρετε τώρα την Ειρήνη στο Φωκαίας 17 πάνω (καμία σχέση με την άλλη τη μπαζοφόλα) και την Γκλόρια στο Φωκαίας 24.
Πριν Κανενα δίμηνο την είχα πετύχει στη Φολής και παράλληλη της Φώκιας. Μεγαλωμένη και ξεχειλωμενη πλέον μάλλον σε γκεστ εμφάνιση.Καλημέρα!
Μήπως γνωρίζετε πού δουλεύει η Σόνια η Μιλφ με τα μεγάλα βυζιά και την καλή πίπα? τελευταία τη θυμάμαι στο διδύμου 18β
Ευχαριστώ
Ιάσωνος 2 μεσαίο πρώτη βαρδεια.Σε ποιο αριθμό εργάζεται φίλε μου;
Φιλιππίδου 11 αριστερό,πρώτη βαρδειαΠριν Κανενα δίμηνο την είχα πετύχει στη Φολής και παράλληλη της Φώκιας. Μεγαλωμένη και ξεχειλωμενη πλέον μάλλον σε γκεστ εμφάνιση.
τελικά αξίζει αυτή;;;;δεν έχω βγάλει άκρη...άσε που όποτε είχα κατέβει δεν ήταν....!στο (λατινοσπιτο) Κολωνού 27α Παμελα με ξανθό/μαύρο μαλλί κανονικό σώμα υπέροχο πεταχτο κωλο 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.